WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
persze hogy nem irt konkrétumot hogy miért fagy mert nem is fagy neki figy egyet mondok probald meg vga modba inditani a gepet majd a warcraftot heroes 4 be volt iylen problema probald ki hatha de szerintem nem is fogod mar olvasni ezeket a sorokat
ez egy poen:
en tudom mi a te bajod és segitek is
1. lépés vedd ki a videokartyad ami nvidia
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT
bocsi a fanatizmusom miattde annyit szoptam már nvidia miatt es a radeon teljesitmenye is jobb ja meg az ára is na csá
de nem is ö az nvidiot csak te de nv nélkül nem érted mia a moka es mi a komolysag persze ezt elmondtam mar regen is hogy en ezeket nem rosszindulatbol mondom hanem mokabol csak te ugye alig olvasod ezt a topicot ..lynx en meglepodtem bár mit vartam logikus hogy nem az én pártom fogja hanem a tied hisz haverok vagytok
télleg lsz új patch war3exphez?
a mostani peccs már a betas szinten van? 😛
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
elég színvonal csökkentõ
"en tudom mi a te bajod és segitek is
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT"
a hangoztatott segítség
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
de ha megfordulsz, láot,d hogy a hátad mögött ott áll egy csukláys pajtásom, aki éppen kútba készül dobni téged...
ha megszáradtál a keresztégetés közelében, akkor menj és vedd meg war3expet, vagy küldöm a gyapotellenõröket
๏̯͡๏﴿
A buzi nem igaz de a faszkalap még enyhe kifejezés. És

V9ykn8_TZL0
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
๏̯͡๏﴿
figy egyet mondok probald meg vga modba inditani a gepet majd a warcraftot heroes 4 be volt iylen problema probald ki hatha de szerintem nem is fogod mar olvasni ezeket a sorokatHa mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
az ati semmivel sem jobb, mint az nvidia!
nekem eddig egyszer sem volt gondom a gef3Ti kártyámmal!
War. War never changes.
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT
bocsi a fanatizmusom miatt
de annyit szoptam már nvidia miatt es a radeon teljesitmenye is jobb ja meg az ára is na csá\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Asszem a 4ik pályán mikor a futárt kell megvédeni, ott a kis csapattal kell csak foglalkozni, vagy érdemes a bázissal is? /van vmi repülõ lényük?/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fareynek meg piercing dmgje van, mer anti kaszter
๏̯͡๏﴿
Van egy kis problémám!
Felraktam a warcraft 3-at a magyarosítást, a 1.06-os patchet, meg a cracket és nem idnul a játék.
Ezt írja ki:
A sorszám(697) nem található a DLL-ben (War3.exe)
).
Es egybol repulok kanira amikor lesz TFT rajta.
A normalra még a könnyû is túl erõs kifejezés.😊 Az csak azért van, hogy ha valaki csak a történet miatt akar játszani, de semmi akadályt nem akar magának...
War. War never changes.
Az undeadek meg eccerûen a kedvenceim voltak az alapban, szóval itt is sokat várok tõlük.