Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Egy szurkoló írása Kubatov Gábornak
hibátlan írás Kubatovnak Csatáry molinó-ügyben

ReszegKoldus
Azt hittem durvább büntetés lesz, de úgy látszik érdemes volt benyalni...mármint elhatárolódni

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Láma!
Gondolom volt már idén velük kapcsolatban tárgyalni való, és emiatt visszaesõk. Nem hiszem hogy "bûncselekmény" fajtánként csoportosítanának hogy ebben visszaesõk, abban meg nem, hanem általánosan.

ReszegKoldus
Nem értem mitõl lesz "visszaesõ" egy csapat, tavasszal a haladásnál huhogtak, most meg ez, de ettõl még nem lettek visszaesõk <#fejvakaras>

Láma!
Korhut(DVSC) meglökte a bírót, 2 meccs eltiltás. Alempijevics?

Haladás:"mocskos zsidózásért", "tárgyak pályára dobásért" 600ezer Ft bünti

Az "In memoriam Csatáry László" + görög tüzek=800ezer Ft

Akkor majd a Wass Albert idézetért kapunk zárt kaput és Jenner a kövi lapért fél évet?

ReszegKoldus
Elsõ fele tetszett

A Cottbus leigazolta Sváb Danit, elvileg 600ezer eurót kapunk nevelési költség gyanánt, abból futja majd komoly szigorú új belépési és megfigyelési rendszerre is😊

Kaplan
Egy komplett kamerarendszer?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezeket az embereket a kártya se szûri ki, és a kártyával se tudják azonosítani õket, valami komolyabb kéne nem ilyen tinglitangli kártya.

Kaplan
Én egy picit unalmasnak találom az állandó hisztériát a szurkolói kártya miatt. A politika, az állandó történelmi faszmutogatás egyszerûen nem egy futballpályára való. Amennyiben ez létszükséglet bizonyos embereknek, tõlem szervezhetnek minden hétvégére egy Nagy-Magyarország klubot de ne a stadionba.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"Az FTC elnöksége utasítja a labdarúgó szakosztály vezetõit, hogy a szurkolói kártya rendszert, melyet eddig egyedül a Fradi épített ki a magyar futball klubok közül, fejlessze tovább, hogy a jövõben minden hasonló provokációban résztvevõ személyt a lehetõ leghamarabb be lehessen azonosítani a pályákon. "

mi jöhet még? számomra túl szánalmas hogy továbbra sem képes semmire sem ez a rendszer mivel elkövetõ továbbra sincs, akkor tovább fejlesztve??? DNS-mintavétel, önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány kizárja ennek a jövõbeli lehetõségét?? mi kell még az azonosításhoz ha most se sikerült eddig egyetlen egy több milliós büntetéssel járó akció elkövetõit sem, chip beültetése?

Sajnos ezzel is bajoknak kell lenni ha konzekvens az MLSZ és az FTC mivel a szerzõje(Wass Albert) a hazánkkal szövetséges Romániában háborús bûnösnek ítélték (USA-ban és a Wiesenthal központ ugyan nem - de ez kit érdekel akkor) mint Csatáryt 1944-ben Szlovákiában (sic!).

sb1
Vasárnap sikerülne elkapni a lokit, akkor nagyon szuper idénykezdetünk lenne, bár egy x-el sem lennék szomorú azt hiszem 😊 (és hálistennek nem kassai kollégát kaptuk sporinak..)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

SERIE B!!
olasz másodosztály

Hát azért ha valaki a pályafutása végén elmondhatja hogy a Seria A-ban játszott, az azért kissé nagyobb valami mint hogy a "fantasztikus" NB1-ben.
Csak hát ez egyelõre nincs garantálva.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

banok
B-s csapat és a kulcs a pénz és a menedzsere...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bubu13
Ja csak nem értem miért jobb egy Serie a-s csapatban szerepelnie akik velhetoen a bentmaradasert küzdenenek mint, hogy az állítólag szeretett hazai klubjaval akik velhetoen európai kupában is indulhatnak majd. Ja de értem mégis. A pénzért!

EEE 1899

bubu13
A másik meg Sváb... Biztos õ sincs benne ebben a játékban amit a cottbus csinál. Gondolom kap egy kevés pénzt azért mert késõbb szerzõdik le abból amit a klubnak adnának... Nevelõ egyesuletét károsítja õ is. Mekkora Fradista... Szánalmas az utánpótlás. Nincs egy Fradi szívû játékos sem.

