Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oldalt tudtok hozzá?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
2. Neverwinter Nights
3. Dungeon Siege
4. Star Wars : Jedi Outcast
5. Doom 3
5. Deus Ex 2
7. Unreal 2
eléggé egyezik az izlésünk 😊)
Deus Ex 2
Doom 3
Neverwinter Nights
AquaNox
SWG
MoH:AA
Outcast 2
Dungeon Siege
Unreal 2
Farenheit
Tudja valaki, hogy végül az Omikron: Exodus készül-e? (a The Nomad Soul folytatása)
Egyetlen obszcén kifejezés sincs a szövegedben!
Te mindíg tudsz meglepetéseket okozni...
8)=)
EA Sports all 2002
Commandos 2
Aliens versus Predator 2
Hidden & Dangerous 2
EA all 2002
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezért is nem merült fel bennem , hogy egy alapjaiban csak multiplayeres játékot lemásoltassak .
Jó nagy marhaság lenne az biztos !
Így van , nincs gond szerverrel , patch-el , ha a dobozosat veszed meg ! 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ugyanis ott csak az eredetivel enged fel a szerverekre! Soha nem hallottam olyat, hogy valaki feljutott volna kalóz verzióval...
Az NWN meg megérdemli, hogy megvegyük! Arról nem is beszélve, hogy akkor használhatjuk a hivatalos szervereket!
Demikjor jönnek már végre ki???
MULTIPLAYER FOREVER
Teljesen egyetértek ! 😊)) Mind a két játék meglesz , ez már biztos és a programból látottak alapján erõt veszek magamon , hogy a NWN-ból is beszerezzem az eredetit .Eléggé elegem van már a kalóz verziók miatti multi problémákból .
A SWG-nál pedig még fel sem merült , hogy esetleg nem "doboz"-os lesz a játék . 😊
A legtöbb topicon már el sem olvassák a hozzászólásait! Neked se kéne felvenni. Vannak ilyen marhák is! Rohadjon meg a konzolja mellett egyedül a szobában!
Mi meg majd nyomjuk a NET-en a Star Wars Galaxiest meg a Neverwinter Nights-ot 😉)
Legyél szíves HÚZZÁL vissza az egérlyuk topicodba , mert senki nem kíváncsi az IQ 83-as véleményedre .
Csak azt tudnám , hogy miért engedtek ki a gyogyóból ???
Megettél egy lavór sz..t és ez meghatotta az ápolókat ???
Igazán nem kellett volna , de ha jólesett , akkor TOVÁBBI JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK neked !
Tudom hogy mindenki Max Payne lázban ég,én is..de azért nézzétek meg a játékból egy képet a ftp.supergamez.hu/upload/metlosz/ könyvtárban.
vagy videó a gamespot.com-on.Geforce 3 tulajok elõnyben.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ha fele ilyen jo lesz a grafika es erre is megcsinaljak az SF-t akkor mindenkeppen megveszem
Nagyon király!
Na félre a viccet.
A legeslegjobban:
1. Return to Castle Wolfeistein
2. Quake 4
3. Imperium Galactica 3
4. Duke Nukem Forever
Tud róla valaki valami infó, hogy mikor lesz már kész?
Én is arra gyúrok =))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"