6256
-
#5654 1. Nem igazán világos ez a kérdésed. Egymásra rakja az ikonokat? Lehet, hogy elfelejtetted definiálni a képességek ikonpozícióit: Art - Button Position (X) | (Y). Az X az oszlopot (0..3 értékű lehet), az Y pedig a sort (0..2) definiálja. Helyezd el mindegyiket külön-külön! Persze így 3 különböző képességed lesz, de ez gondolom garantálni fogja, hogy nem sülnek el egyszerre.
2. Ez könnyedén megoldható. Nem az idézett lény tulajdonsága az élettartam, hanem a képességé/varázslaté. Menj a Stats – Duration – Hero | Normal sorokra. Állítsd nullára az értékeket. Ezzel kiiktatod az idézett lény időkorlátját. -
#5653 1. hogy adod hozzá az extra képességeket? Nem találtam még ilyet...
2. Summonált egységeknél sehogy. Rakd le külön a térképre a lényt, és akkor nem időre él, hanem ameddig a HP-ja bírja. -
graffiti #5652 üdv
a map editorral lenne egy két kérdésem...
1,ha pl csinálok pár új képességet(summoning golem,summoning siege golem,summoning skeletal mage...stb)akkor az hogyan oldható meg h a képességek a hős kis ablakában megjelenjenek?mert nekem-amikor szintet lép-kiválasztom a következő képességet és az ablakban egymásra rakja az ikonokat és az összeset egyszerre teremti meg...
2,meik az a beállítás ameiken elérhető h a teremtett lény ne haljon meg XY idő után
ha vki tudja és mondja akkor kösz:) -
#5651 hja ;> -
#5650 Jól értem, ez valami cheat? -
#5649 legroszabb esetben "motherland nightelf 3"
mástnemtudokmondani ;> -
#5648 Az alapjátékot végigtoltam, majd belekezdtem a kiegészítőbe (TFT-be). A kampány 2. pályájának a végén, amikor lenyomom az elmenekült főmonszta örzőit és vége van a pályának, akkor kidob az asztalra. Már többször is próbáltam és mindig ez történik. Eddig semmilyen problémám nem volt a játékkal, ezért nem tudom mi lehet a gond. -
#5647 Hm... ha jól emlékszem, akkor magában a map editorban van egy kis leírás a triggerekről. Hogy melyik mit csinál arra nem nehéz rájönni, ha tudsz angolul, gyakorlatilag egy értelmes angol mondatot kell összeállítani trigger gyanánt. "Ha ez a csóka belép erre a terültre, akkor szakadjon a nyakába x darab ilyen szörny, meg y darab olyan szörny" kb ennyi. -
#5646 Na megint én vagyok. Fórumon elég sok minden levan irva de egyvalamit nemtalállok sehol méghozzá egy olyan leirást ami részletezi hogy melyik trigger mire jó és mit csináll. Ha esetleg valaki tud egy oldalat mondani ahol ez levan irva azt megköszönném. -
#5645 ezer köszi a címért! -
#5644 Google a barátod :)
Itt elég használhatónak néz ki a cucc. -
#5643 Hali. Valaki tudna valami oldalat mondani ahol találok tutorialokat a mapeditorhoz? -
#5642 Ha leírnád a pontos hibaüzenetet sokat segítenél abban, hogy mi is tudjunk segíteni... -
#5641 ez a valami exe hiba így kicsit tág fogalom, talán crackelni kéne, egyébként meg vedd meg az eredetit
de ez lol hogy először meg akarod nézni, ez egy 5 éves játék és még nem láttad??lol -
markmor #5640 Hellotok!Az lennne a baj ho feltelepitettem a törtöt de men mükszik valami exe hibát irki!Ne irjátok azt hogy vegyem meg az eredetit mert elsönek meg akarom nézni!Elöre is kössz Csátok! -
#5639 jah, de rég is csináltam ezt a küldit már...asszem hamarabb kell elérni a 100 killt mint az ellen...jah és persze közbe nem árt a bázisra se odavigyázni:D btw nem nehéz küldi annyira -
#5638 Megnyomod a harc (attack) ikont és ráklikkelsz egy házra. Erre minden kijelölt katona nekiesik és lerombolják. A házból kijövő embereket szintén így tudod megölni, hogy először megnyomod a harc ikont és ráklikkelsz az emberre. -
#5637 Google jó barát -
halofilter #5636 hello! az lenne a problémám hogy amikor arthas össze vesz a többiekkel a
nagy város előtt ott van az a küldi hogy fertőzött házakat kellene le rombolni de nem tudom :(
megmondaná valaki hogyan kell?
