WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Ez szerintem tök könnyû pálya. Bemész jó nagy földi egységekkel (giant rulez) és lezúzol, akit csak lehet. Aztán meg mehetnek a chimerae önygilkos kommandók. Esetleg Maiev is beszállhat. Meg paladin, ha megmentetted.
Nekem a harmadik garnítúra chimerae lezúzta mind a négy nagat.
Nem volt nehéz szvsz.

köszi megpróbálom

Segítség! elakadtam az elsõ kampány hetedik küldetésében:van tippetek hogyan lehet legyakni a követ õrzõket.
u.i.Elõre is köszi

És kanin mikor lesz 1.10-es patch? 😛
Kashgar
ne is várd egy darabig tcat nem fog szivrohamba meghalni 😄
Kashgar
nehuzz fel
magus
izé, nemtudom kérdezték e már, de mikor lesz végleges tft kanin? sorry ha mar kerdeztek, nem olvastam vissza...

Kashgar
HA VALAKI MEGKÉRDEZI MEGECCER MIKOR LESSZ A KANIN TFT KIUGROM AZ ABLAKON OLVASSON VISSZA T CAT SZERINT HOLNAP AZAZ SZERDÁN DE MONDOM AMINT LESSZ ÉN IDE IS FOGOM IRNI AMINT LEHET ENNYI ÉS KÉSZ ÉS PUNKTUM
Kashgar
ezaz loga na végre egy értelmes ember 😄D és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
Kashgar
ezaz loga na végre egy értelmes ember 😄D és már lattalak is a kanin na makd nyomunk egyet hogy megnézzem mit tudsz rule the elf empire
Ferro_TwL
Nem 0-rol indul az uj acc. (de vannak uj ikonok es korabban kapod oket mint az sima wc3-ban)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

a régi account megmarad ft-ban?
HuAn82
"Az eddig nyugodt és balhémentes belügyeirõl híres cégtõl ugyanis kilépett négy alapítótag, név szerint: Erich Schaefer, Max Schaefer, David Brevik, Bill Roper. Õket nyugodtan nevezhetjük a Diablo és a WarCraft szellemi atyjainak, illetve a cég kiemelkedõ személyiségeinek is."-->A Vivendi maga alatt vágja a fát.Kiváncsi leszek az új cégre.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

lwb
asszem még a "jön" kategória vonatkozik rá. de kérdezd meg õket bizots infoért. én egy hetes árlistán láttam. ott még csak "jött".

Ferro_TwL
Ezek a blizzardos mukik a bliizard northtol mentek el (a diablos banda) a wc3-as, wow-ost es (remelem) sc2-ot nem nagyon fogjak erinteni.

De azert szar ugy, biztos a huje vivendi kavar be mert nagy szarban van az egesz ceg.

A cd galxisból meg lehet már rendelni?
In a statement, Blizzard Entertainment said Blizzard North co-founders Erich Schaefer, Max Schaefer and David Brevik, along with a fourth employee, Bill Roper, "resigned from the company to pursue other opportunities.

gothic1
A Cora katalógusban már benne van a TFT 7990 Ft-ért, a július 2-tõl kezdõdõ akciós ajánlataik között.

Ferro_TwL
Akit erdekel TFT replay 4 db mar fennt van a http://www.warcraftreplays.com/ (kb az oldal kozepe tajan), foleg a 2v2-t erdemes megnezni az nagyon jo.

Kashgar
de ferro teso hát irtam hogy beszéltem tcat_kanival és asszonta hogy másodikán már lessz tft na mondjuk énazt majd megnézem de hát reménylkedjünk
kijött az 1.10
Ferro_TwL
Kashgar:

Nem tudom megmondani kb mikortol lesz TFT (fullos) a kanin mar marhara jaccnek vele?😊

Es valaki meg tudja mondani mikor jelenik meg kis hazankban a TFT? (julius 1 a worldwide, de gondolom ide kesobb er el😞 )

lwb
arról nem is beszélve, hogy cd keyes kérdésekre ott van az astalavista.box.sk

Kashgar
köszi 😊te renedes csávo vagy ám nem hugyozol a wc melle nem köpködsz a buszon ejha...ne várjál köszönetet ilyenért... ja és aki nem tudja megnézni a cd n a cd key t mer annnyira lusta na attol ne is várjál köszit
Kandurex
köszipuszi vagy valami?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lwb
na jó, mnég nincs kettõ de 1 éves már bõven elmúlt. akkor is, már rég nem új mégis drágább, mit sok új game.

Kandurex
#3365 hozzászólás. Na jó ide rakom. De legközelebb ne legyél lusta, hanem szépen nézd végig.

WAR3 CDKEY:AF45VG-E1C3-WZRBVD-OC8S-JWX775 FROZEN CDKEY: MP9KYZ-F7RC-6EPTM9-PYTV-DV4F49 😊

Davidus
NWN már 2 éves?

V9ykn8_TZL0

lwb
nekem a kedvencem a NWN, az még mindig 17 rugó. két éves játékért. rohadt cápák, tudják hogy nem lehet bemenni netre csak a gyárival, azt kaszálni akarnak.

magus
hat ezrt pfff lol, 8 rugo a tft-ert. szanalmas. remelem hamar fog lemenni, mert 8 ezret nem fogok adni egy kiegeszitoert.

