Milyen játékot vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gamekapocs
Megvolt az aranyozódás, kérjük az idõpontot!
2001. június 19, Kedd - Kiskis
Igen, az Anachronox-ról van szó, ugyanis a kiadó, az Eidos bejelentette, mikor kerül a jenki boltokba kicsiny termékük. Szóval, ez az akció-RPG még július elõtt, azaz június 26-án lesz végre megvásárolható. Akinek egy kis infó kellene a játékról, szeretne róla egy-két képet, vagy csak baromira unatkozik, az látogasson el e program hivatalos honlapjára, ami itt található.
Szóval ez azt jelenti , hogy pár napon belül a netrõl is beszerezhetõ lesz ez a TUTI játék !
Alig tudom kivárni ! 😊))
Megvolt az aranyozódás, kérjük az idõpontot!
2001. június 19, Kedd - Kiskis
Igen, az Anachronox-ról van szó, ugyanis a kiadó, az Eidos bejelentette, mikor kerül a jenki boltokba kicsiny termékük. Szóval, ez az akció-RPG még július elõtt, azaz június 26-án lesz végre megvásárolható. Akinek egy kis infó kellene a játékról, szeretne róla egy-két képet, vagy csak baromira unatkozik, az látogasson el e program hivatalos honlapjára, ami itt található.
Szóval ez azt jelenti , hogy pár napon belül a netrõl is beszerezhetõ lesz ez a TUTI játék !
Alig tudom kivárni ! 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Baldur's Gate 2 Kiegészítõ!!!!!!!!!!!!!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Counter-Strike 2
És még ez lenne nagyon fontos:
Half Life: Blue Shift
Half Life: Blue Shift
Ja az e-mail címem:
[email protected]
[email protected]
Nekem kellene a Mortyr ,és pár új game is.
Ha lehetne valaki küldene pár ftp címet, honnét le tudnák tölteni pár jó gamet- a nyárra!!!!!
Fõleg az unreal2 Doom3
Grand Prix Legends 2 érdekelne
Ha valaki megzsán akkor annak elõre is thanxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha lehetne valaki küldene pár ftp címet, honnét le tudnák tölteni pár jó gamet- a nyárra!!!!!
Fõleg az unreal2 Doom3
Grand Prix Legends 2 érdekelne
Ha valaki megzsán akkor annak elõre is thanxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IL2 Sturmovik
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Most, hogy a B&W megjelent, nem is tudom...:-)))))
Azért akad még 1-2:-)))
Például itt a SoF2, a Hl Blue Shift Pc-s verzió, Doom3,Unreal2, Simsville, estébé...
Azért akad még 1-2:-)))
Például itt a SoF2, a Hl Blue Shift Pc-s verzió, Doom3,Unreal2, Simsville, estébé...
Az Iranyitastechnika 2 vizsgat csutortokon........
Én az NFS 5-öt, hogy nekem is meglegyen... 😊))
Tudom, hogy megjelent már rég, de nem tudom honnan lehet lekapni...
Tudom, hogy megjelent már rég, de nem tudom honnan lehet lekapni...
Soldier Of Fortune II.
Grand Prix Legends II.
Grand Prix Legends II.
Dungeon Siege
Neverwinter Nights
Diablo2: Lord of Destruction
Unreal 2
Ennyi mára... Csa
Neverwinter Nights
Diablo2: Lord of Destruction
Unreal 2
Ennyi mára... Csa
A Freespace3 csodás lenne...csak sajnos eddig még kósza hírek sem terjedtek el arról, hogy nekiálltak volna...Az 1-es és 2-es közötti minõségi ugrás újra produkálásához viszont szükség lenne pár év fejlesztésre...
Emellett a Volitiont megvásárolta a THQ...Tehát most az Õ szavuk az irányadó...=(
Emellett a Volitiont megvásárolta a THQ...Tehát most az Õ szavuk az irányadó...=(
Kellene nekem egy régebbi game a Mortyr.
Remélem valakinek megvan.
Ha lehet erre a címre küldjétek a címet, ahonnét letölthetem, esetleg ha ftp-n belépõ szükséges, akkor azt is.
Elõre is thanxx
[email protected]
(u.i. a kange gépérõl írok, de nem kange vagyok)
Madbalee!!!
Remélem valakinek megvan.
Ha lehet erre a címre küldjétek a címet, ahonnét letölthetem, esetleg ha ftp-n belépõ szükséges, akkor azt is.
Elõre is thanxx
[email protected]
(u.i. a kange gépérõl írok, de nem kange vagyok)
Madbalee!!!
Steam acc: kange82
Silent Hunter 2.
Echelon (MW a légtérben)
Sturmovik (nov. környéke..)
Echelon (MW a légtérben)
Sturmovik (nov. környéke..)
M$ Train Simulator
Ugyan hivatalosan még nem erõsítették meg a hírt, de az EBWorld honlapon már meg lehet rendelni a Microsoft féle Train Simulator nevezetû programot. Ott írják, hogy GOLD a program, és május 31-tól már a boltokban is kapható lesz...
