23418
-
Takezó #20639 Igen, mindig sikerült véleményt formálniuk az exnácikkal kapcsolatban, illetve ha a bűnmegelőzést elősegítő rendszert szeretne bevezetni valaki: ) -
Grenzjager #20638 Grat...
Neked az új hogy az ultrák véleményt formálnak?? Talán inkább a Vukot kéne nézned.
Kár hogy viccesnek találod amúgy...
+pl regisztráció ellen -
COOLancs #20637 Molinó: "In memoriam Csatáry László" - Csak nem fradista volt az öreg? -
Grenzjager #20636 A IX. kerületi Rudolf!
mintha kapásból emberhátrányban lennénk ha kezdő... -
#20635 Garami azt mondja MTK-ból hiányoztak az akciót befejező játékosok? Mehet Tuijp kölcsönbe :D -
Gabe18 #20634 Nem rossz. 4 meccs után 9 pont, úgy hogy papíron 3 nehéz meccsen, mondhatni rangadón vagyunk túl.
Az eddigiek alapján amekkora betli Tuijp, pont akkora betalálás Adams hátra. -
#20633 Most igy egesz jo a vedelem. -
#20632 Lehet a többiek nála is rosszabbak még?
Mert szerintem nyugodtan beállhatna az utolsó fél órára is...de lehet ez a lecserélése utáni gyors gólszerzés a taktika, múlt héten is bejött :D -
Gabe18 #20631 Valpoort egy perc alatt többet csinált ezzel a labda bent tartással mint Tuijp az egész meccsen. -
#20630 Én konkrétan a 23. perc körül elaludtam :D
Remélem a 2. délidő csöppet pörgősebb lesz. -
#20629 Én azt nem értem minek ennyit játszatni, ha nincs formában?
Leonardo is fokozatosan kapott egyre több időt. -
Solt #20628 Cukic-l együtt... Hihetetlen milyen fázis késésben van! :S -
Gabe18 #20627 Hát én nem tudom Tuijp milyen szinten van, de hogy kb. egyszer ért labdába az egész első félidőben, az biztos. Nagyon gyorsan le kéne cserélni... -
#20626 Józsit sokan szidják, de legalább a büntetőket berúgja (ha befújják), még ha mást nem is nagyon csinál a meccseken :D -
Gabe18 #20625 Mintha Böde ma nem lenne túl jó hangulatban... Csak úgy repkednek az ellenfelek mellőle. -
Gabe18 #20624 Az MTK milyen csapatnak álcázza magát ezzel a mezzel? -
#20623 Végre értelmes kommentátor :D -
Gabe18 #20622 Mai Kezdő:
Jova – Jovanovics, Gyömbér, Besic, Adams – Csukics, Józsi – Jenner, Böde, Holman
Valpoort nem kezd, így Knézy, már ha ő közvetít, számára is követhető lesz a meccs. Egy darabig... -
Solt #20621 Moniz Tuijpról... -
#20620 csak az arcát?
évek óta kb új csapatot kell építenie, ráadásul legtöbbször zöldfülűekből! nem sok magyar edző van, akit tényleg elismerek, de ő mindenféleképpen közöttük van -
Zenszkij #20619 Józsibá már a világát nem tudja. :D. Azért bírom az öreget, de csak az arcát adja a mötököhöz. -
#20618 Megnéznék egy ilyet Garamival, bár ő lehet inkább aludna pár perc után :D -
Solt #20617 -
Solt #20616 Támogatók kellenek, befektetől nem! -
#20615 Győr ellen már egész jó volt :(
-
Zenszkij #20614 Remek! Más nem is hiányzott! -
Solt #20613 Kiváló... :S -
Grenzjager #20612 sajnos -
Solt #20611 Ez komoly? -
Grenzjager #20610 legnagyobb erősítés lenne ha Csukicsot is kivágnák. ...ma edzésen eltörte Hídvégi talpcsontját.
Műtét, 8-10hétre kiesett Hídvégi. -
Solt #20609 -
Grenzjager #20608 Jenner, egy közülünk
- Mit szólsz Holman Dávid góljához?
- Egyre többen tudnak róla, hogy a szárnyaim alá vettem Dávidot. Úgy voltam vele, hogy ha a „fiam” betalált, akkor nekem is be kell, mert mi egy család vagyunk -
#20607 Alempijevics byby... -
#20606 Inkább vezesse Ő mindig, mint Kassai egyszer is... -
#20605 Farkas Ádám vezeti az MTK elleni meccset, aki már 5 piros lapot osztott ki a 3 meccs alatt -
#20604 Gers(z)on is befutott :) -
Grenzjager #20603 na igen-.. Csukics úppest elleni gólja és Józsi csk szalagja...
A két mániám:) Józsit "visszaengedném" a ZTE-be.
...biztos egy nagy sajtótájékoztatón jelentenek be minden új igazolást. Megadják a módját :) -
#20602 Cukicról szerintem az újpest elleni gólján kívül nem sok jót lehet elmondani, de nekem az épp elég, hogy rosszat ne szóljak róla még egy darabig :D -
Solt #20601 Az MLSZ oldalán fent van a meccs statisztikája... Cukic, akit jónak láttál, a párharcainak csupán a 29%-t(!!) nyerte meg, ez 5 labdaszerzés! Ehhez képest az Adams a párharcainak a 88%-t nyerte meg, ezzel 14(!) labdát szerzett... védekezési mutatókban messze a legjobb volt a meccsen! :)
Érdemes átböngészni... elég sok mutatóban alul maradtunk, pedig a nagy izgalomban ezek fel sem tűntek.
-
Zenszkij #20600 nem akartam négert, feketét írni...