Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eduardo Da Silva
Leonardo

Megdöbbentõ hasonlóság, és erre aki azt mondja nem szándékos az hülye!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

valahogy nagyon nagy a mellénye Kubatovnak.....

"Én másra nem bíztam volna a szurkolóinkat."

Amikor vendégként megyünk oda, akkor is a kispesti szeku "vigyáz ránk" nem? Ezt nem értem, itt tuti van valami a háttérben. A többi magyarázat logikus.

www.smart-bus.hu

banok
Kubatov magyarázata a gyõri pályaválasztásra

Mi a baj a kispesti securityvel, hogy emiatt (is) Gyõrbe kell vinni az örökrangadót?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

+MLSZ nem engedi felcserélni a pályaválasztói jogot

Moniznak csak a Bozsik stadion lett volna elfogadható, de õk nem engedték volna be a Szõke féle Fradi szekut, hanem kispesti szekuval, ez meg a most is mosolygó Orosznak nem tetszett, és így jött egybõl Gyõr.

nyilván Vác se lett volna jó a szakmai stábnak.

Bár akkor Debrecen is jó lett volna, mert 3 meccsre lekötlözött volna az egész klub.

[HUN]FaTaL
Nem lett volna értelmesebb lemondani a pályaválasztó jogról és lejátszani a Hungária körúton a meccset? Vagy a vasas pályán, vagy a kispestén, vagy a...

Ennek így nem sok értelmét látom, vigyék akkor a Vicente Calderónba 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Állítolag az MTK is fellebezett - mégis Tel-Avivba lesz a meccs.

Az FTC-Kaposvár meg a pártatlanság jegyében Vlagyivosztokba kerül.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Honnan ez az idézet?

www.smart-bus.hu

azért nevessünk is

A székely bácsi házát lebontotta a narancssárga elõrejelzésû vihar , ezért régi cimboráját Gedeont kénytelen bukarestben megvendégelni egy baráti italozásra.

ulloi129.huról egy zseniális komment

Lakat T. már április 12.-én írt egy cikket Leonardo faragásáról. ÍME

www.smart-bus.hu

Effe88
inkább akkor már amsterdambaXD

Effe88
na azt hittem neki is azt írod, hogy
"inkább szurkolj másnak kcsg"<#zavart2>

<#wink>

www.smart-bus.hu

<#zavart2><#idiota><#beka3><#beka3><#circling>

Szerintem menj el kurvázni... bevagy feszülve! 😄 Ekkora tragédia nincs, mint amekkora bajt látsz ma mindenhova! 😄

www.smart-bus.hu

Sydneybõl átjöttek volna az MTK-ások is, minden rendben ment volna.

Melbourne szerintem jó lett volna.

De akkor a Kaposvár ellen megint valami másik stadiont kellett volna szerezni... így letudják egyben, szerintem ez is szempont volt.

Egyébként, ha segítenek a lejutásban, akkor szerintem nem gáz...

www.smart-bus.hu

Kurva anyját Orosznak...
azért nem a Bozsikban lesz a meccs, mert nem fogadta el a büszke Fradi vezér a kispesti Copfos féle szekut, mert neki a saját Szõke szeku kell, SzabóGyuri meg ragaszkodott hozzá hogy a Bozsikban csak kispesti szeku lehet... ez mondjuk logikus is

Effe88
teljesen szándékos volt ez eddig se volt kérdéses
meg is kapta érte a pirosat
tök rendbe volt az eset

ReszegKoldus
Azért remélem ez fordítva is mûködik és ha valaki most akar leszervezni koncertet õszre vagy tavaszra, annak megmondják, hogy menjenek máshova, mert a Fradi játszik aznap a stadionban 😊
(persze nyilván még nincs meg a következõ szezon menetrendje)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Moniz meg kap szép büntit az MLSZ-tõl mert szidta az MLSZ-t......

Szerintem csoda lesz ha már marad Moniz !!!

és nem tudjunk a FTC-MTK meccset rendezését leadni, mármint hogy az MTK legyen a hazai és plusz mi fizetjük a rendezést, és csak 10%nyi helyt kérünk a vendég szurkolóknak?? na és akkor 2 db MTK-FTC lesz ebben az idényben.

Valaki valamit megint elkúrt, és nem a szurkolók, nem Moniz, nem az MLSZ, és nem az MTK.....

Miután Moniz-nak Pesten csak a Honvéd pálya megfelelõ, akikkel nem sikerült a rendezés miatt megállapodni (ki hitte hogy sikerül???)
Kubatovék meg aláírták a szerzõdést az MLSZ-szel

így egy rossz szavunk sem lehet az MLSZ-re
max a saját vezetõinknek

remélem most is mosolyog Orosz

Effe88
Milyen ingyen vonatXD?

A Puskás jó választás volt, de voltak már elõre lekötött rendezvények, emiatt kár lett volna máshova menni. Most, hogy nyakunkon vannak ezek a rendezvények, húsba vágó a dolog... persze, ha nyertünk volna a Vidi és a Gyõr ellen, akkor most mindenki meccs lázban égne, és leszarná, hogy hova kell menni... 😊

Ha lesznek ingyen vonatok, akkor nem gáz a helyzet... bár az tény, hogy ezt illet volna jobban kommunikálni.

www.smart-bus.hu

A segítség kevés... az ingyen vonat alap lenne, ha már ilyen távoli stadiont választottak! 😊 Busz nem játszik szerintem... drágább is, és macerásabb is. Persze, ha a vállalkozó "okosan" számláz, akkor jut is, marad is! 😄

www.smart-bus.hu

ha nem az MLSZ féle Csányi, akkor Kubatov a hibás....

