WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Tûzfal kikapcsolva, port engedélyezve, és sávszél maxon.
Ötletem sincs :C
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
c115
iá: 2000 ft +pk.
diffenbachia2_kukac_citromail_pont_hu
Kanin ma játszottam 4x dotát, mind a 4x mikor már 8-9-10es vok, és elkezdene értelme lenni, kiírta hogy waiting for host, kicsit várt és kidobott. Mivel 4x egymás után ez volt szerintem az én gondom, tûzfalban engedve van kaniloader meg w3 is, ezelõtt mindig végig tudtam játszani a játékot. Akinek volt ilyenje az mondjon vmi megoldást plz
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
az undeadek kampányát viszem, ám elakadtam annál a résznél ahol ki kell nyírni 3 paladint majd megszerezni valami urnát. namost az elsõ kettõ könnyen ment, ám a harmadikat (Lord Uther asszem) nem tudom mert vagy invulnerable vagy mire visszaérek egy új sereggel felhealeli magát. hogyan kéne ezt megoldani?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni... A kani.hu-m játszok és valamiért amikor lépnék be (már azután miután a nevem meg a jelszavam beírtam) kiírja hogy Disconnected... Próbáltam már újra rakni a war3-t de nem segítetett. De úgy vettem észre hiába is reinstalláltam, mert a nevem ugyanúgy be volt írva, mintha az interneten meglennének a cookiek. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudnám törölni, mert szerintem ez meg is oldaná a problémámat, remélem érthetõ volt amit leírtam és tudtok segíteni. Elõre is köszönöm! (nem szeretnék emiatt új windows-t rakni)
Voltam nyitás után!
Dota 4ever
A választ elõre is köszönöm
Mindenképpen szerezd be a 'Warcraft II: Battle.net Edition' változatot. Ez az, amelyik a kiegészítõt is tartalmazza. Ebben már a sebességet hozzáigazították a fejlettebb gépekhez, a kiadása kori állapotokat értem ez alatt. Úgy emlékszem, hogy látványos javulást eredményezett; 2002-2003 tájékán játszottam vele utoljára. Továbbá valamennyit a beállításoknál is javíthatsz, ha az egér- és a görgetés sebességét lejjebb veszed.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Érdekesnek tûnik a dolog, szívesen játszanék emberek ellen TFT-t.
Kani Loader Installer
mapot, annak itt a helye:
Cím:MHO_Footman_Frenzy_WC3-TFT
Jelszó:MHO
Nemtom kérdezték-e már, de hogyan mûködik a world editorban az AI editor? Valaki lenne oly türelmes hogy elmagyarázza nekem, vagy ha van egy magyar nyelvû leírás a neten, küldjetek linket, mert én nem találtam.
porki fagyok fállalon
Akik Hamachin multiznak meg tudják esetleg mondani, hogy mitõl lehet, hogy az egyik társamat nem látom, akkor is, ha mindketten "zöldek" vagyunk?
Elõre is köszi a segítséget!
TommoT
de nem tom mert a windows hibát írja ki azt hiba üzenet küldése vagy nem
segítsetek pls
egyík ismerõsömtõl elkértem a warcraft 3-t eredeti minden ahogy kel kiegészítõvel
nagy nehezen letöltöttem a magyaritást is hozzá
de azzal nem mûködik hiábba patchelek hozzá
nem tudnátok nekem linkelni 1 helyet ahol csak a szöveges magyaritás van????
pls segítsetek nagyon fontos lenne