6256
-
Csak77 #5814 Hoppá, elírtam! Köszi! -
#5813 a karjának nem tudom a nevét de a kardjának Frostmourne:D (jégpenge) -
Csak77 #5812 Köszi! És mi Arthas karjának a neve? :) -
#5811 nincs. ami van az nem működik -
Csak77 #5810 Srácok! Olyan magyarosítás van a játékhoz, ahol csak a feliratok lettek magyarosítva? Mert a huncraft.hu oldalon csak a szinkronos van. -
#5809 Valamelyikőtök router mögött van? Ott portforwardolni kell a 6112-es portot. A vírusírtót, és a tűzfalat ne kapcsoljátok ki! De a tűzfalon teljes ki/be menő forgalmat engedélyezzetek a war3.exe számára. -
Templar2 #5808 Szasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy olyan problémám, hogy ha BATTLE NETEN akarok játszani az egyik haverral, akkor egyszerűen nem engedi fellépni arra a szerverre, amit én kreáltam. Ha viszont ő csinálja a szervert, akkor arra én fel tudok lépni, tudunk is játszani, viszont kis idő múlva kap egy win32-es vírust, és elszáll a gép + a game is.
A tűzfalat mindketten kikapcsoltuk, és a vírusírtót is deaktiváltuk de a gond még a mai napig fennáll. A játék mindkettőnknél eredeti.
Mi lehet a gond? Ha valaki tud segítsen. -
#5807 Oprendszerek? -
#5806 eredeti a game először is? -
#5805 nekem se megy már egy ideje meg akartam csinálni d enem tudo mmit kezdjek vele:S -
szatmarigabor #5804 sziasztok. én már régebben felraktam a warcraft 3.at de nem tudom magyaritani sem szinkronosan sem sehogy. pedig felraktam az angol patchet majd az azonos hunt még sem megy HELP !!!!!!!!!! -
#5803 Mentsd el a replayt, és nézd vissza, hogyan csinálta a gép. Miket épített, milyen sorrendben, miket termelt, fejlesztett.
Azt a módszert kövesd te is, aztán majd belejössz. -
#5802 gyorsnak kell lenni, ez a warcraft nem a generals:D
amúgy meg vedd le a nehézségi szintet meg állíts handipacet az elején úgy könyebb lesz -
#5801 Gyorsabb fejlődés?? Még azelőtt kell néhány katonát és egy hőst készítened mielőtt támad, vagy beteszed hogy kezdéskor kapjál hőst:) -
#5800 Sziasztok most raktam fel a játékot(Warcraft3) magyar szinkjronnal és magyar szöveggel de...Az a gondom h egyedi játékba kezdek és alig 5 perc után már jönnek és (még embereim sincsenek csak az épületeket építem) lerombolnak mindent.
Valami tip??:) -
#5799 Amennyiben érdekel valakit van 2 alap és 2 kieg digitális letöltésem + felhasználatlan cdkeyek olcsón.
gzolee kukac freemail. hu -
#5798 ha nem is, lesz folytatás :C -
#5797 lesz WarCraft 4 is, nem mindent fognak a WoW-ban megcsinálni! -
#5796 üdv
láttam, hogy van akiknek problémájuk akad a "hamachis játékkal"
Valahol olvastam, hogy a Hamachi legújabb verziójával nem lehet látni a szervert. Használjatok régebbi verziót, az 1.0.1.5 -el biztosan menni fog.link -
#5795 tuti nemlesz...
mivel a wow a folytatás
(az uj kiegben megyünk arthasért) -
#5794 szerintem se lessz:) -
HUmanHunter #5793 szerintem nem lessz warcraft 4 ^^ de kitudja -
#5792 Köszönöm a segítséget végül sikerült beállítanom :) -
#5791 kezdj egy új pályát és a triggereknél nlzd meg mik vannak alapból beállítva és állítsd be ugyanazokat a saját pályádon -
#5790 Sziasztok!
Remélem ti tudtok nekem segíteni. World eEditorba szeretnék pályát csinálni de az a problémám hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudom hogy tudom beállítani hogy X játékos játszhasson egyszerre. Lerakok 4 Start Locationst de amikor tesztelném a mapot betölt és victory mert csak 1 játékost tett a mapba. Szeretnék egy olyan 4 játékosnak használható mapot csinálni, hol tudom beállítani hogy felismerje hogy több játékosnak való a pálya? -
#5789 Ha routeretek van, akkor portforwardot állítsátok be. Ha az nem jó, akkor a virtual servert. -
#5788 sc2 és d3 után -
#5787 Warcraft 4 mikorra várható??? -
nyurgabela #5786 Local networkban h kell játszani.Hamacival is csináltuk és nem jo
SEGITSETEK!!! -
#5785 már nem kell -
#5784 üdv!
a játékban levő gyorsbillentyűket hogyan lehet megváltoztatni? -
#5783 oksa,köszi a segítséget! -
#5782 Igen. -
#5781 tehát kell hozzá a kiegészítő is,ha w3x térképet szeretnék betölteni? -
#5780 A w3m az alapjáték térképe (és a kiegészítőé is), a w3x csak a kiegészítő térképe. -
#5779 hi all!
lenne egy kérdésem,a warcraft 3-ban mit jelent a w3x kiterjesztés a mapoknál???Hogy lehet ezeket a mapokat betölteni játék közben? Próbálkoztam átírni w3m-re akkor látszik a map a játékban,de nem tudom betölteni,vki pls segítsen!
Előre is Kösz a helpet! -
#5778 ezer köszönet
már nekem is megy -
#5777 sikerült megoldanom :) google csodákra képes :D
Itt van 1 letötlthető prgram azt felrakod aztán a honlapról leszeded a reg filet és már jó is lesz minden. -
#5776 LOL én is ma vettem meg a gamet és ugyan ez a bajom :( mit csináljak hogy jó legyen?
-
#5775 köszi
egy próbát megér