Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Legalább a 4. gól kinézett valahogy 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

„Igyekeztem minden játékosnak egy félidõnyi terhelést adni, mivel most ez volt a legfontosabb. Az elsõ félidõben több gólt is lõhettünk volna, örömteli, hogy nagyon sok helyzetet kialakítottunk. A következõ hetek feladata, hogy egyre frissebb legyen a csapat. A második félidõben fõként a tesztjátékosok kaptak lehetõséget. Ebben a játékrészben Busai igazi vezérnek bizonyult, öröm volt ezt látni. Somália és csapatkapitányként Gyömbér is jól teljesített. A próbajátékosokkal azonban tudatni kell, hogy ez a teljesítmény nem elég a Fradihoz. Ez figyelmeztetõ jel volt a számukra” – fogalmazott Ricardo Moniz. (ns)

Ferencváros-Szekszárd
FTC: Kunsági – Jovanovic, Maslac, Gyömbér, Bönig – Cukic, Józsi – Alempijevic, Somalia, Jenner – Böde.
Csere: Rigó (k), Birtalan, Batik, Nagy Á., Popgergiev, Nagy D., Busai, Nehéz M., Elek R.

Kurucz bejött és a szerb második ligás is megérkezett

banok
Az életrajzában az "újpesti nevelés" rész nekem nem tetszik. <#ticking>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sb1
Zárt kapus lesz, szal már mindegy..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
A mai FTC - Szekszárd felkészülési meccsre ingyenes a belépés?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

reynaud
A következõ bajnoki idényt meg fogjuk nyerni!

ItaloDisco4Ever !

bubu13
Már hivatalos is lett!

EEE 1899

kapuba úgy tûnik Kurucz jön

Egyre több ilyen jön... mindet csak nem rúgják le! 😊 No meg Leonardo esete után szerintem a bírók is jobban figyelni fognak erre.

www.smart-bus.hu

sb1
Elõre féltem a sok gyökértöl, akik majd megpróbálják agyonrugni féltékenységbõl...

Kíváncsi leszek rá... már csak középre, hátra, és a kapuba kéne 1-1 jó igazolás! 😊

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Õt is egyértelmûen Moniz közbenjárásának, befolyásának köszönhetjük. Jó kis szerzemény az biztos.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

www.smart-bus.hu

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Rémálomcsapat <#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JimKirk
Eg es fold!
"és egy másik magyar csapat úgy véli, engem gondol balhátvédnek, a több tétmérkõzésen való részvétel számomra van annyira fontos, mint a Fradi kispadja"
(Sváb Dániel)

"Nehéz leírni azt amit most érzek. A Fradi nem velem képzeli el a jövõ csapatát, ebbõl kifolyólag írom most ezt az üzenetet minden Fradi kötõdésû embernek. Felejthetetlen idõszak ez számomra, amelynek minden napja csodálatos volt. Nagyon sokat kaptam Tõletek és ezt nem fogom elfelejteni soha. Remélem a srácok sok kupát nyernek majd a közönségnek, mert ez a tábor igazán megérdemli a sikereket! Sok Fradi gyõzelmet kívánok, köszönöm Nektek ezt a szép idõszakot!"
(Máté János)

Láma!
a csapat nem kell ahhoz, hogy Moniz megnézze mit tud a gyerek😊

berliniek szerint õ jön edzeni hozzánk
transfermarkt.de adatlap

mondjuk érdekes hogy 24-én kezdi a felkészülést a csapat, õ meg már 20-án edzeni jön? 😊)))

bubu13
Nem hiszem, hogy csak ilyen minõségû játékosok érkeznének. Moniz kapcsolatai révén csak idehoz valakiket. Én bízok benne.

