Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Õszintén szólva ez egy darab kula. Sajnos az Újpest játékában több futballra emlékeztetõ dolog volt felfedezhetõ. Nálunk semmi, Böde elõl egyedül szerencsétlenkedik és vár olykor értelmes labdára, olykor a csapattársakra. Eddig eléggé aggasztó a helyzet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Ez a Cukic rém gyenge. Eddig se volt egy ász, de ma...

Szar Bayern, szar Bayern :)

ReszegKoldus
A Fradi az ász zászlóról rakjatok majd képet! <#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Ma derby nap!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
A szokasos!😊

be kell tennem, mert jó a poén...
sajnos a mi részünk...

JimKirk
Azert nem lehet egsyzeru szarbol varat epiteni, mondjuk igergetni sem kellene hulyesegeket(bajnoki cim). Meglatjuk mi lesz iden...
Kaplan
Zseniális interjú, alapvetõen bírom Détári habitusát, bárcsak kinõné magát egy kifejezetten jó edzõvé!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
Nem láttam eddig magát a nyilatkozatot, csak leírva. Így azért más 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

JimKirk
Oriasi!😊))
bakkerman
Détári nyilatkozata epic,hattttalmas,az a fapofa,rezzenéstelenül,nagyon kinyultam rajta 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok

Láma!
irónia.

azoknak szólt akik mindig baszogatják hogy nem tart edzést.

Mor3llo
– Egyáltalán nem gyakoroltuk a szabadrúgásokat, sõt edzés sem volt a héten. A játékosok kártyáztak és csak beszélgettek. Megtehették, mert ez nem volt nehéz mérkõzés, vagyis edzésre sincs szükség. Felkészülünk, odamegyünk, és megpróbálunk nyerni.

Mi a f*sssssssssssssz?????? Most csak nevessek, vagy ássam el magam szégyenemben??

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rudee
Komoly nyilatkozat volt 😄

Détári vagy túl sokat ivott a meccs utáni nyilatkozat elõtt, vagy túl keveset, de valami baj volt...<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
nyertünk 😊

Rudee
Józsi <#eljen><#taps>

Ha nem is klasszikus irányító, de legalább meg tudja tartani a labdát, és tud vele kezdeni valamit... ha játszana elõtte egy gyors csatár, oldalt pedig két gyors szélsõ, akkor tán nagyobb hatékonysággal tudnánk játszani...

Józsi elvileg inkább elõre játékban hatékony, bár nem sok mindent mutat.

www.smart-bus.hu

Rudee
Nem is tudom. Bödét már Pakson is sokszor annyira elõre rakták, sose lesz az a klasszikus irányító. Bár nem is volt.
Én speciel sokallom a 3 anti-offenzív középpályást (Józsi-Cukic, Alemp.).

Rudee
Tudom, jól is játszik.

Erre ott lenne a Böde, ha nem annyira elõretoltan játszana...

www.smart-bus.hu

Effe88
kéne de hát elengedtük
a maláj ligába van most

Rudee
Azért egy Andrezinho kaliberû játékos nagyon kéne a középpályára. Mikor még alapember volt, akkor nagy labdákat osztogatott.

Az a baj, hogy kb ennyit tudunk...

www.smart-bus.hu

tragikus alatti színvonal...

Effe88
tragikus volt
csak a szokásos<#levele><#zavart2>
szomália meg mit elcseszettS:S:S:

Rudee
Pápát jó lenne megverni jövõ szombaton. Somália sajna sok helyzetet kihagyott, de neki legalább volt végre lehetõsége.

Rudee
Akkor most még megúszta.

ha meg netán netán kikapnuk akkor Döme megy Pölö után

Rudee
Ha hátrányba kerülünk úgyis elõre kell cserélni hogy valaki legalább gólt lõjön 😊

vmi nem stimmel, a kispadon nem ül védõ....

Zenszkij
<#violent>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nyilván, viszont, ha marad, akkor minden meccsen ment volna a füttykoncert... így nem lehet játszani. Elcseszte, remélem tanul belõle... egyébként, ha valaki, akkor a Sisa kitudja majd hozni belõle a maximumot... csak szokás szerint nehogy nekünk rúgjon majd gólt! 😄

www.smart-bus.hu

<#eljen>ennyi

Hát jelenleg nem tudom kit tettem volna, de most hogy elment, ettõl se lett több választási lehetõség.
A mutogatásáról nem tudtam, hát akkor már oda-vissza elmérgesedett a dolog.
Az biztos hogy meglepõ lett volna ha ezt játékkal helyrehozza, mert arra eddig semmi jel nem volt.

<#eljen>

Egyébként most tûnt fel az új banner! Kurva jó!!! Egyszerû, elegáns, letisztult! Hatalmas piros pont a készítõnek!!! 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
errõl van szó<#eljen>

Most nem azért, de te kitt tettél volna stabil kezdõnek a helyére jelenleg?

A sztori ott kezdõdik, hogy ez a tökorrú valamelyik meccsen mutogatott a szurkolóknak... a Fradi tábor csak azért soha nem kezdett ki senkit, mert az nem jó játékos... aki megszakadt, azt mindig elfogadtuk akkor is, ha nem volt labdazsonglõr... a Pölöskeyvel sem lett volna gond, ha mutatott volna egy kis alázatot.... se alázat, se tudás, ez így már sok.

A lelépés meg azért történt, mert tudja nagyon jól, hogy ezek után mindig megtalálták volna, õ meg nem az a játékos, aki gólokkal elveszi a beszólogatástól a nézõk kedvét. Véleményem szerint tökéletes döntést hozott, így a legjobb mindenkinek.

www.smart-bus.hu

Effe88
<#eljen>

Pölöskey nyilván egy átlagos játékos ebben az NB1-ben, de szerintem cserének bõven jó volt. Itt inkább az a gond hogy Détári vele massziv kezdõként számolt.
Az viszont hogy a szurkolói hangulat építi a csapatot, hát ez marhára nem jó. Mert ez a lelépésnyilván a közönség hétvégi reakciója nyomán történt, nem pedig akármilyen edzõi-szakmai terv részeként.

juj, ez a nap örömhíre: )
bakkerman
megy a diókhoz! 😄

Borsodit fog inni...

Mor3llo
legalább most már mehet sörözni Pölõ nyugodtan 😊)

Nem baszta ki, õ akart elmenni! Gondolom betett neki, hogy hangosan ünnepelték a drukkerek a lecserélését...

www.smart-bus.hu

bakkerman
de én azt nem értem,akkor felkészülési meccseken Dömci miért õt erõltette.ha most 1 bajnoki után kibassza?? Tökölinek van azt hiszem

Tökölinek van klubja?