Hány kiló vagy?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Mi volt a képeken?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bdf
És a moderátorok hallgatnak...

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

zaki
kuka te beteg vagy 😄

G@b0r
Nem vagy normális. Élvezed, hogy ezeket nézed?

RelakSfromhome
Még bent van 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Z
Ezt kéne berakni a Rocco Siffredinek: nesze bazmeg! tóóóld jól seggbe!!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BADE
Bezzeg a moderátorok csak tényleg a puncis képeket szedik ki.De,hogy felhívjam a figyelmet kuka még-még-még ennyi nem elég!Mindjárt hányok😊)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
ja és biztos a csávó neve VÉGBÉLa

BADE
Szerintem az már a végbele,de nem akartam senkit sem a hányinger közelébe kergetni.Undorító egyszerûen

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Noninnyó
178 / 72 - a hasamról kéne ledolgoznom pár kilót, egyébként meg vagyok magammal elégedve. Rendszeresen kondizok itthon vagy konditeremben.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

RelakS
Baszki, ha ez aranyér, akkor az arc milliomos ... dollárban

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bdf
Ajánjanám Norbi Fitness-thai-ero-boro-bics kazettáját! Igazán hatásos!

bdf
Ezt nem inkább a "Humoros és aranyos képek"-topicba kellett volna berakni?

CybearBoy
186/95

bdf
Hahó! Moderátorok! Persze a nöket meg kivágjátok, mi? Ezt meg hadd nézze csak a jónép!

zaki
jézusom mingyá hányok

c0l0s
ááááááááááááuuuuuuuuuuuuuuu!!!!ez egy kicsit fájt

CSOCSO
hogyakurva..................

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MODERÁÁÁÁÁÁÁÁÁTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!
Gery1980
Jééézusom😄DDDDDD

Punker
😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
Nem mert 350 kilónál.

V9ykn8_TZL0

Punker
Férfiember 100 kilónál kezdõdik.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gery1980
Nem írtam már egy ideje, mert elkezdtem jobban odafigyelni arra mit kajázom, és ma reggel ráálltam a mérlegre!
De nem hogy nem fogytam, de még fel is szedtem és így most már stabil 116kg vagyok, és az emésztésem is lelassult.3 napja nem voltam wc-n bazzeg😞
Én már soha nem fogok lefogyni?😞

RelakS
Mijaza tizenhétezer-hatvannyolc? >:-)

170 68....
Majdnem:Román

\"Life is around you and in you.\"

sok nyûzöge !

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bandew
183/65

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Z
Jah súlyosabb leszek még, bár nem sokkal az tuti. Most is annyit zabáltam, hogy már rosszul vagyok. Folyton éhes vagyok, csak szerintem többet szarok, mint amennyit eszek!! Jó hogy nem tûntem még el! 😊)))

A vécéspré, meg a klotyópapír a legnagyobb kiadásaim! 😊))

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Élsz még egyáltalán? Beesett mellkas rulezz 😊

Hát ebben tévedsz. Teljesen a genetikádtól függ. Egy alapvetõen sovány ember soha nem fog elhizni vagy nagyobb izomtömeget felszedni akármennyit edz/zabál is. Szóval örökre nádszál maradsz 😊)))

Xboxman afrikai vagy? Éhinség?

Z
Bazze! Azt hittem én vagyok a leggirnyóbb, de mégse! Tök jó! 😊)

Azért jó amúgy most vékonyabbnak lenni, mert késõbb normális lesz a testalkatunk, nem hízódisznók leszünk! 😄

Na látod.Inkább mentél volna a Francia Idegekégióba mint én,ott aztán csontra fogytál volna

Calver
Csöppet sem!
Én már azon csodálkozom ha valaki ilyen magassághoz 60 kiló, de az még ok, vékony csontú meg sovány... De hogy érted el hogy 50 kiló vagy? El nem tudom képzelni!
Amúgy: 178/62

"The trees move. Do you not see it?"

NaNoKuTyA
195/85 amugy lol ez a forum😊)))

\':..:\'

182/66

Dagi😛

mikike
dagadt

na de...
hol vannak azok a csöcsök?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Z
Decency: nem hát, Te vagy Gollum?
mehetsz modellnek, ha lány vagy.

FREAK
figyi annyira nem vagy gáz, sok cicababának bejön a mackó stílus... csak kéne járnod szolizni meg kozmetikushoz, mert a hurkák még elmennek, de a pattanásos fehér bõr nem rulez....

Riszpekk

Gery1980
Nem is konkrétan a te nõvéredrõl beszélek.
Csak végre lenne már egy nõm, mert már nem bírom, lassan hányok magamtól😞

FREAK
Azért pár évet is öregedned kéne hozzá 😄 Meg nem szívesen szállna át a pasija terepjárójából villamosra 😄

Riszpekk

Gery1980
De még milyen jó kis nõvéred van!
Ezért is kéne leadnom végre a felesleget, hogy behódíthassak végre valami nõt!
De kurva életbe, olyan nehezen megy, nem bírok ellenállni a finom falatoknak.
A legnagyobb baj talán az, hogy késõ este, mikor hazaérek a munkából, akkor esek neki legdurvábban a hûtõnek.
Bár a mai balaset után egy ideig biztos nem kell dolgoznom😞(((
Ver az Isten rendesen😞

FREAK
nekem van csöcsös nõvérem, ha rá gondolsz

Riszpekk

Gery1980
Nekem egy öcsém van😊))

Gery1980
Na ma megint ráálltam a mérlegre, és ezt nem hiszem el.
Ma már 115.5 kg-ot mutatott, bár tegnap elvoltam vacsorázni, és megettem egy 2 személyes fatálat egyedül, elõtte egy oriási tál halászlevet, zárásként pedig egy 3 gombócos fagyikölteményt.
Mindehhez párosult 4 koró sör.
Tényleg ideje lenne leállni a zabálással, és elkezdeni mozogni, mert a nõk nem nagyon akarnak velem szóba állni, és a szívem is elkezdett rakoncátlankodni😞

Z
eehehehehe

lehet, hogy Õ egy testben ketten van...

Gery1980
Híztam megint 2 kilót😄
172cs-115kg

RelakS
zihehh 😊