WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
pff lol, magyar verzió nincs, de van magyarítás az angol verzióhoz(huncraft), de ezt nekem nem sikerült megcsinálni...másik magyarítást meg nem találtam...hiába tanulok angolt, nekem is jobb lenne a magyar, így jobban érteném a történetet...a huncraftossal már mindent próbáltam egyszerûen nem jó, ha valaki tud ezen kívül másik hunosítást azt írjon pls!
John Cena
vicces amit itt össze veszekedtek szerintem nincs magyar verzió😊 max angol és Magyarkézikönyvel!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

De magyarított verzió létezik...

panther112
Fogjad már fel, hogy MAGYAR VERZIÓ NEM LÉTEZIK.

De ha õ a magyar verzióval akar játszani, akkor minek ajánlgatsz neki német verziót?

Különben is, te hány nyelvet beszélsz? És miért csak annyit?

panther112
Magyar verzió nem létezik. Csupán ennyivel...

Jelen pillanatban mivel jobb egy német verzióval szarakodni, mint egy magyarral?

panther112
Téged se kérdezett senki.

panther112
Már mondtam, van német verzió, az megoldás.

Most végülis a problémám az (mert végülis a magyarítás mûködik, csak!), hogy az animációkat lejátssza mindent faszául, csak a küldetést, amit el akarok indítani, nem tölti be (fekete képernyõ marad). Az angol verzióban viszont betölti, csak ott a szinkron marad angol. Megoldás?

<#eljen>

Szerintem meg ne okoskodj, vagy segíts neki, vagy kussolj be.

Hurrá, de ha nem bánod, én inkább mégis magyarban játszanám.

panther112
Örülök neki. Ja és német verzió természetesen létezik.

ÁÁÁÁh nem is gondolom komolyan, úgy hogy jövõre elkezdem az angolt tanulni, csak hogy a kicsi szíved is megnyugodjon.

panther112
Nagyon helyes, hogy tanulsz németül, de egy nyelv??? ezt nem gondolhatod komolyan.

Nem tudom, ki vagy te, hogy ekkora joggal jössz nekem prédikálni az oktatásról. Ki vagy te, hogy ekkora király vagy?

Akkora paraszt vagy, hogy a kapanyél kilóg a szádból. Ha ismernél, tudnád, hogy németet tanulok.

panther112
Ha Te a mai oktatási rendszerben 14 évesre korodra nem tudsz úgy angolul, hogy ne tudj játszani ezzela játékkal, akkor vagy kisegítõben a helyed, vagy csak szimplán nem tanulsz semmit.

Köszi a segítséget.

panther112
Nem tudom minek magyar verzió, amikor elvileg már az én korosztályomban (25) kéne mindenkinek beszélnie angolul. Azóta kicserélték a tanárokat, a könyveket, az oktatási módszert... Tessék megtanulni normálisan angolul. Amennyi idõt itt a magyar verzió összeszedésére elszartatok inkább tanultatok volna angolul.

Egyik hiba a másik után. Behozta nekem a magyar játékot, de amint elindítanék egy küldetést, úgy kivág az asztalra, mint macskát szarni. Mi a probléma?

Rászántam magam a hunosítás letöltésére. De! Amikor a War 3 RoC magyarult akarom elindítani, semmi nem jön be, a Warcraft 3-nál pedig bejön a játék, de zsírangol változatban. Mi a probléma?

Engem is érdekelne, hogy létezik-e valahol szöveges magyarosítás, vagy ennek a huncraftosnak egy kisebb, "tacskógazdaságos" verziója, mert hát mind a 45 file-t kinek van kedve letölteni..

