WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
hat ehhez csak annyit, hogy..... lol

Help Me! Most lett meg a játék (másolt) de nincs rajta Crack. Próbáltam úgy h bemásoltam az EXE fájlt, de sehogy se akar elindulni!

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

8Q3KDA-IHX2-BEKEGY-FG4A-6CV5MA
QEXKQT-1SUW-J4ZGH2-OFFI-X8GC9K
S7J9EF-YCGL-BWIQP2-NGUD-ATV5T3
itt van nektek CD KEY 😄 jah amúgy meg: serials.ws
szucsy89
Mindegyik jó, amúgy attól függ milyen játékstílust szeretsz.Az orkokkal lehet leginkább a védekezõ taktikát hasznosítani+szárazföldi túlerõ😄, a nelfek inkább varázstudók, humannal szinte már csak tower rush-olnak, az undead meg mindenre jó, sztem a legerõsebb, fõleg a frozenbe...ennek ellenére én is night elfekkel nyomulok<#beka2>.Erõsségre sztem ugyanolyan mind, azért a blizzard figyel az egyensúlyt fenntartani, meg már nem az elsõ peccseket szedjük, úgyhogy egyre kiegyenlítettebb a játék.
Egy Warcraft 3 TFT tényleg nem drága. Sõt, még Gold pack-ben is olcsónak mondható. A játékélménye miatt mindenképp megéri megvenni 😊
Nemsokára visszakapom uncsiméktól a Warcraft 3 alapjátékot, és a TFT-t. Mondjátok meg, szerintetek melyik a legjobb faj? (árny elf, ember, ork, élõhalott)

John Cena
majd le írom majd!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

csak a crack miatt dobja be a törülközõt mert akkor tényleg megveszem 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Adjál pénzt és megveszem. CSak egy kódot írjon már valaki.
szucsy89
igen, megveszed eredetibe😄
Valaki tudna segíteni?
mooo
evvan
most töltöttem le a War 3: TFT-t, de nemtudom felrakni, ugyanis hiába írok be kódokat, nem fodagja el. Pedig a netrõl szedtem kódot.
mooo
😄
invalid cdkey 😄

szucsy89
milyen hibát?ha leírnád akkor talán tudnánk segíteni...
John Cena
Tolnám Battle neten de nem enged be! ki dob valami hibát!!

John Cena
nekem ez nem jó ahogy meséled😞

Nekem 4-5 óra w3 után se hal be.Vegye meg eredetiben.

Sheltem
Megveszed eredetiben(asszem 2990 vagy 3990 együtt a 2 pl cdgalaxis.hun) aztán feltelepíted, rányomsz a battle.net re automatikusan letölti neked a patchet, csinálsz egy logint játékon belül és már játszol is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kösz elõre is!!!
valaki nem tudná megírni nekem hogy hogy kell játszani neten a warcraftot vagy a frozen throne???
Van más is akinek egy óra játék után kékhalálozik a gépe a legújabb patchcsel? Lehet ez ellen vmit tenni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

szucsy89
jah, ez így tényleg elég gáz...<#vigyor2>
magus
"a klánba nemcsak zöldfülüek vannak jómagam és a barátom már évek óta nyomjuk a Bnet-en a játékot de csak most gonoltuk hogy csinálunk 1 klánt"

már bocs, de ha tényleg évek óta bneten gyakoroltok akkor nem így írnátok meg egy toborzót😄

magus
lol, a pro klan, gep ellen meri a skillt😄😄

mooo
UnknownAsshole
<#help>
UnknownAsshole
felraktam, de mégse magyar.
még a menü se. rákerestem a wmv-kre. és mind magyar hang a játékban mégse !
azis biztos hogy jó helyre telepitettem, szal a kérdés:
Mi lehet a baj ? <#gonosz1>
DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

UnknownAsshole
Helo. Segitsetek pls, honnan lehetne letölteni a W3 magyarítást?
Miután rákerestem mindig a http://www.warcraft.hu oldal-t linkelték de az nekem nem töltödik be és hát gondolom nem csak nekem. Aki megtud dobni egy müködö FTP-vel annak köszi.
Halika! Valaki van itt aki meglehetõsen otthon van a World Editorban, és hajlandó volna nekem MSN-en segiteni néhány dologban?
John Cena
az tuti!

