Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Igen, nem értem a rinyálást. Még ingyen vonat is lesz, néha azt érzem, hogy azért mert valaki ultra azt gondolja, hogy nélküle nincsen futballcsapat és sakkban tarthatja a klubot. Nyilván a focihoz hozzátartoznak a nézõk de azért ez a viselkedés egy csöppet gyermekded.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
Elõzõn se volt büntetés, meg a paks ellen sem., úgyhogy ez lehet zsinórban már a 3. meccs, micsoda széria...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
"Ezen a meccsen kívántuk csoportunk 18. születésnapját megünnepelni, azonban számunkra nem elfogadható, hogy a fõvárosi örökrangadót Budapesten kívül kell megrendezni!"

Bár inkább meg kéne mutatni, hogy egy Fradi-MTK meccsre többen mennek ki oda, mint a Gyõr hazai meccseire (ami persze ettõl függetlenül még meglehet) :D

Az mondjuk már csak hab a tortán, hogy azután a gyõri meccs után képesek voltak másnap aláírni velük ezt a szerzõdést...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
na talán az elsõ meccs amit megúszhat a fradi büntetés nélkül, ha nem lesz szervezett huhogás :D
Mire jó ez? Mi ellen tiltakoznak? Komolyan nem értem!

www.smart-bus.hu

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
Hát tényleg muszáj valamit prezentálniuk az Üllõi út-Könyves Kálmán körút sarkára miután lebontották az eddigi stadionunkat. Tudják õk is, hogy a Fradi táborral nem ajánlatos ujjat húzni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus

Egy pillanat! Csukics mozdulata benne van a játékban! De ami a Leonardoval történt, az nincs benne! Arról nem beszélve, hogy meccsek óta szándékosan faragják, csak idõ kérdése volt, hogy mikor kap egy akkorát, hogy megsérüljön...

Technikás játékosok védelme meg nem arról szól, hogy szent tehenek legyenek, hanem arról, hogy ne lehessen lemészárolni õket...

www.smart-bus.hu

És azt kell hogy kérdeznem, hogy a Diók jobban tisztelik az ellenfelük mint mi?
Lásd ahogy a Kovác Zoltán illetve Gosztonyi nyilatkozott Csukicsról ("benne van a játékban" "egyik labdarúgó sem akar törés okozni a másik labdarúgónak")

Mi meg már úgy vagyunk, hogy a kreatív technikás játékosok megkülönböztetõ szerelésben legyenek hogy a játékvezetõk védjék õket.

Leonardo meg álljon talpra, vagy sírjon otthon, nem az az erõs aki nagyot üt, hanem az aki sokszor feláll a padlóról.

Mint ahogy sajnos azt is el kell ismerni, hogy a szurkolótársaink egy jelentõs részének pont annyi esze van, hogy hazataláljon...

Mint ahogy a másik topikban írtad, aki sérülést okoz, annak annyi eltiltást kéne kapnia, ameddig a sérült játékos felépül! Ez lenne az alap...

www.smart-bus.hu

Különbség volt ez tény, na de hogy Csukics semmit sem kapott, de abszolút semmit.... és közben bármelyik Fradi fórumra felkukkantok Szarcseh, szlovákhentes, gyilkosgyõri, mindengyõircigány, megkellgyilkolni....... azért el kell ismerni ez így nem kerek, attól függetlenül hogy Strestik megérdemli az 5 hónapot, Csukics nem érdemli meg a semmit a 17 lapjával együtt.

Aki szerint a két eset egy kicsit is hasonlít, annak gondok vannak a józan ítélõképességével! :)

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Amsterdam Arena, ott a legjobb a fû <#beka3>

Mit jelöltünk be a licenszben hazai pályának?

Mert nem az Albert és nem a Puskás stadion az tuti....

ReszegKoldus
Az egyik lábtörés öthónapos eltiltást ért, a másik semmit

Azért zseniális, hogy Cukicnak milyen reflexei vannak, mikor már látta, hogy nem ér lábat, csúszás közben direkt úgy hajlította a térdét, hogy maga alá gyûrje az ellenfél lábát...vagy legalábbis ezt akarják kihozni ebbõl az esetbõl úgy néz ki, mert szerintem a két eset között nem csak a büntetés mértéke a különbség :D
Arról már nem is beszélve, hogy Cukis mennyivel maradt le a labdáról? 2 centivel?

