6256
  • Carmang
    v1.21-es peccsel.
  • Carmang
    Ha kiszeded csíttel, akkor elmentnéd a replayt, és felraknád valami ftp-re?
    Kíváncsi vagyok mit alkottál belőle :))
  • szucsy89
    jah csíttel ki lehet szedni a limitet
  • Mr_no_NaMe
    Nem értessz. Utálom én is a szarrábonyolított dolgokat (lásd Empire Earth 2 amitől egyenesen herótom van)
    Nagyon tetszik a Warcraft és csak 1 bajom van vele és az a limit :)
    Ez a pointbreak cheat elvileg megoldja tehát akkor no problem.
  • szucsy89
    ez nem birodalomépítős stratégia azért...pörgős játék, az elején pár paraszt, és már jöhetnek is az egységek....azért is nincs csak kevés épület a játékban a játék lényege a pörgősség, ha pepecselni akarsz akkor játssz Age of Empiressel vagy Civvel vagy mittomén:D
  • Mr_no_NaMe
    De ha egyszer megvan rá a lehetőségem, hogy építsek, és birtokoljam a bányákat és hogy rengetek őrtornyot építsek akkor miért ne tegyem?
    Mi az, hogy a játék megfog engem a fejéődésben? Ez hülyeség...Megértem azt a 12-15 egységlimitet amit kijelölhetek (mondjuk azt is hülyeségnek tartom) na de ezt a kajalimitet akár hogy is, de ki kéne kapcsolni. Bármilyen parancs/cheat vagy mod jó lenne, csak az a lényeg hogy kikapcsolja.
  • Carmang
    Nem lehet kikapcsolni (hacsak valami cheat-tel nem).

"Csinálok egy csomó parasztot meg 1-2 katonát és máris 100on van az egységlimitem"

Hát akkor csináld fordítva :)))
    Csinálj kevés parasztot, és sok katonát. Úgy vélem az írásodból, hogy neked nem igazán jön át a játék "mibenléte".

Hiszen pont azért van a kajalimit, hogy abból gazdálkodva hozz ki egy ütős gazdaságot/hadsereget. Taktika...
    Egyébként egy működő gazdasághoz elég 2 bánya, és 8-15 favágó. A többi marad a hadsereg részére, és a hősöknek.
    Katonák tréneléséhez, és benne a kutatásokhoz is elég az épületekből egy.
    Nem az a lényeg, hogy egyszerre birtokold az összes bányát, és hogy minden lehetséges területet beépíts!
  • Mr_no_NaMe
    Valahogy ki lehet kapcsolni a 100-as kajalimitet? Csinálok egy csomó parasztot meg 1-2 katonát és máris 100on van az egységlimitem...még ott lenne a fél pálya építkezni, de akár mennyi farmot építek nem megy feljebb a hely az egységeknek. Szerintem ez nagyon irreális és zavaró :S
  • szucsy89
    helyes:))
  • Mr_no_NaMe
    Basszus, hogy mindig az utolsó pillanatban írok :D
    Nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy a WarCraft 3 Reign of Chaos az nem egy kiegészítő mint a Frozen Throne hanem az alap játék. Köszönöm szépen leülök és tudom, 1-es xD
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Próbálom felrakni a magyarítást a 1.21b patchhez de nem nagyon megy :S
    Elvileg ez a sorrend:

1. Warcraft 3 alapjáték telepítése
    2. Frozen Throne kiegészítő telepítése
    3. Magyarítás telepítése
    4. Magyarításhoz mellékelt 1.14b Frozen Throne patch telepítése(A magyarítás telepítője felmásolja ezt a patchet exe formájában, de azt manuálisan kell lefuttatni!)

