Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! 😊)))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimrõl sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetõségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Timi
néhány dolgon változtatnom kell :d
mióta csinálod??
értél el valamit?
alapismeretek
Itt olvasd vegig az alapismeretek reszt. Ez alapjan fel kell tudnod alitani egy, olyan eletmodot(kaja, edzes) amivel fogyni tudsz. Nagy eredmenyekre ne szamits, a fogyas sajnos hosszu es nehez folyamat. Több honap kemeny munka kell hozza.
link
Ezt is ajanlom, megnezni a 8. perctöl. Ezen az oldalon, meg sok fontos infot talasz, a forumban meg is tudod kerdezni, hogy az edzesed v a dietad jo-e, de elöször mindenkeppen olvasd el az elsö linket. En is hasonlo cipöben jarok mint te. Remelem segithettem.
igazából eddig is nagy izomcsoportokra dolgoztam a hatékonyabb energiafogysztás miatt
comb hát has mell vádli
jah meg bicepsz 😄
megfogadom a tanácsod
viszont nincs valami tipetek hogy mit lehetne kajálni vagy inni amiben van energia de kevés kalória van benne
szóval ami inkább energiát ad amit akkor ennék innék ha hulla vagyok de nincs benne sok kalória
megróbálok leállni kajával is de nem lesz egyszerû 😄
imádok enni de megfeszítem magam és megpróbálom
az elsõ 10 kiló minusz után biztos jobban megy majd 😄
Jack off! I\'m alternative...
egy kérdés
199 cm és 118 kg vagyok
nekiálltam kondizni pár napja és csak azt szeretném kérdezni hogy kb mennyit érdemes lefogyni
vagy hogyis mûködik ez a dolog ha nem eszek sokat akor KO VAGYOK
ezt most nem viccbõl mondom
pár hónapja nekiálltam fogyózni
fogytam 3 kilót egy hét alatt de utána vissza is híztam mert abbahagytam
kb 8 szor ezsek egy nap 😄
az a bajom hogy egyszerûen nem volt erõm semmihez még nagyon mozogni sem mert szénhidrát szegényen kajáltam
nulla kenyér
cska ilyen ropivackok kajához ilyen 100szor sül szárazságok meg zöldség fehérje meg minden
de hiába
kimerûltem és hiába aludtam nem volt energiám
most viszoint kezdem érezni magamon a súlyt már
térd tüdö szív
nehezen veszek már kicsit levegõ és nagyon ver a szivem ha valami nehezebb munkát csinálok
tudom hogy kissé dagat vagyok de szeretek enni
ezért szeretnék valamit tenni ellene
amúgy nem látszik rajtam nagyon csak hasam meg seggem van vagy
amúgy 18 éves fiú vagyok
valaki ha tud valami megoldást javasolni akkor megköszönném
helló
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
spam. sry
58 kg, negatív rekordom 52, ha sokat piálok akkor lehetek akár 60 is 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mára én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! 😊)))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimrõl sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetõségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Puszi Nektek!
Timi
182 körül vagyok amugy 75 kiló kb de nyárra a terv a jól meghízás, viszont has kidolgozás 😉
én úszni futni kondizni járok 😄 de kell is iyen életmód mellé egy kis egészség 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
személyes tapasztalatom verseny elõtti fogyókúrából az, h az elsõ héten gyorsan lemegy 5kg, utána hetente 1, max másfél. ez azért van, mert a szervezet a zsírt ilyen mértékben képes lebontani, gyorsabban nem. persze lehet h régen a koncentrációs táborokban még ennél is hatékonyabb módszereket használtak, napi 20 óra munka mellett egy kenyérhéj 😛 de azért sztem a jó fogyókúra attól jó h nem megy rá az egészséged és a teljesítõképességed.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nekem nyár alatt 20at simán sikerült leadni 😊
akkor lehet az én kúrámat kéne tanulnotok 😉
kávécigikonyak
na meg 4-5 óra alvás és állandó mászkálás 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nevagyok egy gebe meg van izom rajtam de jólenne kicsit izmosabbnak lenni.
Régebben sportoltam akkor77kg voltam,ujra elkéne kzdeni mi?