WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki tud jaccani az tud aki nem az meg nem az egyik panaszkodik a masik nem, és igen is kellenek az uj peccsek nem hogy örülne hogy ezzel foglalkoznak hogy fasza legyen erre meg itt sir
az SC is ilyen volt, de az volt benne az izgalamas, hogy fel kellett építened egy normális védelmet a rush-ok ellen, és még csapatot is kellett építened mellé, ha te akartál nyerni.
már kezd elegem lenni ebbõl a sok szar patchból. nem igaz hogy nem bírnak egy játékot normálisan kiegyensúlyozni. Amúgy a FT szerintem nem nagy szám, fõleg battle neten. Tiszta rush az egész. Unalmas, szar
--------------------------------------------------------------------------
WARCRAFT III VERSION HISTORY
- PATCH 1.12
MISCELLANEOUS FIXES
- Cinematic sequences that were not playing within certain foreign language
versions have been fixed.
- Fixed problem that enabled you to save games that could not be loaded.
- Fixed problem that enabled you to create a replay that could not be properly
played back.
MAP FIXES
- Rune of Rebirth has been removed from maps (6)GnollWood and (4)Floodplains1v1.
- Gold mine positioning has been rebalanced and the starting location tree
placement has been improved for the map (2)TwoRivers.
- A Golem has been added to each of the Mercenary Camps within the map
(4)Twisted Meadows.
- Destructible rocks have been added to the upper and lower gold mine areas
in (4)Avalanche.
CREEP FIXES
- The creep version of Inner Fire has had its mana cost increased from 35 to 75.
- The creep version of Raise Dead has had its cooldown increased from 5 to 12
seconds.
- The creep version of Purge no longer stuns units.
- The creep version of Abolish Magic has had its mana cost increased from 50
to 75.
UNDEAD CHANGES
- Within the Tomb of Relics maximum stock for the Rod of Necromancy has been
reduced from 2 to 1.
HUMAN CHANGES
- Aerial Shackles damage has been increased from 20 points per second to
30 per second.
- The gold cost for a Dragonhawk Rider has been reduced from 235/40 to 200/30.
- Arcane Towers now deal Piercing damage, and have had their range increased
from 700 to 800.
- Animal War Training upgrade cost has been reduced from 150/250 to 125/175.
- Long Rifles Upgrade now requires a Keep instead of a Workshop.
NIGHT ELF CHANGES
- Spirits of Vengeance (which are summoned by the Avatar of Vengeance) have
had their damage increased from 14-18 to 17-21.
ORC CHANGES
- You no longer need a Fortress as a prerequisite to build Batriders.
- Wind Rider hit points have been reduced from 600 to 570.
- Burrow armor has been increased from 2 to 5 and damage has been reduced
from 1d8+33 to 1d5+22
CLASSIC CHANGES
- Anti-air creeps have been added to each Mercenary Camp in the map
(4)Tranquil Paths (Reign of Chaos).
- Wyvern hit points have been reduced from 600 to 570.
- Halls of the Dead and Black Citadel attack cooldown have been reduced
from 2.0 to 1.5.
- The multiplayer custom map desync that occurs between Reign of Chaos
and Frozen Throne players has been fixed.
NOTES: Replays are incompatible between major game revisions (1.11 replays
cannot be viewed with the 1.12 version of Warcraft III). Custom save games will
not load from version 1.11.
WARCRAFT III VERSION HISTORY
- PATCH 1.12
MISCELLANEOUS FIXES
- Cinematic sequences that were not playing within certain foreign language
versions have been fixed.
- Fixed problem that enabled you to save games that could not be loaded.
- Fixed problem that enabled you to create a replay that could not be properly
played back.
MAP FIXES
- Rune of Rebirth has been removed from maps (6)GnollWood and (4)Floodplains1v1.
- Gold mine positioning has been rebalanced and the starting location tree
placement has been improved for the map (2)TwoRivers.
- A Golem has been added to each of the Mercenary Camps within the map
(4)Twisted Meadows.
- Destructible rocks have been added to the upper and lower gold mine areas
in (4)Avalanche.
CREEP FIXES
- The creep version of Inner Fire has had its mana cost increased from 35 to 75.
- The creep version of Raise Dead has had its cooldown increased from 5 to 12
seconds.
- The creep version of Purge no longer stuns units.
- The creep version of Abolish Magic has had its mana cost increased from 50
to 75.
UNDEAD CHANGES
- Within the Tomb of Relics maximum stock for the Rod of Necromancy has been
reduced from 2 to 1.
HUMAN CHANGES
- Aerial Shackles damage has been increased from 20 points per second to
30 per second.
- The gold cost for a Dragonhawk Rider has been reduced from 235/40 to 200/30.
- Arcane Towers now deal Piercing damage, and have had their range increased
from 700 to 800.
- Animal War Training upgrade cost has been reduced from 150/250 to 125/175.
- Long Rifles Upgrade now requires a Keep instead of a Workshop.
NIGHT ELF CHANGES
- Spirits of Vengeance (which are summoned by the Avatar of Vengeance) have
had their damage increased from 14-18 to 17-21.
