Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké

www.smart-bus.hu

bubu13
Ezekben az összegekben mi a szimbolikus?? lilák ellen 3.5 millió a piro miatt meg pár szidásért.. Az a meccs egy futballünnep volt. Mindenkinek tetszett csak a szarházi mlsz-nek nem. Mi 3.5 millát kaptunk az ünnepért a lilák meg székeket gyújtogattak és ennek az összegnek a töredékét kapták. Eger ellen száz ezer, de az mlsz se tudta megindokolni, hogy miért. Most adták ki a közleményt, hogy Szasza a pályakorláton belül tartózkodott és buzdította a szurkolókat a gólok után. Kabaré az egész. Hali ellen szintén büntetés és ugyanannyit kaptunk mint õk akik végig huhogták a meccset.. Siófok ellen 400 ezer mert ment pár szidás.. Honvéd ellen meg megint 400 ezer. Kíváncsian várom a hétvégi diók elleni meccset ahol szerintem 1 millió alatt nem ússzuk meg. A hazai vidi elleni meccs meg szerintem vetekedni fog a lilák elleni büntetéssel vagy már zárt kaput is fogunk kapni. Szarházi mlsz!!!

EEE 1899

Azért nézzétek már meg ezeket az összegeket... Inkább szimbolikus, mintsem elrettentõ! Ennél sokkal többet kapunk tõlük! 😊 Ez inkább ilyen kötelezõ jelleggel megy... Ha számon kérik õket, meg tudják mutatni, büntettek.

www.smart-bus.hu

Szerintem kapásból 1,2 milliót kéne fizetnünk, mert akkor a diók elleni meccset már elõre befizetjük. Ez alap, azért abban senki se reménykedjen hogy egy Újpest, Kispest vagy DVTK ellenit megúszhatunk... kizárt. fõleg a kistelekit idézõ csányinál.

...mert azért az már nonszensz lenne ha nem kapnánk büntetést, fõleg a diók ellen.

Kubatov nagy kampányát meg azért nem értem mert nem emlékszem arra hogy bármelyik játékosunkat is számottevõ nézõtéri rasszista beszólás érte volna, a szombathelyit nem tekintem annak 4-5 fõ 3-4 másodpercig huhogott...

Ezek után amikor a kispesti fekete focistát felrúgta Somália még jó hogy huhogtak 4 másodpercig a kispestiek mert szinte már "mém"et faragott vezetõségünk a huhogásból és az egész témából, már vicc. Eljutunk megint odáig, hogy ha fekete játékost bárki felrúg "rasszistát" fognak majd üvölteni a szurkolók.

bubu13
Ez már lassan tényleg vicc. 400 ezer a Siófok elleni meccs miatt és és 400 ezer a Kispest meccs után. Szarhazi mlsz belõlünk akar megelni.

EEE 1899

amúgy ha a kispestiek kapnak büntit a huhogásért, akkor nekünk is kell...

amikor Böde megtekerte a fekete gyerek kezét, akkor a Fradi tábor huhogott.,

Kubatov meg Moniz azt nem veszi észre, hogy ha csöndben maradtak volna huhogás témában, akkor nem lenne "ekkora szám" a huhogást. Mert azért valljuk be ami Szombathelyen volt az semmi szinte rasszizmus címsó alatt ami magyar meccseken történik.

Zenszkij
Egyértelmûen arra játszottak, hogy felívelgetik a csatárnak (Böde, majd a végén Klein) és az visszafejeli a második hullámban érkezõ Leonardonak, Jennernek, stb, de sajnos bedarálták ezt a próbálkozást.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bubu13
Azért nehéz úgy játszani, hogy az ellenfél folyamatosan daralja a játékot. Gusztustalan módon játszottak, mint a hali is.. De amúgy ilyen gyengén még nem nagyon játszottunk Moniz alatt. Amúgy meg remélem jól megbasszak a kispestieket is pár százezerre a huhogas miatt. Nálunk lett volna tuti lefujja a meccset a bíró. A tv meg hallgat errõl..

EEE 1899

Nincs ezzel gond, csak amíg nincs formában, addig ne rá épüljön a játékunk. A befelé cselezõ szélsõink, és a felfutó szélsõ hátvédeink révén sokkal jobbak voltunk. Feltolt védekezés, erõszakos letámadás, agresszív szélsõ játék... na ebbõl most semmi nincs! 😞

Biztos megvan az oka, és remélem megoldja Moniz ezt minél elõbb.

www.smart-bus.hu

Moniznak Leonardó nagy kedvence, de ma totál nulla volt.

Sno-t is két infarktus után... nem szívesen látom profi sportolóként.. fõleg nem a Fradiban.

Majd jusson ez eszedbe, amikor Rudolf meglövi elsõ gólját... 😄

www.smart-bus.hu

Gondolom az volt a megállapodás, hogy itt játszhat folyamatosan, hogy felépítse újra magát... csak ugye az a baj, hogy ez a csapatjátékunk kárára van szerintem...

Sokkal jobb volt a játékunk, amikor Somalia és Jenner volt erõltetve a széleken... szerintem.

