6256
  • xy21
    Ez is olyan Mint a WoW????
    Vagy ez színtiszta stratégia ahol több karakterre(hadseregre)figyelni kell!?
    Vagy rpg???
  • bld
    az meg a másik amit nem tok megérteni... és nem potn a 10E ft-os dolgok hanem gyakorta ennek a kétszerese... főleg a besztárolt játékoknál...
    és ezek közül kíváncsi vok hányat vesznek elő évek múltán...
    nállam két iylen játék van az egyik a war3 a másik a heroes
  • bld
    ja én nem bulizásra értettem srry, hanem vmilyen egész más hobbira pl mondjuk egy technikai vagy bármilyen sport. mellesleg énis kanival játszom és valóban fontolóra vettem h megvegyem eredetiben mert ha sok kihagyással is de amióta kinnt van azóta játszom, évente előkerül -általában- de momentán vannak fontosabb kiadásaim is, ekkora tételt is tok jobb helyre tenni
  • loga
    Persze elejen meg mikor meglatod a boltban a jatekot johogy nem veszed meg mert elegge zsakbamacska ki tudja h teccik -e es a legtobb ara 10e korul van es megvenned es nem is teccik vagy inkabb megjobb egy nagy rakas szar. De ez a jatek mas kategoria ez jo idotoltes.
  • loga
    A megvasarlas a legjobb modja de felsoroltam masfele lehetosegeket is.
    Minden jatek nem de ez azert megerdemelne h meglegyen eredetiben max egy honapig nem mesz el hetvegenkent bulizne es voala meg csak ketes emlekeid sem maradtak h mi tortent tegnap este?!...
    De mint mondtam ha visszaolvasott volna ott a Kani.
  • bld
    hát valóban nem az de nem mindenkinek van egy számítógépes játékra fele 3rugója, ha nem csak ezzel foglalkozol akkor tudod h mire gondolok...
  • loga
    Olvastal volna vissza rendesen...
    Kani probald meg.
    De mondok egy jobbat egy ilyen jatek megerdemli hogy eredetiben meglegyen es igazan nem draga a tobbihez kepest szal.
  • gaspy
    Senki nem tud segíteni?
  • gaspy
    up
  • gaspy
    Megint én...kicsit visszaolvastam azt látom hogy a multi nemnagyon fog összejönni...Please azt áruljátok el hogy a szinkronos magyarítás megy e crackelt verzión?Illetve ha van valakinek olyan magyarítása ami csak a szöveget fordítja le annak örülnék...
  • gaspy
    Hy!
    Ma tettem fel a játékot és szeretném lemagyarosítani...De a magyarositasok.hu-n csak egy 500 megás szinkronos magyarítást találtam aminek ha a setupját elindítom figyelmeztet hogy eredeti lemez szükséges ami nekem nincs:-)
    Másik kérdés,hogy tört játékkal lehet valahogy multizni?Sztem az 1.20b patch a legujabb,ehhez meg ha jol látom még nincs crack...és a multinál figyelmeztet hogy nem a legfrissebb verzióm van...
    Valaki please help!
  • bld

Valaki nem akar fun DotA (Lol meg stb) klant alapítani?
  • Imrusssss
    Hogy kell mp3-mat berakni???
  • 14arsenal14
    HY
    Van egy klán a NiGHt-FaLl és Warcraft 3 ban is meg a Kani.hu szerevren aki társulna az msn en írjon!
    cím: [email protected]
  • andriska
    Ekkora IQ-val csoda,hogy írni megtanultál....
  • heystumafly
    haggyá má temge a hülyeségeddel bazmeg, jobban játszok mint te hát az biztos!
  • heystumafly
    bazmeg, én nem kanizok, az egy fos!
  • andriska
    Úgy valahogy..
  • phalanx
    szvsz 14 éves kor alattiakat nem lenne szabad foromozni hagyni mert csak a baj van velük (tisztelet a kivételnek)
  • andriska
    Nahh az ilyan szarlámák miatt nem járok Kanira,mint te.......
  • heystumafly
    na ja ,én már csak tudom, hogy az egy szar,neked tetszik, nekem nem, ha ennyire zavar akkor dugd fel magadnak
  • phalanx
    na ja, te már csak tudod
  • heystumafly
    a Dota egy fos pálya, játssz inkább Pimp-el!
  • cocobanana
    http://nitro.ngkszki.hu/~dotafan/index.php?link=news
    Ez joob dotás oldal
  • sabe
    Dota téma:
    javaslom elolvasni a Magyar Dota oldal-on található írásokat. Kezdésnek a jobb oldalon található DotA alapok #1-3 témákat javaslom.

