6256
-
#5414 egy pár napja még csatlakozni sem tudtál a Battle-NET hez ,mostmeg egyből klánt szervezel? -
#5413 Kinek van Klánja a WC3 ban??? azért kérdem mert akarunk Spanommal Klánt csinálni és asszem 10 ember minimum kell szóval akinek van MSN-e és akar Clanba csatlakozni és meg van neki a GAME:D akkor Küldjetek Privát üzit oks!:) -
#5412 ÁÁÁÁÁ várom az új gépemet:) Remélem el indul majd vagy valakit nagyon el verek ÁÁÁÁÁÁÁ:D -
#5411 WarcrafAutorefresh.exe
Ez a progi elvileg autorefresht végezne a slotokon, de valahogy sehogysem akar működni. :( -
#5410 Sziasztok!
Battle.net-en játszok a Frozen Thon-al. Amikor kreálok egy custom gamet akkor elég nehézkes a frissités, mivel a slotokat ki-be kell kapcsolni. Láttam egy gyereknél, aki kreált, hogy valami autorefresh progit használt. Meg akartam kérdezni, hogy mi a neve a proginak de nem válaszolt. ha valaki tud valami működő autorefresh progit, ami a slotokat autómatikusan frissíti az váaszoljon már pls! :) -
Indigo #5409 Exigonál most a hivatalos szerver nem müködik. De volt már ilyen leállás, próbálkozni kell, előbb-utóbb jó lesz. -
#5408 1000 fééle oka lehet, nálam most az Armies of exigo nem akar csatlakozni a netre; ha van másik winyon telepített op. rendszered probáld azzal is.
-
#5407 hellosztok akarok Warcraft 3ban a Regin of Chaos-ba BATTLE.NET -hez csatlakozni de hibát ír ki! ezt írja léccives mondjátok meg mi a hiba!!!
UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET
You may be trying to connect to an invaild battle.net server. If you are using a modem. You may need to manually connect to the internet befoe connecting to battle.net -
Deqwator #5406 gratulálok -
#5404 56 asszem! -
#5403 Egyébként milyen net sebesség kell hogy lag nékül tudjak játszani? -
#5402 200-300szedek! -
#5401 chello vagy hogy érted 56 kb/s vagy mi a cuccot azt meg haladja simán! elég gyors! -
#5400 milyen neted van?
-
#5399 #5348 ott írtam hogy le írom majd hát most itt van a hibám!! -
#5398 Warcraft 3 Frozen Thore <<<csak az volt kamu de ki dobtam nem volt benne Crack:) -
#5397 IGEn eredeti télleg nem kamu!!! -
#5396 eredeti? -
#5395 hellosztok akarok Warcraft 3ban a Regin of Chaos-ba BATTLE.NET -hez csatlakozni de hibát ír ki! ezt írja léccives mondjátok meg mi a hiba!!!
UNABLE TO CONNECT TO BATTLE.NET
You may be trying to connect to an invaild battle.net server. If you are using a modem. You may need to manually connect to the internet befoe connecting to battle.net (sorry hogy ha hibás a szöveg)[vigyor3] -
atiati #5394 köszi!! -
#5393 warcraft Magyarosítás
ott van a patch is sokk szerencsét hozzá. -
atiati #5392 Kellene kis segítség: tudna valaki mondani olyan helyet, ahonnan letölthetném a magyarítást? Az alapjátéké kellene, de ha valahol megvan a többi, az is érdeklene. -
#5391 nemtom, ki kéne írni h a törtről ne itt érdeklődj, meg cdkulcsokat se itt kolduljon senki mert már kezd idegesíteni ez a sok sóher... -
Rapmotel #5390 ved meg eredetibe -
#5389 Ja a cdgalaxisnál probáld 2590FT-ért. -
#5388 nem -
#5387 FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5386 srácok tudnátok 1 Warcraft 3 Frozen Thore kiegészítő hőz CD key-t adni -
Rapmotel #5385 ez ismerős :) de meglásd, lesz ez rosszabb is. főleg majd ha tovább akarsz tanulni -
#5384 jah... ezt mondják tanulni kéne csak eddig még sosem tanultam mert gyenge ált.ba jártam és ott amit órán megjegyeztem elég volt az 5öshöz... és az a legszarabb hogy ott zseni voltam és ezt éreztették is velem soxor, itt viszont tök hülyének érzem magam... :( na de no off -
Rapmotel #5383 Na neeeeee, a 9.a leg könnyebb :) Annál csak rosszabb van. Most fősulin vagyok 2.éves, és azt tapasztalom hogy egy órán annyit veszünk mint amennyit te 1 hónap alatt :) Szóval ha kicsit rágyúrsz simán kijavítod, és még játékra is marad idő :) -
#5382 hát úgy rendeset nem nagyon mert nincs túl sok stratégiai érzékem :D (legalábbis mindig kikapok :D) szal CGzni szoktam, azt meg szinte minden nap... de most 9.ben kaptam jónéhány rossz jegyet így az elején és hát lehet hogy többet kéne tanulnom és igy kevesebb idő jut a gépezésre... :(( -
Rapmotel #5381 Nem baj, Te dolgod, nem szól bele senki. Legalábbis a normálisabb fajta nem
Milyen gyakran játszol amúgy TFT-t? -
#5380 Ezt kérem sem megerősíteni, sem cáfolni nemtudom.... -
Rapmotel #5379 nocsak, csak nem warezolsz? -
#5378 huhh vissza is olvasok... ilyen elmaradott lennék? minden no-warez? original everything? huhh... most nagyon kőkorszakinak érzem magam... -
Rapmotel #5377 hát persze, itt mindenki jogtiszta cuccokat használ, és senki sem warezel, mint ahogy pár sorral lejjebb kiderül -
#5376 gondolom a Windowsod teljesen jogtiszta, és a víruskeresőd sem ingyenes és az is ki van fizetve.... -
Indigo #5375 Ööö.. most ezzel meg akartál bántani, esetleg humoros vagy jópofa akartál lenni? Hát nem jött össze... -
#5374 ami TFTben van alapból azon játszunk. most 28ig eljutottunk! wáoh :D durva volt :D a taktikunk az elején jó volt (20ig) utána viszont már nem annyira.... lehet hogy poison towerek helyett frost kéne? de az meg drága rövidtávon...