Zenszkij
jó hát Felcsúton nem kell stadion, meg a Puskás sem kell, de mivel a miénket már elbontották ide építeniük kell egyet

ReszegKoldus
Most néztem kíváncsiságból, fészbúkon ezt írta:

"Várhatóan szombaton reggel Budapestrõl, 10 körül ingyenes különvonatot indítunk azoknak a bérleteseinknek és a jegyüket elõvételben megváltóknak, akik Gyõrben meg kívánják tekinteni az MTK elleni labdarúgó mérkõzésünket. Az További fontos részletek és feltételek hamarosan a fradi.hu-n"

A Magyar Közlönyben már nem feltételes módban szerepelnek a beruházások (többek között a stadionépítések) felülvizsgálatáról, hanem eldöntött tényként)

:((((
most megint csak szimplán szar a kommunikáció, mint arra eddig folyamatosan példa van...

A kommunikáció nem csak a kormánynak kritikán aluli, hanem a Fradié is (micsoda hasonlóság:P), mert Kubatov vmi olyanról papolt hogy majd segítik a szurkolókat Gyõrbe jutatani :)

Almafától ne várj körtét...

ReszegKoldus
Ennél már csak annak lenne kevesebb értelme, ha októberben történik és akkor tiltják el 5 hónapra.
Bár az õszi kb elsõ 10 meccsen így se lesz ott.

Zenszkij
csak épüljön meg az új....minél hamarabb!

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus

banok
Akár viheték volna Erdélybe is ezzel az erõvel. Gyõr b+...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

és itt van további információ az MTK elleni meccsrõl, aztán ennyi, igazi európai intézés :)
a többi meg a MÁV, Volánbusz, Autópálya-kezelõ honlapján nyilvánvalóan. Bár szerintem menetrend szerinti Volán járatot megszüntették Budapest és Gyõr között...

http://www.youtube.com/v/7PQVOsxF53U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

az új alapjai

Zenszkij
Szegedre is hozzatok már meccset, habár stadion nincs, de addig építünk <#buck>.

ReszegKoldus
Így végül is lehetne mutogatni, hogy milyen magas mindenhol a nézõszám <#hehe>

Illetve mivel választás is lesz, így sok minden össze lehetne kapcsolni.... Tour de Hongrie álá Ferencváros
2 hazai meccs Gyõrben, 2 Szombathelyen, 2 Zalaegerszegen, 2 Debrecenben, 2 Miskolcon, 2 Kecskeméten ..stb

Bérletesek majd kapnak egy zacskó ropit amin Orosz mosolyog mint embléma kb.
plusz kiadások és plusz idõ is.

Na és majd mi lesz a következõ szezonban?
- Kispest a saját szekuja miatt kiesik
- Újpest alapból kiesik
- Vasas gyepcsere és csak 3500 persze építhetünk nekik is stadiont...
- MTK kérdés hogy ez nagyobbra lenne hitelesítve mint a Fáy u? nem hinném, de ez tûnik még a legjobbnak
- REAC nem hinném hogy reális lenne

Valszeg Székesfehérváron fog játszani a Felcsút is (ha nem Dunaújvárosban de miért ne ott játszanának ahol az anyaegyesület váltó sorsolással?)

Így marad reálisan nézve: MTK, Gyõr, Vác (bár ahogy Véc szóba se került most, szerintem késõbb se fog így marad az elsõ kettõ).

de majd úgyis a lényeget az MTK honlapjáról meg tudjuk mint tegnap.

bubu13
Gondolom azt hitték, hogy nem lesz elég 3500-as férõhely és így sokan kint maradtak volna, de Gyõrben biztosan nem lesz meg a 3500 fõ. A legrosszabb, hogy bérletesként lehet megoldják, hogy kifizetik a vonatot és különvonattal menjünk le, de ott van még aznapra az egész napos kaja meg pia amit nem költenél el annyit ha Pesten lenne a meccs. Ez megint plusz kiadás az embereknek. Nem tudom mi lett volna a legjobb döntés ebben a kérdésben.

EEE 1899

ok, hogy nem a Bozsikban Kispesti szekuval érthetõ.
De lesz 3500 Fradista Gyõrben? Angyalföld helyett akkor...

De az fájóbb hogy az MTK drukkerek hamarabb tudták meg Gyõrben lesz a FTC-MTK mint mi... és ez mindent elmond. Továbbá mintha csak Gyõr és Kispest között lehetett volna variálni.

