WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Na jó inkább szeressük egymást gyerekek😊

V9ykn8_TZL0

Kashgar te nem za ATInak dolgozol? Kezdem unni már ezt a flamet!

War. War never changes.

Kashgar
ez egy segitseg :
persze hogy nem irt konkrétumot hogy miért fagy mert nem is fagy neki figy egyet mondok probald meg vga modba inditani a gepet majd a warcraftot heroes 4 be volt iylen problema probald ki hatha de szerintem nem is fogod mar olvasni ezeket a sorokat
ez egy poen:
en tudom mi a te bajod és segitek is
1. lépés vedd ki a videokartyad ami nvidia
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT
bocsi a fanatizmusom miattde annyit szoptam már nvidia miatt es a radeon teljesitmenye is jobb ja meg az ára is na csá
de nem is ö az nvidiot csak te de nv nélkül nem érted mia a moka es mi a komolysag persze ezt elmondtam mar regen is hogy en ezeket nem rosszindulatbol mondom hanem mokabol csak te ugye alig olvasod ezt a topicot ..lynx en meglepodtem bár mit vartam logikus hogy nem az én pártom fogja hanem a tied hisz haverok vagytok
Lynx_TWL

télleg lsz új patch war3exphez?
a mostani peccs már a betas szinten van? 😛

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Nem csak egyszerû patch?

ugye a fekete...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
akor elmegyünk leverjük hellen izualt, és az pont elég is lesz...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az lehet, de ha nem teccik, akkor gyere ide, és akkorát rádverek a korbáccsal, hogy megutdod milyen négernek lenni 😊

๏̯͡๏﴿

Davidus
Nem veszek FT-t mert elfogyot a skillem😊

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
na van milka csokim honig und joghurtos, így hogy négerek vagytok 😛

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"milyen ati peccs te hülye???? ilyennel jobb ha nem szálsz velem vitába"
elég színvonal csökkentõ
"en tudom mi a te bajod és segitek is
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT"
a hangoztatott segítség

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ja és dav te meg ne merészeljél beírni ide, mer egyébként is tök néger vagy, és már kezd barnulni az oldal...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
dav ha jön 1.10 majd én is átugrom diozni, ha megvan még karim, de max egy 10 percre, csekkolni milyen lett gáma 😊
de ha megfordulsz, láot,d hogy a hátad mögött ott áll egy csukláys pajtásom, aki éppen kútba készül dobni téged...
ha megszáradtál a keresztégetés közelében, akkor menj és vedd meg war3expet, vagy küldöm a gyapotellenõröket

๏̯͡๏﴿

Davidus
"ennyi erövel mondhatnam hogy b*zi vagy meg egy nagy f*aszkalap"

A buzi nem igaz de a faszkalap még enyhe kifejezés. És

V9ykn8_TZL0

Kashgar
neked csak annyit davidus ha rajtad mulna az oldalnak nem lenne szinvonala mert be se irsz segiteni meg abszolute de nem segitesz, ilyenekt jobb lenne ha nem irnal bazzad,semmi olyat nem irok amivel csökkene a szinvonal,de ha lenne akkor mondhatnál konkrétumot, ennyi erövel mondhatnam hogy b*zi vagy meg egy nagy f*aszkalap csak éppen nem tudom hogy van e valóságalapja ezé nem is mondom most....velem annyi a baj HOGY AZ ENVIDIA ELMEHET A PICSÁBA...de ennyi és semmi több én legalább segitek másnak itt de te még azt se
Davidus
Nem tudom hogy meg fogom e venni az FT-t mert lassan itt a dio2 1.10😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Elfelejtem bekapcsolni😊

V9ykn8_TZL0

Ferro_TwL
Vigyazat lynx kioszt mindenkit:9 De tenylge vedd meg en is most fogom azatn megcsinaljuk a klant.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
dav te takarodjal megvenni expet ha meg nem tetted...icqn megin más a számod, vagy csak nem vagy onlájn?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
igaz

