Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
De hogy még a kommentátor se javítja ki... Vagy nem merik?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
EEE 1899
Süti lenne
Klasszikus 9csík
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
balszélsõ
leigazoltuk
ItaloDisco4Ever !
www.smart-bus.hu
6 perces Vasas verzió :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Felkészülési mérkõzés
Idõpont: 17:00
Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
Felkészülési mérkõzés - FTC - Vasas
2013. július 6., szombat
Felkészülési mérkõzés
Idõpont: 18:00
Helyszín: Telki, Telki Edzõközpont
Felkészülési mérkõzés - FTC - Raja Casablanca
2013. július 13., szombat
Felkészülési mérkõzés
Idõpont: 17:00
Helyszín: Budapest, Népligeti Sportközpont
Felkészülési mérkõzés - FTC - Arad
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ItaloDisco4Ever !
www.smart-bus.hu
ItaloDisco4Ever !
Én nem hiszem, hogy alibi játékos. Nem látszik rajta, hogy 1000 fokon ég, de valamiért csapatkapitány. Ha alibizne, gondolod csk lenne a Moniz-nál? Én kötve hiszem.
Rengeteg adatot elemeznek a játékosok meccs alatti teljesítményével kapcsolatban. Ha szarok lennének a mutatói, biztos nem lenne stabil kezdõ, és fõleg nem lenne csapatkapitány! ;)
www.smart-bus.hu
ItaloDisco4Ever !
- A Józsi szervezõ középpályás: 28 meccs, 5 gól, 4 gólpassz, 1 sárga lap
- A Cukic egy védekezõ középpályás: 28 meccs, 2 gól, 1 gólpassz, 11 sárga lap
Jól látható, hogy megkapta a lehetõséget (28 meccs), ergo amit tud, azt megmutatta. Ha követted a meccseket, akkor láthattad, hogy a középpályánk elég sokszor átjáróház volt, aminek a megakadályozása fõleg a Cukic feladata lett volna.
Na most, ha már a Vass Ádám szóba jött, akkor õ bizony a Cukic riválisa lenne, nem a Józsié. Persze, ha te egy szervezõ helyére is védekezõjátékost tennél, akkor más a helyzet... viszont ebben az esetben kifejezetten örülök, hogy nem rajtad múlik ez! ;)
www.smart-bus.hu
ItaloDisco4Ever !
Az, hogy a Józsival számol a Moniz, valamit azért jelent. Nem látványos a játéka, de valamiben mégis jónak kell lennie, ha ekkora a bizalom iránta.
www.smart-bus.hu
ItaloDisco4Ever !
Úgy hallottam hogy amit kínáltak az nem felelt meg neki.
Csukics padozott már az utolsó fordulók mindegyikén.
Vass-al nem bontott szerzõdés a klubja, azaz ingyen nem jönne...
Olvastam egy kommentben, hogy lehet Bödét akarják érte cserébe, és Moniz így értette, miszerint az itthon a posztján legjobbért (Böde) nem kap egy szintén posztján legjobbat.
hmmm Csukicsot vagy Józsit nem lehet a padra szoktatni??
..akkor Kleint meg miért kellett elküldeni?
Hajnal Tamást fogják nagy valószínûséggel kitenni a VfB-tõl
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
..igaz lábtörése majd az ismét sérült rész sérülése elõtt nem brillírozott, ami nem volt hosszú idõ. Nagyon beleillene a Moniz féle logikába. A Raditec eddig is támogatónk volt :)) Jöhet a Rehab is.
A Fradi képbe abszolút beleférne szerintem. + Kolozsvár
Vass Ádám csapat nélküli Fradi nevelés. + válogatott témában egykor Brescia játékosként Egervárinál övé a "Huszti edition 2.0" ami nagyon rég volt, bizonyíthatna õ is hogy õ jó játékos, végül is az elmúlt év alatt semmit nem csinált, játszott pár román elõoszt meccsen. Nyaka országimázs a tetkó után, mi kell még több? Husztria nincs lové:)Gera még az angolszászoknál, Szabics elpadozik Grazban. Remélem nem gyõri a barátnõje...
www.smart-bus.hu
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
www.smart-bus.hu