WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a harmadik garnítúra chimerae lezúzta mind a négy nagat.
Nem volt nehéz szvsz.
u.i.Elõre is köszi

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De azert szar ugy, biztos a huje vivendi kavar be mert nagy szarban van az egesz ceg.
Nem tudom megmondani kb mikortol lesz TFT (fullos) a kanin mar marhara jaccnek vele?😊
Es valaki meg tudja mondani mikor jelenik meg kis hazankban a TFT? (julius 1 a worldwide, de gondolom ide kesobb er el😞 )
WAR3 CDKEY:AF45VG-E1C3-WZRBVD-OC8S-JWX775 FROZEN CDKEY: MP9KYZ-F7RC-6EPTM9-PYTV-DV4F49 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. még nincs full tft a kanin
2.a kanin a béta tft van a 3.15 ös pecsel inenn a pecset leszedheted egybe http://home.online.no/~tr-bor/wc3/
3 még kell a kni loader 7 ami elég jo na ennyit kell tened ezeket felrakni és jöhecc..azután irja ha van még valami bazzeg

En szepen megkerdeztem toled hogy pontosan milyenfolyamat kell ahoz hogy nekem a gepemen egy olyan war3 FT legyen fent amivel a kanin lehet multizni.
Magyarul roviden hogy mit kell telepiteni sorba sorba... van egy full war3 ISO meg egy full FT Iso es van nekem a loader meg valami regedites ize meg egytonna patch... ezekkel mit kezdjek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.kani.hu ott egy kibaszott loader az oldalon felrakod és go kani"
MUHAHAHA
V9ykn8_TZL0
www.kani.hu ott egy kibaszott loader az oldalon felrakod és go kani ,nem értelek ez olyan nehéz
ird már le mi nem jo
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak nehany dolog:
- a bnetert nem kell fizetni, csak az eredti game kell hozza
- a bneten 4 gateway van van koztuk egy europa is, na az nagyon nem lagos, sot... a kaloz servek sot a kani is sokkal lagosabb sima modemmel lehet jaccani vele 1v1 es 2v2-t siman
-tobb ezren vannak fennt nem kell varni jatekosokra akkor jaccasz amikor akarsz, sot a magyar csatin is eleg sok magyar van sok custom game is megy csak magyarokkal
- a war3 most 4-5 ezer korul van a war3x nemtudom mennyi lesz, de kiegeszito aron van kb 8000 korul lesz
Mert letoltottem tonna patched es utilt de nem tudom hogy kell oket felrakni 😞((
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––