6256
  • Szabi84
    Most vettem meg! De a képfrissítést nem találom a játékban, marad a refreshlock!
  • szucsy89
    olyan magyarítást nem nagyon fogsz találni, én is anno rengeteget küszködtem vele, de nem volt jó egyik se, végül a huncraft félét raktam fel(eredeti kell hozzá), azzal toltam...a képfrissítést meg asszem optionsba be lehet állítani de lehet rosszul emléxem
  • Szabi84
    Honnan tudnék leszedni magyarítást? Csak olyan kell ami a szöveget fordítja le(alap+kieg.-ben)! Másik problémám hogy nemtudom a képfrissítést beállítani aztán 1 óra után már kezdi zavarni a szemem!
  • yoda0229
    A World Editorral kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehetne megoldani azt hogy egy több játékos pályán több embernek is lehessen ugyan azt a questet felvnni? Eddig nekem csak úgy sikerült, hogy összekavarodott az egész és egy játékosnak többször is megadta. Kérlek segítsetek!
  • XXLászlóXX
    hát nem igaz hogy kanin láma dotások lennének :) kicsit gondolkozz aztán flamelj
  • Requiem88
    oké már sikerült :D
  • Requiem88
    hello

az undeadek kampányát viszem, ám elakadtam annál a résznél ahol ki kell nyírni 3 paladint majd megszerezni valami urnát. namost az első kettő könnyen ment, ám a harmadikat (Lord Uther asszem) nem tudom mert vagy invulnerable vagy mire visszaérek egy új sereggel felhealeli magát. hogyan kéne ezt megoldani?
  • SpiritFire
    Hali^^

Lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni... A kani.hu-m játszok és valamiért amikor lépnék be (már azután miután a nevem meg a jelszavam beírtam) kiírja hogy Disconnected... Próbáltam már újra rakni a war3-t de nem segítetett. De úgy vettem észre hiába is reinstalláltam, mert a nevem ugyanúgy be volt írva, mintha az interneten meglennének a cookiek. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudnám törölni, mert szerintem ez meg is oldaná a problémámat, remélem érthető volt amit leírtam és tudtok segíteni. Előre is köszönöm! (nem szeretnék emiatt új windows-t rakni)
  • szucsy89
    oks, megesett a szivem rajtad, itt van egy:

JP56K-32VZA-22GZR-SE621-NUBVOK01
  • kiro5
    de
  • szucsy89
    mivanvele? csak nem kéne egy?
  • kiro5
    warcraft 3 pc key?
  • destroyer140
    Az a driver van fent most nekem amiben utoljára támogatva volt a kártyám (az új drivereket még feltelepíteni sem engedi) de e 1 win reinstallt semmi képpen nem érne meg nekem.Vagy esetleg próbáljam régebbi driverrel?
  • Eredan11
    Ja ez a batttle.net helyett van. http://portal.kani.hu ezen az oldalon mindent megtalálsz róla. Ami viszont baj hogy a játékosok itt nem a sima TFT-t vagy sima War3-at tolják hanem mindenféle modokat(mapokat)
    Dota 4ever
  • szucsy89
    fuh haveromnak is ez volt próbálj más drivert, vagy egy windows reinstallt...
  • destroyer140
    Hi all! Lenne 1 problémám a játékkal. Elindítom bejön 1 fekete képernyő és ennyi... Még egér sincs. 100% hogy nem a gépemben van a gond mert meg van a minimum konfigom hozzá:Proci: PIV 2400MHZ, Memória: 768MB DDR, Videókari Radeon 9800XT.
    A választ előre is köszönöm
  • Besz
    Ez azért van, mert túl gyors a géped. :) Nem a mai gépekre lett optimalizálva, én még a 486-os gépemen toltam annak idején.

