WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha fos noob akkor biztosan ezt csinalja ede ha te nem vagy bena akkor pont emiatt siman levered....
Jatszal FFA-t ott nem csinalnak ilyet

Egyszeru Dal

magus
ah, mar emlekszem miert hagytam abba anno. mert a legnagyobb fos noob is tud nyerni es/vagy elhuzni egy meccset annyira, hogy inkabb kilepjek, azzal, hogy lerak millionyi ortornyot, par tavolra sebzo egyseget, es elkezd techelni...

mooo
ok 😊)
Rash87
Megnyugtatlak,hogy 3 rész van 😊)

Glory, Glory Man. United!

mooo
Most,hogy így elgondolkoztam rajta lehet,hogy csak 2 rész van.
mooo
3 rész van,ami valóban nagyon jóra sikerült.És igen én sem tudnám megunni 😊
Sheltem
Ilyen hosszú a Bonusz Orc hadjárat? Amikor elõször néztem még csak valami 1.1x patchnél tartottunk és eljutottam egy darabig majd kiírta, hogy folytatás következik.
Most kb milyen hosszú a Bónusz hadjárat?
Amúgy ha Warcraft3ból 30 kiegészítõ lenne akkor sem unnám meg.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nekem az alaphadjárat tetszik a legjobban. Archimonde rosszalkodásai mindent überelnek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Colcsi
Hm,igen,mondjuk ezt azé megübereli az,amikor hálóban nyomod,4-5 spannal,+sör,cigi...

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi

Rash87
Egy apró megjegyzés!
Én hétvégén vittem végig az alap játékot+kiegészítõt.
Ezután bele is kezdtem a Bónusz Hadjáratba,és ezen vagyok már kb. 3 napja,és sokkal jobb,és sokkal jobban leköt mint az alap+a kiegészítõ együttvéve! <#vigyor3>

Meg tuzfal kikapcsol....

Egyszeru Dal

Colcsi
Elinditod gémet és ráméc a local networkra,aztán kreálsz és kész,elvileg a spanod kellene lássa a pályát,amit kreálltál.Persze mindkettõtöknek ugyanolyan verzióju W3-ok kell elgyen,csak akkor látják egymást.

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi

bocsi, hogy láma kérdést teszek föl, de
én letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 szöveges magyarítást. ott van a csomagolt file-ban hogy Warcraft_3. ezt hova kell bemásolni, illetve kiterjesztést (.exe .txt stb..) meg kell adnom neki?
Kellemes húsvéti ünnepeket!

DaveMoto
sziasztok valaki tud nekem segíteni abban hogyan kell két összekötött gépel warcraftot játszani mert sehogysem sikerül segítsetek

....::::MRT 4 EVER::::.....

Sheltem
Na tegnap megvettem a frozen thronet(kemény 2300Ft volt a cdgalaxisban), a war3 már megvolt. Battle netes játékom alatt végig arra gondoltam ez még most 3 évvel késõbb(2003 as a war3 asszem) is gyönyörû(szó szerint).

Úgy érzem jó vétel volt(melyik blizzardos játék nem az ennyi pézé?) <#vigyor3>

phalanx
még szép <#vigyor3>

magus
jatszak meg ezt egyaltalan bneten?

Sheltem
Köszi

andriska
Sheltem
Sziasztok

Egy nagyon hülye kérdésem lenne, látom írjátok, hogy DOTA-ztok bneten. Namost nekem eredeti War3am van és ma fogom megvenni a Frozen Throne kiegészítõt de a "Dota" nem tudom minek a rövidítése. Az egy újabb kiegészítõ amit meg kell vennem? Vagy bneten majd szépen letöltõdik magától? Elõre is köszönöm szépen annak aki válaszol nekem.

Grayback21
War3 magyarositásán én kibuktam nekem nagyon nem tetszett max 2-3 karakter akinél eltalálták elég haram le is szedtem.

Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

Rash87
Privát ment 😊

Waterhorse
Na sikerült a magyarosítást beállítanom, gond nélkül fut. Már 4 napja játszom vele, és mindkét verzióm másolt. A probléma hasonló volt mint starcraft magyaritásnál. Csak egy kicsit kellett keresgélnem és találtam egy telepített megosztást dc-n, abból kellett a war3patch.mpq, game.dll, és war3.exe...ezeket lecseréltem és elképesztõ, elindult a játék teljesen magyarul, hihi-hihi<#nyes>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

andriska
Látom még mindig olyan IQ huszár vagy,mint voltál...

Én sem kanira járok!!!anyád

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

kikell kapcsolni a tûzfalat!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

magyarosítás nélkül kéne játszani!!

Waterhorse
Én is a magyaritással szenvedek, crackelt verzióm van sima és kieg, kelrakom a honositást, elinditom, lemennek a videók szinkronnal, aztán amikor a tényleges játék indulna a kép elsõtétül és ALT+TAB.