mooo
Attól még hogy beírod 3X nem fognak gyorsabban jelentkezni...
Freeze
hy all

Pár haverral csinlnánk 1 klánt a neve RESURRECTED WARRIORS
kéne még 1 ember úgyhogy lehet jelentkezni!!
Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hõs(ök):
Nickname:
FONTOS
a Nick-ed CSAK játékba illõ lehet pl A-Jay NEM
NEM lehet benne szám ill. @
a jelentkezésnél el KELL küldeni egy 1v1-es számítógép elleni játszmát
Easy computer(100%)ellen Max játékidõ:10p
Normal computer(100)ellen Max játékidõ:20p
Aki elver EGYEDL egy 100%-os insane gépet azt azonnal felvesszük ill ha több ilyen jelentkezõ van akkor a játékidõ alapján döntünk.

Jelentkezni lehet:[email protected] vagy
[email protected] ill. msn-en
[email protected]
jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseket ide v. a [email protected] írjátok!!

Ne csüggedj hogyha nem veszünk fel a klánba mert ha elég jelentkezõ van akkor csinálunk 1 sub-guildet itt nem muszáj kurv@ jól játszani mert bnet-en kitanítjuk az esedleges tagokat.

Freeze
hy all

Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hõs(ök):
Nickname:
FONTOS

[email protected]

Mégvalami:a klánba nemcsak zöldfülüek vannak jómagam és a barátom már évek óta nyomjuk a Bnet-en a játékot de csak most gonoltuk hogy csinálunk 1 klánt

Freeze
hy all

Amiket meg KELL adni:
Kedvenc Faj(ok):
Kedvenc Hõs(ök):
Nickname:
FONTOS

[email protected]

www.portforward.com

nos tehát a 3 márka: Ruby , cisco pix, dialcom. legalábbis ez van ráirva.ha tudtok valami honlapot a routerekkel kapcsoladban akkor adjátok meg elöri is köszi
a tüzfalas már megvan csak a routerrel nemtom mit kell csinálni.réadásul három router van 😞 . a márkát megnézem és remélem tudtok segiteni
panther112
W3-hoz kéne no-cd crack, amivel fel tudok menni bnet-re. Megvan az eredeti játék mindkét cd-je, a két key, viszont építettem egy teljesen halk, fa számítógép-házat, amibe a dvd-lejátszó nem fér bele. Hallottam, hogy van valami program, amivel ilyen no-cd crack-eket lehet készíteni, de csak eredeti cd segítségével, nekem ennek a nevére lenne szükségem. Köszi

*extra és *Windows

Hello! Na sikerült rájönnöm hogy lehet beállítani a 6112-es port engedélyezését. Nem kell hozzá semmi extre progi, csak egy sima Wondows SP2. Annyi az egész, hogy Vezérlõpul/Biztonsági közpon/Tûzfal beállításai, ott pedig a kivételekhez hozzá kell adni egy portot ("port hozzáadása" gomb <#wink>). Névnek mindegy mit adtok, port egyértelmûen 6112, a és TCP kapcsolatot kell bejelölni. Remélem sikerült valakinek segítenem.

A blizzard oldalan ott van hogy a 6112 es portot kell engedelyezni de van asszem hogy egy routerlista hozza szal 1xu...
Szal mint elottem is irtak hajra.

Egyszeru Dal

TVelvet
portot
TVelvet
kikel engedni a 6112es porot routeren, az hogy hogyan, azmár routertõl függ. hajrá
szucsy89
<#shakehead>
péénzess. ez sookk
hahóóó nem tudja senki?
van a bilzardnak egy titkosított warcraft 3 frozen sepulcher ez lett volna a kiegésítõ neve de megváltoztaták throne ra meg az utolsó hónapokban pár dolgot kivettek bellõle pl:az egyik hajót kivették belõle