6256
-
Rapmotel #5373 ismerem azt a pályát, bitang jó :) a 20. szinten láthatatlan lények jönnek. namost, szerintem nektek még egy régebbi pach van hozzá. nekem az 1.16-ossal, ha csak egyedül játszom, egy irányból jönnek lények :) és hidd el, azt a pályát iszonyat nehéz végigvinni, még 8-an is. de amúgy szivesen mennék :) -
#5372 Szevasztok! Osztálytársaimnak hála megvettem ezt a nagyszerű játékot kieggel együtt! a stratégiai rész nem megy a legjobban igy általában CGzek. Humans vs Orcs, Murder at the Sleeping Town, Who is the Alien? és Azure Tower Defense. Mostanában az utóbbival, mert nagyon bejött és van benne kihívás :) 20dik körnél nem jutottunk tovább... :( alapból benne van a játékban és azt szeretném hogy írjon aki jönne végigtolni! haverommal már megfogunk a mi oldalunkon mindent. csak ugye még van 6 ember akin múlik a győzelem. És hiába írom be hogy PRO ONLY meg NO NOOBS meg ilyenek akkor is a leglámábbakat fogjuk ki :( szal ha jönne valaki az írjon plz ide vagy PMet nekem! lehetőleg ne kezdő, de ha az akkor legyen türelmes hogy elmondjuk neki a nyerő taktikot! (mert egy magyarnak könnyebb magyarázni számomra mint a többieknek angolul....) -
Rapmotel #5371 senki nem akar játszani? -
Rapmotel #5370 köszi -
#5369 picsaügyes vagy hogy letuttad forditani
kedves sekfely -
Rapmotel #5368 és elnézés kérek mindenkitől akiúgy érzi hogy bunkó voltam -
#5367 hát nemhiszem hogy az 1.16 patch az mai, tudtommal war3hoz 1.20d van. -
Rapmotel #5366 tuti nem ramhiba, mert ment a játék. csak letöltöttem hozzá 1.16-os pach-et, és azóta nem megy :( -
Indigo #5365 Attól még igaza van, kedves IsmeretlenSeggfej... -
#5364 Lehet hogy warezolós, de te még azt a szintet sem ütöd meg amit ő.
Legalábbis ezzel a szöveggel. -
Mihail #5363 nálam egyértelműen az volt, amíg ki nem cseréltem a ram modulokat folyton csínálta, utána már sosem -
Rapmotel #5362 nem ram hiba, és nem is warez te köcsög :D :P:P:P -
Mihail #5361 access violation error nem a crack miatt van, hanem warcraft érzékeny a ramokra, ha nem atomstabil márkás ram modulod van, vagy dual channelben hajtod és instabil akkor ez történik -
Plata #5360 Anyám,eza fórun tele van warezolós hülyével.Vedd meg te ökör eredetiben.
Ide csak cigányok járnak?Mert csak a cigányok warezolnak. -
Rapmotel #5359 nem tudtok cracket az 1.16-os patch-hez? -
Rapmotel #5358 Hallo!
Akar valaki hamachival játszani W3-at? :) -
Lukszi #5357 Helloka mindenkinek
Lenne 1 problámám a wc3 rommal mert nem megy .feltelepitem crakkolom és elindul 1 fekete képernyő és kilép oszt ennyi.:)
A wc mappában van 1 errors mappa abba irja ezt:
''This application has encountered a critical error:
FATAL ERROR!
Program: d:\warcraft iii\war3.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:6F0CCF75
The instruction at '0x6F0CCF75' referenced memory at '0x00000000'.
The memory could not be 'read'."
mit tudok vele kezdeni kérlek segitsetek.
elöre is köszike -
Beni521 #5356 mind1 már megy -
Beni521 #5355 nem a negatív kisugárzásra vok kíváncsi :D -
Beni521 #5354 sz@rok rá, csak indulna már el -
#5353 hat ehhez csak annyit, hogy..... lol -
Beni521 #5352 Help Me! Most lett meg a játék (másolt) de nincs rajta Crack. Próbáltam úgy h bemásoltam az EXE fájlt, de sehogy se akar elindulni! -
Jesy #5351 8Q3KDA-IHX2-BEKEGY-FG4A-6CV5MA
QEXKQT-1SUW-J4ZGH2-OFFI-X8GC9K
S7J9EF-YCGL-BWIQP2-NGUD-ATV5T3
itt van nektek CD KEY :D jah amúgy meg: serials.ws
-
#5350 Mindegyik jó, amúgy attól függ milyen játékstílust szeretsz.Az orkokkal lehet leginkább a védekező taktikát hasznosítani+szárazföldi túlerő:D, a nelfek inkább varázstudók, humannal szinte már csak tower rush-olnak, az undead meg mindenre jó, sztem a legerősebb, főleg a frozenbe...ennek ellenére én is night elfekkel nyomulok.Erősségre sztem ugyanolyan mind, azért a blizzard figyel az egyensúlyt fenntartani, meg már nem az első peccseket szedjük, úgyhogy egyre kiegyenlítettebb a játék. -
argo001 #5349 Egy Warcraft 3 TFT tényleg nem drága. Sőt, még Gold pack-ben is olcsónak mondható. A játékélménye miatt mindenképp megéri megvenni :)
Nemsokára visszakapom uncsiméktól a Warcraft 3 alapjátékot, és a TFT-t. Mondjátok meg, szerintetek melyik a legjobb faj? (árny elf, ember, ork, élőhalott) -
#5348 majd le írom majd! -
Mihail #5347 csak a crack miatt dobja be a törülközőt mert akkor tényleg megveszem :) -
Gabe zero #5346 Adjál pénzt és megveszem. CSak egy kódot írjon már valaki. -
#5345 igen, megveszed eredetibe:D -
Gabe zero #5344 Valaki tudna segíteni? -
#5343 evvan -
Gabe zero #5342 most töltöttem le a War 3: TFT-t, de nemtudom felrakni, ugyanis hiába írok be kódokat, nem fodagja el. Pedig a netről szedtem kódot. -
#5341 :D -
FLeK0 #5340 invalid cdkey :D -
#5339 milyen hibát?ha leírnád akkor talán tudnánk segíteni... -
#5338 Tolnám Battle neten de nem enged be! ki dob valami hibát!! -
#5337 nekem ez nem jó ahogy meséled:( -
Plata #5336 Nekem 4-5 óra w3 után se hal be.Vegye meg eredetiben. -
#5335 Megveszed eredetiben(asszem 2990 vagy 3990 együtt a 2 pl cdgalaxis.hun) aztán feltelepíted, rányomsz a battle.net re automatikusan letölti neked a patchet, csinálsz egy logint játékon belül és már játszol is. -
Tonesz15 #5334 kösz előre is!!!