6256
-
#5774 Most peccseltem fel és semmi gond nem volt az indítással, belépéssel.
Írj a Blizzard Supportnak, hogy ilyen problémád van. -
#5773 Sziasztok!
Felakarok lépni a b.netre (a játék eredeti!) de letöltött magának egy patchet (1.22), fel is telepítette. Ez mind szép és jó, de amikor el akarom indítani a gamet, ezt írja ki:
"Frozen Throne was unable to find War3.exe.
Please make sure your game is correctly installed, and that your Frozen your disc is in your CD-ROM drive, and try again."
Ha beteszem a cd-t, akkor is ezt írja ki. Már többször újratelepítettem.
Másnál nem volt efféle probléma? Mi lehet a gond?
-
#5772 a Frozen Throne -hoz ez: #5747. letöltöd és installálod(ha nem működik a dolog akkor másold a telepítőt a mappájába és ott indítsd) -
ezrael #5771 THX! Akkor hogyan tudom meg melyik verzióra írták??? Maga a map sztem nem tartalmaz ilyen infót... kell tehát szereznem más verziót és azzal megpróbálni!? -
#5770 nem ugyanaz a verzió -
ezrael #5769 Sziasztok!
Nekem egy kép fájlból mountolt játékom van kiegestől és beirtam a google-ba a W3maps-t, rögtön adott egy frankó oldalt több ezer mappal, haza is vittem jópárat, de kb 2 amivel tudok játszani, a többinél vagy "fatal error", vagy semmi sem történik.
Mi lehet a probléma??? Légyszi segítsetek! Köszi: ezrael -
#5768 igen igen mind 2 próbáltuk private meg Public m2 volt de egyikre se enged be a ruter me gahaveromnak van szóval majd mondom neki de sima nettel mért ne memgy?:S:S -
#5767 Mondjuk egy kicsit sok a WarCraf III felirat a bannerban. Sztem a két kisebb elég lenne. -
#5766 A routeren forwardolni kell a 6112-es portot. Ez meg van?
Meg arra figyeljetek, hogy public, vagy privat szervert csináltok-e?
A privátot nem látod, parancs szóval kell belelépni. -
#5765 de nekem bejön
srácok nem tudjátok miért nem tudok Batteneten szervert csinálni?? haver is próbált és nem ment neki nem látjuk úgymond a másik szerverét (Tűzfalat ki kapcsoltuk) csak ő ruteres nekem meg rendes Modemes netem van mi lehet a probléma?? -
#5764 kösz de igazán ez azért van a banner hogy legyen:D -
#5763 hát mondjuk akkor már normálisabb banner is lehetne:D ez elég kezdetleges:D (de nem rossz:D) -
#5762 REmélem nem probléma hogy csináltam 1 Bannert azt be tetettem mert ne mvolt itt semmi csak egy X:) -
#5761 Halló,
meg lehet valahogy "csinálni", hogy LAN játékban ne legyen vége a játéknak, ha leverik a Host-ot? -
#5760 áhá ezt nem is tudtam hogy van ilyen is:D -
#5759 Aki akar dotázni az átfigyel ebbe a topicba ;) -
#5758 akinek van kedve dotázni adhat msn-t és játszhatunk:) -
#5757 Illidan Stormrage -
ApPa123 #5756 Helló lenne 1 kérdésem a játékban a night elf hőst hogy hívják akinek be van kötve a szeme ????? már régen játszottam és nem emlékszem rá!! hepl:D:D:D -
#5755 Én vhol olvastam hogy 2008 10.hónapban adják ki az sc2-t:)remélem minél hamarabb játszhatunk vele:) -
#5754 Hát valahogy éreztem, hogy ez lesz, az pedig csak jövőre lesz, mert már egy ideje elhalasztották. -
#5753 majd sc2 után. az meg még nem most lesz:D -
#5752 Mikor lesz már a warcraft 4? -
#5751 dotába szerintetek melyik a legjobb hős?:D vagy ti melyikkel szoktatok lenni? -
#5750 thx, se CD se korábbi patch nem kellett akkor ez tartalmazza a többit?? -
#5749 Asszem minden újabb peccs tartalmazza az összes régebbit.
(ha mégsem, akkor úgy is szól, hogy előbb telepítsd az adott verziót)
Szóval ha felpeccseled 1.21-re, akkor folytathatod a Founding of Durotar részt. -
#5748 ebben benne van a founding of durotar másik 2 része is?? -
#5747 Úgy tudom, hogy a legutolsó, vagyis az 1.21b javítás eltávolítja a játék védelmét. Szóval nem kell hozzá semmi egyéb, csak töltsd le és telepítsd fel ezt. -
#5746 ez 1 program?? -
#5745 Felejtsd el a krekket, és használj mini image-t. Ekkor az eredeti exe-vel tudsz játszani, és lehet peccselni. -
#5744 csak az a nagy problem hogy crackelt és csak a 1.18 hoz tudok cracket -
#5743 Valamelyik régebbi peccsel jött be. Töltsd le a Blizzard oldaláról a legfrissebbet (1.21). -
#5742 Hy!
a frozen throne "The Founding of Durotar" másik 2 bónusz küldetését hol tudom letölteni? -
genory #5741 Sikerült! -
genory #5740 Magyarítani akarok! Nekem eredetiben van meg a game de igy se indul el a játék csak a videok futnak le utána fekete hátér azt csaó, pedig fent van az 1.12 a 1.17a és az 1.21b-és patch! Valaki help please!? -
jatek kozben -
#5738 redalertbe van az hogy, legyártasz 10000000000 unitot, egyszerre kijelölöd öket, ellenfélre kattyintasz a térképen, akkor odadzsalnak unitok és nyertél :C
de persze ezzel nem akarom aztmodnani hogy az rossz. énis sok szép percet töltöttem együtt kettesben vele ;> -
#5737 Már épp akartam hasonlítani hozzá a:SDSA:DSA:DSA:D:D:D
Honnan a francból assziciáltál erre? :D
Épp tegnap szedtem le a redalertet és most azt is tolom :D -
#5736 ez nem redalert :C -
#5735 Igazából így is megállt 130 kaja körül tehát nem látnál túl sokat. Amúgy meg semmi extra csak kicsit több egységem van és ennyi.