A tizenéves kockákat le kell szarni. Van elég normális ember. Én vezetek magamnak egy listát (banlist progival), az ugatós faszfejeket kerülöm lehetőleg.
  • andriska
    Ha rajta kapják csaláson,törlik a vérbe.
  • phalanx
    hali
    lehet valahogy cd-keyt töröltetni a blizzard-al? mert megadtam egyik haveromnak a cd kulcsomat az meg megadta valaki másnak és most az a "valaki más" állandóan használja, főleg így estefelé mikor én is szeretnék játszani... szal valszeg veszek egy új példányt de régit töröltetni szeretném, hogy az a **** aki lenyúlta a kulcsomat ne tudjon jáccani
  • dave85
    vissza is vontam a kérdést, sajnos a FT-hoz is kell CD KEY.
    csak azért kérdeztem, mert úgy emlékszem, a starcraft esetében nem így volt.mármint a broodwar-ral.
  • andriska
    nem...
  • dave85
    sziasztok!

szeretném megvenni a warcraft 3 ROC-t, e nem tudom, hogy ha ezt megveszem, akkor játszhatok a frozen throne-nal(+egyéb "patchelt" verziókkal) is neten vagy csak az eredeti játékkal?úgy, hogy a frozen throne nem eredeti......
  • Wills
    ok megtaláltam a választ. :)
    Tud valaki eredetit szerezni? :)
  • Wills
    lehet, hogy nem vagyok valami nagy számítógépguru, de nem értem, hogy ha a War3 reign of chaos-t felrakom és a magyarosítást is szeretném (de én nem a neten akarok vele játszani) akkor miért nem engedi? kb 20 féle képpen telepítettem a patch-et is meg mindent és nem akaródzik visszaolvasgattam, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de ...
    Remélem valaki tud segíteni.

Laci
  • heystumafly
    nincs még hozzá magyarítás
  • andriska
    Nem játszható!
  • Keti
    Na sikerült, csak én azt a patchot tettem fel, amit a magyarosítás megkívánt. Viszont ha a fiam felmegy a játékkal az internetre, akkor a játék szerintem saját magát fogja frissíteni. Rárakja az 1.20-as patchot, s akkor már nem lesz magyar. Jó gondolom? Vagy a régebbi magyarosítási patchal ez is fog működni magyarul? Az a kérdés hogy 1.20-as patchal a játék magyarul játszható-e?
  • bld
    felrakod a simát meg a tft utánna meg 1.20as peccs pl a kani.huról ha nem az van
  • Keti
    Valaki nem tudna mégis segíteni, csak normális hozzászólókat várok! Hányas patchot rakjak fel? Külön kell-e patch az alapjátékhoz, s külön a kiegészítőkhöz! Jó lenne, ha valami értelmes választ adnátok. Itthon van a fiam törött lábbal, s ezzel nyaggat hogy rakjam fel neki. Merevlemez törlés után vagyok, semmiképp nem akarom elcseszni. Idióták kíméljenek!!!
  • heystumafly
    dehogy nem!
  • Keti
    Senki nem tud segíteni, vagy csak nem akar?
  • Keti
    Ez így nagyon szép, csakhogy a lényegre nem válaszoltál. Ha tudod a választ, akkor velem is megosztanád? Melyik patchot rakjam fel, hogy magyarosítva is elinduljon a játék, s hálózatban is lehessen használni?