Milyen játékot vársz?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Már én is csak kicsitt elõbb : ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
nyitottam az SW-G-nek egy topicot 😊
I.C.ram
SW galaxies 😊
Hmuda
Egyértelmûen Star Wars Galaxies!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Star Wars Galaxies
Need For Speed Motor City

I.C.ram
tehat max az 5-ot varhatod 😊
I.C.ram
a dune 4 mar megjelent (emepror)

Dune 1 (ez volt az elso resz)
Dune 2 (ez volta a masodik resz)
Dune 2000 (ez volt a harmadik resz)
Emperor : Battle for Dune (ez volt a 4. RESZ!!!)
skorpio7
HCGamer
2001/07/11 19:42 - Ch00ler
NWN elõzetes
Az MGON beizzított egy két oldalas elõzetest a next-generation RPG gammáról, a Neverwinter Nights-ról. Szerencsére a következõ generációs jelzõ nem arra vonatkozik, hogy mikor jelenik meg, hanem az egész program szerkezetére és felépítésére. Nem akarom saját magamat ismételgetni itt, mert már sokszor volt szó errõl a Bioware progiról. Szóval, irány az elõzetes, ahol találunk pár érdekes dolgot, de senki se számítson mindent megváltó dolgokra. A képek közül is talán ha kettõ új.
A lényeg: megjelenés 2002. Március. Ehh.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
DUNE 4 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
STAR WARS galaxies 😊
Sziasztok!
Én elsõsorban szimulátorokat várok.Csak sajnos mostanában nem igazán favorizálják a valósághû szimulátorokat.Remélem azéert valamoikor fojtatják a Falcon sorozatot.És a Jane's kiadásában is lesznek még dolgok remélem...Igazán Kiváncsi lennék már egy kis modern tengeralatjáró szimulátorra.A 688i attack submarine már elég régi.Várom még a Harpoon 4 programot.
I.C.ram
az mar gey kicsit regi jatek 😊) asszem talan 10 eves 😊) ja hogy te a Return to castle Wolfeinstein-re gondoltal az mar mas 😊)
I.C.ram
en azt mondom hogy NWN 😊
SOF 2
FIFA 2002
Egyebkent meg:
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Max Payne
Kb. ennyi lenne a lista... 😊))

Semmi koze, naes? Attol meg kiraly game, foleg 32 player mod-al megspekelve, ugy, hogy egyszerre 3-amn jatszotok... 😊))

I.C.ram
TUZZEL VASSAL kell irtani a DIABLO fele KAMU RPG-ket amiknek semmi koze az RPG-hez de a tudatlanok azt mondjar ra hogy AZ
Gladiator
Diablo III
Diablo III Expansion Set
Diablo IV
Diablo IV Expansion Set
Diablo V
Diablo V Expansion Set
Diablo VI
Diablo VI Expansion Set
Diablo VII
Diablo VII Expansion Set
Diablo VIII
Diablo VIII Expansion Set
Diablo IX
Diablo IX Expansion Set
Diablo X
Diablo X Expansion Set

Csak, ezeket, remélem minnél hamarabb kijönnek...

I.C.ram
ha kell a szamom akkor privibe elmondom 😊)
I.C.ram
wolwerin van ICQ-m ha azon keresel akko megtalalsz 😊)
I.C.ram
PITBULL az nem unreal tournament 2 lesz!! 😊) hanem UNREAL CHAMPIONSHIIP 😊)
És te wolwerin?
I.C.ram
ja es gagyi az iranyitas
I.C.ram
azert nem runescapezek mert szerintem uncsi hogy akkora tomeg van mint a szar meghogy tok keves szorny van meghogy gagyik a targyak stb 😞(
Hmuda
P3 666, 64 ram, voodoo 2+tnt 2 pro 64, SB32, Kábelnet.
Én meg pont sci-fi buzi vagyok, de nagyon szeretem a fantasyt is.
Mellékesen miért nem szoktál mostanában Runescape-ezni?

