WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szewy
nem lehet, hogy a router a gond?

light00
A baj az, hogy már megvolt. Újraraktam, de ugyanez. A magyarítás nem zavar be, mert nekem is fenn van, és mindig angollal játszok bneten, és tudok csatlakozni mindenkihez, de ez a probléma már magyarítás elõtt fenn állt. :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Nálunk ugyanez volt a gond. Uninstall, újratelepítés. Csak az alap játék és a kiegészítõ lett felrakva. A patch-et a Battlenetrõl töltötte le csatlakozáskor. Ha fent van a magyarítás akkor nem tudunk csatlakozni senkihez sem.

light00
Lenne egy kérdésem, gondolom lerágott csont, de akkoris. Bneten játszanánk, és mikor én kreálnék, beszürkül és nem tudnak csatlakozni.
Tûzfal kikapcsolva, port engedélyezve, és sávszél maxon.
Ötletem sincs :C

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

léci vki World Editor Helpet!Fõleg Triggers cucchoz.Ty

c115

szucsy89
ilyen gyorsan eladtad, vagy meggondoltad magad?😊
már nem aktuális
Warcraft 3 + Frozen Throne kiegészítõ eladó, kiváló állapotban.
iá: 2000 ft +pk.
diffenbachia2_kukac_citromail_pont_hu
Carmang
Nem lehet benne a frissítési frekvenciát állítani, tényleg olyan mintha lejjebb venné, engem is zavart. Ha ATi kártyád van, akkor Control Paneljében el lehet szüttyögni, ott van ilyen beállítás, hogy mindenhol azt a frekvenciát használja, amit a Desktop-on is.

balvin
nem muszáj válaszolni, mert törtet kérdezek.
Kanin ma játszottam 4x dotát, mind a 4x mikor már 8-9-10es vok, és elkezdene értelme lenni, kiírta hogy waiting for host, kicsit várt és kidobott. Mivel 4x egymás után ez volt szerintem az én gondom, tûzfalban engedve van kaniloader meg w3 is, ezelõtt mindig végig tudtam játszani a játékot. Akinek volt ilyenje az mondjon vmi megoldást plz

Szabi84
Most vettem meg! De a képfrissítést nem találom a játékban, marad a refreshlock!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

szucsy89
olyan magyarítást nem nagyon fogsz találni, én is anno rengeteget küszködtem vele, de nem volt jó egyik se, végül a huncraft félét raktam fel(eredeti kell hozzá), azzal toltam...a képfrissítést meg asszem optionsba be lehet állítani de lehet rosszul emléxem
Szabi84
Honnan tudnék leszedni magyarítást? Csak olyan kell ami a szöveget fordítja le(alap+kieg.-ben)! Másik problémám hogy nemtudom a képfrissítést beállítani aztán 1 óra után már kezdi zavarni a szemem!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A World Editorral kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehetne megoldani azt hogy egy több játékos pályán több embernek is lehessen ugyan azt a questet felvnni? Eddig nekem csak úgy sikerült, hogy összekavarodott az egész és egy játékosnak többször is megadta. Kérlek segítsetek!
XXLászlóXX
hát nem igaz hogy kanin láma dotások lennének 😊 kicsit gondolkozz aztán flamelj

Requiem88
oké már sikerült 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
hello

az undeadek kampányát viszem, ám elakadtam annál a résznél ahol ki kell nyírni 3 paladint majd megszerezni valami urnát. namost az elsõ kettõ könnyen ment, ám a harmadikat (Lord Uther asszem) nem tudom mert vagy invulnerable vagy mire visszaérek egy új sereggel felhealeli magát. hogyan kéne ezt megoldani?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

SpiritFire
Hali^^

Lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni... A kani.hu-m játszok és valamiért amikor lépnék be (már azután miután a nevem meg a jelszavam beírtam) kiírja hogy Disconnected... Próbáltam már újra rakni a war3-t de nem segítetett. De úgy vettem észre hiába is reinstalláltam, mert a nevem ugyanúgy be volt írva, mintha az interneten meglennének a cookiek. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudnám törölni, mert szerintem ez meg is oldaná a problémámat, remélem érthetõ volt amit leírtam és tudtok segíteni. Elõre is köszönöm! (nem szeretnék emiatt új windows-t rakni)

Voltam nyitás után!

szucsy89
oks, megesett a szivem rajtad, itt van egy:

JP56K-32VZA-22GZR-SE621-NUBVOK01
de
szucsy89
mivanvele? csak nem kéne egy?<#hehe>
warcraft 3 pc key?
Az a driver van fent most nekem amiben utoljára támogatva volt a kártyám (az új drivereket még feltelepíteni sem engedi) de e 1 win reinstallt semmi képpen nem érne meg nekem.Vagy esetleg próbáljam régebbi driverrel?
Ja ez a batttle.net helyett van. http://portal.kani.hu ezen az oldalon mindent megtalálsz róla. Ami viszont baj hogy a játékosok itt nem a sima TFT-t vagy sima War3-at tolják hanem mindenféle modokat(mapokat)
Dota 4ever
szucsy89
fuh haveromnak is ez volt próbálj más drivert, vagy egy windows reinstallt...
Hi all! Lenne 1 problémám a játékkal. Elindítom bejön 1 fekete képernyõ és ennyi... Még egér sincs. 100% hogy nem a gépemben van a gond mert meg van a minimum konfigom hozzá😛roci: PIV 2400MHZ, Memória: 768MB DDR, Videókari Radeon 9800XT.
A választ elõre is köszönöm
Besz
Ez azért van, mert túl gyors a géped. 😊 Nem a mai gépekre lett optimalizálva, én még a 486-os gépemen toltam annak idején.

