6256
-
dav erre a gifre csak annyit :))) át cserélem majd a logom is mert látom nagyon irritál titket ez a kapd be smile :)) -
dav ez a logo egyre inkább négeresebb:D
-
itt a link:
http://www.dbzhomeland.com/gifs/gokouultra.gif :) -
de azé mégis davidus mi van a képen amit nem látok egyébként??? reméelm poénos nem valami sértö!!!
-
Most nincs ilyenre energiám. Új logót próbálok kikisérletezni:) -
NE OFF-oljuk mert azt nemszeretem
de lehet poénkodni hogy lehet KÉPEKET BERAKNI?
-
Na hogy valami war3 is legyen: A peonnak medium armorja van! -
Tök jól szétOFFoljuk a topicot:) -

-
:DD 

-
ok hiba a mátrixban:) -
Na most ugy van beszurva ahogy a nagykönyvben meg van írva szal ha most se látszik akkor ez egy hiba a mátrixban.
szal Khasgar ezt neked:
-
Asse tom mi az hogy forbidden:) -
Na szoval kell hozzá originál magyarul mind a kettömek originálnak kell lenie -
Szerezd be a battlefield-et aztán szétlövöm a néger segged egy géppityuval. -
Így nyomattam be. Sőt nekem néha látszik is:) -
img src="http://www.dbzhomeland.com/gifs/gokouultra.gif"> -
mindkettő origiben kell -
de legalább a logod felvette a te valós színedet -
itt is gef2 meg xp van semmi hiba... -
ez nem sikerült:) -
-
ha valakit érdekelne esetleg a KANIN a TFT akkor átadom TCat üzenetét:
TFT majd nemsokára! Mostmár tényleg max 1-2 nap kérdése. A cucc készvan, csak teszteljük, mivel van 1-2 probléma amit el kell háritani.De mostmár ténnleg nincs sok. Blizzardék szivattak egy kicsit...
na ugyhogy szerdán szerintem már tutti leszzz na csá to all
(a smilekat meg csak kizárolag lynx haverom és hüséges rabszolgája davidus részére csak itt és csak most
)
-
ShaiHulud #3699 lehet hogy mar volt rola szo...nem olvastam vegigi a topicot...szal: ha megveszem eredetiben war3 TFT t de a W3RoC viszont nem az..akkor felenged blizzard battle.netre? vagy mindketto gamenek originalnak kene lennie? -
Name:karamba
addres:217.23.91.4
timezone:8
wz a karamba cime de kell hozzá gateway editor... -
ShaiHulud #3693 nekem geforce2 gts pro van ez melle XP es gond nelkul megy minden...szal nem ertelek :) -
magyarul warc kell hozza es tft lesz belole? -
ez a war3c vagy a tft? -
KÖSZZ 

-
hmm franko de én se próbűlta mki:)
ha találsz frozenhez is ilyesmit akkor király leszel -
a Kanin még nincs de a karamba szerveren már igen és a loader mondom a www.stormzoneru rol le lehet tölteni
-
Van mar TFT a kanin? ( a fullos nem a beta) -
Pintyőke #3682 Battlenet cd key maker works...
This method is good if you have two computers, and want to play B-NET on both at the same
time, this will give you two CD-KEYS, so you can share with a friend or whatnot.
This method will make a non-used b-net cd-key from any other WORKING b-net key for warcraft
3. This method WORKS, and the resulting key will be a free, unused BATTLE.NET Cd key!
Don't e-mailing me saying it doesn't work if you arn't using the BOX version! It MUST be
from the back of a OFFICIAL WARCRAFT 3 CD CASE!
If you mail me with a question, and I find out you're using a key-gen B-NET Key to make it,
I'm not gonna reply at all!
If you honestly used the Warcraft 3 cd CASE cd key, and have a problem with the new key,
e-mail me at [email protected] with the CD-KEY you CREATED using my method, I'll find the
problem with your key for you, under NO circumstances should you give your ORIGINAL B-NET
key to ANYONE!
Instructions:
1)Write down your BOX-CD KEY on notepad, or another similar typing program.
(INCLUDE THE DASHES)
2)On the 1st set of numbers, add 1 (one) to the numbers, if it turns to 10, make it a zero
3)On the 2nd set, minus all numbers by 1 (one)
4)On the 3rd one leave it the same
5)on the 4th set, put it backwords
(ex. 1a2a would turn to a2a1)
6)On the fifth set, keep it the same
Now, use the new key, or give it to a friend, if it doesn't work, e-mail me the key YOU
MADE, not the box one. I will try to fix it, and mail you back with a working, unused
Battle.NET CD-Key
Ezt egy forumon talaltam, hatha... Akinek osszejott szoljon, nincs kedvem probalgatni. ;) -
Tudjátok hogy lent van már a TFT loader???Lehet nemondok nagy hirt mert szerintem tudjátok de letölthetö a www.stromzone.RU rol
-
akkor csak egyszerűbb 12 chim azt csá... -
gtom #3678 a Ft-hoz lehet letölteni warforge loadert? ha igen akkor honnan? -
nekik rontassz sereg ginatal, meg macival+hippoval+meg chimmel -
Krishy #3676 sziasztok! Az első campaignban megakadok már a 7-es küldinél, amikor fél óra alatt kell leütni az idézőket. Mi lenne a helyes taktika? Mindig elvernek....:-( THX -
hát elég erősen lent van -
Braveheart #3671 ja a link 
http://www.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html