Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, én meg pont kibaszott vékony vagyok. le sem merem írni, hogy hány kg vagyok, meg centi. na, jó, 180/54. kurva idiótán nézek ki. hízni mivel lehet nagyon gyorsan? nyáron járok majd kondiba. jövõhéttõl kezdem, de ennem mit kéne, hogy min 15 kb-t felszedjek?
ha labujjhegyen futsz nem keszul ki sem a bokad, sem a terded 😊 max a vadlid farad el egy picit.
Ez azért voltz érdekes, mert ha átnéztetek volna egy másik topicba rögtön kiderül, hogy fake a sztori!😄
Pár héttel ezelõtt egy másik topicban azt hitték el, hogy aznap egy munkagép levágta 4 ujjam a gyárban, miközben ültem az irodában a pc-m elõtt😄
Hihetetlen ez az sg😄D
Pár héttel ezelõtt egy másik topicban azt hitték el, hogy aznap egy munkagép levágta 4 ujjam a gyárban, miközben ültem az irodában a pc-m elõtt😄
Hihetetlen ez az sg😄D
De testépítettem 2 évig intenzíven akkor 98 kg voltam, majd abbahagytam, felmentem 105-re!
Onnan mntem le 1 évvel késõbb 3 és fél hónap alatt 69kr-ra😄
Most olyan 75 76 kg közt mozgok, de ideje lenne elmennem sportolin megint.
Ja és 6 évig versenyszerûen vívtam!😄
Onnan mntem le 1 évvel késõbb 3 és fél hónap alatt 69kr-ra😄
Most olyan 75 76 kg közt mozgok, de ideje lenne elmennem sportolin megint.
Ja és 6 évig versenyszerûen vívtam!😄
Mellesleg a deca pont nem lenne jó, mert az igencsak sok súlyt hozna a konyhára!Bár normál esetben igen hatásos, fõleg valami szemes gyógyszerrel, mondjuk napóval, vagy bianabollal, de ilyen testtömeg mellett nem jó a tömegnövelés.
Ha már fogyni akar az ember, akkor inkább nyomasson magába vinstrolt, az leszálkásít rendesen, mellé esetleg egy kis efedrint, ha bírja a szervezeted!Közen persze szigorú multivitamin szedés, sok zöldség, kizárólag fehér husok.Ja és nyomathatsz melléé még krómtablettát.
Anyagcsere gyorsításra ami nagyon jó még, és nem minõsül szteroindank az a xenadrin.Többek között coffeint és effendrin hatású anyagot tartalmaz.
Futás igen jó, de kikészítí a térdet és a bokát, inkább ajánlott az evezõgép, a bicikli és a lépcsõ gép.
Heti 5 edzés, ebbõl 3 súlyzós és 2 aerob.
A súlyzós edzésnél kis súlyal nagy ismétlésszám kevés pihenõvel nagy szériában.
Ha lehet ne nagyon fogyasszunk közben folyadékot!
Pihenõ napok nagyon fontosak!!!
Táplálkozásba ne menjünk bele, mert arról kis regényt tudnék írni😄DD
Ja, ezt csak most hallottam egy havertól😄DD
Ha már fogyni akar az ember, akkor inkább nyomasson magába vinstrolt, az leszálkásít rendesen, mellé esetleg egy kis efedrint, ha bírja a szervezeted!Közen persze szigorú multivitamin szedés, sok zöldség, kizárólag fehér husok.Ja és nyomathatsz melléé még krómtablettát.
Anyagcsere gyorsításra ami nagyon jó még, és nem minõsül szteroindank az a xenadrin.Többek között coffeint és effendrin hatású anyagot tartalmaz.
Futás igen jó, de kikészítí a térdet és a bokát, inkább ajánlott az evezõgép, a bicikli és a lépcsõ gép.
Heti 5 edzés, ebbõl 3 súlyzós és 2 aerob.
A súlyzós edzésnél kis súlyal nagy ismétlésszám kevés pihenõvel nagy szériában.
Ha lehet ne nagyon fogyasszunk közben folyadékot!
Pihenõ napok nagyon fontosak!!!