Mindenképpen szerezd be a 'Warcraft II: Battle.net Edition' változatot. Ez az, amelyik a kiegészítõt is tartalmazza. Ebben már a sebességet hozzáigazították a fejlettebb gépekhez, a kiadása kori állapotokat értem ez alatt. Úgy emlékszem, hogy látványos javulást eredményezett; 2002-2003 tájékán játszottam vele utoljára. Továbbá valamennyit a beállításoknál is javíthatsz, ha az egér- és a görgetés sebességét lejjebb veszed.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Dave00
helosztok!meg tudja mondani valaki hogy mijért gyors az egerem a warcraft 2ben?boccs hogy ide is írok de a warcraft 2 topicban nem nagyon akarnak válaszolni😞!sry plz help thx!

Carmang
Mi ez a kani cucc? Gondolom a battle.net helyett van. Hogyan kell használni?
Érdekesnek tûnik a dolog, szívesen játszanék emberek ellen TFT-t.

Na már hál Isten megjavult a Kani, jöjjön mindenki!
Kani Loader Installer

Szevasztok!! Aki szereti a Warcraft 3

FOOTMAN FRENZY
mapot, annak itt a helye:

Cím:MHO_Footman_Frenzy_WC3-TFT
Jelszó:MHO
Én se vágom már 3napja off:S:S pedig pont msot van hétvége<#falbav><#falbav><#falbav>
Borgi
nem tudja valaki mi a hugy van a kanival?

porki fagyok fállalon

Heló.
Nemtom kérdezték-e már, de hogyan mûködik a world editorban az AI editor? Valaki lenne oly türelmes hogy elmagyarázza nekem, vagy ha van egy magyar nyelvû leírás a neten, küldjetek linket, mert én nem találtam.

Borgi
öszintén, amig egy cd-key hez végtelen számú accountot lehet csinálni, durván 3,1415 másodperc alatt, semmi értelme banlistnek.

porki fagyok fállalon

Nem csak dota-zni szoktam. Van TD is a világon 😊
panther112
Sosem használtam banlist-et úgy baromság, ahogy van, amúgyis elsõsorban pg-t játszottam bnet-en, nem dotát, szóval sajnos nem tudok segíteni. Kani-ról amit írtam komolyan gondoltam, tök felesleges a banlist, totál színvonaltalan dota megy ott (mind láma).

Nyugi vannak ott jófejek is. Csak pls mondd már el ha tudod.
panther112
A kani.hu teljes közösségét úgyis banlistre rakod 2-3 nap alatt, szóval ott sok értelme nincs programot is használni rá.

Bocs a kérdésért de hogy lehet kanira úgy beállítani a banlistet, hogy ne csak a saját listádat mutassa, hanem hogy letöltse másokét is?
Hello!
Akik Hamachin multiznak meg tudják esetleg mondani, hogy mitõl lehet, hogy az egyik társamat nem látom, akkor is, ha mindketten "zöldek" vagyunk?
Elõre is köszi a segítséget!

TommoT

sztem jah
de nem tom mert a windows hibát írja ki azt hiba üzenet küldése vagy nem
szucsy89
hát így nehéz segíteni...mondd mi a hiba, kiír e vmit...úgy tetted fel a magyarítást ahogy kellett?ugyanaz a peccs a magyarításhoz mint a játékhoz?stb
csá all
segítsetek pls
egyík ismerõsömtõl elkértem a warcraft 3-t eredeti minden ahogy kel kiegészítõvel
nagy nehezen letöltöttem a magyaritást is hozzá
de azzal nem mûködik hiábba patchelek hozzá
nem tudnátok nekem linkelni 1 helyet ahol csak a szöveges magyaritás van????
pls segítsetek nagyon fontos lenne
Carmang
Keress "mini image"-t, azt csak Daemon-ba mountolod, és nem is kell krakk hozzá.

lololol
http://gf.wiretarget.com/warcraft_3.htm

(jha és még egy vmi...az 1.13as patch-et letöltöttem mert a horde kampány második és harmadik részét is meg akartam volna csinálni...csak h kellene hozzá 1 crack mert a sima W3:tft crackel nem megy..hol találhatok iet?)
vki tudja azt is,h pl:ha el akarom választani a bázisom mondjuk eg híddal,akkor az h oldható meg,h legyen egy kapcsolóm amivel lenyomhatom víz alá és amikor szükségem van rá felhozhatom szintbe a hidat?szal csak én tudjam le föl "nyitogatni"...
köszönöm😊megoldódtak a nagy prolémáim...