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
AquaNox mikkora várható?Érdekesnek tünik számomra sõõõõõõõõõt!
Gamekapocs:
"...Sokkoló hír a PC-s gamerek számára: az ION Storm mai E3-as bejelentése szerint a sokak által várt Thief 3, Deus Ex 2 páros fejlesztése új irányokat vett, és elõszõr konzolokon fognak megjelenni. A Thief 3 Xbox-ra íródik, míg a DE2 platformját még nem specifikálták az austin-i srácok (ami valószinüleg azt jelenti, hogy mind az Xbox, mind a PS2 tulajdonosok megkapják majd belõle a maguk verzióját). A dolgok jelenlegi állása szerint azért mindkettõbõl lesz majd késõbb PC-s változat is. A hirtelen platformváltást firtató kérdésekre ION-ék elég homályos választ adtak, miszerint a könyebben elkészíthetõ konzol-verziók adnak lehetõséget a majdnai jobb/tökéletesebb PC-s testvérkék elkészítésére..."
Na ezekre a játékokra is várhatunk még ! 😞((
A tököm Microsoft itt is bekavart , akárcsak a Halo-nál !
Pedig már régen nyomhatnánk azt is , ha nem erõsködik az a Mikrofasz az X-Dobozával .
"...Sokkoló hír a PC-s gamerek számára: az ION Storm mai E3-as bejelentése szerint a sokak által várt Thief 3, Deus Ex 2 páros fejlesztése új irányokat vett, és elõszõr konzolokon fognak megjelenni. A Thief 3 Xbox-ra íródik, míg a DE2 platformját még nem specifikálták az austin-i srácok (ami valószinüleg azt jelenti, hogy mind az Xbox, mind a PS2 tulajdonosok megkapják majd belõle a maguk verzióját). A dolgok jelenlegi állása szerint azért mindkettõbõl lesz majd késõbb PC-s változat is. A hirtelen platformváltást firtató kérdésekre ION-ék elég homályos választ adtak, miszerint a könyebben elkészíthetõ konzol-verziók adnak lehetõséget a majdnai jobb/tökéletesebb PC-s testvérkék elkészítésére..."
Na ezekre a játékokra is várhatunk még ! 😞((
A tököm Microsoft itt is bekavart , akárcsak a Halo-nál !
Pedig már régen nyomhatnánk azt is , ha nem erõsködik az a Mikrofasz az X-Dobozával .
commandos2!!! Szerintem allat lesz!!
Én. Nekem is tetszett a Thief 1, 2. De 16-os pályáig azért nem mentem el. Szellemek? Jó lehet.
Kígyó3
thief2-vel ki játszott?
ha már igy szóba jött
16 pályát mondja el nekem valaki
amelyikben a könyvtárban szellemek vannak
ha már igy szóba jött
16 pályát mondja el nekem valaki
amelyikben a könyvtárban szellemek vannak
Battletag: coolpet#2467
Westwood játékok : Renegade , RA2:Mission Pack , stb... .
Thief 3, Commandos 2, Dungeon Siege ( Ha olyan lesz a grafikája mint a Drakan-nak , akkor még a Ww.-os játékoknál is jobban kell !!! ) , Neverwinter Nights , Elite 4 ( Ha minimum X-Tension szintû progi lesz ! ) , Doom 3 , Unreal 2 , Warcraft 3 , Outcast 2 ( Remélem elkészül és nem vágják a sarokba .Az elsõt végigvittem és egyike volt - szerintem - a legjobb játékoknak. )
Thief 3, Commandos 2, Dungeon Siege ( Ha olyan lesz a grafikája mint a Drakan-nak , akkor még a Ww.-os játékoknál is jobban kell !!! ) , Neverwinter Nights , Elite 4 ( Ha minimum X-Tension szintû progi lesz ! ) , Doom 3 , Unreal 2 , Warcraft 3 , Outcast 2 ( Remélem elkészül és nem vágják a sarokba .Az elsõt végigvittem és egyike volt - szerintem - a legjobb játékoknak. )
Passziánsz mission pack 😊
Aknakereso 2
még "elvileg" 24nap s megjelenik!
Nekem is kelleni fog
Nekem is kelleni fog
Microsoft Train Simulator - Kíváncsi vagyok, számítógépen milyen egy vonatszimulátor...
Team Fortress 2 mikor jelenik meg? Meg a Dungeon Keeper 3-at, amit igaz, hogy leállítottak, de majd csak elkezdik megint...
Max Payne már nagyon érik szerintem...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
-Revolution
-SWAT 4 (remélem lesz!)
-SWAT 4 (remélem lesz!)
Amúgy akkor inkább frizbizz vele
leszeded a rippet
Kidobod a kukába és veszel egy eredetit 😊
Deus Ex 2
Tomb Raider 6.
Na felkerült egy új game a listára:Trophy Bass5
Train Sim mikor jön?