Itt nézz körül.
http://wc.huncraft.hu/magyaritas.html
szucsy89
ha van egy alapverzióm(1.07), azt nem lehet valahogy visszapeccselni?😄 az a bajom hogy a magyarítás 1.05-el megy csak és nem jó😞 vagy valaki tud mondani egy linket ahol a hunpatchet le tudom szedni(egy frissebb verziót, jó akár a 1.07-es hunpatch is ha van ilyen egyáltalán)
nekem tört el jól mûködött a magyarosítás; game,patch,magyarosítás,crack ijen sorrendben azthiszem😛

Bogdogege
Szerintem csak az van <#nemtudom>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

szucsy89
a játékhoz nincs a huncraftoson kívül más magyarosítás?mert azt nem lehet megcsinálni, vagy én nem tudom, szal, nekem elég lenne ha csak a szöveg lenne magyar, hogy értsem a sztorit...ha valaki tud ilyen magyarítást adna egy linket?megköszönném....
Zenszkij
megunhatatlan

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Besz
Játszik még ezzel valaki, esetleg fent van még valakinek a gépén?

Én néha még elõveszem. Régebben összeállítottam egy új népet, amit most majdnem letöröltem a géprõl. Nem nagy valami, épphogy csak kipróbáltam akkoriban. Ezért lehet, hogy túl erõs, de az is lehet, hogy túl gyenge lett az alap népekhez képest.
Azért, hogy ki lehessen próbálni, az egyik multiplayer térképhez felcsatoltam, mellette pedig maradt még egy üres hely gépnek, vagy játékosnak. Ha gondoljátok, próbáljátok ki! Ha ezt netalán mégis valaki megtenné, akkor írjon róla valami véleményt. Jó, biztos tele van az ilyenekkel a net, ráadásul már elég régi ez a játék, de talán lesz valaki, aki kíváncsi lesz rá. AI nem készült hozzá még, ezért ilyen formában nem lehet ellenfélnek beállítani. Mondjuk azzal a beépített editorral nem lenne nehéz csinálni hozzá. Valójában egy kampány részének szántam akkoriban, de végül nem lett belõle semmi. <#nemtudom>

Ez lenne az, bár biztos késtem vele pár évet...

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

John Cena
100% végig játszást tudtok nekm adni?? frozen throne hoz és mondjárok meg hogy hova rakjam be azt!!

grayfox
Hehe, ez aranyos. Kb évek óta nyomom a wc3-at, de singlet- még nem is játszottam 😊 viszont googlen rákerestem neked, ha tudsz angolul, nagy segítség lesz!
http://infoceptor.net/strategy/war3exp/walkthrough/elf3.shtml

gL! 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sziasztok! Nem biztos, hogy jó helyen kopogtatok, végül is ez nem a Frozen Throne topic, de ott nem igazán volt nagy nyüzsi, itt talán elõbb kapok segítséget...
Most játszom végig a Warcraft 3 - The Frozen Throne story-ját (lehet nevetni, sajnos nagyon-nagyon kevés idõm van játszani), és elhatároztam, hogy összehozok magamnak egy 100%-os végigjátszást, vagyis minden pályán minden mellékküldetést is megcsinálok. Ez jól is ment egy jó darabig, az alapjáték fullosan megvolt, de a kiegészítõben, az Õrzõk valahányadik (asszem második) pályáján kicsit megakadtam. Arról a pályáról van szó, amikor Maievvel és kis csapatával kell mászkálni egy templomban, ahonnét a pálya végén menekülni kell (idõre), mikor Illidan hentesárut akar készíteni belõlünk (illetve kis csapatunkból meg is teszi, csak Maiev éli túl a hentet)... Nos, ezen a pályán van egy mellékküldetés, miszerint az árnygömböt össze kell szedni. 10 darabja van. 8-at iszonyat nehezen, de összeszedtem, felfedeztem a helyeket, ahova el lettek dugva. És itt megakadtam. A maradék kettõ sehol nem volt. Pár órát kolbászoltam a játéktéren, de nem találtam. Mikor rákerestem a cheat-ekre, és bekapcsoltam az egész térképet, megtaláltam a 9.-et (az egy dolog, hogy ha nem használok cheat-et, akkor nem tudok oda bevillanni a felügyelõvel), de a 10. még így sincs meg. Módfelett bosszant a dolog.
Nem tud valaki egy térképet, hogy hol kell keresni ezeket a darabokat?
Amugy kani most csak nekem nem jön be? :S
Nekem sok problémám volt Vistán a játékkal fleg a WC3Banlist telepítésével, de már megy az is!