Mindenképpen szerezd be a 'Warcraft II: Battle.net Edition' változatot. Ez az, amelyik a kiegészítőt is tartalmazza. Ebben már a sebességet hozzáigazították a fejlettebb gépekhez, a kiadása kori állapotokat értem ez alatt. Úgy emlékszem, hogy látványos javulást eredményezett; 2002-2003 tájékán játszottam vele utoljára. Továbbá valamennyit a beállításoknál is javíthatsz, ha az egér- és a görgetés sebességét lejjebb veszed.
  • Dave00
    helosztok!meg tudja mondani valaki hogy mijért gyors az egerem a warcraft 2ben?boccs hogy ide is írok de a warcraft 2 topicban nem nagyon akarnak válaszolni:(!sry plz help thx!
  • Carmang
    Mi ez a kani cucc? Gondolom a battle.net helyett van. Hogyan kell használni?
    Érdekesnek tűnik a dolog, szívesen játszanék emberek ellen TFT-t.
  • nezolder
    Na már hál Isten megjavult a Kani, jöjjön mindenki!
    Kani Loader Installer
  • W726
  • W726
    Szevasztok!! Aki szereti a Warcraft 3

FOOTMAN FRENZY
    mapot, annak itt a helye:

Cím:MHO_Footman_Frenzy_WC3-TFT
    Jelszó:MHO
  • Eredan11
    Én se vágom már 3napja off:S:S pedig pont msot van hétvége
  • Borgi
    nem tudja valaki mi a hugy van a kanival?
  • endrow
    Heló.
    Nemtom kérdezték-e már, de hogyan működik a world editorban az AI editor? Valaki lenne oly türelmes hogy elmagyarázza nekem, vagy ha van egy magyar nyelvű leírás a neten, küldjetek linket, mert én nem találtam.
  • Borgi
    öszintén, amig egy cd-key hez végtelen számú accountot lehet csinálni, durván 3,1415 másodperc alatt, semmi értelme banlistnek.
  • gyonax
    Nem csak dota-zni szoktam. Van TD is a világon :)
  • panther112
    Sosem használtam banlist-et úgy baromság, ahogy van, amúgyis elsősorban pg-t játszottam bnet-en, nem dotát, szóval sajnos nem tudok segíteni. Kani-ról amit írtam komolyan gondoltam, tök felesleges a banlist, totál színvonaltalan dota megy ott (mind láma).
  • gyonax
    Nyugi vannak ott jófejek is. Csak pls mondd már el ha tudod.
  • panther112
    A kani.hu teljes közösségét úgyis banlistre rakod 2-3 nap alatt, szóval ott sok értelme nincs programot is használni rá.
  • gyonax
    Bocs a kérdésért de hogy lehet kanira úgy beállítani a banlistet, hogy ne csak a saját listádat mutassa, hanem hogy letöltse másokét is?
  • TommoT
    Hello!
    Akik Hamachin multiznak meg tudják esetleg mondani, hogy mitől lehet, hogy az egyik társamat nem látom, akkor is, ha mindketten "zöldek" vagyunk?
    Előre is köszi a segítséget!
  • arathor
    sztem jah
    de nem tom mert a windows hibát írja ki azt hiba üzenet küldése vagy nem
  • szucsy89
    hát így nehéz segíteni...mondd mi a hiba, kiír e vmit...úgy tetted fel a magyarítást ahogy kellett?ugyanaz a peccs a magyarításhoz mint a játékhoz?stb
  • arathor
    csá all
    segítsetek pls
    egyík ismerősömtől elkértem a warcraft 3-t eredeti minden ahogy kel kiegészítővel
    nagy nehezen letöltöttem a magyaritást is hozzá
    de azzal nem működik hiábba patchelek hozzá
    nem tudnátok nekem linkelni 1 helyet ahol csak a szöveges magyaritás van????
    pls segítsetek nagyon fontos lenne
  • Carmang
    Keress "mini image"-t, azt csak Daemon-ba mountolod, és nem is kell krakk hozzá.
  • lololol
    http://gf.wiretarget.com/warcraft_3.htm
  • graffiti
    (jha és még egy vmi...az 1.13as patch-et letöltöttem mert a horde kampány második és harmadik részét is meg akartam volna csinálni...csak h kellene hozzá 1 crack mert a sima W3:tft crackel nem megy..hol találhatok iet?)
  • graffiti
    vki tudja azt is,h pl:ha el akarom választani a bázisom mondjuk eg híddal,akkor az h oldható meg,h legyen egy kapcsolóm amivel lenyomhatom víz alá és amikor szükségem van rá felhozhatom szintbe a hidat?szal csak én tudjam le föl "nyitogatni"...
  • graffiti
    köszönöm:)megoldódtak a nagy prolémáim...