WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni? vagy hagyjm a fenébe? mert megpróbáltam letölteni ugyanezt iso-ban, de avval meg azért nem tudok mit kezdeni, mert hülye vagyok a daemon toolshoz, meg minden ilyesmihez.
tudna segíteni valaki?nagyonszépen megköszönném
Egyszeru Dal
Bneten azert ez nem megy 😊
Csak Northrenden atlagban 100.000 ember War3azik Ennyit errol
mindig van szerver...ha cg-t akar vki es mindig van ellenfel a pg-hez is.
Egyszeru Dal
Most regeltem, vmi trial10napos keyt kapunk, ha beregelünk.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
[O_O] (.)(.)
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy a warcraft-hoz ahoz hogy netes játszhas eredeti key kell vagy pedig jó ilyen feltõrt is?
[O_O] (.)(.)
és boccs a bézázásomért
Egyszeru Dal
Szal nemvagtam de lehet hogy azt akarod mondani h mar neked fel van telepitve az alap War3 Reign Of Chaos?
vagy esetleg te anelkul akarsz egy kiegeszito CD-t hasznalni?
War3 ROC +War3 TFT igy megy.
Abban az esetben ha van alap ROC es azt irja ki h nemtudja installalni az azert van mert eredeti exe-re fog csak telepedni. Azt vagy letoltod valahonnet vayg a RoC cd-rol felulirod a mostanidat.
Ekkor mar latni fogja.
Az exe verziojanak meg kell egyeznie az eppen aktualis patched verziojaval ha jol emlexem.
DE sztem vedd meg a boltban.
max 7ezer a boltban. sztem megeri
Egyszeru Dal
Mivel a neten ha jatszasz akkor egy szerverhez kell mindenkeppen csatlakoznod lsd PvP szerver es a kani egy tort PvP szerver ennyi.
Kell egy eredeti...(vagy nem) War3es vagy TfT es a Kani loader de ott minden le van irva.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
csakhogy ezután is azt irja ki hogy istaláld föl.Gondlom egy regisztry kell és hálás lennék hogyha valaki megdobna eggyel.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Hova van telepítve a Warcraft(mármint nektek) mert a Frosen azt irja ki hogí elõször instaláljam a simát és nekem az egy feltelepített versiot raktam fel a gépre.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
PLZ valaki mondja el, hogy pontosan mit csináljak, progihoz linket, stb...
aztán semi tovább.
Amúgy aki 21-es trinitronon játszik w3-at keressen már meg, mert nekem meg ezzel vannak gondjaim.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Tudod dotaban ott van meg 4 tarsad aztan akkor ha latjak jol nyomod akkor a masik gyerek lesz elcsondesitve.
Egyszeru Dal
Nekem a sima jatek unalmas a hasonloak miatt amit mondtal mikor egy oran keresztul kerestem az FFA bol az utolso megmaradt gyereket aki a bazinagy mapon rejtozkodik az utolso whispjeivel mindig epitett moonwellt meg a fohazat mindig beette az erdo kozepebe nagyon elvezetes volt persze... akkor azert kicsit elmegy a kedve az embernek...
Dota...ejjel a kis pisisek mar agybabujtak es atlagban 80-130perces meccseim vannak szal nekem elegge bejovos
Egyszeru Dal
t962=1962
Szal bocs nemtok olvasnimeg mar faradt voltam melo utan alig lattam 😄
Egyszeru Dal
az az egyik, hogy mindenki verprofinak erzi magat es a "stfu u noob omg noob team i leave now, u r on banlist now die noob" mindennapos, de sztem unalmas, dehat izlesek es pofonok.
Egyszeru Dal
A monitorral kapcsolatban nem tudok segiteni...tipus analog v digitalis?
Egyszeru Dal
Meg Harassozni is.
Egyszeru Dal