WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ez könnyedén megoldható. Nem az idézett lény tulajdonsága az élettartam, hanem a képességé/varázslaté. Menj a Stats – Duration – Hero | Normal sorokra. Állítsd nullára az értékeket. Ezzel kiiktatod az idézett lény idõkorlátját. <#vigyor2>#vigyor2>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
2. Summonált egységeknél sehogy. Rakd le külön a térképre a lényt, és akkor nem idõre él, hanem ameddig a HP-ja bírja.
a map editorral lenne egy két kérdésem...
1,ha pl csinálok pár új képességet(summoning golem,summoning siege golem,summoning skeletal mage...stb)akkor az hogyan oldható meg h a képességek a hõs kis ablakában megjelenjenek?mert nekem-amikor szintet lép-kiválasztom a következõ képességet és az ablakban egymásra rakja az ikonokat és az összeset egyszerre teremti meg...
2,meik az a beállítás ameiken elérhetõ h a teremtett lény ne haljon meg XY idõ után
ha vki tudja és mondja akkor kösz😊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
de ez lol hogy elõször meg akarod nézni, ez egy 5 éves játék és még nem láttad??lol
ööö WoW for ever!:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
nagy város elõtt ott van az a küldi hogy fertõzött házakat kellene le rombolni de nem tudom 😞
megmondaná valaki hogyan kell?
elõre is thx.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
oda megy tort is...
"Ez nálunk is probléma, de nem jöttünk rá az okára."
Röviden, tömören:
nem
😊
Viszont akinek van rá megoldása, remélem beírja ide 😊
Remélem sikerülni fog mert nagyon bejön a game! 😊
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
porki fagyok fállalon
majd akkor megveszem a goldot 4000 ft nemnagy pénz, csak bírjam kivárni amig megjön! 😊
Tagan 580W TÁP, Gainward GeForce 8800GTS 320MB DDR3, 2x 1GB DDR2 A-Data, Asus P5B alaplap, Intel Core2Duo e6300 1.86GHz @ 2.8GHz, Samsung 280GB HDD, Vista 64bit
De azéért köszi!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Segítséget szeretnék kérni, azt szeretném megtudni hogy honnan lehet netrõl rendelni Warcraft 3-mat? Ha valaki tudna adni egy linket megköszönném, elöre is köszi!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
olvasgatva a fórumot, látom, hogy a többségnek tetszik a HunCraft munkája, ennek örülök, de vannak olyanok is akiknek nem tetszik... nem akarok senkit sem rábeszélni.. ez ízlés kérdése... mindenesetre furcsának tartom, hogy épp a magyarítás miatt fagyna le a játék, hisz egy csomó idõt töltöttünk el teszteléssel és senkinél sem volt ilyen hiba.. ott valami más lesz a gubanc... másrészt nem értem hogy az 1.21-es HunPatch-csel miért van bajotok, mert rengetek sok idõ és munka van benne, és egy rakásnyi hibajavítást tartalmaz, tehát egyátalán nem nevezném kontár munkának! nah csak ennyit akartam!
További szép napot és jó játékot!
Üdv.: TBT-Pumpa
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudom neketek volt-e ilyen problémátok, de nem tudunk a haverokkal Hamachin keresztül egy LAN partyt összehozni. Tûzfal kilõve, patch mindenkinél ugyan az, és egyszerûen nem jelenik meg a host által indított játék a Map List-ben, hogy Join-olni tudjak.
(ha olyan srác indít host-ot akinek megvan az eredeti, akkor viszont simán megy minden.)
Egyébként más játékokkal tudunk nyomulni, szóval nem hálózati problémánk van.
Megoldás létezik rá?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
c115