Táplálkozásba ne menjünk bele, mert arról kis regényt tudnék írni😄DD
Ja, ezt csak most hallottam egy havertól😄DD
tudsz angolul?
ha igen hasznald ezt:
http://www.coolrunning.com/
fontos ne indulj bele a vakvilagba, mert csak elveszi a kedved tole. ez jokis segitseg ahhoz, hogyan is kell futni.
ha igen hasznald ezt:
http://www.coolrunning.com/
fontos ne indulj bele a vakvilagba, mert csak elveszi a kedved tole. ez jokis segitseg ahhoz, hogyan is kell futni.
Szteroidokat inkább elkeülném, nem akarom tovább rombolni a szervezetem, már így is leterheltem a szivem ezzel a nagy súlyal!
http://body.builder.hu/
Itt van az összes szteroid leirása, hatásmechanizmusa, mellékhatásai és tapasztalatok. Bár én semmi esetre sem próbálnám ki egyiket se. Maradok a "tiszta" kondinál mégha nem is leszek adonisz. Jobban megéri mint impotensnek lenni pattanásos háttal.
Itt van az összes szteroid leirása, hatásmechanizmusa, mellékhatásai és tapasztalatok. Bár én semmi esetre sem próbálnám ki egyiket se. Maradok a "tiszta" kondinál mégha nem is leszek adonisz. Jobban megéri mint impotensnek lenni pattanásos háttal.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Itt a megoldás:
A DNP (2,4-Dinitrophenol) egy ipari kemikákia, felhasználási területe széleskörû. Nagy népszerûségre tett szert az évek során a rendkívüli zsírégetõ képességei miatt. Az alapanyagcsere sebességét képes akár 50%-kal is megnövelni bizonyos feltételek mellett(adagolás), mely körülbelül 4-5 kilogrammos zsírveszteséget okoz a szervezetben 8 nap alatt.
LOL
A DNP (2,4-Dinitrophenol) egy ipari kemikákia, felhasználási területe széleskörû. Nagy népszerûségre tett szert az évek során a rendkívüli zsírégetõ képességei miatt. Az alapanyagcsere sebességét képes akár 50%-kal is megnövelni bizonyos feltételek mellett(adagolás), mely körülbelül 4-5 kilogrammos zsírveszteséget okoz a szervezetben 8 nap alatt.
LOL
Nyomass szteroidokat! Deca-durabolin stb 😊)) LOL
hal, csirkehus, rizs, zöldségek, gyümölcs, minimális szénhidrát! ha 116 kiló vagy nem kell rögtön elkezdened koplalni, csak okosan enni, és természetesen mozogni! lehet hülyén hangzik, de szerintem ha egy Norbi kazettával kezded és otthon nyomod naponta egyszer, kezdetnek tökéletes!
\':..:\'
http://body.builder.hu/
Ez nagyon jól hangzik, most éppen kalóriatáblázatokat keresek a neten, meg ajánlott napi bevitellel kapcsolatos kimutatásokat.
Hihetetlen, hogy én mennyire túleszem amgam😞(
Egyszerûen horror😞(
Hihetetlen, hogy én mennyire túleszem amgam😞(
Egyszerûen horror😞(
Elérhetõ simán, a megfelelõ diétával és a rendszeres sporttal. Heti 1-2 kiló még egészséges fogyás.
Gondolom ez egy fokozatos dolog.
Én úgy tervezem, hogy kicsiben kezdem.
Az étkezésre nagyon odafigyelek mostantól, elején nehéz lesz, de rááll a szervezet, és fokozatosan terhelem majd sporttal.
Egy éven belül jó lenne leadni legalább 30kg-t.Vagy az sok???
Én úgy tervezem, hogy kicsiben kezdem.
Az étkezésre nagyon odafigyelek mostantól, elején nehéz lesz, de rááll a szervezet, és fokozatosan terhelem majd sporttal.
Egy éven belül jó lenne leadni legalább 30kg-t.Vagy az sok???
Fussál naponta a Margitszigeten. Vagy járj aerobikozni. Mindkettõ remekül égeti a kilókat ráadásul a futás még ingyér is van. Bár nagyon unalmasak és fárasztóak. A kondi szerintem amugy sem fogyásra van kitalálva.