Kashgar
ebbe senki nemtud majd neked segiteni hidd el én csak mondtam hogy probálgass meg ha észrevetted más még ennyit se mond én legalább probálkozok söt konkrét ötletem is volt
Kashgar
bazz lehet hogy a tft iso szar mert ha megy a sima var 3 akkor nem tom mi va azaz sejtem figy nekünk volt egy problemánk és fagyás volt a hangnál asszem az ambient sound be volt kapcsolva és kifagyott a gép miatta de ez még a war3 bétával volt!!! bármi baja lehet és neked kell rájönni probálgatás utján
Kashgar
miva???? sztem csak énn nem értelek de ez a mondat értelmetlen
Kashgar
ne huzd a géped..ez egyedi probléma probáld a biosba a load optimize defaultot
Kashgar
ja és a sima war3 1.06 os peccsel megy csak
Kashgar
na ez már kérdés
1. még nincs full tft a kanin
2.a kanin a béta tft van a 3.15 ös pecsel inenn a pecset leszedheted egybe http://home.online.no/~tr-bor/wc3/
3 még kell a kni loader 7 ami elég jo na ennyit kell tened ezeket felrakni és jöhecc..azután irja ha van még valami bazzeg
Sephi
Bogaram nyugodjal le mert nem ver a indian oksa?

En szepen megkerdeztem toled hogy pontosan milyenfolyamat kell ahoz hogy nekem a gepemen egy olyan war3 FT legyen fent amivel a kanin lehet multizni.

Magyarul roviden hogy mit kell telepiteni sorba sorba... van egy full war3 ISO meg egy full FT Iso es van nekem a loader meg valami regedites ize meg egytonna patch... ezekkel mit kezdjek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kashgar
elöször is mindenkinek van egy stilusa nekem ez és akár hiszed akár nem ez nem roszzindulatbol jön belölem aki megmagéára veszi az elmehet a p*csába ennyi akinek segitettem odajutni tudja hogy egy rendkivül normális ember vagyok ennyi majd ha oda jössz akkor rájössz te is
Davidus
Ja segítesz odajutni mindenkinek. Ilyen stílusban: "mi a faszt nem értessz?
www.kani.hu ott egy kibaszott loader az oldalon felrakod és go kani"

MUHAHAHA

V9ykn8_TZL0

Kashgar
loga a kani tényleg gyorsabb mint a bnet nekem 20 as a pingem nagyon jo,de a kani az egy család és nem az überjátékosok gyülekezete mi megvárjuk mig a csirák is letöltik a mapet ha laggozik nem dobjuk ki addig várunk még meg nem szünik neki mindenki ismer mindenkit talizgatunk stb ennyi,a legfaszább ja és segitek odajutni mindenkinek
Kashgar
mi a faszt nem értessz?
www.kani.hu ott egy kibaszott loader az oldalon felrakod és go kani ,nem értelek ez olyan nehéz
ird már le mi nem jo
Kashgar
én Kashgar_Kani vagyok és admin is ugyhogy mindenképp megfelelek a követelménynek én minden nap a kanin vagyok és ha lessz full tft akkkor biztos lehecc benne hogy idelököm az infot
Sephi
En nem ertem miert nem irja le senki a Kani modszert...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ferro_TwL
Ha megy a kanin az FT irja majd ide valaki mar nagyon akarok multizni. (meg ugy tudom valaki itt forumon admin a kanin szoval kene valamit csinalni mert jaccani akarok, nem a BETAVAL hanem a fullosal😊

Ferro_TwL
Baratom, nem is jaccotal a bneten akkor meg honnan tudod milyen.
Csak nehany dolog:
- a bnetert nem kell fizetni, csak az eredti game kell hozza
- a bneten 4 gateway van van koztuk egy europa is, na az nagyon nem lagos, sot... a kaloz servek sot a kani is sokkal lagosabb sima modemmel lehet jaccani vele 1v1 es 2v2-t siman
-tobb ezren vannak fennt nem kell varni jatekosokra akkor jaccasz amikor akarsz, sot a magyar csatin is eleg sok magyar van sok custom game is megy csak magyarokkal
- a war3 most 4-5 ezer korul van a war3x nemtudom mennyi lesz, de kiegeszito aron van kb 8000 korul lesz

Sephi
De ird mar le kerlek pontosan hogy kell Kanin jaccani!!!!

Mert letoltottem tonna patched es utilt de nem tudom hogy kell oket felrakni 😞((

Falabu
ohh😉! Bocsi!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Ferro_TwL
Nem azert de egyet olvasss vissza OTT IRTAM PONT ELOTTED, hogy meg nem lehet kanin nyomni az FT-vel csak a BETA FT-vel.

lwb
orkos bónuszkampánynak télleg ilyen a vége? mi lesz a folytatással? nem tudsz errõl valamit?

Kandurex
Csak úgy kíváncsiságból bele néztem a bonus campaing-ba....és leragadtam, nagyon faxa. Tiszta RPG. Bár még fogalmam sincs, hogyan nyírom ki az elsõ pályán lévõ 2db! 10-s szintû ellent. Na megyek tápolni némi XPt😄