Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttál már olyan edzõt ilyen szinten aki ezt nem csinálja? Én nem...

Az egész csapat azt a benyomást kelti, hogy halvány fingjuk nincs arról, hogy mit is kéne csinálniuk... ez pedig az edzõ hibája. Legjobb példa erre a Kulcsár esete... a Vasasban jól játszott, nálunk kettõ egyeneset nem rúgott labdába....

Ha egy játékosnak nincs meghatározva a konkrét feladata, ha bizonyos szituációk nincsenek begyakorolva, ha nem tudja minden pillanatban, hogy adott helyzetben neki mi a dolga, akkor automatikusan jönnek a hibák... ettõl elmegy az önbizalma, "remegni" kezd a lába, és jön az, amit eddig is láttunk... ötlettelen, esetleges, nulla játék.

Ez, az edzõ hibája... ennyire nem szar a keretünk, mint amilyen szarul játszottunk...

www.smart-bus.hu

Rudee
Én eddig minden meccsen láttam jó pár pillanatképet, mikor csak fogta a fejét Détári, hogy mekkora hülyeséget csinál egyik-másik játékosa. Aki fejben nem való a pályára, azt 3 új edzõ sem fogja megjavítani.

Ez a váltás egy jó ürügy lesz, hogy lehessen valamivel magyarázni ha nem nyerünk a Honvéd, a Haladás, az Eger vagy a Siófok ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Na ideje volt.
Szerintem kikapni ki lehet, még egy xar Újpesttõl is ki lehet, de lássunk már valami elképzelést. Én már annyival elégedett lennék ha valami taktika féle kibontakozna, és félidõnként lenne 2-3 kidolgozott helyzetünk. Nem csak ez a teljesen hasamraütök szintû "elõrerugom, majdcsak van ott valaki" féle dolog.
Mert az egy befüvezett álomvilág hogy ez a csapat bajnoki címre esélyes. Talán a 7.-8. hely hozható. Csak szerintem az nem mindegy hogy azt is hogy hozzuk.
Meg egy új edzõ leglább reálisan képes lesz értékelni, nem úgy mint pl. Döme a tegnapi meccs után.

Vagy pl. ez is tõle származik tegnapról :

"A Ferencváros szakvezetõje felháborodottan kérdezte, hogy vezethette fekete nadrágban és sportszárban a játékvezetõ a mérkõzést, amikor az összekeverhetõ volt a Ferencváros sötét mezével, Détári szerint például Somalia lehajtott fejjel emiatt passzolt egyszer rosszul."

Még ha ez így is van, hát ilyen hülyeségekbe kapaszkodni már röhejes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88

😊) akkor már nem fért bele 😊
😞( NS szerint beszédhibáa német edzõ jön...

ReszegKoldus
Hát nem lehet, de annyi idõ alatt meg még nehezebb, amennyit 1-1 edzõ kap 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bubu13
Ès akkor mons már a helyère olyan kapust akit te tennèl a kezdõbe ès mozdítható is?!

EEE 1899

Effe88
jó nem kéne elküldeni de padra mehetne
a bogdánra mondanám, hogy tehetséges(vagy már több) de mondjuk neki meg is van a fizikuma

Effe88
röhejes
most olvasom, hogy vmi holland edzõ jöhet😄😄
5-6 forduló múlva õ is repül stb..stb...
szarból nem lehet várat építeni szóval...

bubu13
Az egyik legtehetsègesebb magyar kapusok egyike. Nem vèletlen U21es válogatott. Mèg nagyon fiatal, èn semmikèpp se küldenèm el.

EEE 1899

ReszegKoldus
Így van, küldjék el minden évben az edzõket, az eddig is bevált, mint láthattuk... 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
:SS:én még adtam volna neki egy pár meccset...
na mindegy
remélem Szivics jön

Effe88
igen ki
erre a posztra ilyen alacsony játékos nálam nem játszana, kijövetelei is gyengék pl.szögleteknél is
az, hogy kiment hozzátok az szép dolog de attól még nem fog jobban védeni

mukika
Détári Lajos távozott - "
A klub a holnapi napon bemutatja a Ferencváros új vezetõedzõjét."

Végre.

Kell még egy vereség szerintem Dömének, mert erõs ez a fröccs... Nem hinném hogy Kubiék ezután váltanának. Ide még kell egy pár frenetikus nyilatkozat.

off. Cegléden este szépen egyesült a két tábor egy része 😊

bubu13
Jovát kibasznád a csapatból??? Ha nem õ véd akkor többet is kaptunk volna. És arról meg ne is beszéljünk, hogy õ az egyetlen Fradista a jelenlegi keretben.. Most is csak õ jött oda hozzánk a meccs után, hogy megköszönje a szurkolást a többiekért úgy kellett odamennie a kispadhoz, hogy ugyan már köszönjük meg már nekik, hogy megint ezt a szar lélektelen játékot kellett nézniük és ezt a gyenge Újpestet nem tudjuk megverni. A lilák meg megint erre az egy meccsre tudtak felpörögni és a következõn meg ugyanúgy olyan gyengék lesznek mint eddig..

