Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Amikor vendégként megyünk oda, akkor is a kispesti szeku "vigyáz ránk" nem? Ezt nem értem, itt tuti van valami a háttérben. A többi magyarázat logikus.
www.smart-bus.hu
Mi a baj a kispesti securityvel, hogy emiatt (is) Gyõrbe kell vinni az örökrangadót?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nyilván Vác se lett volna jó a szakmai stábnak.
Bár akkor Debrecen is jó lett volna, mert 3 meccsre lekötlözött volna az egész klub.
Ennek így nem sok értelmét látom, vigyék akkor a Vicente Calderónba 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Az FTC-Kaposvár meg a pártatlanság jegyében Vlagyivosztokba kerül.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.smart-bus.hu
A székely bácsi házát lebontotta a narancssárga elõrejelzésû vihar , ezért régi cimboráját Gedeont kénytelen bukarestben megvendégelni egy baráti italozásra.
ulloi129.huról egy zseniális komment
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként, ha segítenek a lejutásban, akkor szerintem nem gáz...
www.smart-bus.hu
azért nem a Bozsikban lesz a meccs, mert nem fogadta el a büszke Fradi vezér a kispesti Copfos féle szekut, mert neki a saját Szõke szeku kell, SzabóGyuri meg ragaszkodott hozzá hogy a Bozsikban csak kispesti szeku lehet... ez mondjuk logikus is
meg is kapta érte a pirosat
tök rendbe volt az eset
(persze nyilván még nincs meg a következõ szezon menetrendje)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szerintem csoda lesz ha már marad Moniz !!!
Valaki valamit megint elkúrt, és nem a szurkolók, nem Moniz, nem az MLSZ, és nem az MTK.....
Kubatovék meg aláírták a szerzõdést az MLSZ-szel
így egy rossz szavunk sem lehet az MLSZ-re
max a saját vezetõinknek
remélem most is mosolyog Orosz
Ha lesznek ingyen vonatok, akkor nem gáz a helyzet... bár az tény, hogy ezt illet volna jobban kommunikálni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ez nem tudom mit jelent, esetleg busz/vonat?
MTK meg bérel egy autót gedeonnak... <#eplus2>#eplus2>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy a FTC-Kaposvár meccset is Gyõrbe teszi az MLSZ
+
Leonardo: vége
ezt azért sehogy se érdemelte
mind ezek után mire legyek optimista?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
www.smart-bus.hu
DE!
Más az hogy ha az ember elkésve becsúszik és sérülést okoz (mint most a gyõri gyerek), vagy ugy megy fel a pályára egy csapat hogy a játékszervezõt rugjátok le, vágjátok fel mindig, mert már az elõzõ meccsen se adott a bíró emiatt lapot, úgyhogy nekünk is jó lesz (lásd haladás)...
És Moniz az utóbbi miatt emelte fel a hangját, nem egy elkésett belépõ miatt.
na meg Kassai ha fújni fog a Loki-Fradin.... szóval egyértelmû. Lehet a pártból másra is tudna fújni a szél, ha már ilyen erõs a vihar, és nem az edzõnek kéne elvágnia magát... mert ugye nincs lovénk, mint a Vidinek aki kompenzálni tudta tehetséggel Sousa beszólásait.
ez mi geciXDXD
ilyet döme nyilatkozik max
akkor aki nem kreatív az dögöljön meg vagy mi
néha elõfordul egy két csúnya szabálytalanság de ez ezzel jár, odabaszósan kell játszani, keményen azért
viszont ez a cseh gyerek jópár meccses eltiltást érdemel azért
www.smart-bus.hu
Ez nem nyivákolás... a kemény játékkal nincs gondom, de azért az sem normális, hogy szétrúgják azokat a játékosokat akik miatt gyakorlatilag az ember meccset néz.
www.smart-bus.hu
Mit kell itt nyivákolni? Benne van a fociban.