Opcionálisan:

5. 1.21a Frozen Throne patch telepítése (letölthető a Battle.net-ről, vagy a www.blizzard.com oldalról)
    6. 1.21a magyarítás patch telepítése (letölthető az oldalunkról)

A magyaritasok.hu-n van egy Warcraft 3 és TFT Huncraft 1.21b nevezetű magyarítás ami elvileg a 21b játékot magyarítja le. Namost elvileg ezt kéne utoljára felraknom. Nade akkor a 3. pontban szereplő magyarítást (ami elvileg valami 1.14-es exe-t is felrak de azt már végképp nem értem hogy jön ide) azt honnan tudom letölteni?
    Eddig így csináltam:
    WC3
    WC3 TFT
    21.b patch
    21.b hunpacth
    És továbbra is angol.

Hogy kell ezt megcsinálni?
  • mue
    Szasztok!
    Uj gépet vettem, és sehogy sem akar elindulni a Warcraft 3 (core2duo, 8800 GT, 2 GB RAM). A Razor1911 verziot probálom.
    Inditás után visszadob a desktopra, ugy hogy közben a tálcán látom még az ikonját, de visszakapcsolni már nemtudok, csak taskmanagerrel bezárni.
    Régi driverrel is probáltam, nem segitett.

Ha bárkinek bármi tippje van, megköszönném.
    Üdv, MUe
  • light00
    Annyira nem értettem, én midnig normálon vittem, és kis kapkodással még az utolsó pályát is átvittem úgy, hogy az orkoknak maradt még tornyuk.
    Najó az igaz hogy ehhez párszor újra kellett kezdenem (A)
    Mint a TFT utolsó pálya, na az húzta az idegeimet rendesen.
  • szucsy89
    attól függ milyen nehézségi fokozaton játszod...amúgy tényleg nem nehéz:) majd az elf kampányXD
  • STurmGewehr
    Egészen az undead kampány utolsó pályájáig gyerekjáték az egész:P
  • Sheltem
    Értem ám a célozgatást rám...Vigyázzá, me széjjelcsapom az orcád!
    Na szal télleg jó lenne még kb 2-3 arc akivel tudnánk dotázgatni esténként. Borgival zúzogatjuk egy ideje, hobby szinten csak természetesen. Akit érdekel a dolog pm . Egyébként olyan este 8 után szoktunk játszogatni 10-11ig kb. Borgi a cuncimókus enchantressel nyomul a szexi lépteivel vagy random, nekem bloodseeker/clinkz a kedvenc.
  • phalanx
    www.dota-league.com
  • Borgi
    emberkék. dotára itt nincs igény? vagy ha jáccadoztok dotát hol? esetleg valami bagázs ahova jómagam és még egy emberke (biztos ide fog nézni :C) csatlakozhatnánk felhötlen livermentes dotás bagázsba? ha esetleg van ilyen. vagy hát nem is bagázsba, de szivesen ismerkednék olyan népekkel akik nem lépnek ki, és nomrálisan tudnak játszani. akár kanin akár eredetin. nekem az tök8 :C

hópjuken helpmi :C
  • Carmang
    Nem érdemes telepíteni a TFT-t csak ezért, mert az a RoC kampányát nem befolyásolja.
    Két ikonod lesz, egy RoC és egy TFT. Ha a RoC kampánnyal akarsz játszani, akkor a RoC ikonjával kell a játékot indítani, amiben a TFT újításai értelemszerűen nincsenek benne.
  • Kongy
    Mit gondoltok,még a Reign of Chaos végigjátszása előtt érdemes installálni a Frozen Thrones-t? Az utolsó előtti undead kampányon vok. Eddig csít nélkül! :D Az egész lényege a taktika. XD csinálok egy halom ghoult,hogy maradjon több sereg is. XD Egy falut megsemmisítek,és közben biztos meghal Arthas,és a többiek is,de a falut már félig elpusztítottam. Indítom az új seregezt,és újjáélesztem Arthast. XD
  • yoda0229
    Nekem is csak csíttel ment :D

