23418
-
#20399 Én azt mondom, jöjjenek az eredmények egyenlőre, ha az első 5 meccsünkön mind 3-3 pontot szerzünk, telljesen hidegen hagy, hogy játszik a csapat! Kicsit nyugodjanak meg a fiúk, szokjanak össze tétmeccsen is, jöjjenek az eredmények, és utána már az eredményes játék széppel is fog párosulni, biztos vagyok benne! -
Grenzjager #20398 3 pont, gyúrni tovább
korrekt vélemény amúgy:
„ mert ha azt mondták, hogy a Ferencváros bajnokesélyes, akkor nem lesz könnyű dolga, ha a folytatásban így játszik." Lőrincz Emil (PMFC) -
Zenszkij #20397 ezzel sajnos egyet kell értsek, habár ez csak egy mérkőzés volt és mint tudjuk mi mindig tavasszal vagyunk jobbak -
Gabe18 #20396 Hát én nem érzek akkora minőséget ebbe a keretbe hogy az első hely elvárás lehessen. A dobogó ami szerintem reálisan megcélozható. Az első 4-5 csapat nagyjából egy képességű, inkább az fog dönteni ki tud stabilabb teljesítményt nyújtani. Ebből akár mi is kijöhetünk a legjobban, de ahhoz sok mindennek stimmelni kellene. -
#20395 Ha valaki lemaradt volna...
-
#20394 Mi ez a gyászos hangulat?
Nyertünk idegenben az új idény első meccsén,ez a lényeg!
Én láttam a csapatjátékban egy kis előrelépést is!
Illene ezzel a kerettel,ebben a harmat gyenge bajnokságban az élen végezni!
A helyzetek,ziccerek kihasználással sajnos még mindig gond van,de lesz ez jobb! -
Solt #20393 Upsz... akkor jó lehetett.. -
Zenszkij #20392 46. percben lehozta Moniz. -
Solt #20391 Én csak a végét láttam, de nem vágom ezt a védelmet... Gyömbér jobb hátvéd, középen csak Józsi szűrt, Otten a padon... Hídvégivel mi van? -
Zenszkij #20390 Véleményem szerint nagyon gyenge volt a csapat,ez a játék semmivel sem jobb, mint amivel ötödikek lettünk.
Zomborinak igaza van sajnos, nem volt kiállítás, nagy mázlink volt ma, ugyanakkor egy 11est se fújtak be nekünk. Lényeg a három pont, de ennél sokkal több kell. -
#20389 A 3 ponton kívül nem sok pozitívum volt ma :D -
Zenszkij #20388 de jó hogy nem lett igazam!!! :D -
#20387 Kellett mondani :) -
#20386 Azért csak kellenének védők, mert eddig lehetett viccelni vele, hogy majd végig támadás meg góllövés lesz a taktika, de ha már az első meccsen se működik a dolog, így nem poén :D -
#20385 Nekem se tűnt sárgának.
Első félidőt végig láttam, túlságosan függ a szélektől a játék de középen nem jutnak lehetőséghez. -
Zenszkij #20384 Ajándék kiállítás volt, mert ez nem ért sárga lapot. Lesz még vagy 2-3 100%-os ziccerünk, de marad az 1-1. -
#20383 Sejtettem, hogy lesz kiállítás, csak azt nem gondoltam, hogy Pécsnél :D
Elég ciki lesz nem kihasználni... -
Zenszkij #20382 várható volt ez a gól, de olyan gyengék vagyunk, hogy 10 ember ellen se fogunk nyerni -
#20381 Úgy is van...béna védelem, gyenge támadás...
de legalább emberelőny :D -
Gabe18 #20380 Jenner néha kicsit gondolkodna is, sokkal jobb játékos lenne... -
Zenszkij #20379 tiszta tizenegyes volt... -
Gabe18 #20378 Pont ez volt nekem is a véleményem, de úgy tűnik ő egyszer ér labdába, de akkor nagyon... -
#20377 Mondjuk jó trágya lövés volt -
Zenszkij #20376 nem fölé, nem mellé, pont ezért igazolták le -
#20375 Már írtam volna, hogy Tuijp nem sokat csinál :D -
Zenszkij #20374 sőt veszélyesebb a Pécs egy ideje, lehet arra játszunk, hogy elfáradjanak -
#20373 Eddig azért olyan nagyon nincs a kapuja elé szegezve a Pécs, mint ahogy várták meccs előtt :D -
Zenszkij #20372 Jenner micsoda csellót mutatott be :). -
#20371 Na, most hogy a lilák szoptak, illene nyerni :D -
Zenszkij #20370 benne nehéz csalódni :D -
#20369 De most mondta, hogy van még egy kabátja lehet azt is felveszi :D -
Gabe18 #20368 Azért csalódtam Monizban, hogy ma ebben a kellemes 35-37 fokba ezt a stílus nélküli melegítő felsőt vette fel a kapucnis kabát helyett... -
Solt #20367 Játszom vele, lehet ott ragadt rám! :DD -
#20366 "Helyén van az esze is, és a szíve is"
Ez olyan Hajdu B.-s volt a fifá-ból :D -
Zenszkij #20365 érzem, hogy ez a srác egy fenomén lesz, valahogy ez a benyomásom -
Solt #20364 Helyén van az esze is, és a szíve is... Érdemes az egész cikket elolvasni! -
#20363 De amúgy igaza van. A bosnyák felnőtt válogatottban többször szerepet kapott már, és még 21 éves sincs. A képességei valóban megvannak, hogy Dzeko szintű karriert járjon be. -
Grenzjager #20362 ez azért nem gyenge optimizmus
"Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék."
Besic -
Grenzjager #20361 már csak a pécsi "hazai"nak van jegy :))))) sál nélkül kell akkor -
Grenzjager #20360 :)))