Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Kovács István (Videoton):
Gratulálok a Gyõr bajnoki címéhez.
Nagyszerû játékost veszített el a Ferencváros és a honi labdarúgás, remélhetõleg minél rövidebb idõre csak. Mielõbbi jobbulást LEONARDOnak...
Természetesen nem az én kompetenciám eldönteni, de véleményt alkothatok. Szerintem a labdarúgást (ami a nevében is van "labda" nem pedig "emberrúgás") kellene védeni és azokat a kreatív játékosokat, akik ezt a csodálatos játékot próbálják minél élvezetesebb, magasabb szintre emelni. Kérdem én melyik a rosszabb? Ha más testi épségét veszélyeszteted, mozdulatoddal sérülést okozol. Vagy ha rádragasztják a szimulálós jelzõt, mellyel az adott szituációban saját magadat véded (mert törvényszerû, ha a levegõben vagy és rúgást kapsz kisebb a valószínûsége a sérülésnek), vagy ha szóvá teszed a sportszerûtlen már már "utazó" jellegû belépõket... Az esetek többségében sárga-sárga lap, remélem érzékelhetõ a különbség!
Várunk vissza LEO!
amúgy nekem nem jött le hogy ekkora spíler lenne Leonardo de igaza van Moniznak és Kókónak is,
de amúgy nem biztos hogy szerencsés hogy klubelnök rohadó hullás mondatai után már az edzõnk is beszólogat az MLSZ-nek a Csányi-Puhl-Nyilasi buzi bagázsnak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ez a meccs is, a tavasz is, Moniz is és Kubaszov is.
Moniz még se akkora mester mint hittem... Annyira kiszámítható a Fradi taktikája, olyan egyszerû mint egy darab mackósajt
Kubaszov mégis csak egy f@sz mint hittem...
Csalódtam a legtöbb Fradistában aki kint volt a meccsen mert nem Pintérnek az anyját kéne szidni, én úgy emlékszem hogy Õ el lett kergetve a Fraditól és nem magától lépett le, na errõl ennyi, és undorító ahogy már elõre az ETO kárát várja a BL-ben sokak közül akik kint voltak.
Nem hentesezni kéne az ETO-t, mert a Diók ellen mi törtünk lábat és kussolt mindenki mint szar a fûben akkor.
Alempijevics több végezetes hiba után mit keres a csapatban még mindig, és ma egy kegyetlen nulla volt? El kéne zavarni
Csukics aki 30 évesen a fiatalítás jegyében érkezett mire jó végülis, mert csak annyi a baja a labdával hogy az gurul... Szintén el kéne zavarni
Józsi egy rohadt láma, de legalább irányítani próbál, ami nem megy neki... de magyar meg már itt van.... pff.ff.....
Junior Fell, Martinus, Ionescu tulajdonképpen azonkívül hogy Kubaszovnak köszönik a fizetést mit csinálnak? mire jók? Minek gizdul Moniz Csillusra ha Ionescut erõlteti? Ionescu szerintem utoljára tavaly a Pécs ellen játszott... na ez Moniz felelõssége hogy miért meg minek
Leonardo? Sajnálom ami történt vele, de nem hentesezni kéne a gyõrieket, amúgy egy kalap szar mióta itt van, nem véletlenül a KUTYÁNAK SEM KELLETT kb 10 HÓNAPIG ...õt is el kéne zavarni, korrektül miután összeforrt a bokacsontja, és aztán au revoir.
és körbe kéne nézni a szlovák, a lengyel, a cseh, bolgár bajnokságban ha csatárt akarunk és nem munkanélkülieket a beneluc államokból, na meg egy irányítót, mert irányító olyan aki hasonlít arra aki irányít nincs a csapatban. Világos hogy nem jön magyar mert Kenesei, Tököli, Tisza, Rudolf, Bajzát brigádból mégis kit kéne leigazolni? na ugye... Szabics, meg Szalai és Hófehérke.... felejtõs reálisan nézve pfpf
Moniz remélem marad mint Jenner -aki tuti h marad, mnt Besic aki jõvõ nyárig hosszabbított, Aboarh és Somalis is hasznos, Klein és Otten is kell a védelembe de az összes szerbet (Jovanovics, Csukics, Alempijevics)+ Junior FEllel, Leonardoval, Hakolával, Ionescuval és Martinusszal el kell zavarni a 3,14csába...
Kiváncsi vagyok a maradék totál tét nélküli meccsre kapnak e lehetõséget a fiatalok, a mellõzöttek.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De mindegy, mint írtam reálisan nem vagyunk dobogós szinten. Az mondjuk érdekes lesz hogy Moniz hogyan reagálja le azt hogy az általa kitûzött cél nem lesz meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A játék általában nézhetõ, ki tudunk alakítani helyzeteket, hát a helyzetkihasználás nem jó. Mindenképp kellene 1-2 minõségibb játékos támadásban.
De az pl. rejtély hogy egy Józsi mit keres a stabil kezdõben, ráadásul csapatkapitányként? És még van pár játékos akitõl nem ártana búcsút venni.
A történtek után asszem Leonardo sorsa is több mint kérdéses, bokatörésbõl felépülés, nem lesz neki könnyû...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Legalább egyenlítsünk, ne ellenünk ünnepeljenek már, mert az extra gáz.
mondjuk én bödétõl is többet vártam/várnék
komolyan azt hittem, hogy gól király lesz idén
eger-siófok legyõzése után kicsit sokat képzeltünk a csapatról vagy nem tom
vagy a franc se tudja
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viszont én amondó vagyok, hogy minden sorozat megszakad egyszer úgyhogy ideje lenne Debrecenben nyerni 😊
És így a köv forduló még érdekes lesz a Gyõrnek Kispesten, mi meg fogadjuk az MTK-t. Ott tudnánk 2-t elõzni, és onnan "csak" tartani kell...
Így nézne ki akkor a tabella:
1. Gyõri ETO 55
2. Videoton FC 48
3. MTK Budapest 48
4. Budapest Honvéd 45
5. Ferencváros 45
6. DVSC-Teva 43
Bármelyik csapat odaérhet még a 2-3. hely bármelyikére még akkor.. 😊