ReszegKoldus
"A harmadik hely sajnos nem lesz meg idén"

Küzdjünk a 4. helyért elvileg az is EL indulást ér, ha a loki az elsõ háromban végez :)

bubu13
Nem tudom mit csodálkozol, hogy Kubatovéknak nem felelt meg a tcs féle brigád a Bozsikban. Vagy te már nem emlékszel mikor õk voltak nálunk a secusok vagy idegenbe nem jársz és nem tudod, hogy bánnak a szurkolókkal azok a férgek.
De ha ennyire nem emlékszel és nem érted miért nem fogadták el itt egy videó róla!

Ez a baj a kispesti secuval tessék. Dióknál, Pápán és még pár helyen õk vannak. Legalja az egésznek. Válogatott meccsekrõl már nem is beszélve ott is volt pár botrányuk.

EEE 1899

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Nézzétek Strestiket az eset után
5.21-nál a becsúszás után elsõ reakció hogy fogja a fejét Strestik
1.29-tõl Strestik szól pár szót az esetrõl

Fradistaként akkor is megvédem a cseh-magyar srácot, mert édesanyja Komáromi magyar.

Nem alattomos!! Egy agyatlan mozdulat mert labda nem volt ott már. Kaphattak egy edzõi utasítás faultra, idõhúzásra ennyi, és kurva szarul sült el.

Zenszkij
Moniz marad, Leonardo a következõ szezon elején már megkezdheti az alapozást és késõ õsszel, télen ismét játszani fog. Még "csak" 30 éves, simán formába lendülhet, van még benne pár jó év. A harmadik hely sajnos nem lesz meg idén, de épül az új stadion, jó úton haladunk. Szerintem jövõre minden a helyére kerül. Kicsit elcsépelt lett ez az idei szezon már Dömével. A Pécs, Újpest ellen hatalmas mázlink volt, sajnos az élet kiegyenlítette a dolgokat, most nem mennek be a helyzeteink. Ez van. Minden rendben lesz itt, én nem aggódok.

Hajrá Fradi

Na igen, ez is benne van! :D

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Vagy azt nem fordította le Máté Csaba :D

Az egyik szembõl történik, a másik hátulról, tehát maga a szituáció gyökeresen más.

www.smart-bus.hu

Én magamból indulok ki... volt olyan, hogy az ellenfél játékosa másfél félidõn keresztül szopatta a komplett védelmünket... elszállt az agyam, meguntam, hátramentem, és akkorát vágtam alá amekkorát csak tudtam!

Bõven el tudom képzelni, hogy nevelõ szándékú belépõ volt... fõleg ilyen idegállapotban.

Moniz annál korrektebb, hogy cserbenhagyjon minket egy sértõdés miatt. Szerintem nem fog büntetést kapni... nem volt primitív.

www.smart-bus.hu

Szituációban van, ha 10 cm-el feljebb kapja a belépõt Leonardo, akkor neki is ez lett volna a vége.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

másik topikból áthoztam a válaszom

Szóval nyilván ki volt adva az eredmény tartása, és az idõhúzása bármi áron, ezért játszotta meg a durva szabálytalan becsúszást. ok, aláírom favágó.

a bíró meg azért egy nagy nulla, mert az "elõnyszabályt" is elmagyarázhatta volna neki valaki kiskorában a piros laptól függetlenül.

De azért ismerjük be, minket mindenki utál és velünk mindenki hentes ETO-tól MLSZ-en át mindenki, de mi meg szentek vagyunk...

Nem az a kemény aki keményet tud ütni, hanem az aki többször is feláll a földrõl. - mást nem tudok mondani azonkívül hogy sajnálom.

attól is félek hogy Moniz büntit kap mert beszólt az MLSZ-nek aztán megsértõdik...

9csöves9
sok minden szar a siófoki stadionban, de a gyep az pont a magyar átlag felett van...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ReszegKoldus
Jut eszembe, ha Knézy közvetíti a meccset majd meglátja Somaliat a pályán és azt mondja milyen gyorsan felgyógyult Leonardo? <#idiota>

Tehát nincs köztük hasonlóság! :)

www.smart-bus.hu

Eduardot szembõl kapták el, ott még lehetett valamit mondani olyanról hogy labdát akart. Leonardonal semmi képpen sem, hátulról több méteres hátrányból történt, és a labda már rég odébb volt mire oda ért a láb. Egyértelmûen lábra ment miután látta, hogy a labda esélyetelen hogy meglegyen a becsúszással.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Mint két tojás... az egyik szembõl, a másik hátulról... <#zavart2>

www.smart-bus.hu