Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért akárhogy is nézzük, Kubatov is csak egy politikus, semmi több, új szponzorokról is beszélt, szóval a -300milla mellett lesz itt lové még, meg ugye amit egy politikus mond, az....

továbbra is bízom Vass érkezésében :)
noha tudom csökkentek erre az esélyek.

Zenszkij
Megjegyzem Vas óriási vétel lenne, és ha jön, heló MB1!!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
Õ is és az apja is nagy Fradista, a megyénkbõl mindig vitte fel a fiát a népligetbe edzésre, ha hazajönne Titeket választana. Mi egyébként is megvagyunk vkp-ban.

Dum spiro, spero.

Egy játékos megvásárlására, vagy egy fizetésére? Nem mindegy... :)

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
1 játékosra van pénz és 2 kiszemelt van, mindkettõ külföldi.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

egy másik román lap szerint Vass Ádám hozzánk tart, semmi Vidire való utalás.

Na remélem ma az ankéton bejelentik :)
de jó lenne

a 2013/14-es Ferencváros Nike kollekció :) végre valahára! Ebbõl veszek is egyet legalább.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Zenszkij
Bannerba vele!

Batik Bencd egy év MTK kölcsön
A románok szerint Vass Ádám a Fradiban vagy a Vidiben köthet ki

http://www.youtube.com/v/Y-kqHXAG4cc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus
Ilyenkor azért megértem a negatív véleményeket. Nagy nehezen legalább a végére sikerült egy Fradi indulót kierõszakolni... :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
És nem volt tizenegyes.
(Illetve ahogy hallgattam volt, csak nem fújták be <#vigyor>)

http://www.youtube.com/v/9NRALRKfoBc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
volt kisebb matek a rendezõkkel is, sokallták jó páran a belépõt :)

www.smart-bus.hu

ressy14
Böde - Leeds 1:0

Dum spiro, spero.

Sváb meg elmegy a 3,14csába...
35%os fizu emelés smafu neki

+ a Cottbus és a mai Fradi között a különbség:

"„Itt tényleg csak a futballra kell koncentrálnom. Talán ez a legfõbb különbség a hazai és a német viszonyok között.”

Takarodj!

Láma!
Juhásszal állítólag megvolt a megegyezés a Fradinál, utolsó simításoknál tartottak, aztán az ügynöke (filipovics, ki más...) közbeszólt, mert kevés volt az ügynöki díj,mert nálunk teljesítmény bérezés van és esetleges továbbadásból is a játékos kapott volna, nem a parazita.
ilyenek az itthoni játékosügynökök... több beleszólásuk van ki hova megy, mint a játékosnak, mert kihasználják hogy az ügyfeleik nem feltétlenül nézetik át az ügynöki szerzõdéseket az elején...

2016-ig!!! :)

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Besic hosszabbított!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ja-ja...

www.smart-bus.hu

ressy14
mindegy hogy hol, csak játsszon és lehetõleg jól, a válogatottnak szüksége van rá (fõleg a szõröstalpúak ellen)

Dum spiro, spero.

Na igen... nekünk nagyobb szükség lett volna rá, de egy jó formában lévõ Juhász nálatok is alapember lehet!

www.smart-bus.hu

ressy14
bennfentes információk szerint nálunk (Vidi) már alá is írt, de hozzátok jobban beférne

Dum spiro, spero.

Zenszkij

ReszegKoldus
Én is gondoltam rá. Ilyen Ricsi+Mari egy szívben például <#nyes>

Juhász szerzõdést bontott... miután a Vidi beszopatta magát, így jöhetne hozzánk! :)

www.smart-bus.hu

Muki100
Lehet. Én arra számítottam hogy tele van gagyi tetoválással a karja és azért takargatja.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ReszegKoldus
Photoshop

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Most kellene ajánlatot tenni a csapnivaló Videotonból kilógó Kovács Istvánnak ! A Fradiban a helye!!!
35 éves 35X holland válogatott hátvéd, korábbi Premier League-játékos a Fradiban?

Vass azért csak kéne, mert nagyon jót tesz egy magyar Fradista is, kölcsön is jöhetne.
már keresik..a diók, na így külföld?

Blikkinfó Kabát segíti Monizt

"– Errõl nem szeretnék beszélni – titokzatoskodott a szakember, ám azt megtudtuk, egyfajta kabala számára, hogy dzsekiben irányítja a labdarúgócsapatát."

Moniz nyilatkozatban 0.15-nél: még fel is húzza a cipzárt. Ez pszichés :)) ..lehet vmi berögzült kényszeres babona is. Késõbb többször is igazgatja a gallérjáét, és újra újra fel húzza a cipzárt, aztán meg mindig keresztbe, ölbe tett kézre csap ami bezártságra utal... na de nem vagyok pszihómókus.
Moniz anyukája meg amúgy is surinamei.

Lehet hogy a dzseki egyfajta arculat végülis Moniznál?
kb mint Balogh Szilárdnál (Vujity Trutymó) a sapka,
vagy mint Rudolf Gergely kapura lövései?

Igényesség szempontjából jobb mint anno Novák Dezsõ fogsora, na de hogy egy firkász se meri megkérdezni???

Kaplan
Miért van állandóan kabátban bazdmeg?! Ma pólóban és rövidgatyában élve megsültem! :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
a védelem nem volt a helyzet magaslatán

http://www.youtube.com/v/wMnQha5CCKA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

FM | FTC-Piast 1-1 után - Kemény meccs volt - Józsi György, Hidvégi Sándor
FTC-Gliwice, Hidvegi értékelése
ééééés Moniz dzsekiben.... áááá meg a 31 celsius fok... FTC-Gliwice, Ricardo Moniz értékelése ...lehet úgy fogyózik hogy éjjel nappal dzsekiben izzad.....

reynaud
Nem csak a labdarúgóinknál van profi,kiváló szakember,a nõi kézilabdázóinknál is!

ItaloDisco4Ever !

http://www.youtube.com/v/DpquPwFRSZI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

és Tuyp ehhez van szokva.... (2013.márc. Volendam-Fortuna Sittard 3-2, elvileg Tuyp góllal vhol) imádni fog minket

http://www.youtube.com/v/IMtDb1F54hk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Vass Ádám is jöhetne...

No be is jelentették... Hídvégi és Töjppapa már tuti, de a Fradi oldala nem bírja a terhelést! :D

www.smart-bus.hu

Hídvégi, Nagy Dominik és "Töjp" leigazolása érik.

Láma!
ez már kicsit régi hír:)

fradi.hu-t olvass, az nem a várszegi bandáé, hanem a csapaté:)

Fabio Capello
Megvan a sorsolás az NB1-ben.

Eredeti mezeim :[url=https://picasaweb.google.com/113221784194224881921/FradiMez