EEE 1899

Zenszkij
én már régóta mondom, rohadt maffia

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

mocskos friccek: kitolták az átigazolási idõszak határidejét
így aug.31. helyett szept.2. amikor már betölti Sváb a 23. életévét, így semmilyen körülmények között se fog járni egy eurócent sem a Fradinak Sváb után.

Jó játékot neki és kívánom a keleti csürhe csapat a harmadosztályba kerüljön.

Hát gyakorlatilag leírtad a lényeget.
"Tuti azért akarja, hogy egy éves szerzõdést kapjon, hogy hátha kiemelkedõ teljesítményt nyújt és mehet talán egy Seria A-s vagy egy B-s feljutásra esélyes csapathoz."
Erre onnan van némi esély. Egy NB1-es csapatból Searia A-ba kb. sose jut el. Azért 24 évesen még érdemes ezt bepróbálni, hátha 1-2 év alatt még bejön valami nagyobb dobás. Hazajönni még ráér utána is.
Mondjuk az is igaz, ha valami pofozógép lesz a csapata, akkor onnan meg nemigen lehet kiemelkedni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bubu13
Most ez komoly, hogy inkább egy Seria B-s újonc csapathoz menne mint inkább ide?! Ez egy neve nincs csapat!!! Meg akkor mi a f...nak nyilatkozik olyanokat, hogy ha a Fradi hívna akkor jönnék haza vagy, hogy is volt ez a nyilatkozata! Tuti azért akarja, hogy egy éves szerzõdést kapjon, hogy hátha kiemelkedõ teljesítményt nyújt és mehet talán egy Seria A-s vagy egy B-s feljutásra esélyes csapathoz. De ez jobban érdekli mint, hogy itthon a bajnoki címért küzdjön a nevelõ egyesületében és utána esetleg kiléphetne a nemzetközi porondra is? 5 évet lehúzott már a Bresiában és nem kell senki másnak sem csak egy friss feljutónak... Vicc az egész. És utána kivannak akadva a szurkolók, hogy inkább külföldieket hoznak ide...

EEE 1899

Zenszkij
Latina Calcio, micsoda neves csapat!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Fradi tábor...gondolod meccs elõtt végigkérdeztek mindenkit, hogy kirakják-e és mivel mindenki beleegyezett ezért került ki? Szerintem a többség azt se tudta mi van ráírva...

Na látod a Fradi tábor önként és dalolva intézte el ezzel a molinóval, hogy elterelõdjön a téma az õket valójában érintõ listázásról.
Sõt adtak a jóképességüeknek még egy indokot a listázás bevezetésére. A lehetséges büntetésrõl nem is szólva.
Rettentõ okos a Fradi tábor mondhatom.....
Láma!
Na igen, az mindenhol kinn volt, még az MTK is kirakta...

ReszegKoldus
Tavaly volt egy "zuroff a k anyád" kiírás gondolom a házi õrizetbevétel alkalmából (közvetve annak a gyökérnek is köszönhetõ ez a megemlékezés, úgyhogy akinek a "nemzeti érzését" sérti tudja hol lehet reklamálni<#hehe>), szerintem egyébként kirakták volna akkor is, ha a mezõkövesd az ellenfél, persze nyilván ezt még súlyosbító körülménynek is felfoghatják a jóképességûek...

Viszont az nagy kár, hogy ezzel szépen el is terelõdött a figyelem a listázás nem pálya kiírásokról.

Láma!
"Életében nem foglalkozott vele a tábor, meghalt, meg még az MTK is jött, hát nosza, tökéletes idõzítés..."

ReszegKoldus
Naná hogy provokáció volt, még azt is direkt elintézték, hogy épp az mtk elleni meccs elõtt haljon meg, hogy tudjanak rá emlékezni.

Igen, azért szerintem nem olyan nehéz felfogni a különbséget egy sportoló és egy (potenciális) háborús bûnös között, akinek semmi köze nem volt a Fradihoz.