EEE 1899

Lehet meg kell várnunk amíg a Lazio és a Kolozsvár kialakítja a kölcsönadhatók listáját, de eddig kb a vicc kategóriát súrolja azok neve akiket eddig hírbe hoztak velünk:
-a túl sokak szerint is lila-szívû siófoki Kurucz
-a felvidéki gyõri kapus Molnár
-a szabadkai születésû OFK Belgárd, Szigetszentmiklós csatár Takács
-meg volt még vmi szerb védõ, de az is a szerb második ligából.

Nyilván ha a bajnoki címért folytatott harc reális akkor komolyabb nevek kellenek, és jönnek is.

Távozókról meg normális hogy minden napra jut egy, mert hatalmas a keret. Ranilovic, Peric, Junior Fell, Martinus, Aborah, Hakola, Klein(?), Sváb(?), Batik(Mezõkövesd?), Orosz (Pápa?)

Belehúzhatnánk... ahogy látom jövõre a Gyõr, DVTK, Videoton trió elég ütõs lesz...

www.smart-bus.hu

Sváb Cottbusban edz
van még a 33 éves Bönig helyére

érdekes, akkor nem csaK belsõ védõ kell hátra.

Klein azért hosszabbíthatna.

JimKirk
Elobb bizonyits Laca!
Miriuta: Egyre közelebb a cél, a Fradi kispadja
😊)
– Ha esztendõk múlva a Fradi és a Steaua egyszerre keresné, melyiket kosarazná ki?
– Az utóbbit. Nagy álmom ugyanis, hogy az Üllõi úton lehessek edzõ. Eddig nyolcszáz kilométerre voltam Budapesttõl, mostantól hétszázra leszek. Ha úgy vesszük, egyre közelebb kerülök a célhoz.

reynaud
Sajnos még nem,ez csak akkor tudjuk majd meg, ha az mlsz-ben megtartják az új idény sorsolását!

ItaloDisco4Ever !

JimKirk
Sracok azt lehet tudni, hogy kov. szezonban az elso hazai meccset mikor jatsza a csapat?
reynaud
FERENCVÁROS FOREVER

ItaloDisco4Ever !

reynaud
FERENCVÁROS

ItaloDisco4Ever !

Fõvárostól kaptunk 100 millát. Sportválogatottból más nem kapott.
Nem igazságos, de legalább lesz pénz Gerára 😊
Szabics se játszik sokat Grazban, Fülõp itthon gyógyul.

mondjuk elég faintos csapatot lehetne összehozni a Rehab és a Raditec támogatásával 😄😄: Leonardo, Gera, Fülöp

Láma!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jogos 😄 Idén is voltam két meccsen, ne hazudjá' 😄
Láma!
még, nem mér.

Láma!
Mondjuk az mér mindig sötétzöld 😄

de aki nem jár meccsre, igy a shop közelébe se, az honnan tudná 😛

ReszegKoldus
Megint narancssárga lesz, csak most Kubatov miatt.

Effe88
Hát azért ez nem teljesen így van.
Be le lehetne szólni simán.
Nem értem miért olyan bonyolult kérni egy csíkos(9 csíkos) zöld fehér mezt.
mondjuk zöld nadrággal, zöld sportszárral,vendég meznek meg tiszta fehér és kész.

Nem tudom, nekem tetszett a fekete is - második, harmadik meznek jó valami különleges
Ez nyilván a szerzõdésben van rögzítve, õk adják mi játszunk benne elv alapján...

De miért? A mostani miért nem jó?

www.smart-bus.hu

Láma!
citromsárga-piros?

"Kubatov Gábor Új mezünk lesz, de hogy mindenkinek tetszeni fog, azt kétlem. Tudja, ez a Fradi. Nincs tökéletes döntés, ami mindenkinek megfelelõ lenne."

ajaj

Effe88
egyetértek!

És ha nincs az a sérülése a portóban...:/
Több volt benne, de így is egy legendává vált itthon😊

ez még nem az külön videó😊

ReszegKoldus
Kéne külön videó arról is, ami ebben behallatszik a háttérbõl 😄
Ja és nincs kabát?!