I.C.ram
ja az engem is erdekel marmint a star wars csakhat en jobban szertem a fantasy-t
I.C.ram
most akarok venni egy uj alaplapot+procit

P3 600Mhz, 330MB ram, Sound Blaster Live! Value, ASUS V7700 GeForce 2 GTS DELUXE 64MB, ISDN (dual)
Hmuda
I.C.ram: szerintem akkor is sok. De mindegy, én csak akkor fogok online RPG-zni mikor lesz saját keresetem. De persze ész nélkül fûzöm az õseimet : ). Majd a Star Wars Galaxies-ra tuti meg tudom beszélni velük : ))).
Amúgy milyen géped van? (mellékesen : ))

I.C.ram
Humda ez mar az ajanlott asszem 😊)) a havidij pedig 10 dolcsi korul +/- 1-2 dollar
Rincewind
Keinnen = Krynnen 😊)
Rincewind
Egy Dragon Lance játék.
Ugyanis még nem láttam mai szintû Keinnen játszódó rpg-t pc-re!
Csacsis
DUKE NUKEM FOREVER!!!!!!!!!!!

Hmuda
I.C.ram: huh, nem semmi. Ez legalább a minimum követelmény vagy az ajánlott? És mennyi lesz a havi díja?

I.C.ram
hat megis van a kovetelenye intel/amd 900 MHZ 128MB ram 32mb (3. genereacios kartya pl GEFORCE)
56k+ internet
Hmuda
I.C.ram: Megnéztem a Horizont képeit. Majd kíváncsi leszek, hogy hogyan fog ez neked futni a neten keresztül. Ez majd max amerikai hülyegyerekeknél lesz viszonylag játszható sebességû.

I.C.ram
Neverwinter Nights
Horizons - Empires of Istaria
Anarchy online
Star Wars Galaxy

az utobbi 3 jatekbol kivalsztom a legszimpatikusabbat mert nem birom majd a havi 30 dolcsit 😊) (meg kis koru vagyok es nem dolgozom 😊)) a legeselyesebb a Horizons
Neverwinter Nights
Thorn
Max Payne
mainruler
Planescape-ben ezerszámra akadnak olyan világok, mint a Dragon Lance, mert az egész egy (szó szerint) Univerzális méretû rendszer, míg a Dragon Lance azért valamivel kisebb...
De azért ott van az is a jók között, ne érts félre.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Mostanra: May Payne
Kesobbre: Deus Ex 2

Rincewind
És hol van a Planescape a Dragon Lance-tõl ? ? ?
😊))))))))
Hmuda
Free sector
Elite 4
Warcraft 3
Fallout 3
Neverwinter nights
Runescape updatek! : )

Rincewind
Star Wars Galaxies (No comment...)

Newerwinter Nights (No komment...)

Dark Corners of the Earth (H. P. Lovecraft FPS !!!)

Jedi Knight 2 (Quake 3 motorral a Raven soft.-tól !!!)
mainruler
Csak egyszerûen nem tudok olvasni, van az úgy...
Viszont végre valaki, aki felismert, hogy a Tormant jobb!
(Nem baj, hogy a F.R jobban tetszik most, majd rájössz, hogy a P változatosabb... 😊 )
Mégegyszer bocs a lamerságért! (Lehordom a kevés értõ ember egyikét...nem vagyok normális!)

mainruler
Vissza az egész, elnéztem, bocs 1000x !!!

mainruler
Nagy kár, Iván, hogy így látod, mert te egyike vagy azon keveseknek, akik legalább ismerik a Tormentet, mégsem szereted azt a játékot, ami nem a primitív gyilkolászásban és a tök commmon szerepjátékvilág kinézetben merül ki, hanem van benne egy jó adag egyéniség!
Ha akciódússágra vágysz, menj Diablózni, ne ijedj meg valamitõl, amiben olvasni is kell, de azt hiszem, ezt megtárgyaltuk már párszor.
Nézd meg egyszer a FosStar Baldur2-õs cikkét, és figyeld meg, hogy a tök Baldur-rajongó gyerek akaratlanul is arra hozta ki többször a dolgot, hogy a második rész fejlõdése az elsõhöz képest a Tormentnek köszönhetõ!
(Ha esetleg nem az a Kokas lennél, akire gondolok, akkor bocs, de nem hiszem, hogy tévedek)

Max Payne
Sid Meier's: Civilization 3
F.A. Premier League Stars 2002
F.A. Premier League Manager 2002
Trainz
Football Manager by Sierra
The Getaway (PS2)
Coine
hmm, mit várok ?

Deus Ex folytatás, Heroes of M&M 4, UT2 , Avp 2

mainruler
Planescape - Torment 2 :-)
Persze ilyen sose lesz, de talán egy másik Planescape játék. Nem akarok a Baldurosok lelkébe gyalogolni, de hol van a Forgotten Realms a Planescape-tõl ?!

Wenik
Civ III