OFF 20663-ra: Noha én magam is érzek némi sajnálatot a "100 éves nácikkal" szemben (ugyanúgy, ahogy Biszku Bélával szemben is egyébként), attól még igenis üldözendõk és felelõsségre vonandók ezek a személyek.
sajnos a fiatalokhoz nem jutott el Moniz üzenete....
😞

NB III, Keleti-csoport, 1. forduló
Ebes-FTC II 2-1 (1-0)
FTC II: Rácz – Simita, Erdei, Girán, Birtalan – Kárász, Majzik – Hodgyai (Erdei V., 46.), Nagy D., Korkut (Marcinaskó, 58.) – Popgeorgiev (Csanálosi, 70.)
G.: Nagy Dávid (11.), Szabó M. (50.), ill. Kárász (62.)

"A találkozót mi kezdtük jobban, hiszen azonnal gólt szerezhettünk volna, ám a kapufa megmentette a hazaiakat, akik Nagy Dávid révén rögtön büntették a pontatlanságunkat: egy közeli lövéssl szereztek vezetést a 11. percben. A mieink folyamatosan hajtottak az egyenlítésért, ám a szünet elõtt már nem született újabb találat.

A második játékrész ugyanúgy kezdõdött, mint az elsõ: Birtalan révén eltaláltuk a felsõ lécet, a hazaiak pedig az ellentámadásból betaláltak - ezúttal Szabó M. értékesített egy ziccert. Csapatunk azonban nem adta fel, és két perccel késõbb Nagy Dominik beadása, valamint Kárász fejese után szépítettek (1-2)."

Amivel politikusoknak az agyát, valamint a mainstream médiát BalogSzilárdTrutymóstúl fel lehet b@szni arra mindig harapni fognak az ultrák.

Láma!
És gondolom puszta véletlen volt hogy pont az MTK ellen tiltakoztak így ugye? Életében nem foglalkozott vele a tábor, meghalt, meg még az MTK is jött, hát nosza, tökéletes idõzítés, ahogy a másik kiírás is.
Egyszerû provokáció volt ez semmi több, nem kell etetni senkit.

Láma!
Gyarmatival azért nem lesz bajuk mert " nem lehetnek „felületei” a szurkolástól idegen megnyilatkozásoknak, a futballhoz nem kapcsolódó állásfoglalásoknak."
Vesszõ választja el, felsorolás, így nem szurkolástól idegen megnyilvánulás, mivel sportoló volt, nem is akármilyen. Nyugodjon békében.

Míg az öregrõl, vagy bármilyen politikusról, vagy magyar/külföldi akárkirõl - akinek nincs közvetlen köze a sporthoz - való megemlékezés egyszerûen nem való sportrendezvényre!
És igen, abban igazatok van valószínûleg, hogy más, nem náci háborús bûnökkel vádolt ember miatt nem akadtak volna ki ennyire, azonban feltételezem okosabbak vagytok annál, mintsem hogy ezen meglepõdjetek.
Akik kitették, pontosan tudták hogy ilyen visszhangja lesz, akik pedig nem értik, azok hol éltek eddig?

ReszegKoldus
Én biztos, hogy semmilyen kiírást nem rakok ki.
Egyébként se írtam, hogy ártatlan, a vádlott és az elítélt között tettem különbséget.
Viszont, ha már "oldalakban" gondolkodsz, egy cigányra emlékezõ felirat miatt elképzelhetõ, hogy a cigányok nem háborodnának fel és õk nem értenék, hogy mást miért zavar.

Engem inkább az érdekelne, hogy az mlsz meg a dajcstomi félék ugyanennyit cirkuszolnának-e egy olyan feliraton, vagy mondjuk egy In Memoriam h. gy.-n, mint ezen, vagy ez csak azért lett felkapva, mert lehet rá nácizni egy jót.
De mondom, a hétvégére esedékes In Memoriam Gyarmati Dezsõ felirat is ugyanez a kategória az mlsz szerint, hiszen szurkolástól idegen, mivel gyász/megemlékezés és futballhoz nem kapcsolódó, hiszen vizilabdázó volt, úgyhogy ha következetesek ezt is vizsgálniuk kéne, kubatovnak és dajcsnak meg el kell majd határolódniuk ettõl a kiírástól is.

Én ahhoz az "oldalhoz" tartozónak vallom magam, akinek a "méltóságát, nemzeti érzését" nem sértette ez a kiírás, lehet hogy a síp, dob, nádi hegedû utca lakóiét igen, de jó lenne már, ha mások sérelmeivel is ekkora erõfeszítésekkel foglalkoznának ebben az országban.

