23418
-
Solt #19639 Gondolom az volt a megállapodás, hogy itt játszhat folyamatosan, hogy felépítse újra magát... csak ugye az a baj, hogy ez a csapatjátékunk kárára van szerintem...
Sokkal jobb volt a játékunk, amikor Somalia és Jenner volt erőltetve a széleken... szerintem. -
#19638 Mondjuk a hétvégi meccs nem annyira reménytelen, ha az ellenfél esetleg épp edzőt akarna buktatni :D -
Grenzjager #19637 100% barnuska -
Grenzjager #19636 szerintem Moniz is sokat vár Leonardótól, de a 18 hónap kihagyás keményebb mint pl Rudolf gólképtelensége... -
Solt #19635 Gyerekek... rhdk főnök privátban arra utasított, hogy orálisan tegyem boldoggá Moniz mestert! :DD -
Solt #19634 Azóta a Honvéd is erősödött, de tény, hogy sajnos mi sem azt az agresszív játékot játsszuk. A vereség nem is dühít annyira, az benne van a pakliban. De ez a játék amit meccsek óta művelünk... nem tetszik, ez nem az a Moniz játék, mint amivel bemutatkozott!
Egyébként a Leandro amióta a csapatban van, nem igazán mennek a passzok... -
Grenzjager #19633 Trollfoci után a "Troll" már nívó :) -
Solt #19632 Van a fogadás topikban pár hasonló szintű bukfenc akikből simán kinézem ezt! :D Gondolom megfogadta a Fradi győzelmet, úszott a szelvény, aztán most az álreggel kiélné magát! :D -
Zenszkij #19631 ez tuti ő, ki más lenne ekkora marha, az értelmező kéziszótárban a trollt vele magyarázzák XD -
Solt #19630 Segíts egy kicsit, mert szarul tájékozódom! Merre induljak? :DD -
#19629 Jajjj barnuska az mekkora idióta volt :D -
Grenzjager #19628 te az vagy ami nem folyt el barnuska apukájának a térdén? -
#19627 Nem tudom...azért november óta tartó veretlenség szakadt meg (bajnokságot nézve), az nem olyan rossz, persze ha azt nézem milyen volt az őszi honvéd elleni meccs, ég és föld. -
Zenszkij #19625 4 napja csak ezért regelt a balfék, de szánalmas XD -
Solt #19624 Na te kinek a regje vagy te nyomoronc? :D -
Zenszkij #19623 ez a kommentátor egy barom, a bíró meg egy fax -
#19621 Somalia hátvéd, Klein csatár, én valahol lemaradtam :D -
Grenzjager #19620 Klein? edzőmeccsre se tette be...
szerintem novemberben játszott utoljára... -
#19619 Azért ezt illett volna beküldeni a hálóba... -
Zenszkij #19618 abban bízok, hogy a Honvéd elfárad a végére, nekünk meg a legjobb az erőnlétünk az NB1-ben -
Zenszkij #19617 nem tud mit mondani, nem lehet egyszerű 90 percet végigpofázni, engem inkább a kispesti részlehajlása zavar -
#19616 Pedig ugyanez közvetítette az újpest elleni meccset is, lett volna viszonyítási alapja :D -
Grenzjager #19615 amúgy szenzációs a riporter :D
főleg amikor a kispesti szurkolókat dicsérte a koreográfia miatt :)
(kb 8-10 rudas zászlót lobogtattak egyszerre, ez azért nem semmi) -
#19614 Hurrá mégse Peric jön :D -
Solt #19613 Ja... kikapnak a Siófoktól, de ellenünk tuti összekapják magukat! Rudolf tuti nekünk lövi majd az első gólját! :D -
Grenzjager #19612 ajajaj.. Oláh Lóri nyomdokában.... -
Zenszkij #19611 Diósgyőrben sem lesz egy leányálom játszani... -
#19610 Jön Peric a megváltó -
Solt #19609 A sokadik gólt kapjuk jobbról... Somália nem jobb hátvéd. Meccsek óta mindenki erre játszik... :S Annyira bosszantó ez!
Ez a gyökér kommentátor meg kurvára idegesítő... most meg aztán főleg! -
#19608 Eddig se értettem, hogyan lesz ebből 3 pont, de most aztán végképp rejtély. :) -
Zenszkij #19607 ez nagyon benne volt, mellesleg Somaliat fölbaszták -
Solt #19606 Na ezt az agresszív letámadást hiányolom!!! Miért nem csináljuk ezt??? -
Zenszkij #19605 eddig tragédia a második félidő -
Grenzjager #19604 3 arc arról beszél a studióban, hogy milyen a rasszista ellenes kampány......
azt egyik se vette észre hogy eddig 3X huhogtak a pötipestiek, igaz 4.9 másodperc után abbahagyták.
szóval akkor mi van most, ki vonul le, ki tiltakozik, ki kap majd büntit?
ez akkor csak show
sok a néző.. főleg a két csapat szurkolók közti szektorban, csini látvány a tök üresnek tűnő stadion. -
Solt #19603 Az a baj, hogy mindenki gyenge... amióta rájöttek az ellenfelek, hogy rugdalni kell minket, és tördelni a játékunkat, azóta nem tudunk kibontakozni. Mintha görcsösek lennénk... -
Zenszkij #19602 Leonardo nagyon gyenge, de elsülhet a lába. -
#19601 "A honvéd akarata érvényesül inkább"
Hát így is fel lehet fogni, mert nyilván nem akarnak gólt kapni és ez eddig remekül működik :D
-
Solt #19600 Ez jobb verzió, legyen így... :D -
#19599 Áh nem tudom most annyira nem érzem, talán azért emeli fel a hangját a honvéd támadásoknál, mert izgalomba jön, hogy végre átkerül a másik térfélre a labda és így nem görcsöl be a nyaka attól, hogy folyton csak egy irányba kell néznie :D -
Solt #19598 Ez a gyökér a honvédnak drukkol vazze... kezd idegesítő lenni...