EEE 1899

Szivics is jó lenne, bár én a László Csabával szemben elfogult vagyok. Volt szerencsém egyszer majdnem egy órát beszélni vele a Fradiról, meggyõzõ volt..

Teljesen elképzeléstelen a játékunk, ennyire nem szar a keret! Semmi jelét nem látni annak, hogy mi lenne az elképzelés... Ez így sokáig nem mehet...

www.smart-bus.hu

Effe88
Én még nem rúgnám ki. Viszont ha majd egyszer lesz csere akkor remélem nem a lászló cs. jön,Jöjjön a Szivics!

Ez már a sokadik meccs ahol teljesen esetleges a játékunk. Ez így egy raklap fos... Én is sajnálom a Dömét, de kevés õ ide...

Jöhet a László Csaba...

www.smart-bus.hu

Teljesen igaza volt, hogy hagyta. Mi is bosszankodtunk volna, ha mi jövünk szöglettel, és lefújja a bíró. Egyszerûen szarok voltunk, Détári meg - akármennyire is sajnálom szerencsétlent - nem elég jó edzõ ide. Jöjjön valami jó portugál.
JimKirk
Koszonom Captain Obvious! 😛PP
az egy ország<#idiota><#whatever><#zavart1>

Nem tudom, de a bíró nyugodtan lefújhatta volna és nem lett volna kötelessége megvárnia a szögletet. Bosszantó így kikapni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
Egyébként én a jovát kibasznám a pcsába ilyen törpe kapus nálam nem szerepelne most függetlenül ettõl, hogy nem rajta ment el a meccs de akkor is, kéne egy Szûcs Lajos

Rudee
Ma Böde se volt olyan rossz. Cukic viszont sokat hátráltatta az elõre játékot. Elsõ félidõben vagy 3-4 alkalommal ért véget nála az akció... jóval idõ elõtt ráadásul.

ReszegKoldus
Nekem is ez jutott eszembe, hogy milyen jó egy olyan meccs, ahol a végén nem kell foglalkozni a játékvezetõvel, csak a debil kommentátorral 😄
Aztán jött ez a Baboon (Bavon)...

banok
Meg Böde a többi mehet amerre lát. Középszerû játékosokkal nem lehet bajnokesélyes csapatot csinálni bármennyire is ezt hangoztatja Détári.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Détárinak igaza van, már az órát nézték páran. Pedig lett volna lehetõség az egyenlítés után közvetlenül :S

Én tényleg nem tudom mit kell inni ahhoz hogy ebbõl a meccsbõl azt lássa valaki amit Détári mond...<#whatever>

De azt mondja "megyünk tovább",ajaj... A Dózsától is kikapni, meg Õ is marad, ez sok lesz egy napra.

JimKirk
Somalia az egyetlen labdarugo a csapatban.
az pech...

utálom az ilyen idõn túli gólokat független attól h nem vagyok fradi drukker...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
ne hogy a bíróra kend
szerintem korrekt volt a játékvezetés sõt,sõt

Rudee
Nem. 3 perc épp hogy letelt, normális hogy a megítélt szögletet engedi elvégezni. Egyébként is állt a játék az egyenlítésnél is kicsit.

most komolyan 1 percig túlvezette a bíró a meccset?

Rudee
Legalább a szabadrúgás szép volt...

Ilyen forgatókönyv után már lehet hogy felállítják...<#falbav>

Effe88
bazdmegggggggggggggg
1 szöglet 1 gól
nem hiszem el<#zavart2>

Kaplan
Nem tolódik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Persze, de ilyen forgatókönyv után nyilván nem állítják fel.

Effe88
Minden esetre azért köszönjük meg a bírónak is mert nem vette észre hála az égnek a jova kezezését..az valószínûleg szabad+kiállítás lett volna..de le van szarva😄😄😄

Kaplan
Ezzel a játékunk semmivel nincs beljebb. Ez is pontrúgás volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hát ezzel a szabadrúgással asszem az edzõcsere tolódik...

banok
1-1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
1-1D:😄D:

ReszegKoldus
EZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZ

Effe88
ezek után tényleg elhiszem, hogy valóban kártyáznak és beszélgetnek az edzésekene:S:S:S

Mindenesetre remélem Détáriból ennyi elég volt.
Semmilyen kialakult játék, taktika nincs, nem látszik egyáltalán mit akarunk csinálni. Ja de, elõrebaxuk aztán Böde tartsa meg, vagy Somalia hátha lefut 3 embert, aztán akkor lesz valami.
Nem a 60 perc emberhátrányos Pápa ellen kell flegmázni a nyilatkozatnál, hanem valami alapokat lerakni...

Múlt évben a tûzoltásra jó volt Détári, ezt meg kell neki köszönni, de ennél többre láthatóan nem képes edzõként.

Rudee
És Stanisavljevic a Ferencváros harmadik cseréje 😄

Effe88
azaz

a máik meg jön ezzel az eb-szöveggel, hogy az eb-n nem így csinálták stb...:S:S kurva hülye ember

ReszegKoldus
A lényeg, hogy knézy a tõle megszokott elfogulatlansággal közvetít