előre is thx. -
#5635 idiot -
-
ktomi22 #5633 kani-ra? az mi? (bocs nem tom..) -
t0ma #5632 miert nem mentek kani-ra?
oda megy tort is... -
ktomi22 #5631 én is remélem :P :D -
#5630 Akkor idézném magamat:
"Ez nálunk is probléma, de nem jöttünk rá az okára."
Röviden, tömören:
nem
:)
Viszont akinek van rá megoldása, remélem beírja ide :) -
ktomi22 #5629 és nem tudsz valamit amivel meg oldaható? -
ktomi22 #5628 ja..ez lehetséges... -
#5627 Ez nálunk is probléma, de nem jöttünk rá az okára. Az a lényeg hogy csak akkor látjuk a szervert ha az indítja akinek eredetibe' van meg a game. Krakk nem látja a krakk szervert... -
ktomi22 #5626 hy all.. régen nyomtam a gamát haverral hamachin keresztül ("LAN-on"), ..most ujra akartuk, de valamiért nem látja a szervert, amit haver csinal (vagy fordiva sem).. szal aki szokott hamachin keresztül Warcftozni, az tudna segíteni?? -
Vercetti 1 #5625 hm.. nekem mind2 tört, a kiegészítője sem eredeti :S -
#5624 sztem arra gondolt, hogy felrakod a simát, egy tört cd-kulccsal, és rárakod az eredeti kieget... de sztem úgy nem fog menni..azért próbáld meg -
#5623 Oké, megpróbálom!
Remélem sikerülni fog mert nagyon bejön a game! :) -
Vercetti 1 #5622 ezt kifejtenéd bővebben mert nekem crackes van meg :) -
#5621 Szerintem bőven elég ha a tft eredeti...simát meg valami cdkulccsal feltelepíted nem crackeled, rá az eredeti tft és csókolom. -
#5620 amikor még nem tudtam megcsinálni a szinkronos magyarítást sokáig kerestem szövegest hozzá és nem találtam sehol...illetve találtam de az meg nem működött...úgyhogy sztem nincs hozzá de hátha vki belinkel egy működőt -
Vercetti 1 #5619 szasztok, vki adna nekem egy pontos linket ahol szöveges magyarítást tudok letölten warcraft 3ra? U.I.: tudom hogy van hozzá szinkronos is de nekem a szövefes kéne :) előre is nagyon kösz -
#5618 tuskóba vagy ósanba esetleg lehet találni, elgalábbis ahányszor volta meddig általában láttam, mondjuk lehet csak tft volt :O -
#5617 hmm.. oké azé köszi!
majd akkor megveszem a goldot 4000 ft nemnagy pénz, csak bírjam kivárni amig megjön! :) -
#5616 igen, kell az eredeti az online gamehez de szvsz már nem lehet majd külön kapni csak egybe a kettőt... -
#5615 aha, de ahogy látom ez GOLD amiben a kieg is van, nekem a kiegészítő megvan eredetibe, és a sima kéne nekem csak eredetibe hogy tudjak online gamelni me ugytudom hogy csak eredetivel lehet online, de ha nem javítsatok ki!
De azéért köszi!