WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andriska
elindult a játék,vagy kilépett a host..

Rambo 20
The Game You attampted to join could not be found.

You may have entered the name incorrectly or the game creator may have canceled the game.

Most én mondom hogy PLS SEGÍTSETEK!!<#nemtudom>

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Miért van az hogy Battleneten csinálok szervert vagy mások csinálnak és nem mindegyikhez tudok csatlakozni?

Rambo 20
Na mind1 megvettem a játékot😄.Valaki játszik még vele?Szeretnék valakivel eggyüt botokat nyomni de mindenki csak a másik pléjert akarja ölni.

bld
kani.hu

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Rambo 20
Srácok tört szervert hogy lehet csinálni?😊.Én nem vettem meg a játékot de most egy haverommal szeretném nyomni és hallottam hogy valahogy lehet.

Sephi
Tudom marhara kamunak hangzik de nem az. Nekem egyszeruen eltunk a War3-nak a doboza. Nekem erdeti War3 es TFT-em van (utobbinak megvan a doboza).

Valaki tudna nekem egy varianst mondani hogy tudnek ujra Bettleneten jaccani ha csak a TFT van meg eredetibe? (war3 is eredeti de nincs meg az eredeti cd kulcs)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bld
igazán kedves😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

phalanx
ahogy megígértem itt egy bneten mûködõ cd kulcs:
9MEN2F-TZGM-MP7MD8-XX88-PJV6HJ, használjátok egészséggel <#vigyor3>

ui.: halál "Pallagi Zolt"-ra <#violent><#violent><#kocsog>

bld
leginkább ezt tudnám ajánlani

Üdv!
Warcraft III. tipusu játékot keresek..hasonlót......tudtok ilyet ajánlani??
nem muszály noob-nak lenni csak jáccani akarok
sya valaki nob al szeretnék jácani battleneten vagy kanin ? írjatok a [email protected] msn címre pls
bld
inkább add nekm ha nem kell😄

phalanx
lécci, lécci le akarom bannoltatni bnetrõl a cd kulcsomt és kéne valami fos cheat vagy progi amit hamar kiszúr a Blizzard, tudtok ajánlani valamit?

En nem zsakbamacskarol beszelek hanem a Blizzard-nak az egyik strategiajarol a WAR3 rol. Ami mar csak a blizzard nev miatt is garancia hogy jo ha meg megnezted es jatszottal vele tetszett es tobbre vagysz minthogy magyarok egymast szapuljak allandoan (kani) es orakat kell varnod konyorogve hogy vegre valaki nagykegyesen krealjon egy cg-t normalis pg rol meg ne is almodj mert az nemigen megy max ha megbeszeled valakivel hogy nyomja mar meg o is a kereso gombot es akkor orulhetsz ha nem, egy 10 lvl-el nagyobbal futsz ossze "veletlenul" akkor vedd meg. Mondjuk Bneten tobbezren jatszanak 1xrre es ez csak az europai szerver...gondolsz egyet atmesz az amerikaira es jatszol ott is ennyi

Egyszeru Dal

A war3-ban annyira sokmindent bele lehet tenni hogy latnotok kell. Pl.:
Paintball, foci, ctf, loverseny, Uther party:sok kis idiota verseny egymaskozt de jo mulatsag. Tower Defense, Hero Defense, Hero Arena,X Hero Siege, Footman frenzy... es meg sorolhatnam. Azt kell mondjam akinek tetszik kicsit is a war3 vilaga biztosan megtalalja a kedvenc jatektipusat benne. Nomeg ott a DOTA ami annyira mas mar hogy ebbol is rengeteg verseny es clan van.

Egyszeru Dal

nesto
láttam sokan irtak hogy van itt meg ott magyarosítás, de nekem nem nagyon müködik.szóval valaki ha leirná hogy pontosan Warcraft III. Reign of Chaos-hoz magyarosítás hol található...thx

bld
de van egy kis rpg része is végülis ha a hõsöket nézzük

andriska
stratégia

xy21
Ez is olyan Mint a WoW????
Vagy ez színtiszta stratégia ahol több karakterre(hadseregre)figyelni kell!?
Vagy rpg???

bld
az meg a másik amit nem tok megérteni... és nem potn a 10E ft-os dolgok hanem gyakorta ennek a kétszerese... fõleg a besztárolt játékoknál...
és ezek közül kíváncsi vok hányat vesznek elõ évek múltán...
nállam két iylen játék van az egyik a war3 a másik a heroes

bld
ja én nem bulizásra értettem srry, hanem vmilyen egész más hobbira pl mondjuk egy technikai vagy bármilyen sport. mellesleg énis kanival játszom és valóban fontolóra vettem h megvegyem eredetiben mert ha sok kihagyással is de amióta kinnt van azóta játszom, évente elõkerül -általában- de momentán vannak fontosabb kiadásaim is, ekkora tételt is tok jobb helyre tenni<#ravasz1>

Persze elejen meg mikor meglatod a boltban a jatekot johogy nem veszed meg mert elegge zsakbamacska ki tudja h teccik -e es a legtobb ara 10e korul van es megvenned es nem is teccik vagy inkabb megjobb egy nagy rakas szar. De ez a jatek mas kategoria ez jo idotoltes.

