6256
-
#5534 Nem tudom minek magyar verzió, amikor elvileg már az én korosztályomban (25) kéne mindenkinek beszélnie angolul. Azóta kicserélték a tanárokat, a könyveket, az oktatási módszert... Tessék megtanulni normálisan angolul. Amennyi időt itt a magyar verzió összeszedésére elszartatok inkább tanultatok volna angolul. -
argo001 #5533 Egyik hiba a másik után. Behozta nekem a magyar játékot, de amint elindítanék egy küldetést, úgy kivág az asztalra, mint macskát szarni. Mi a probléma? -
argo001 #5532 Rászántam magam a hunosítás letöltésére. De! Amikor a War 3 RoC magyarult akarom elindítani, semmi nem jön be, a Warcraft 3-nál pedig bejön a játék, de zsírangol változatban. Mi a probléma? -
argo001 #5531 Engem is érdekelne, hogy létezik-e valahol szöveges magyarosítás, vagy ennek a huncraftosnak egy kisebb, "tacskógazdaságos" verziója, mert hát mind a 45 file-t kinek van kedve letölteni.. -
borso #5530 Itt nézz körül.
http://wc.huncraft.hu/magyaritas.html
-
#5529 ha van egy alapverzióm(1.07), azt nem lehet valahogy visszapeccselni?:D az a bajom hogy a magyarítás 1.05-el megy csak és nem jó:( vagy valaki tud mondani egy linket ahol a hunpatchet le tudom szedni(egy frissebb verziót, jó akár a 1.07-es hunpatch is ha van ilyen egyáltalán) -
HUmanHunter #5528 nekem tört el jól működött a magyarosítás; game,patch,magyarosítás,crack ijen sorrendben azthiszem:P -
#5527 Szerintem csak az van -
#5526 a játékhoz nincs a huncraftoson kívül más magyarosítás?mert azt nem lehet megcsinálni, vagy én nem tudom, szal, nekem elég lenne ha csak a szöveg lenne magyar, hogy értsem a sztorit...ha valaki tud ilyen magyarítást adna egy linket?megköszönném.... -
Zenszkij #5525 megunhatatlan -
#5524 Játszik még ezzel valaki, esetleg fent van még valakinek a gépén?
Én néha még előveszem. Régebben összeállítottam egy új népet, amit most majdnem letöröltem a gépről. Nem nagy valami, épphogy csak kipróbáltam akkoriban. Ezért lehet, hogy túl erős, de az is lehet, hogy túl gyenge lett az alap népekhez képest.
Azért, hogy ki lehessen próbálni, az egyik multiplayer térképhez felcsatoltam, mellette pedig maradt még egy üres hely gépnek, vagy játékosnak. Ha gondoljátok, próbáljátok ki! Ha ezt netalán mégis valaki megtenné, akkor írjon róla valami véleményt. Jó, biztos tele van az ilyenekkel a net, ráadásul már elég régi ez a játék, de talán lesz valaki, aki kíváncsi lesz rá. AI nem készült hozzá még, ezért ilyen formában nem lehet ellenfélnek beállítani. Mondjuk azzal a beépített editorral nem lenne nehéz csinálni hozzá. Valójában egy kampány részének szántam akkoriban, de végül nem lett belőle semmi.
Ez lenne az, bár biztos késtem vele pár évet... -
#5523 100% végig játszást tudtok nekm adni?? frozen throne hoz és mondjárok meg hogy hova rakjam be azt!! -
#5522 Hehe, ez aranyos. Kb évek óta nyomom a wc3-at, de singlet- még nem is játszottam :) viszont googlen rákerestem neked, ha tudsz angolul, nagy segítség lesz!
http://infoceptor.net/strategy/war3exp/walkthrough/elf3.shtml
gL! :) -
HerrKiss #5521 Sziasztok! Nem biztos, hogy jó helyen kopogtatok, végül is ez nem a Frozen Throne topic, de ott nem igazán volt nagy nyüzsi, itt talán előbb kapok segítséget...
Most játszom végig a Warcraft 3 - The Frozen Throne story-ját (lehet nevetni, sajnos nagyon-nagyon kevés időm van játszani), és elhatároztam, hogy összehozok magamnak egy 100%-os végigjátszást, vagyis minden pályán minden mellékküldetést is megcsinálok. Ez jól is ment egy jó darabig, az alapjáték fullosan megvolt, de a kiegészítőben, az Őrzők valahányadik (asszem második) pályáján kicsit megakadtam. Arról a pályáról van szó, amikor Maievvel és kis csapatával kell mászkálni egy templomban, ahonnét a pálya végén menekülni kell (időre), mikor Illidan hentesárut akar készíteni belőlünk (illetve kis csapatunkból meg is teszi, csak Maiev éli túl a hentet)... Nos, ezen a pályán van egy mellékküldetés, miszerint az árnygömböt össze kell szedni. 10 darabja van. 8-at iszonyat nehezen, de összeszedtem, felfedeztem a helyeket, ahova el lettek dugva. És itt megakadtam. A maradék kettő sehol nem volt. Pár órát kolbászoltam a játéktéren, de nem találtam. Mikor rákerestem a cheat-ekre, és bekapcsoltam az egész térképet, megtaláltam a 9.-et (az egy dolog, hogy ha nem használok cheat-et, akkor nem tudok oda bevillanni a felügyelővel), de a 10. még így sincs meg. Módfelett bosszant a dolog.