Lenne egy olyan kérdésem, hogy mért van az hogy suliban beregeltem a DotA hivatalos oldalára bejelentkeztem minden happy... hazajövök és az oldal kiíír egy hibát, kiadja a bejelentkező részt de nemtok bejelentkezni... mért van ez???? A WarCraft III-am eredeti bár semmi köze hozá :) viszont kérdezte a szerót is és én bejelöltem :D
  • SA2B
    Nah csíttel csak sikerült:)

Idióta emberek kalimdorba is ottvannak és támadnak keményen:(
  • szucsy89
    nyugi xD

meg lehet azt csinálni csak próbálkozz
  • SA2B
    faszom kivan már a kibaszott utsó zombi küldetéssel

márc sak fél percet kéne kibirnom de azok a kibaszott kurva szarhumanok jönnek mindenfelől és már az össze zigget lerombolták
  • Christian88
    Köszi Carmang! Így hogy winben is kikapcsoltam a tűzfalat nem csak routeren sikerült.
  • Str33tFight3r
    Van a kani-n kivül még valami warcraft 3 server is csak nemtudom a nevét.
    Ti biztos hallottátok már.
    Ha valaki tudja az oldal cimét dobjon egy linket. Thx
  • Carmang
    A router tűzfalat kapcsoltad ki vagy a Windowsét?
    A Windows tűzfalat is kapcsold ki. Ha valamilyen más tűzfalat használsz azt is kapcsold ki próbaképpen.
    Más ötletem nincs.
  • Christian88
    Ezt megcsináltam de így se jó=( tűzfal is kivan kapcsolva..
  • Carmang
    Végezd el a routeren a "port forwarding" beállítást. A játékon belül, a beállításoknál asszem kiírja az alapértelmezett portot, amin keresztül kommunikálni akar. TCP és UDP használatára állítsd be.
  • Christian88
    Hello!
    Tudnátok abban segíteni routerről miért nem tudok szervert csinálni?
  • Szewy
    nem lehet, hogy a router a gond?
  • light00
    A baj az, hogy már megvolt. Újraraktam, de ugyanez. A magyarítás nem zavar be, mert nekem is fenn van, és mindig angollal játszok bneten, és tudok csatlakozni mindenkihez, de ez a probléma már magyarítás előtt fenn állt. :\
  • CéZé
    Nálunk ugyanez volt a gond. Uninstall, újratelepítés. Csak az alap játék és a kiegészítő lett felrakva. A patch-et a Battlenetről töltötte le csatlakozáskor. Ha fent van a magyarítás akkor nem tudunk csatlakozni senkihez sem.
  • light00
    Lenne egy kérdésem, gondolom lerágott csont, de akkoris. Bneten játszanánk, és mikor én kreálnék, beszürkül és nem tudnak csatlakozni.
    Tűzfal kikapcsolva, port engedélyezve, és sávszél maxon.
    Ötletem sincs :C
  • c115
    léci vki World Editor Helpet!Főleg Triggers cucchoz.Ty
  • szucsy89
    ilyen gyorsan eladtad, vagy meggondoltad magad?:)
  • diff2
    már nem aktuális
  • diff2
    Warcraft 3 + Frozen Throne kiegészítő eladó, kiváló állapotban.
    iá: 2000 ft +pk.
    diffenbachia2_kukac_citromail_pont_hu
  • Carmang
    Nem lehet benne a frissítési frekvenciát állítani, tényleg olyan mintha lejjebb venné, engem is zavart. Ha ATi kártyád van, akkor Control Paneljében el lehet szüttyögni, ott van ilyen beállítás, hogy mindenhol azt a frekvenciát használja, amit a Desktop-on is.
  • balvin
    nem muszáj válaszolni, mert törtet kérdezek.
    Kanin ma játszottam 4x dotát, mind a 4x mikor már 8-9-10es vok, és elkezdene értelme lenni, kiírta hogy waiting for host, kicsit várt és kidobott. Mivel 4x egymás után ez volt szerintem az én gondom, tűzfalban engedve van kaniloader meg w3 is, ezelőtt mindig végig tudtam játszani a játékot. Akinek volt ilyenje az mondjon vmi megoldást plz