6256
  • deathstarh
    Akkor mégis miért használja mindenki pofátlanul???
  • gecc
    !!!figyelem!!!
    A Maphack Battle.net-en való használata a Battle.net szabályait sérti!
  • deathstarh
    Na mi van nem lehetne eserleg válaszolni???????????????
  • deathstarh
    Helloztok!

Emberek help kéne!!!
    A Waecraft 3 hoz kellene mh azaz maphack!
    Kérlek adjatok linkeket honnan lehetne letölteni a maphack-et !
    Elöre is kössz!!!
  • Blade17
    értem akkor hagyom:(
  • TomDantes
    nekem úgy nem működött.
  • Blade17
    Nem eredetivel lehet multizni?
  • heyho21
    nekem meg 1.17 patch és hozzá crack:)
  • TomDantes
    bocs mégis, a megoldás 1.05 patch ésa hozzá való crack.
  • TomDantes
    nana, nálam akkor se működik,
  • heyho21
    nem kell:)
  • heyho21
    Sziasztok! Eredeti game kell h a magyarosítás működjön?
  • szucsy89
    BUÉK all
  • John Cena
    hallod gecc :P Battle.Net-en mi a Login od???
  • gecc
  • John Cena
    Na már 100% fasza a WC gecc! meg hívlak a Klánba!
  • John Cena
    :D:D
  • gecc
  • panther112
    eurobattlenet, de töltsd le a tft-t és tedd fel azt is, mert sima w3-at már gyakorlatilag nem játszik senki. Ha nagyon tetszik a játék, akkor szerintem vedd meg, 4ezer ft a w3+tft együtt, és tudsz játszani bnet-en.
  • gecc
    HÜMMM
  • benjoe91
    hello.
    nekem isoba volt meg sima 3, felnyomtam nocd crack működik de természetesen battle.net nem.milyen tört izét ajánlotok amin lehet multizni?a kani loadert megpróbáltam felrakni de patht kér és nemtudom milyet!:(
  • John Cena
    mi van??? de nem vágom hova kell betenni ha értelmesen leírnád írnátok akkor magyar lenne a gémem már! lécci segícsetek.
  • TomDantes
    köszi
  • gecc
    itt nézd a patch-cset
  • mooo
    Még mindíg azzal szerencsétlenkedsz...telepítésnél kiírja mit hogyan kell csinálni...
  • John Cena
    Warcraft 3+kieg Magyarosítást le szedtem ilyen letöltés vezérlővel csak azt nem tom hogy kell be tenni a game be!!! meg tudnátok mondani???
  • TomDantes
    Lehet hogy gyenge ,de szeretem a magyarosírtásokat, azért kipróbálnám...
  • TomDantes
    na majd kipróbálom
  • panther112
    Ennek a játéknak eszméletlen jók az angol hangjai, nehogy magyarra cseréld. Inkább szótárazd ki, stb. A magyarosítása viszont nagyon gyenge lett, mindenképpen angolul játsz vele, még ha nem érted, akkor is, az ikonok úgyis magukért beszélnek.
  • gecc
    azt hiszem hogy a 1.17a angol a játékhoz,a magyarositáshoz meg 1.17a magyar kell.
  • TomDantes
    Lehet hogy kifogtok röhögni, de meg van a warcraft 3 igaz nem veredetiben és a magyarosítást nem sikerült megcsinálnom hozzá. Kelne valam iplusz crack ,vagy patch vagy mi?
    Amúgy az eredetivel biztos hogy működik, mert ha azeredetivel működik a magyarosításakkor gyűjtök rá és meg veszem.
    Nekem mindegy hogy hogyan csak menjen magyarul.
  • John Cena
    Warcraft 3+kieg Magyarosítást le szedtem ilyen letöltés vezérlővel csak azt nem tom hogy kell be tenni a game be!!! meg tudnátok mondani???
  • szucsy89
    ez tényleg igaz??akkor ez nagyon király hír!!
  • Indigo
    Halihó! Újraindul a huncraft!
  • Cult5
    hali
  • panther112
    Eurobattlenet, ott legalább még játszanak is, igaz az elég lagos. Kanin pg nincs, ezt azért jó, ha mindenki tudja:) (az iagzsághoz mondjuk hozzátartozik, hogy van néhány jó 1v1 játékos, akik nagyritkán felmennek)
  • David01
    Akkor mondj egy jó tört szervert.
  • panther112
    Kani egy szemét hely, inkább keressetek más tört szervert, ha nem akarjátok megvenni az eredetit, amúgy 4000ft a w3+tft együtt újonnan.
  • nezolder
    Akinek nemmegy battle.net annak erősen ajánlom hogy töltse le ezt és telepítse fel: Kani Loader -- magyar szever naponta esténként 600-700 magyar játszik rajta
  • tvipera
    sziasztok.

a problémám a warcraft 3 közben lépett fel, aki tud segíteni bármi ötlettel kérem tegye meg!
    a helyzet: geforce2 mx/mx400-as videókártya. directx 9.0c és mikor behozom a játékot (de nézegettem és igazából más játékoknál is előrukkol ugyan ilyen problémával!) akkor szaggat a kép, akadozik, néha eltorzítva egy-egy vonal/egyenes mentén a képet. szóval szarakszik vele, lassítja a játékot is, gyakran a hangot is megakasztja. még csak pár napja kezdtem neki a warcraftozásnak, de ez lényegesen ront az élményen :( gondolkodtam. bizonyára a directx vezérlővel lehet a gond. találtam a neten egy programot, ami ellenőrzi, hogy warcraft alatt milyen a videóvezérlés, itt directx és opengl vezérléssel is behoz 5 másodpercre egy figurát, azt mozgatja. directx-es verziónál ugyanúgy szaggatott, ellenben opengl-nél egyáltalán nem!!
    na most akkor kétirányba szakad a kérdésem: meg lehet-e azt csinálni, hogy ne directx-et használjon a warcraft, hanem opengl-t (ha már azzal ilyen jól ment a probaprogram), avagy a másik irány: mit lehet ilyenkor csinálni?

előre is köszönöm hozzászólásaitokat, bízom benne sikerül valamit tenni ezügyben. minden jókat: tvipera