Nem tud valaki egy térképet, hogy hol kell keresni ezeket a darabokat? -
nagypga #5520 Amugy kani most csak nekem nem jön be? :S -
nagypga #5519 Nekem sok problémám volt Vistán a játékkal fleg a WC3Banlist telepítésével, de már megy az is!
Tartalomjegyzék:
WinPCap 4.0 program installálása
WC3Banlist 3.0 program installálása
WC3Banlist Beta program installálása
1.
Először felkell telepíteni a WinPCap 4.0, mert a Banlisthoz járó régebbi verzióval nem tudunk dolgozni.
Innen lehet leszedni: http://www.winpcap.org/install/bin/WinPcap_4_0.exe.
2.
Felkell telepíteni a Banlist 3.0 programot, de a WinPCap 3.1 et nem szabad fel rakni!
Innen lehet leszedni: http://www.wc3banlist.de/downloads.php
Ezután még ne indítsd el a programot, hanem az előző oldalról töltsd le a Banlist Betát.
3.
Ahova telepíteted a Banlist 3.0 oda csomagolt ki és írd felül a Banlist Beta-val.
-
#5518 NEM HHISZEM EL AZ EGÉSZ BATTLE.NET RESETELVE! ANNYIRA ÜGYESEK!!! -
#5517 Thx...perce; bannoljuk...Fuuuj warez! :-P -
#5516 Esetleg itt? -
#5515 Valaki help..Tudom, hogy csunya warezolás+fuj+ilyenek...De... mar 2 alkalommal töltöttem le nem müködő ill. rendesen sajna nem cracke-elhető Warcraft III-at+kiegészítőt.. valaki tudna adni egy müködő (rendesen crackelhetö) torrentet; alapgame-röl+kiegeszitöröl? (priviben pl.) -
HUmanHunter #5514 #5510? -
#5513 Most nézzem hogy nem igazán lehet kapni -
HUmanHunter #5512 up
-
graffiti #5511 hellosztok
lenne egy kérdésem warcraft térképszerkesztőjével kapcs...
vki véletlenül nem tudja h hogyan lehet a hősnek azt a tulajdonságát megváltoztatni h lv10 fölé menjen?? -
HUmanHunter #5510 valakinek nincs egy végigjátszott war 3 save?
elkezdtem 2. ra is de win reinstall után eltűnt a mentésem és 3. ra nem akarom előlről kezdeni:( -
#5509 4000ft a kettő együtt cdgalaxisban újonnan. Nem hiszem, hogy ez alatt nagyon kapnál használtat. Pl. apronetenem láttam 4500-ért hirdetett w3-at tft nélkül... -
#5508 hy
nincs vkinek elado eredeti warcraft3+frozen throne?
ha igen akkor írjon ide pls:[email protected] -
#5507 Szerintem is nagy függés, hogy 2-3 naponta játszom vele. Amúgy szerintem ez a játék jobb, mint a sakk, kártya... (bár az ulti lehet, h jobb) -
#5506 MIVEL te 1 játék függő lehecc:D aki erre veri a farkát egéségedre:D -
#5505 Néhány hónapja, vagy hete, még azt se tudtad, hogy létezik ez a játék. Még most se tudod, hogy mi az a maphack. Ezek után nem hiszem, hogy komoly esélyed lenne egy több éve 1v1 pg-ző ember ellen, azaz ellenem. És ezen nem változtathat semmi, mert 1 hónap kb. amíg egyáltalán rendesen megismered a 4 fajt, végigjátszod a sztorit... és ez még nagyon messze van attól, hogy eredményes legyél egy 1v1 pg-ben. Ez az alapok alapja... arra elég, hogy ne 5 perc alatt kapj ki, hanem 10. Legalább 2-3 hónap rendszeres játék mire elsajátítasz taktikákat, rendesen megszokod a kezelést, stb.
De persze ahhoz, hogy egy fórumban noob-ozzál tényleg nem kell tudni játszani, ebben látod neked van igazad. -
#5504 NA DE MIND1:D -
#5503 hát te se lehecc 1 nagy eszű -
#5502 -
#5501 Tényleg jó játékos lehetsz a 3 hetes tapasztalatoddal:D (az ilyen seggfejek elleni freewin-ekkel lehet 2 óra alatt 20 wint beszedni) -
#5500 te vagy a szerencsét len te noob:D -
surisomi #5499 valaki tudna küldeni egy mentést, az alapra, amikor már az elfekkel vagyok, az első pályán, de ha lehet úgyhogy a többit ami utána van nem lehet játszani, míg végig nem vittem ezt a páylát.
Léccy a [email protected] küldjetek
léccy
-
#5498 Az egy cheat te szerencsétlen. Egyébként szerencsére bnet-en nem lehet használni, és akinek szüksége van rá, az úgyis akkora láma, hogy kii fog kapni mh ellenére is, legalábbis tőlem kikap az 100:) -
#5497 :D:D a map hack az olyan mint a FOOTman Frenzy m eg ilyenek?? mert ha igen akkor lehet LEGÁlisan is le tölteni!:D -
deathstarh #5496 Na ennyit a tiszta emberarcuak, tiszta játékáról!!! -
#5495 Mert k