Egyszeru Dal

A megvasarlas a legjobb modja de felsoroltam masfele lehetosegeket is.
Minden jatek nem de ez azert megerdemelne h meglegyen eredetiben max egy honapig nem mesz el hetvegenkent bulizne es voala meg csak ketes emlekeid sem maradtak h mi tortent tegnap este?!... <#conf>
De mint mondtam ha visszaolvasott volna ott a Kani.

Egyszeru Dal

bld
hát valóban nem az de nem mindenkinek van egy számítógépes játékra fele 3rugója, ha nem csak ezzel foglalkozol akkor tudod h mire gondolok...

Olvastal volna vissza rendesen...
Kani probald meg.
De mondok egy jobbat egy ilyen jatek megerdemli hogy eredetiben meglegyen es igazan nem draga a tobbihez kepest szal.

Egyszeru Dal

Senki nem tud segíteni?<#shakehead>
up
Megint én...kicsit visszaolvastam azt látom hogy a multi nemnagyon fog összejönni...Please azt áruljátok el hogy a szinkronos magyarítás megy e crackelt verzión?Illetve ha van valakinek olyan magyarítása ami csak a szöveget fordítja le annak örülnék...
Hy!
Ma tettem fel a játékot és szeretném lemagyarosítani...De a magyarositasok.hu-n csak egy 500 megás szinkronos magyarítást találtam aminek ha a setupját elindítom figyelmeztet hogy eredeti lemez szükséges ami nekem nincs:-)
Másik kérdés,hogy tört játékkal lehet valahogy multizni?Sztem az 1.20b patch a legujabb,ehhez meg ha jol látom még nincs crack...és a multinál figyelmeztet hogy nem a legfrissebb verzióm van...
Valaki please help!
bld

Valaki nem akar fun DotA (Lol meg stb) klant alapítani?

Imrusssss
Hogy kell mp3-mat berakni???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

HY
Van egy klán a NiGHt-FaLl és Warcraft 3 ban is meg a Kani.hu szerevren aki társulna az msn en írjon!
cím: [email protected]
andriska
Ekkora IQ-val csoda,hogy írni megtanultál....

haggyá má temge a hülyeségeddel bazmeg, jobban játszok mint te hát az biztos!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

bazmeg, én nem kanizok, az egy fos!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

andriska
Úgy valahogy..

phalanx
szvsz 14 éves kor alattiakat nem lenne szabad foromozni hagyni mert csak a baj van velük (tisztelet a kivételnek)

andriska
Nahh az ilyan szarlámák miatt nem járok Kanira,mint te.......

na ja ,én már csak tudom, hogy az egy szar,neked tetszik, nekem nem, ha ennyire zavar akkor dugd fel magadnak<#gun>

phalanx
na ja, te már csak tudod

a Dota egy fos pálya, játssz inkább Pimp-el!

http://nitro.ngkszki.hu/~dotafan/index.php?link=news
Ez joob dotás oldal

Dota téma:
javaslom elolvasni a Magyar Dota oldal-on található írásokat. Kezdésnek a jobb oldalon található DotA alapok #1-3 témákat javaslom.

A tizenéves kockákat le kell szarni. Van elég normális ember. Én vezetek magamnak egy listát (banlist progival), az ugatós faszfejeket kerülöm lehetõleg.
andriska
Ha rajta kapják csaláson,törlik a vérbe.

phalanx
hali
lehet valahogy cd-keyt töröltetni a blizzard-al? mert megadtam egyik haveromnak a cd kulcsomat az meg megadta valaki másnak és most az a "valaki más" állandóan használja, fõleg így estefelé mikor én is szeretnék játszani... szal valszeg veszek egy új példányt de régit töröltetni szeretném, hogy az a **** aki lenyúlta a kulcsomat ne tudjon jáccani

vissza is vontam a kérdést, sajnos a FT-hoz is kell CD KEY.
csak azért kérdeztem, mert úgy emlékszem, a starcraft esetében nem így volt.mármint a broodwar-ral.
andriska
nem...

sziasztok!

szeretném megvenni a warcraft 3 ROC-t, e nem tudom, hogy ha ezt megveszem, akkor játszhatok a frozen throne-nal(+egyéb "patchelt" verziókkal) is neten vagy csak az eredeti játékkal?úgy, hogy a frozen throne nem eredeti......