WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
kezdésnek németek csinálták....
minõség:jobbat csinálok másnaposan
szavatosság:amig leszeded netrõl, ill kipróbálod😊
๏̯͡๏﴿
Letölteni a high versiot! Megdöbbenni, eldobni az agyat, fuldokolni, rájönni, ez az isten...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
képzeld nem mindenkinek van 5000 SE arra a kibaszott játékre mert örül ha a fos chellot ki tudja fizetni meg van egy gépe amin elindulbar mar végül megjött a segiccség de nem kell ez a CSAK 5000 ,mert 5000 ért az anyádat megölöm bazz
Tud valaki segiteni abban hogy hogyan tudom magyar nyelven elinditani a gamet ha nem vásárolt a CDm??
unable to validate game version meg azér van, hmet nem az a verziodvanl tehát kell szerezni egy peccset..
๏̯͡๏﴿
magányios emberek menjetek a kanira ott lehet beszélgetni😊 meg jó a hangulat😛
๏̯͡๏﴿
V9ykn8_TZL0
de komolyra forditva a szót probalkozz egy re installal a biosba meg probalj ki minden értelmes memo beállitast vedd vissza talan a memo t 333 ra bar asse tudom miylen lapod van de mondom van olyan fun map amin mindig bazsakszik, miylen gyakran csinálja ??
Amd Athlon Xp 2000+, nincs húzva
512 MB 400MHZ DDRRam
Geforce 3 Ti 128 MB
Windows XP OEM HUN eredeti, service pack 1
DirectX9
és mondom semmi sincs húzva
Ötlet?
War. War never changes.
V9ykn8_TZL0
TSW: Tunderke
๏̯͡๏﴿
War. War never changes.
megyek alsozm mertmegbaszta a szememet az álommanó és már nem látok 😄
๏̯͡๏﴿
A WAR 3 HIBAJA HOGY EZ VAN ÁLTALANOS HIBA DE HA EGY FUN MAP ROSSZUL VAN MEGCSINALVA AKKOR AZ IS EREDMENYEZTHET FATAL ERRORT ESTELEG HA HUZVA VAN A GEPED AKKOR IS...jajj mennyien kérdeztek már ezt ...,de a crakes kérés az amin mindig nagyon nagyot röhögök
War. War never changes.