Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sztem a 190centihez kell kb 90kiló, de izomba és nem hájba, mert azt még a szíve is egészségesen elbírja, de persze ez az én privi véleménym😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
félek mérlegre állni 😄 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
1éve:185/110
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg. Azóta is tartjuk a lefogyott súlyunkat! 😊)))
Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimrõl sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni.
Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.
Forduljatok hozzám bizalommal, itt vannak az elérhetõségeim:
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
sziasztok!
Timi
Thrash \'Till Death
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W