6256
  • Csak77
    Hoppá, elírtam! Köszi!
  • szucsy89
    a karjának nem tudom a nevét de a kardjának Frostmourne:D (jégpenge)
  • Csak77
    Köszi! És mi Arthas karjának a neve? :)
  • szucsy89
    nincs. ami van az nem működik
  • Csak77
    Srácok! Olyan magyarosítás van a játékhoz, ahol csak a feliratok lettek magyarosítva? Mert a huncraft.hu oldalon csak a szinkronos van.
  • Carmang
    Valamelyikőtök router mögött van? Ott portforwardolni kell a 6112-es portot. A vírusírtót, és a tűzfalat ne kapcsoljátok ki! De a tűzfalon teljes ki/be menő forgalmat engedélyezzetek a war3.exe számára.
  • Templar2
    Szasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.
    Van egy olyan problémám, hogy ha BATTLE NETEN akarok játszani az egyik haverral, akkor egyszerűen nem engedi fellépni arra a szerverre, amit én kreáltam. Ha viszont ő csinálja a szervert, akkor arra én fel tudok lépni, tudunk is játszani, viszont kis idő múlva kap egy win32-es vírust, és elszáll a gép + a game is.
    A tűzfalat mindketten kikapcsoltuk, és a vírusírtót is deaktiváltuk de a gond még a mai napig fennáll. A játék mindkettőnknél eredeti.
    Mi lehet a gond? Ha valaki tud segítsen.
  • GanXstaZoleeWrk
    Oprendszerek?
  • szucsy89
    eredeti a game először is?
  • John Cena
    nekem se megy már egy ideje meg akartam csinálni d enem tudo mmit kezdjek vele:S
  • szatmarigabor
    sziasztok. én már régebben felraktam a warcraft 3.at de nem tudom magyaritani sem szinkronosan sem sehogy. pedig felraktam az angol patchet majd az azonos hunt még sem megy HELP !!!!!!!!!!
  • Carmang
    Mentsd el a replayt, és nézd vissza, hogyan csinálta a gép. Miket épített, milyen sorrendben, miket termelt, fejlesztett.
    Azt a módszert kövesd te is, aztán majd belejössz.
  • szucsy89
    gyorsnak kell lenni, ez a warcraft nem a generals:D

amúgy meg vedd le a nehézségi szintet meg állíts handipacet az elején úgy könyebb lesz
  • Pianista
    Gyorsabb fejlődés?? Még azelőtt kell néhány katonát és egy hőst készítened mielőtt támad, vagy beteszed hogy kezdéskor kapjál hőst:)
  • Gyovai
    Sziasztok most raktam fel a játékot(Warcraft3) magyar szinkjronnal és magyar szöveggel de...Az a gondom h egyedi játékba kezdek és alig 5 perc után már jönnek és (még embereim sincsenek csak az épületeket építem) lerombolnak mindent.
    Valami tip??:)
  • GanXstaZoleeWrk
    Amennyiben érdekel valakit van 2 alap és 2 kieg digitális letöltésem + felhasználatlan cdkeyek olcsón.

gzolee kukac freemail. hu
  • Borgi
    ha nem is, lesz folytatás :C
  • TBTPumpa
    lesz WarCraft 4 is, nem mindent fognak a WoW-ban megcsinálni!
  • Szewy
    üdv
    láttam, hogy van akiknek problémájuk akad a "hamachis játékkal"
    Valahol olvastam, hogy a Hamachi legújabb verziójával nem lehet látni a szervert. Használjatok régebbi verziót, az 1.0.1.5 -el biztosan menni fog.link
  • tigeroo
    tuti nemlesz...
    mivel a wow a folytatás
    (az uj kiegben megyünk arthasért)
  • John Cena
    szerintem se lessz:)
  • HUmanHunter
    szerintem nem lessz warcraft 4 ^^ de kitudja
  • Dante91
    Köszönöm a segítséget végül sikerült beállítanom :)
  • phalanx
    kezdj egy új pályát és a triggereknél nlzd meg mik vannak alapból beállítva és állítsd be ugyanazokat a saját pályádon
  • Dante91
    Sziasztok!

Remélem ti tudtok nekem segíteni. World eEditorba szeretnék pályát csinálni de az a problémám hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudom hogy tudom beállítani hogy X játékos játszhasson egyszerre. Lerakok 4 Start Locationst de amikor tesztelném a mapot betölt és victory mert csak 1 játékost tett a mapba. Szeretnék egy olyan 4 játékosnak használható mapot csinálni, hol tudom beállítani hogy felismerje hogy több játékosnak való a pálya?
  • Carmang
    Ha routeretek van, akkor portforwardot állítsátok be. Ha az nem jó, akkor a virtual servert.
  • szucsy89
    sc2 és d3 után
  • Pianista
    Warcraft 4 mikorra várható???
  • nyurgabela
    Local networkban h kell játszani.Hamacival is csináltuk és nem jo
    SEGITSETEK!!!
  • Szewy
    már nem kell
  • Szewy
    üdv!
    a játékban levő gyorsbillentyűket hogyan lehet megváltoztatni?
  • vixo
    oksa,köszi a segítséget!
  • Carmang
    Igen.
  • vixo
    tehát kell hozzá a kiegészítő is,ha w3x térképet szeretnék betölteni?
  • Carmang
    A w3m az alapjáték térképe (és a kiegészítőé is), a w3x csak a kiegészítő térképe.
  • vixo
    hi all!

lenne egy kérdésem,a warcraft 3-ban mit jelent a w3x kiterjesztés a mapoknál???Hogy lehet ezeket a mapokat betölteni játék közben? Próbálkoztam átírni w3m-re akkor látszik a map a játékban,de nem tudom betölteni,vki pls segítsen!

Előre is Kösz a helpet!
  • Szewy
    ezer köszönet
    már nekem is megy
  • ToCsEk
    sikerült megoldanom :) google csodákra képes :D
    Itt van 1 letötlthető prgram azt felrakod aztán a honlapról leszeded a reg filet és már jó is lesz minden.
  • ToCsEk
    LOL én is ma vettem meg a gamet és ugyan ez a bajom :( mit csináljak hogy jó legyen?
  • Szewy
    köszi
    egy próbát megér