6256
-
#5454 na van gépem írjál Priviben és add meg az M?SN címedet! -
#5453 :D:D:D ez a P*NA.HU -n van fent :P:D:D:D -
Indigo #5452 Nem tudom mi ez, de az biztos hogy kamu... -
#5451 ÖÖÖÖÖÖÖ
-
#5450 csak SANYIX:) tök jó Vasárnap már 99,9% hogy mek kapom ha nem nem tom mit csinálok szülőkkel! EUROPARKBA vesszük majd meg:) 11 lessz meccsem azt ahogy haza érek neki állok össze szerelni! és Minden szart Fel instalálni! meg stb. -
#5449 John aztán milyen gépet fogsz kapni? -
#5448 mondjuk mindegy milyen a borítója!! -
#5447 Ha ugyanannyiba kerülne, akkor egyértelműen NE-et, vagy UD-t választanék. Amúgy sajnos ez papírdobozos, ami kevésbé tartós, meg most látom, hogy az utólagos kiadás (w3+tft egyben) olcsóbb egy ezressel(3950ft), mint külön a w3, és a tft. -
Indigo #5446 No nem mintha nem lenne tökmindegy milyen a borítója... =) -
Indigo #5445 Vmelyik áruházban láttam Orc borítósat is. Eredetileg olyat akartam, de később mikor vettem már sehol nem lehetett kapni. -
#5444 Volt mind a négy fajjal borító, de még a papírdobozos verzióból. Hogy Mo.-ra bejött-e mind, azt nem tudom, szerintem akkor nem. -
#5443 nekem is az van más nincsn nem?? -
Indigo #5442 Nekem a borítón Human van, magán a CD lemezen Orc. Miért? -
#5441 Valakinek van warcraft3 cd-je NEM human borítóval? -
ppzbssvhk #5440 Na jó akkor lemondok a battle.net-ről de ha valaki tud segíteni azért írjon. -
#5439 -
ppzbssvhk #5438 Na mostmár azt írja ki hogy invalid cd key ,most mit csináljak?Pedig a játék eredeti. -
#5437 ja és a WC3an belül hol lehet Privát vagy Public servert csinálni?? de inkább Public!!! -
#5436 ÁÁÁÁÁ pár nap és lessz gépem azt tudok gémelni a 7 szentségit! -
#5435 HAHAHA nekem is azt írja ki, a Blizzard-al lehet valami. -
ppzbssvhk #5434 JA és a játék eredeti.Van tűzfal.És nincs olyan Peer Guard vagy hasonló program.
-
ppzbssvhk #5433 Esetleg ha valaki leírná hogy hol kell a battle.net weboldalon belül csatlakozni akkor talán sikerülne. -
#5432 Eredeti a játék?
Tűzfal?
Peer Guard vagy valami hasonló program nincs fenn a gepen? -
#5431 Akko nem tom -
ppzbssvhk #5430 sebessége 1MB -
ppzbssvhk #5429 chello
-
#5428 A net-ed milyen? -
#5427 Heuréka jó a sg fórum. -
ppzbssvhk #5426 Hello all! Nem tudok csatlakozni a battle.net-hez ezt írja ki mindig.You may trying to connect to an invalid Battle.net server.If you are using a modem,you may need to manually connect to the internet before connecting to Battle.net.
Pls
Minden nap próbálokzok de mindig ezt írja ki.Help!! -
#5425 szopás van:) -
#5424 Még mindig szar. -
#5423 Hát nálam még mindig szarakszik az sg fórum, nem tudok privátban üzenni!!! -
#5422 Le kreténykedtem az MSN-t,ezt a gyökér e-mail cimet kell majd elküldenem amit adott?Azért a Skype jobb. -
#5421 8-9 vaygunk néklüled:) és szerintem szedle az MSN-t:) könnyebb használni! -
MSN-em az nincs Skype az van,valahol ha felrakom.Amugymeg hogy áll már a klán szervezés?
-
#5419 Frozen Thore -
#5418 Miért is ne,de most warcraft3 vagy frozen throne? -
#5417 te jáccanál?? a Klánomba:) -
#5416 Ahhha. -
#5415 nem mert lessz New gépem azt remélem hogy azon jó lessz:D:D vágod a logikát?:D