Tartalomjegyzék:

WinPCap 4.0 program installálása
WC3Banlist 3.0 program installálása
WC3Banlist Beta program installálása

1.
Elõször felkell telepíteni a WinPCap 4.0, mert a Banlisthoz járó régebbi verzióval nem tudunk dolgozni.
Innen lehet leszedni: http://www.winpcap.org/install/bin/WinPcap_4_0.exe.

2.
Felkell telepíteni a Banlist 3.0 programot, de a WinPCap 3.1 et nem szabad fel rakni!
Innen lehet leszedni: http://www.wc3banlist.de/downloads.php
Ezután még ne indítsd el a programot, hanem az elõzõ oldalról töltsd le a Banlist Betát.

3.
Ahova telepíteted a Banlist 3.0 oda csomagolt ki és írd felül a Banlist Beta-val.
John Cena
NEM HHISZEM EL AZ EGÉSZ BATTLE.NET RESETELVE! ANNYIRA ÜGYESEK!!!

dinomano
Thx...perce; bannoljuk...Fuuuj warez! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

gecc
Esetleg itt?<#banplz>

dinomano
Valaki help..Tudom, hogy csunya warezolás+fuj+ilyenek...De... mar 2 alkalommal töltöttem le nem müködõ ill. rendesen sajna nem cracke-elhetõ Warcraft III-at+kiegészítõt.. valaki tudna adni egy müködõ (rendesen crackelhetö) torrentet; alapgame-röl+kiegeszitöröl? (priviben pl.)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

#5510?

gecc
Most nézzem hogy nem igazán lehet kapni<#guluszem1>

up

hellosztok

lenne egy kérdésem warcraft térképszerkesztõjével kapcs...
vki véletlenül nem tudja h hogyan lehet a hõsnek azt a tulajdonságát megváltoztatni h lv10 fölé menjen??
valakinek nincs egy végigjátszott war 3 save?
elkezdtem 2. ra is de win reinstall után eltûnt a mentésem és 3. ra nem akarom elõlrõl kezdeni😞

panther112
4000ft a kettõ együtt cdgalaxisban újonnan. Nem hiszem, hogy ez alatt nagyon kapnál használtat. Pl. apronetenem láttam 4500-ért hirdetett w3-at tft nélkül...

Freeze
hy

nincs vkinek elado eredeti warcraft3+frozen throne?
ha igen akkor írjon ide pls:[email protected]

panther112
Szerintem is nagy függés, hogy 2-3 naponta játszom vele. Amúgy szerintem ez a játék jobb, mint a sakk, kártya... (bár az ulti lehet, h jobb)

John Cena
MIVEL te 1 játék függõ lehecc😄 aki erre veri a farkát egéségedre😄

panther112
Néhány hónapja, vagy hete, még azt se tudtad, hogy létezik ez a játék. Még most se tudod, hogy mi az a maphack. Ezek után nem hiszem, hogy komoly esélyed lenne egy több éve 1v1 pg-zõ ember ellen, azaz ellenem. És ezen nem változtathat semmi, mert 1 hónap kb. amíg egyáltalán rendesen megismered a 4 fajt, végigjátszod a sztorit... és ez még nagyon messze van attól, hogy eredményes legyél egy 1v1 pg-ben. Ez az alapok alapja... arra elég, hogy ne 5 perc alatt kapj ki, hanem 10. Legalább 2-3 hónap rendszeres játék mire elsajátítasz taktikákat, rendesen megszokod a kezelést, stb.
De persze ahhoz, hogy egy fórumban noob-ozzál tényleg nem kell tudni játszani, ebben látod neked van igazad.