WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jatszal FFA-t ott nem csinalnak ilyet
Egyszeru Dal
Most kb milyen hosszú a Bónusz hadjárat?
Amúgy ha Warcraft3ból 30 kiegészítõ lenne akkor sem unnám meg.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Én hétvégén vittem végig az alap játékot+kiegészítõt.
Ezután bele is kezdtem a Bónusz Hadjáratba,és ezen vagyok már kb. 3 napja,és sokkal jobb,és sokkal jobban leköt mint az alap+a kiegészítõ együttvéve! <#vigyor3>#vigyor3>
Glory, Glory Man. United!
Egyszeru Dal
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
én letöltöttem a hungames.hu-ról a W3 szöveges magyarítást. ott van a csomagolt file-ban hogy Warcraft_3. ezt hova kell bemásolni, illetve kiterjesztést (.exe .txt stb..) meg kell adnom neki?
Kellemes húsvéti ünnepeket!
....::::MRT 4 EVER::::.....
Úgy érzem jó vétel volt(melyik blizzardos játék nem az ennyi pézé?) <#vigyor3>#vigyor3>
Egy nagyon hülye kérdésem lenne, látom írjátok, hogy DOTA-ztok bneten. Namost nekem eredeti War3am van és ma fogom megvenni a Frozen Throne kiegészítõt de a "Dota" nem tudom minek a rövidítése. Az egy újabb kiegészítõ amit meg kell vennem? Vagy bneten majd szépen letöltõdik magától? Elõre is köszönöm szépen annak aki válaszol nekem.
Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Ha dll hiányzik, akkor egyvalamit megpróbálhatsz még. Valószínüleg ott van a dll, csak bezavar a magyaritásnak a másolt verzió. Keress rá google-ban arra a dll-re amit hiányol, aztán hasonlítsd össze a saját dll-ed méretével ha eltér akkor az talán jó lesz aztán egyszerüen kicsréled.
Nem biztos, hogy jó lesz, de ez bevált Starcraft magyaritásnál is. Kellett neki a storm.dll, ami ott volt a mappájában, de az nem tetszett neki. Leszedtem vhonnan egy másikat+egy stardat.mpq-t mert azzal is gondja volt, aztán simán ment a magyar szinkron a másolt verzióval.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Egyszeru Dal
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Azért sajnálom,hogy nem sikerült megoldanod,mert egy nagyon színvonalas magyarításról maradsz le.
Elegem van!
Tudnád hányszor próbáltam meg,de nem iskerül sehogy,nem értem hogy tudták ezt így elbaszni.
Feltettem a játékot,magyarosítás 1.17a(amit ajánlottál),aztán 1.17-a crack. Nemjó.
Megint uganezek+1.17a patch,nem jó. Elindul de nem magyar a játék.
Ezután rátettem a 600 Mb-o magyarosítást,és ekkore elindul,de a menünél fekete képernyõ,annyi látszik hogy 1.17 version.
Pff. <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
1.17a verzióhoz keress cracket!!!
Felteszem a játékot,aztán magarosítás (az a600 mbos)
1.17-es peccs,aztán nem indul,jó,megcrackelm a cd lévõveé,és kiírja hogy Dll hiányzik.. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Sima magarosítás,1.05-ös,találtam 1.12-est,meg azt a 600 Mb-os Roc+TFT-t is...
Körülbelül 20* telepítettem a játékot fel,most teszem föl mégegyszer.
Megpróbálom feltenni,ahog írtad. Roc+Tft+1.17-es patch,és hátha jó lesz,bár nem hiszem.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
A régi RoC-os verzióhoz nem tudom melyik patch kell(mivel 1.05-öt írtál gondolom az),de akkor ahhoz 1.05-ös crack kell.
"! Az archívumnak nincsen vége"
<#help>#help>
A másik,amit ír: war3_105.exe
Ezt meg sehol sem találom a neten,szóval errõl ennyit.
Vmi konkrétabb?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Valaki segítsen már.
Egyszerûen felteszem a magyarosítást,eddig mniden oké,Elindítom a játékot,az elsõ bevezetõ video lemegy,aztán meg elsötétül a képernyõ,és nem lehet utána semmit se csinálni!!!
Magyarosítás nélkül pedig minden jó.
Mi lehet a gond?
Valahol nnincs olyasn magyarosítás,ami csak szövegeket tartalmazza? ***** kell a szinkron,lehet h az rontja el.
Szóval pls help!