ORC CHANGES
- You no longer need a Fortress as a prerequisite to build Batriders.
- Wind Rider hit points have been reduced from 600 to 570.
- Burrow armor has been increased from 2 to 5 and damage has been reduced
from 1d8+33 to 1d5+22
CLASSIC CHANGES
- Anti-air creeps have been added to each Mercenary Camp in the map
(4)Tranquil Paths (Reign of Chaos).
- Wyvern hit points have been reduced from 600 to 570.
- Halls of the Dead and Black Citadel attack cooldown have been reduced
from 2.0 to 1.5.
- The multiplayer custom map desync that occurs between Reign of Chaos
and Frozen Throne players has been fixed.
NOTES: Replays are incompatible between major game revisions (1.11 replays
cannot be viewed with the 1.12 version of Warcraft III). Custom save games will
not load from version 1.11.
Az a custom campaign a Warcraft3 demo.Most rákerült a Frozen cd-re is.Egész jó.Ollie meg teljesen másról beszél,a custom campaign az nem az,amihez lesz letölthetõ folytatás.A letölthetõ folytatás a Rexxar half-ogre-orc fickó kalandjához lesz,a Durotan küldetéshez,ami a single campaign képernyõrõl elérhetõ,és nem custom campaign.Ugye-ugye,tud még újat mutatni az a game menü!?
igen.
amúgy ez a bonus campaign legelsõ map-je, amit azért elég hosszú lesz végigjátszani. lesz még 2 ingyenes map, amit majd a blizzard-tól lehet letölteni, ha kész lesz.
amúgy ez a bonus campaign legelsõ map-je, amit azért elég hosszú lesz végigjátszani. lesz még 2 ingyenes map, amit majd a blizzard-tól lehet letölteni, ha kész lesz.
baz higyetek el van akinek nincs 5 ezre gy jatekra örül ha gepe van ez a magyar valosag 😞
en nagy kani fan vagyok pl aze nem kell eredeti gamma
en nagy kani fan vagyok pl aze nem kell eredeti gamma

Neoooo: a game.dat-odat elküldenéd Bizkit-nek és nekem mailbe? Vagy elég a nocd crack?
Mind1, addig kirpóbálom mûxik-e.
Mind1, addig kirpóbálom mûxik-e.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
én tonnaszámra építettem az elfek védelmét (ancient protector), de télleg szó szerint tonnaszámra. az egységek számát a minimumon kell tartani (40 hajólemléxem), hogy dõljön a lóvé, valamint gyorsan el kell foglalni egy másik aranybányát is. rögtön a legelején az összes egységet el kell küldeni az emberekhez védekezni segíteni, valamint néluk is építeni a protectorokat dögivel. közben persze elkezdeni építeni õket az orkoknál is. amint az emberek elesnek (persze ezt lassítani kell a saját hõsökkel, amíg lehet) rögtön az orkokra kell koncentrálni (protectorok és egységek oda). persze az elesett egységeket folyamatosan kell újratermelni és fejleszteni si õket! persze célszerû csak néhány egységre és így néhány fejlesztésre koncentrálni. ballisták kellenek, különben az élõjoltak messzirõl lenyomják a prtoectorokat a wagonjaikkal. a lényeg hogy bármekkora lehet a veszteség, csak ne érjenek el a kapuig. én pl teljesen beépítettem az orkoktól az elfekig levõ szabad területeket is protectorokkal. persze a protectorok egyedül (egységek támogatása nélkül) nem sokáig tartják fel az ellent, de ezen a pályán minden mp számít. na nekem így sikerült.
Ja közben elolvastam a 4-el lejjebb lévõ hozzászólást 😊
Ha nincs erre megoldás akkor sorry a kérdésért.
Ha nincs erre megoldás akkor sorry a kérdésért.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egy kérdésem lenne.
Kijött a Warcraft 3hoz egy fullos magyarítás, fent is volt az egyik gamestar cd-n. Nos meg lehet oldani valahogy, hogy a másolt cd-vel is mûködjön? Mert angolul nem fogott meg annyira a játék, abba is hagytam de ha érteném is a történetet talán nekirugadszkodnék még1szer.
Kijött a Warcraft 3hoz egy fullos magyarítás, fent is volt az egyik gamestar cd-n. Nos meg lehet oldani valahogy, hogy a másolt cd-vel is mûködjön? Mert angolul nem fogott meg annyira a játék, abba is hagytam de ha érteném is a történetet talán nekirugadszkodnék még1szer.
a kürtös az egyik legkönnyebb pálya 😛
ami van egységed elején azzal elindulsz simán le lehet verni orkot csak kell 2 ballista, fel a szellemekhez meg egy olyan 12 hunti meg dryad azt csa 😛
ami van egységed elején azzal elindulsz simán le lehet verni orkot csak kell 2 ballista, fel a szellemekhez meg egy olyan 12 hunti meg dryad azt csa 😛
๏̯͡๏﴿
Az alap játék ötezer sincs, ha magyarul akarod játszani, vedd meg... basszus. 

