Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ti amugy nem fogyóztak vagy vmi ilyesmi ugye? (nem sértés 😛 )
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
és 71 kg, ami rohadt lassan növekszik<#unalmas>#unalmas>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
most nézem vissza a topicot. 80kg-ról 60kg-ra aztán most 72kg. De közben folyamatosan jobb lett a kondicióm. Elõször felesleges tartalékok le, utánnna súlyzós edzések, izom fel. Most megint le kéne adni egy kicsi tartalékot és már fitt is vagyok. Szóval súly nem minden.
spam. sry
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! 😊)))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimrõl sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetõségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Puszi Nektek!
Timi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
itt mndenki gyönyörû!
Én már lefogytam! Segítek Neketek is!
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetõségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
Puszi Nektek!
Timi
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De már fogytam 3 nap alatt 1,5 Kg-t. Minden este járok kondiba futópadra min. 40 percet. Még nem futok, így csak gyors sétában vagyok. Az a baj, hogy a bokám nem nagyon bírja hosszútávon a futást.
Személy szerint úgy csinálom, hogy 6,5 Km/h-ról indulok, és 10 percenként nyomok rajta +0,1-et, majd az utolsó 5 perc környékén 8-8,5 -re a sebességet. Meg én is minimalizálom az édességet. Ha ez így haladna, az jó lenne, mert nem is terhelne meg annyira. A szem. edzõ asszonta, hogy havi 15 kiló is elérhetõ, csak én azt nem szeretném, mert a bõröm úgy megnyúlana, hogy "ihaly-csuhaly".
ACER Aspire 5738ZG
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
most 180/70
<#awink>#awink><#guluszem1>#guluszem1>