6256
  • Rapmotel
    ismerem azt a pályát, bitang jó :) a 20. szinten láthatatlan lények jönnek. namost, szerintem nektek még egy régebbi pach van hozzá. nekem az 1.16-ossal, ha csak egyedül játszom, egy irányból jönnek lények :) és hidd el, azt a pályát iszonyat nehéz végigvinni, még 8-an is. de amúgy szivesen mennék :)
  • armageddon666
    Szevasztok! Osztálytársaimnak hála megvettem ezt a nagyszerű játékot kieggel együtt! a stratégiai rész nem megy a legjobban igy általában CGzek. Humans vs Orcs, Murder at the Sleeping Town, Who is the Alien? és Azure Tower Defense. Mostanában az utóbbival, mert nagyon bejött és van benne kihívás :) 20dik körnél nem jutottunk tovább... :( alapból benne van a játékban és azt szeretném hogy írjon aki jönne végigtolni! haverommal már megfogunk a mi oldalunkon mindent. csak ugye még van 6 ember akin múlik a győzelem. És hiába írom be hogy PRO ONLY meg NO NOOBS meg ilyenek akkor is a leglámábbakat fogjuk ki :( szal ha jönne valaki az írjon plz ide vagy PMet nekem! lehetőleg ne kezdő, de ha az akkor legyen türelmes hogy elmondjuk neki a nyerő taktikot! (mert egy magyarnak könnyebb magyarázni számomra mint a többieknek angolul....)
  • Rapmotel
    senki nem akar játszani?
  • Rapmotel
    köszi
  • UnknownAsshole
    picsaügyes vagy hogy letuttad forditani
    kedves sekfely
  • Rapmotel
    és elnézés kérek mindenkitől akiúgy érzi hogy bunkó voltam
  • ToCsEk
    hát nemhiszem hogy az 1.16 patch az mai, tudtommal war3hoz 1.20d van.
  • Rapmotel
    tuti nem ramhiba, mert ment a játék. csak letöltöttem hozzá 1.16-os pach-et, és azóta nem megy :(
  • Indigo
    Attól még igaza van, kedves IsmeretlenSeggfej...
  • UnknownAsshole
    Lehet hogy warezolós, de te még azt a szintet sem ütöd meg amit ő.
    Legalábbis ezzel a szöveggel.
  • Mihail
    nálam egyértelműen az volt, amíg ki nem cseréltem a ram modulokat folyton csínálta, utána már sosem
  • Rapmotel
    nem ram hiba, és nem is warez te köcsög :D :P:P:P
  • Mihail
    access violation error nem a crack miatt van, hanem warcraft érzékeny a ramokra, ha nem atomstabil márkás ram modulod van, vagy dual channelben hajtod és instabil akkor ez történik
  • Plata
    Anyám,eza fórun tele van warezolós hülyével.Vedd meg te ökör eredetiben.
    Ide csak cigányok járnak?Mert csak a cigányok warezolnak.
  • Rapmotel
    nem tudtok cracket az 1.16-os patch-hez?
  • Rapmotel
    Hallo!
    Akar valaki hamachival játszani W3-at? :)
  • Lukszi
    Helloka mindenkinek

Lenne 1 problámám a wc3 rommal mert nem megy .feltelepitem crakkolom és elindul 1 fekete képernyő és kilép oszt ennyi.:)
    A wc mappában van 1 errors mappa abba irja ezt:
    ''This application has encountered a critical error:

FATAL ERROR!

Program: d:\warcraft iii\war3.exe
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:6F0CCF75

The instruction at '0x6F0CCF75' referenced memory at '0x00000000'.
    The memory could not be 'read'."

mit tudok vele kezdeni kérlek segitsetek.
    elöre is köszike
  • Beni521
    mind1 már megy
  • Beni521
    nem a negatív kisugárzásra vok kíváncsi :D
  • Beni521
    sz@rok rá, csak indulna már el
  • phalanx
    hat ehhez csak annyit, hogy..... lol
  • Beni521
    Help Me! Most lett meg a játék (másolt) de nincs rajta Crack. Próbáltam úgy h bemásoltam az EXE fájlt, de sehogy se akar elindulni!
  • Jesy
    8Q3KDA-IHX2-BEKEGY-FG4A-6CV5MA
    QEXKQT-1SUW-J4ZGH2-OFFI-X8GC9K
    S7J9EF-YCGL-BWIQP2-NGUD-ATV5T3
    itt van nektek CD KEY :D jah amúgy meg: serials.ws
  • szucsy89
    Mindegyik jó, amúgy attól függ milyen játékstílust szeretsz.Az orkokkal lehet leginkább a védekező taktikát hasznosítani+szárazföldi túlerő:D, a nelfek inkább varázstudók, humannal szinte már csak tower rush-olnak, az undead meg mindenre jó, sztem a legerősebb, főleg a frozenbe...ennek ellenére én is night elfekkel nyomulok.Erősségre sztem ugyanolyan mind, azért a blizzard figyel az egyensúlyt fenntartani, meg már nem az első peccseket szedjük, úgyhogy egyre kiegyenlítettebb a játék.
  • argo001
    Egy Warcraft 3 TFT tényleg nem drága. Sőt, még Gold pack-ben is olcsónak mondható. A játékélménye miatt mindenképp megéri megvenni :)
    Nemsokára visszakapom uncsiméktól a Warcraft 3 alapjátékot, és a TFT-t. Mondjátok meg, szerintetek melyik a legjobb faj? (árny elf, ember, ork, élőhalott)
  • John Cena
    majd le írom majd!
  • Mihail
    csak a crack miatt dobja be a törülközőt mert akkor tényleg megveszem :)
  • Gabe zero
    Adjál pénzt és megveszem. CSak egy kódot írjon már valaki.
  • szucsy89
    igen, megveszed eredetibe:D
  • Gabe zero
    Valaki tudna segíteni?
  • mooo
    evvan
  • Gabe zero
    most töltöttem le a War 3: TFT-t, de nemtudom felrakni, ugyanis hiába írok be kódokat, nem fodagja el. Pedig a netről szedtem kódot.
  • mooo
    :D
  • FLeK0
    invalid cdkey :D
  • szucsy89
    milyen hibát?ha leírnád akkor talán tudnánk segíteni...
  • John Cena
    Tolnám Battle neten de nem enged be! ki dob valami hibát!!
  • John Cena
    nekem ez nem jó ahogy meséled:(
  • Plata
    Nekem 4-5 óra w3 után se hal be.Vegye meg eredetiben.
  • Sheltem
    Megveszed eredetiben(asszem 2990 vagy 3990 együtt a 2 pl cdgalaxis.hun) aztán feltelepíted, rányomsz a battle.net re automatikusan letölti neked a patchet, csinálsz egy logint játékon belül és már játszol is.
  • Tonesz15
    kösz előre is!!!