Muki100
Szerinted a cigánybûnözõket, kommunista tömeggyilkosokat ki üldözi Magyarországon?
Hasonlítsd össze a milliárdokból élõsködõ, parancsolgató Wiesenthal központtal. Nem az öregrõl szólt a molinó hanem azok ellen tiltakoztak, akik a 100 éves "vérszomjas" nácikat üldözik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Na most láttom, hogy te is ugyanazt írtad, mint én.
Nézd most én megértelek téged, meg a bácsit sem ítélem el egyáltalán sem, mert ha meg is tette amivel vádolták azt 100% hogy parancsra tette és nem volt más választása.
Nem olyan korban élt ahol lelkiismereti okokra hivatkozva parancsot tagadhatott bárki is.

ÁM a te logikád szerint azzal sem lenne semmi gond, ha pl azt feszítené ki egy csapat rejtett erõforrás valamilyen hivatalos rendezvényen a TV nyilvánossága elõtt, hogy In memorian Sztojka Iván....
<#eljen>
Láma!
Tehát akkor ugyanez az "oldal" ahova te is tartozónak vallod magad, ha azt olvassa itt-ott hogy borsodban egy kis faluban kiraboltak egy nyugdíjas nénit, majd megölték és emiatt elõzetesbe került 3 cigány állampolgár, de az egyik a tárgyalás elõtt meghalt, akkor neki is raktok ki molinót igaz?
Hiszen "csak" vádlott volt, nem ítélte el egy bíróság sem, tehát ártatlan.

Ne legyünk már ennyire demagógok...

ReszegKoldus
Ha valamiért elítélhetõ a kiírás akkor azért, mert enélkül is kap elég büntetést a klub, de nem azért amit kiírtak, vagy hogy mit böfög róla dajcstomi a fészbúkján. Szerencsétlen azt se tudja eldönteni éppen nácik vagy fasiszták a Fradisták.

ReszegKoldus
Én ugyanígy nem értem a kiírás miért fáj egyeseknek. Engem pl nem is igazán a beszólás zavar, inkább az, hogy nem érzem, hogy más név esetén is ugyanilyen visszhangja lenne ennek az esetnek és majd jól meg is fegyelmeznek érte... Lehet nácizni, de én attól még nem fogok, mert zuroff és a vizestál központ azt mondja róla, hogy az 😊
A cikkben is ez van "háborús bûntettekkel vádolt" és nem az, hogy emiatt elítélt. (jó, feltehetõleg akkor se lenne más a véleményem, ha elítélték volna, de a vádolt attól még vádolt)

Miért meglepõ, miért fáj az egyeseknek, hogy egy náciról való megemlékezés miatt beszólnak?
ReszegKoldus
MLSZ: a fegyelmi bizottság foglalkozik az FTC-szurkolók transzparensével

A "zuroff a k anyád" kiírással is ennyit foglalkoztak vagy az nem ilyen jellegû? Valahol láttam ilyet valamelyik nap 😄

"Az MLSZ kiemeli, hogy a stadionok lelátói nem lehetnek „felületei” a szurkolástól idegen megnyilatkozásoknak, a futballhoz nem kapcsolódó állásfoglalásoknak."

Tehát, ha jövõ héten In Memoriam Gyarmati Dezsõ lesz kiírva, akkor ugyanígy fognak hõbörögni miatta. Kíváncsi leszek.

Láma!
Igaza van, semmi helye nem volt a meccsen ennek a molinónak.
Arra jó volt, hogy most majd megint lehet szidni kórusban a médiát, amiért a molinó miatt a fradistákat fasisztáknak állítják be...
Holott a kint levõ 8500 emberbõl kb 8200 csak díszlet volt a molinó mögé...

Az valóban nevetséges, hogy mióta a Puskásban játszunk, nem lehet aznap regisztrálni. Ez az Üllõin semmilyen problémát nem okozott. Csomó külföldi haveromat vittem oda 1-2 órával a meccs kezdete elõtt, és vígan beértünk idõben a stadionba.

Nem tudom, hogy pontosan hogyan mûködik (vagy nem mûködik) jelenleg a rendszer. Valóban én sem hallottam még róla, hogy megtaláltak volna valakit, de ennek jobban utána kéne járni - azt hiszem, mindkét oldalnak. A valós károkozók nem az ultrák egy csoportja?

OFF: Valóban szomorú az, hogy nem utasítják el egyes helyeken, mindenhol vannak hülyék.