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Mondjuk a hétvégi meccs nem annyira reménytelen, ha az ellenfél esetleg épp edzõt akarna buktatni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

100% barnuska

szerintem Moniz is sokat vár Leonardótól, de a 18 hónap kihagyás keményebb mint pl Rudolf gólképtelensége...

Gyerekek... rhdk fõnök privátban arra utasított, hogy orálisan tegyem boldoggá Moniz mestert! 😄D

www.smart-bus.hu

Azóta a Honvéd is erõsödött, de tény, hogy sajnos mi sem azt az agresszív játékot játsszuk. A vereség nem is dühít annyira, az benne van a pakliban. De ez a játék amit meccsek óta mûvelünk... nem tetszik, ez nem az a Moniz játék, mint amivel bemutatkozott!

Egyébként a Leandro amióta a csapatban van, nem igazán mennek a passzok...

www.smart-bus.hu

Trollfoci után a "Troll" már nívó 😊

Van a fogadás topikban pár hasonló szintû bukfenc akikbõl simán kinézem ezt! 😄 Gondolom megfogadta a Fradi gyõzelmet, úszott a szelvény, aztán most az álreggel kiélné magát! 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
ez tuti õ, ki más lenne ekkora marha, az értelmezõ kéziszótárban a trollt vele magyarázzák XD

Segíts egy kicsit, mert szarul tájékozódom! Merre induljak? 😄D

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Jajjj barnuska az mekkora idióta volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

te az vagy ami nem folyt el barnuska apukájának a térdén?

ReszegKoldus
Nem tudom...azért november óta tartó veretlenség szakadt meg (bajnokságot nézve), az nem olyan rossz, persze ha azt nézem milyen volt az õszi honvéd elleni meccs, ég és föld.

Zenszkij
4 napja csak ezért regelt a balfék, de szánalmas XD

Na te kinek a regje vagy te nyomoronc? 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
ez a kommentátor egy barom, a bíró meg egy fax

ReszegKoldus
Somalia hátvéd, Klein csatár, én valahol lemaradtam 😄

Klein? edzõmeccsre se tette be...
szerintem novemberben játszott utoljára...

Kaplan
Azért ezt illett volna beküldeni a hálóba...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zenszkij
abban bízok, hogy a Honvéd elfárad a végére, nekünk meg a legjobb az erõnlétünk az NB1-ben

Zenszkij
nem tud mit mondani, nem lehet egyszerû 90 percet végigpofázni, engem inkább a kispesti részlehajlása zavar

ReszegKoldus
Pedig ugyanez közvetítette az újpest elleni meccset is, lett volna viszonyítási alapja 😄

amúgy szenzációs a riporter 😄
fõleg amikor a kispesti szurkolókat dicsérte a koreográfia miatt 😊
(kb 8-10 rudas zászlót lobogtattak egyszerre, ez azért nem semmi)

ReszegKoldus
Hurrá mégse Peric jön 😄

Ja... kikapnak a Siófoktól, de ellenünk tuti összekapják magukat! Rudolf tuti nekünk lövi majd az elsõ gólját! 😄

www.smart-bus.hu

ajajaj.. Oláh Lóri nyomdokában....

Zenszkij
Diósgyõrben sem lesz egy leányálom játszani...

ReszegKoldus
Jön Peric a megváltó

A sokadik gólt kapjuk jobbról... Somália nem jobb hátvéd. Meccsek óta mindenki erre játszik... :S Annyira bosszantó ez!

Ez a gyökér kommentátor meg kurvára idegesítõ... most meg aztán fõleg!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Eddig se értettem, hogyan lesz ebbõl 3 pont, de most aztán végképp rejtély. 😊

Zenszkij
ez nagyon benne volt, mellesleg Somaliat fölbaszták

Na ezt az agresszív letámadást hiányolom!!! Miért nem csináljuk ezt???

www.smart-bus.hu

Zenszkij
eddig tragédia a második félidõ

3 arc arról beszél a studióban, hogy milyen a rasszista ellenes kampány......
azt egyik se vette észre hogy eddig 3X huhogtak a pötipestiek, igaz 4.9 másodperc után abbahagyták.
szóval akkor mi van most, ki vonul le, ki tiltakozik, ki kap majd büntit?
ez akkor csak show

sok a nézõ.. fõleg a két csapat szurkolók közti szektorban, csini látvány a tök üresnek tûnõ stadion.

Az a baj, hogy mindenki gyenge... amióta rájöttek az ellenfelek, hogy rugdalni kell minket, és tördelni a játékunkat, azóta nem tudunk kibontakozni. Mintha görcsösek lennénk...

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Leonardo nagyon gyenge, de elsülhet a lába.

ReszegKoldus
"A honvéd akarata érvényesül inkább"
Hát így is fel lehet fogni, mert nyilván nem akarnak gólt kapni és ez eddig remekül mûködik 😄

Ez jobb verzió, legyen így... 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Áh nem tudom most annyira nem érzem, talán azért emeli fel a hangját a honvéd támadásoknál, mert izgalomba jön, hogy végre átkerül a másik térfélre a labda és így nem görcsöl be a nyaka attól, hogy folyton csak egy irányba kell néznie 😄