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nincsen esetleg a haverodnak egy magyar crack-elt war3.exe-je ??? :o)Mármint az alap exe?
...úgy hogy...no comment!
Bár én nem szeretem a magyarosításokat, kifejezetten utálom, ha egy progit csak magyarul lehet megvenni (lásd Empire Earth).
menni fog, csak sokat kell gyakorolni. a lényeg, hogy gyorsan felfejleszd a katonáidat, és gyorsan termelj hadsereget, mert õk akkor még nem lesznek olyan fejlettek (nem lesz annyi katonájuk). tehát termeld az alapanyagokat ezerrel, ha lehet foglalj el még egy aranybányát, stb.
Azok nagyon jók nagy tömegben fõleg ha maxra fejleszted õket, ameddig lehet. Na meg le lehet gyakni azokat az orkokat is. Ne szaladj át, hanem a bázist kezd el szétszedni a szélétõl kezdve, a hõseiddel meg nyomasd a varázslatokat. Ha jól emléxem pl van gyógyító varászlatod is, na azt használd. Meg minmden mást is.
kezdj el termelni egy csomó aranyat/fát, ezzel párhuzamosan fejlessz és építs ki jó védelm,et. fontos, hogy max 30 egységnyi egységed legyen amíg nem támaCC, különben sokkal lassabban termelnek a parasztjaid, valamitn el is vesztesz egy csomó pénzt/fát. A védelemnél sokat számít a sok lõtorony, szal elsõsorban ne az egységekre építs. De fontos, hogy a védelmedet azért támogassa néhány egység is. A fejlesztés nagyon fontos a limitált hadsereg miatt! Mikor úgy érzed elég fejlett vagy, kezdj el építeni egy nagyobb sereget (ehhez elõtte nem árt kiépíteni több katonagyártó épületet, hogy gyorsan megtermelõdjön a sereg), majd táááámadáááááááás....
Akkor minden okés😊
TSW: Tunderke
Szeva!
Igen koszi, mar lattam en is, nalam is muxik az alapjan jol! 😊
Igen koszi, mar lattam en is, nalam is muxik az alapjan jol! 😊
Hali Vertigo,
én is írtam be a fórumra, végül TCat válaszolt sõt sikerült is megoldani a dolgot!
Nézd meg ezt:
http://www.kani.hu/war3xp.asp , lap alja. Igaz nálam így most feleslegesen crackes a dolog, de megy.
én ugykezdtem hogy leirtottam a vámpir srácot meg a lovas csávót amig aludtak, persze banshee sereggel vonultam és kai felébredt azt elfoglaltam 😛
csak banshee kell sok folyamatos ellátással, és pár szobor mana töltéssel
csak banshee kell sok folyamatos ellátással, és pár szobor mana töltéssel
๏̯͡๏﴿
Az élõholtakkal vagyok azon a pályán mikor az elején minden bázis alszik és van 7 percem leírtani minnél több embert, na ez eddig ok is csak mikor letellik az idõ özönlenek a megmaradt helyekrõl mint az állat és leírtanak. Vkinek vmi ötlete?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hali!
Nekem is ez a gondom, nem akar konnektalni, verzio ellenorzessel van gondja... 😞
Irtam be az ottani forumra en is, meg feltettem a chat programjukat kerdezoskodtem, de meg egy nyamvadt "szia" -t sem kaptam 😞
Na hetvegen haver talan osszefut nehany HC gamerrel, mondtam , hogy kerdezzen ra, hogy smint kell...
Ha muxik majd megirom!
Nekem is ez a gondom, nem akar konnektalni, verzio ellenorzessel van gondja... 😞
Irtam be az ottani forumra en is, meg feltettem a chat programjukat kerdezoskodtem, de meg egy nyamvadt "szia" -t sem kaptam 😞
Na hetvegen haver talan osszefut nehany HC gamerrel, mondtam , hogy kerdezzen ra, hogy smint kell...
Ha muxik majd megirom!
Jól beszél😊
De ha megnézitek a kani fórumát ott is panaszkodik pár ember és megoldás nem született...
Kashgar te nem szoktál BF1942-vel nyomulni?
War. War never changes.
KELL CD A JÁTÉKHOZ. De írtam, hogy clonecds és blindwriteos, eredetirõl szedve, tehát nem kell crack de a cdnek bent kell lennie.
A loader meg érzékeli, hogy nem kell a crack és nem is teszi fel. Van az a 3 dolog, amit ír, hogy true/false na és ott is írja, hogy kell crack? false.
Szóval mit kéne másolnom hova?😊
A loader meg érzékeli, hogy nem kell a crack és nem is teszi fel. Van az a 3 dolog, amit ír, hogy true/false na és ott is írja, hogy kell crack? false.
Szóval mit kéne másolnom hova?😊
latjatok nekem hiaba megy a w3 megse tudok irni rendesen ezen meg senki nem tud segiteni.....nehez a favágok élete
latjatok csak két ujjam van
latjatok csak két ujjam van