๏̯͡๏﴿

Davidus
Ahányszor beírsz ide annyi ponttal csökken a színvonal a topicban

V9ykn8_TZL0

Kashgar
persze hogy nem irt konkrétumot hogy miért fagy mert nem is fagy neki figy egyet mondok probald meg vga modba inditani a gepet majd a warcraftot heroes 4 be volt iylen problema probald ki hatha de szerintem nem is fogod mar olvasni ezeket a sorokat
Kashgar
hogy lehet ekkora lámát kérdezni már kezicsokolom hogy nem tudjatok miért fagy a gépem ha arcraftal akarok jaccani hát nincs az ember a vilagon aki tudja miert fagy a gépe még konkrétumot se irt hogy mikor hol merre fagy le csak hogy fagy hát a tököm tudja miért de ha ez nem n vidia probléma akkor itt dögöljek meg...apropo nem mindig a legujjab driver a legjobb driver!!!
Kashgar
milyen ati peccs te hülye???? ilyennel jobb ha nem szálsz velem vitába
Kashgar
mázlista
Nekem is nvidia geforce kártyám van, és semmi gondom bajom vele. Ami lehet a probléma, az a directx 9 😊 Vagy másban rossz a géped... Szerintem
Evil
neked is hasonlo segitseget kivanok.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

majd

kezdem unni ezt a sok piros kis smileyt akik bemutogatnak...
az ati semmivel sem jobb, mint az nvidia!
nekem eddig egyszer sem volt gondom a gef3Ti kártyámmal!

War. War never changes.

Randal
meg néha kell játékhoz ati patch😞

Kashgar
en tudom mi a te bajod és segitek is
2. végy egy kalapácsot
3. zuzd be az nvidiat
4. vegyél egy radeont
remélem tudtam segiteni...NVIDIOT
bocsi a fanatizmusom miattde annyit szoptam már nvidia miatt es a radeon teljesitmenye is jobb ja meg az ára is na csá
Kérlek segítsetek! Win xp-n direct x 9-cel, legújabb detonator-ral a war III nem megy illetve csak a zenét hallom a fõmenü alatt kép viszont nincs. Miért lehet ez? elõre is köszönöm a segítséget!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Lynx_TWL
ja mer te mucsán laksz vagy hol mi?😄

๏̯͡๏﴿

Shep
Srácok a Frozen throneban lehetlesz az elfeken kívûl mással is menni a fõ küldetéssorozatban?
Asszem a 4ik pályán mikor a futárt kell megvédeni, ott a kis csapattal kell csak foglalkozni, vagy érdemes a bázissal is? /van vmi repülõ lényük?/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ferro_TwL
Nem tudom mge megvenni eredetiben de amint megjelenik akkor egybol megveszem

Lynx_TWL
ferro neked nem kanira kell repülnöd, mer az szar hely, hanem bnetre mer az jó hely!
fareynek meg piercing dmgje van, mer anti kaszter

๏̯͡๏﴿

Randal
Hali!
Van egy kis problémám!
Felraktam a warcraft 3-at a magyarosítást, a 1.06-os patchet, meg a cracket és nem idnul a játék.
Ezt írja ki:

A sorszám(697) nem található a DLL-ben (War3.exe)

Ferro_TwL
Mar egy eve vege a sulinak azota doolgozom (el kell ismernem a suli jobb volt, de most legalabb penzem van).
Es egybol repulok kanira amikor lesz TFT rajta.

Kashgar
ááá ferro egyre aktivabb vagy megint vege a sulinak? remelem jösz majd a kanira
Ferro_TwL
Ez a topicja itt lehet kerdezni.

PResident Evil
frozen throne-nak van külön topic, vagy igtt lehet kérdezni ???

gothic1
azt nem tudom, de hogy a szeme az sötétkék az biztos! 😊))

ollie
a láma milyen hangot ad ki? ;D

ollie
azé kezdõknek lehet a normal is kihívás. de persze ha valaki egy ideje nyomja, akkor nem az. emléxem amikor elõszõr jáccottam a starcrafttal, néhányszor megizzadtam a campaignokkal. de miután vagy fél évig edzõdtem a battle.net-en, már szinte nevetségesen könnyûvé váltak...

gothic1
Ja igen! Hardon játszva, azért alkalmam nyílt néha káromkodni... 😊

lwb
Én már haltam meg normalban is...
Tudom, láma vagyok. 😉

Hardról beszéltem. 😊 Nem nehezebb a játék, mint egy normal computer elleni CG, vagy legalábbis nem sokkal nehezebb.
A normalra még a könnyû is túl erõs kifejezés.😊 Az csak azért van, hogy ha valaki csak a történet miatt akar játszani, de semmi akadályt nem akar magának...
mikor lesz loader a TFT-hez?

War. War never changes.

lwb
Nem nehezek, csak unalmasak. Én nem szeretem a NE-eket. Alig várom már, hogy végre elkezdõdjön a human camapign.
Az undeadek meg eccerûen a kedvenceim voltak az alapban, szóval itt is sokat várok tõlük.

Ferro_TwL
Hard-on kell jaccan ugy van kihivas, normalon persze hogy "holt konnyu".

A kampányok már a simában sem voltak túlottan nagy nehézségûek... 😊