ReszegKoldus
"Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyobb nehézséget jelent a drukkerek számára ez a megoldás, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy segítsük szurkolóink eljutását Gyõrbe."

Ez nem tudom mit jelent, esetleg busz/vonat?
MTK meg bérel egy autót gedeonnak... <#eplus2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azért vége csak nincs...

www.smart-bus.hu

Ezt a gyõri stadion választást én sem igazán értem... oké, hogy jó a pálya meg szép a stadion, de azért el is kell oda jutni.

www.smart-bus.hu

Szerinted nem volt benne a szerzõdésben, hogy az elõre rögzített rendezvények idejére költöznünk kell? Aláírtuk? Alá... innentõl? Persze tudom, hogy mindenrõl az mlsz tehet... ez így nyilván sokkal egyszerûbb, mint gondolkozni.

www.smart-bus.hu

akkor Kubatov is le..hat ha nem tudja elintézni, hogy a Vasas pályán, vagy az Isten ajándékának egyik csapatánál az MTK-nál legyen a meccs.

Amúgy a FTC-Kaposvár meccset is Gyõrbe teszi az MLSZ

+
Leonardo: vége
ezt azért sehogy se érdemelte

mind ezek után mire legyek optimista?

Effe88
Na ja. Vagy esetleg dunaújvárosban bár nem tom milyen állapotban lehet az a pálya mostanság.

ReszegKoldus
Én nem tudom a szakmai stábnak milyen elvárásai vannak, de ha az eger tudott vácon játszani, akkor nem értem miért kell gyõrbe menni.

Szerinted a lepukkant Puskást kitõl lehet bérelni? Fogós kérdés tudom! <#fejvakaras>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Mi köze ennek az mlsz-hez?

www.smart-bus.hu

És tényleg! Ez kamú, vagy ennyire köcsög már az MLSZ, hogy a Fradin akar élõsködni jó magas pályabérlési árakkal, és a hetente kiadott adóval?

bubu13
Ferencváros-Mtk, örökrangadó, helyszín: GYÕR!!!!!!

EEE 1899

Láma!
nem az 1-2 csúnya becsúszáson van itt a hangsúly. az elõfordul, sõt súlyos sérülések is elõfordulnak.
DE!
Más az hogy ha az ember elkésve becsúszik és sérülést okoz (mint most a gyõri gyerek), vagy ugy megy fel a pályára egy csapat hogy a játékszervezõt rugjátok le, vágjátok fel mindig, mert már az elõzõ meccsen se adott a bíró emiatt lapot, úgyhogy nekünk is jó lesz (lásd haladás)...

És Moniz az utóbbi miatt emelte fel a hangját, nem egy elkésett belépõ miatt.

remélem csak egy meccset kap, hogy azért egyre több embernek legyen nyilvánvaló hogy mire való a Csányi-Nyilasi-Puhl-Mészöly bagázs, és nem szerencsés így szidni Fradi edzõnek az MLSZ-t.... ha lúd legyen kövér, nekünk 8. És na Gosztonyinak is eltört a lába...

na meg Kassai ha fújni fog a Loki-Fradin.... szóval egyértelmû. Lehet a pártból másra is tudna fújni a szél, ha már ilyen erõs a vihar, és nem az edzõnek kéne elvágnia magát... mert ugye nincs lovénk, mint a Vidinek aki kompenzálni tudta tehetséggel Sousa beszólásait.

Effe88
Így van. Meg ez, hogy a "kreatív játékosokat védjék meg"
ez mi geciXDXD
ilyet döme nyilatkozik max
akkor aki nem kreatív az dögöljön meg vagy mi
néha elõfordul egy két csúnya szabálytalanság de ez ezzel jár, odabaszósan kell játszani, keményen azért
viszont ez a cseh gyerek jópár meccses eltiltást érdemel azért

Én általánosságban beszélek... ha az elõzõ meccseken az ellenne elkövetett gusztustalan belépõknek lett volna következménye, akkor talán most nem jutunk el oda, hogy eltörjön a lába. Egyáltalán nem zavar, ha egy csapat keményen, tekintélyt parancsolóan játszik, de ezt ne keverjük össze azzal, amikor szándékosan utaznak egy játékosra, és ennek meccseken át nincs következménye, sõt, még õ kap lapokat.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Kapott a gyõri egy pirosat, mit szeretnél még? Helyben lõjék fõbe? 😄

[HUN]FaTaL
Kb. 10x annyit rúgják, mint amennyi szabadrúgást adnak róla, mert nem szokott elesni.

Nyilván osztják ezzel semmi gond, de repkednek is róla a sárga lapok, nem még õ kap sárgát!

Ez nem nyivákolás... a kemény játékkal nincs gondom, de azért az sem normális, hogy szétrúgják azokat a játékosokat akik miatt gyakorlatilag az ember meccset néz.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nézz meg egy Barca meccset, gyakorlatilag Messit össze-vissza rúgdossák.

Mit kell itt nyivákolni? Benne van a fociban.

Effe88
mit kéne már megvédeni?
nevetséges
lerúgta és kiállították
le van szarva
errõl szól a foci
moniz kezd megbolondulni