Ha dll hiányzik, akkor egyvalamit megpróbálhatsz még. Valószínüleg ott van a dll, csak bezavar a magyaritásnak a másolt verzió. Keress rá google-ban arra a dll-re amit hiányol, aztán hasonlítsd össze a saját dll-ed méretével ha eltér akkor az talán jó lesz aztán egyszerüen kicsréled.
Nem biztos, hogy jó lesz, de ez bevált Starcraft magyaritásnál is. Kellett neki a storm.dll, ami ott volt a mappájában, de az nem tetszett neki. Leszedtem vhonnan egy másikat+egy stardat.mpq-t mert azzal is gondja volt, aztán simán ment a magyar szinkron a másolt verzióval.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

csak a DOTA-ban?

Egyszeru Dal

L2Goku
Hello Valaki magyaraza meg PLZ hogy mi a tetves Kibasz** Kurv* anya*** Van Nekem VPU Recovery Bugom ATI Vga val Dotaban ?

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Ha valaki akar jáccani Warcraft IIIat neten az szoljon [email protected] !!!
bld
az ilyen hsz-eket szeretem oylan építõjellegû....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

RangeR
CRACK-elt Warcraft??? Hááát meg is érdemled, szívjál vele...

andriska
Nem a készítõk baszták el,hanem eredeti játékhoz lett csinálva.....
Azért sajnálom,hogy nem sikerült megoldanod,mert egy nagyon színvonalas magyarításról maradsz le.

Rash87
Hát ez teljesen sz*r!!!
Elegem van!

Tudnád hányszor próbáltam meg,de nem iskerül sehogy,nem értem hogy tudták ezt így elbaszni.

Feltettem a játékot,magyarosítás 1.17a(amit ajánlottál),aztán 1.17-a crack. Nemjó.
Megint uganezek+1.17a patch,nem jó. Elindul de nem magyar a játék.

Ezután rátettem a 600 Mb-o magyarosítást,és ekkore elindul,de a menünél fekete képernyõ,annyi látszik hogy 1.17 version.

Pff. <#boxer><#falbav>

andriska
Valszeg ez kell neked : magyar patch
1.17a verzióhoz keress cracket!!!

Rash87
Jó,elegem volt már ebbõl.
Felteszem a játékot,aztán magarosítás (az a600 mbos)
1.17-es peccs,aztán nem indul,jó,megcrackelm a cd lévõveé,és kiírja hogy Dll hiányzik.. <#falbav><#falbav><#falbav>

Rash87
Hát fig,én már minden hogy kipróbáltam. De egyszer sem sikerült.
Sima magarosítás,1.05-ös,találtam 1.12-est,meg azt a 600 Mb-os Roc+TFT-t is...

Körülbelül 20* telepítettem a játékot fel,most teszem föl mégegyszer.
Megpróbálom feltenni,ahog írtad. Roc+Tft+1.17-es patch,és hátha jó lesz,bár nem hiszem.

Rambo 20
Srácok kéne kis help.Nem tudok hostolni.Van rúterem de már engedélyeztem az összes portot amit a War3hoz kér de még mindíg nem megy!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

andriska
Hibásan,vagy félig töltötted le.Nekem kicsomagolja.

andriska
Aham.Én azt hittem,hogy a teljes magyarítást rakdtad fel (RoC+TFT),ahhoz meg ha jól tudom 1.17-es patch kell.Ha nem eredeti,akkor ugyanilyen verziószámú crack is kell hozzá.
A régi RoC-os verzióhoz nem tudom melyik patch kell(mivel 1.05-öt írtál gondolom az),de akkor ahhoz 1.05-ös crack kell.

Rash87
2.,Innen letzölttem,de miután ki akarom csomagolni,azt írja ki,hogy:
"! Az archívumnak nincsen vége"

<#help>

Rash87
1., Megcsináltasm mnident,ahog a telepítõ írja. Elindítottam a W II Roc 1.05-ös updatet,valamit leupdatelt,utûna kérte a cd-t,megcrackeltem,és kiírt hogy valami dll fájl nincsm eg,vagy hasonló.

A másik,amit ír: war3_105.exe
Ezt meg sehol sem találom a neten,szóval errõl ennyit.

Vmi konkrétabb?

Rash87
Kössz,otthon megnézem mnid2 tippet 😊

Van csak szöveges magyarítás is!Innen tölthetõ le: http://www.hungames.hu/index.php
andriska
Nem a megfelelö verziószámú patch van fenn.Olvasd el a telepítõt!

Rash87
#5153? senki?

Arthas a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rambo 20
Jah nekem is ez van csak nálam még az intrót se nyomja le.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rash87
Hellosztok.

Valaki segítsen már.

Egyszerûen felteszem a magyarosítást,eddig mniden oké,Elindítom a játékot,az elsõ bevezetõ video lemegy,aztán meg elsötétül a képernyõ,és nem lehet utána semmit se csinálni!!!
Magyarosítás nélkül pedig minden jó.
Mi lehet a gond?

Valahol nnincs olyasn magyarosítás,ami csak szövegeket tartalmazza? ***** kell a szinkron,lehet h az rontja el.

Szóval pls help!