23418
-
#19557 Épp ezért kellett volna nyerni :( -
Zenszkij #19556 Hajrá Diósgyőr, már 2-0ra húznak a Vidi ellen :)! -
#19555 Na most hiányzik igazán az a +2 pont... -
#19554 Eleg tragya egy biraskodas volt ez. -
Zenszkij #19553 na átaludtam az egész meccset, ahogy nézem nem volt kár érte -
Solt #19552 Remélem csak a pálya miatt voltunk ilyen pöcsök... :S -
#19551 Kiváló meccs, minden ráfordított percet megér... :D -
Solt #19550 Nem tudom nézitek-e, de egyre inkább rájátszanak a Somáliára... jó lenne reagálni erre, mert egyáltalán nem biztos a nyomoronc halmosival szemben. -
Solt #19549 Újabb módosítás... az egész haladás ótvar cigány banda... szét rugdosnak minket, ez a nyomoronc meg nem ad lapot nekik! :S -
Solt #19548 Ja és a halmosi ótvar nagy cigány... -
Solt #19547 A Leonardo jó lenne, ha lehiggadna, a Peric meg egy pöcs... -
Grenzjager #19546 -
Grenzjager #19545 nem hittem volna egy évvel ezelőtt hogy egy héten ennyi jó hírt, szívet melengető nyilatkozatot lehet majd olvasni a Fradiról a közeljövőben.
:))))
Napi vitamin:
Sosem tapasztaltam ilyet ezelőtt. Bonyolult, mert nem éltem még ilyen közegben a pályafutásom alatt. Ez a klub és a szurkolói fantasztikusak. Olyan, mint egy család. Aki még nem játszott a Fradiban, nem tudhatja ezt. Nem csak én gondolom így. A szüleim is érezték ezt. - Nerea Pena interjú -
Solt #19544 -
Grenzjager #19543 Műsorunkban Ricardo Moniz beszélt a szurkolókról is, így méltatta őket: "Az, hogy ők hálásak, az az emberi minőségüket mutatja. Aki képes az apró dolgokat, a kezdeti lépéseket értékelni, az jó ember. Más országokban találkoztam olyan elkényeztetett szurkolókkal, akik nem tudták értékelni az apró sikereket.
Hálásak az építkezés első lerakott köveiért, ez mindenképpen arról tanúskodik, hogy kiváló emberi kvalitásokkal rendelkező szurkolók ők, hiszen ha belegondolunk az első meccsünket hazai pályán elvesztettük a Honvéd ellen, de akkor is észlelték az előrelépést. Szóval én is hálával gondolok Rájuk és köszöntöm őket Ezek az emberek tíz éve várnak arra, hogy a klub újra a csúcson legyen, ez hosszú idő, és ők kitartottak. Ez egy egyedülálló klub és én mindent meg fogok tenni azért, hogy a várt sikerek bekövetkezzenek, mindazonáltal nem én vagyok itt a fontos, hanem a klub körül lévő emberek, a szurkolók, a tradíció. Oly sok ember van a háttérben, akik megalapozták ezt a klubot…. Ez több mint egy klub, ez egy vallás, ez egy életstílus. Mindent meg fogok tenni ebben az évben, hogy európai kupában tudjunk játszani."
Magyar Lelátó Sportmagazin - a honi sportélet más LELÁTÓszögből
Rádió 17, Lakihegy Rádió, Tavirózsa Rádió -
#19542 Nem lesz zártkapus meccs! -
Grenzjager #19541 Napi zöldfehér
Julian adott interjút a Nemzeti Sportnak
Jenner: “Beszippantott a klub” -
#19540 -
Solt #19539 Istenem... imádom ezt az embert! -
#19538 -
Grenzjager #19537
a profi edző a játékosáról - bravó! -
#19536 Jesszusom mekkora egy edzonk van! -
Gabe18 #19535 Ez egy nyugati profi szakember szemlélete, de ez még mindig a mi kis "jó öreg" magyar NB1-ünk. Itt bármikor jön egy ajánlat, bármikor valaki úgy érzi lehet valakiből-valamiből pénzt keresni, súgnak egy-két dolgot a játékos fülébe hogy itt meg ott mekkora pénzt lehet keresni, aztán annyi... -
#19534 Ricardo Moniz a kulcsjátékosaink esetleges távozásáról -
Grenzjager #19533 -
Grenzjager #19532 -
Solt #19531 Persze, hogy a Bence volt... így teljes a kép! :D -
Grenzjager #19530 azt hiszem ráadásul ő volt...
-
Solt #19529 Minden esze benne volt... :D -
Grenzjager #19528 ...egy lila figura úgy feldobta magát a meccsen hogy sárgát is kapott meg eltörött a válla... remélem jó mém lesz ... legalább -
#19527 Kösz lilák! -
Solt #19526 -
Grenzjager #19525 :)))))))) legendás lesz az interjú
-
#19524 Böde :D -
#19523 link -
Zenszkij #19522 Az egri játékos kiesésével ez a meccs el is dőlt. Végre egy mérkőzés, amin nem kell a körmünket rágni 94 percig :D. -
#19521 [url=http://banok.myfreeforum.org/about11.htmlitt találsz[/url] -
#19520 Nincs valami stream a meccshez? -
Zenszkij #19519 hányan vannak a meccsen? -
#19518 Bödének megy nagyon