Jh egyébként sajnos kondizással ne mlehet mindent elérni. Az egész táplálkozást át kellene állítani (kalóriaszámlálás, zsírszegény kaják), amire sajnos én nem vagyok képes, igy valószinüleg a kocskahas elérhetetlen álom marad 😊) Túlságossan is szeretem a jó kajákat és nem vonz a kecsketáp.
FITNESS 2000 RULLA!
FITNESS 2000 RULLA!
Köszönöm a bíztatást srácok, azt hiszem igazatok van!
Esetleg tudnátk ajánlani valami konkrét helyet ahova érdemes lenne beiratkoznom?
Esetleg tudnátk ajánlani valami konkrét helyet ahova érdemes lenne beiratkoznom?
Ahogy én sem 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mindnekinek el kell kezdenie valahol. Senki se születik adonisznak. Bár a genetikai itt ezért nagy szerepet játszik. Én pl. sose leszek nádszálvékony csontváz 😊)
Én is járogatok kondizni, és van egy srác, az ajtón alig fér át, de még senki sem röhögött rajta. A másik véglet meg olyan vékony csajok, hogy átöleled-kettétörik.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
már ne haragudj, de én nem tudom különösebben sajnálni a hozzád hasonló embereket (kivétel ha valamilyen betegség az oka)! Ha egy kicsit összekapnád magad, és leszarnád hogy mit gondolnak rólad a konditermemben vagy a margitszigeten, olyan sikerélményben lenne részed, hogy eszedbe se jutna, hogy folyton kajálj! A 116 kilódból kb. 20-30 pik-pak lemenne, úgyhogy "let's go move move move!!!"
\':..:\'
Már bocs de ez hülyeség.Több nõi és férfi ismerõsöm, akin egy kis súlyfelesleg van ugyanezen okok miatt nem megy edzõterembe.Félnek, hogy kinevetik, vagy kibeszélik õket.Hiába mondtam, hogy ez nem így van és edzõterembe nem csak profi testépítõk járnak, valahogy mégis ez a fixa ideájuk.Nagy nehezen sikerül egy-kettõt közülük elrángatni.Na már most én 5 éve járok egy helyre, szinte mindenkit ismerek és beszélõviszonyba vagyok velük.Soha nem hallottam még hogy valaki megvetõ megjegyzést tett volna a másikra az alkata miatt, ellenben gyakoribb a családias és haveri légkör testépítõk és túlsúlyosak között egyaránt.
Nem mondom itt is vannak sznob helyek, ahol alap a BMW meg az aranylánc de oda nem is járok és nem is járnék.
Nem mondom itt is vannak sznob helyek, ahol alap a BMW meg az aranylánc de oda nem is járok és nem is járnék.
lemész, futsz midennap 1 Margitsziget kört, meg egy kicsit visszaveszel a kajából, minden jó lesz
szerintem nem kellene elkeseredettnek lenned, mert egy kis túlsúllyal küzdesz. De ha csak otthon ülsz, és netezel, meg eszel, akkor arra ne számíts, hogy megszabadúlsz a súlyfeleslegedtõl, meg ilyesmi.
Így is nap mint nap ki vagyok téve az emberek gúnyos megjegyzéseinek ha kilépek az utcára.
Egyedül otthon és a munkahelyemen nem kell tartanom a kritikától.
Szinte már kitaszított vagyok, a társadalom peremén lavírozok, és mindez kizárólag azért van, mert nem felelek meg a tömegek által kialakított ideális képnek😞((
Egyedül otthon és a munkahelyemen nem kell tartanom a kritikától.
Szinte már kitaszított vagyok, a társadalom peremén lavírozok, és mindez kizárólag azért van, mert nem felelek meg a tömegek által kialakított ideális képnek😞((
Igen, de ha egy magamfajta "loser" leteszi a lábát egy ilyen közegbe, mint ezek a konditermek, csak a megvetõ tekintetekkel találkozik, azt pedig nagyon nehezen viselem😞
Nálam talán 1-2 centivel nagyobb, tehát 165 max.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Te kis húsgombóc! 😄
Én immár 46 vagyok, és tovább fogyok. Nem könnyû az élet egy nagy rákkal a testemben...
Én immár 46 vagyok, és tovább fogyok. Nem könnyû az élet egy nagy rákkal a testemben...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

amugy hol olvastál errõl??