Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MODERÁÁÁÁÁÁÁÁÁTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nem hogy nem fogytam, de még fel is szedtem és így most már stabil 116kg vagyok, és az emésztésem is lelassult.3 napja nem voltam wc-n bazzeg😞
Én már soha nem fogok lefogyni?😞

\"Life is around you and in you.\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A vécéspré, meg a klotyópapír a legnagyobb kiadásaim! 😊))
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Azért jó amúgy most vékonyabbnak lenni, mert késõbb normális lesz a testalkatunk, nem hízódisznók leszünk! 😄

Én már azon csodálkozom ha valaki ilyen magassághoz 60 kiló, de az még ok, vékony csontú meg sovány... De hogy érted el hogy 50 kiló vagy? El nem tudom képzelni!
Amúgy: 178/62
"The trees move. Do you not see it?"

mehetsz modellnek, ha lány vagy.
Riszpekk
Csak végre lenne már egy nõm, mert már nem bírom, lassan hányok magamtól😞
Riszpekk
Ezért is kéne leadnom végre a felesleget, hogy behódíthassak végre valami nõt!
De kurva életbe, olyan nehezen megy, nem bírok ellenállni a finom falatoknak.
A legnagyobb baj talán az, hogy késõ este, mikor hazaérek a munkából, akkor esek neki legdurvábban a hûtõnek.
Bár a mai balaset után egy ideig biztos nem kell dolgoznom😞(((
Ver az Isten rendesen😞
Ma már 115.5 kg-ot mutatott, bár tegnap elvoltam vacsorázni, és megettem egy 2 személyes fatálat egyedül, elõtte egy oriási tál halászlevet, zárásként pedig egy 3 gombócos fagyikölteményt.
Mindehhez párosult 4 koró sör.
Tényleg ideje lenne leállni a zabálással, és elkezdeni mozogni, mert a nõk nem nagyon akarnak velem szóba állni, és a szívem is elkezdett rakoncátlankodni😞
lehet, hogy Õ egy testben ketten van...

mingyá hányok