Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kubatov Gábor
továbbá ha jól mûködik a rendszer kik a felelõsek a több milliós MLSZ büntetésért amit az elmúlt évben kapott a Fradi, nem azt mondom, hogy minden büntetésért találják meg a felelõst, azonban egy név sincs, egy sincs. Tehát ugyanaz mint régen, elkövetõ van, csak megnevezve sincs továbbra sem. Tehát továbbra sem akarják elcsípni azokat akiktõl eddig is féltek? Mivel eddig is elkaphatták volna a balhézókat, ha akarták volna.
Adatbázist gyúrjanak a meccsre kijárók személyes adataiból, akár legyen köpõtél DNS mintára is.
összességében az NBI-ben meg annyi történt hogy a valós károkozók helyett az ultrákat távolították el, így miután elkergették a legyeket a szarra senki se kíváncsi -> elõzõ szezont is alulmúló nézõszámok.
OFF:Elutasított már ahol, a Benes dektrétumok nincsenek elutasítva az EU-ban, Szlovákiában, Csehországban(mert hatalmas kárpótlás járna németeknek és magyaroknak), minden a helyén van velük ezek szerint. Így marad amit a bíróság is kimondott a Csatáry ügyben, feltéve ha nem fogadjuk el a Csehszlovák kassai ítéletet, amit eddig se fogadott el senki. Most relative lényegtelen az ítélet és az ügy mert az ultra társadalom jobboldaliságán csodálkozni - Coolancs részérõl - elég erõs, fõleg Magyarországon.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én mondjuk azt nem hinném, hogy csak úgy meglátogatna pár Amazon alkalmazott kétajtós szekrény, de ebben a mai világban fene tudja, hogy ki által alkalmazott kétajtós szekrények látogatnák meg az embert, ha tudnák az adatait 😄
Érdekes, mert erre egész eddig nem is nagyon gondoltam, csak most jutott eszembe így hirtelen 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Grenzjager: Akinek nincs rejtegetnivalója, az nem fél attól, ha meg kell adni néhány alapvetõ adatát. Ugyanígy megadod a BKV-nak, az egyetemnek, az Amazonnak, a Bwinnek stb. Nem tudom, hogy jön ide a Benes-dekrétum, de megnyugtatlak, minden kollektív bûnösséget elutasítok. Azt hittem, hogy az ultrák erre hajlamosabbak, mondjuk ha a folytonos cigányozásra vagy zsidózásra gondolok : )
Csak össze ne törje magát a nagy rohanásban...
továbbá a tegnapi nyílt lángot használók sincsenek megnevezve, mint a korábbi "bûn elkövetõk sem", hiába van regisztráció, nevesített jegyvásárlás, fejlett kamera és megfigyelõ rendszer. A kiszabott büntetéseket figyelembe véve a Ferencváros továbbra a magyar lelátói huliganizmus egyik melegágya az adatok alapján......
hmmm Feldmáyerék is hasonló véleményen vannak?
na és fesztiválokkal mizu? hogy mennyi embert állítottak elõ a rendõrök csak idén...
valamint gondolom támogatod a Benes dektrétumokat is, ez nyilván alap lehet, mert minden magyar és német kollektíve felelõs a második világháborúért és annak borzalmaiért egyértelmûen.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Neked az új hogy az ultrák véleményt formálnak?? Talán inkább a Vukot kéne nézned.
Kár hogy viccesnek találod amúgy...
+pl regisztráció ellen
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
mintha kapásból emberhátrányban lennénk ha kezdõ...
Az eddigiek alapján amekkora betli Tuijp, pont akkora betalálás Adams hátra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert szerintem nyugodtan beállhatna az utolsó fél órára is...de lehet ez a lecserélése utáni gyors gólszerzés a taktika, múlt héten is bejött 😄
Remélem a 2. délidõ csöppet pörgõsebb lesz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Leonardo is fokozatosan kapott egyre több idõt.
www.smart-bus.hu
Jova – Jovanovics, Gyömbér, Besic, Adams – Csukics, Józsi – Jenner, Böde, Holman
Valpoort nem kezd, így Knézy, már ha õ közvetít, számára is követhetõ lesz a meccs. Egy darabig...
www.smart-bus.hu
évek óta kb új csapatot kell építenie, ráadásul legtöbbször zöldfülûekbõl! nem sok magyar edzõ van, akit tényleg elismerek, de õ mindenféleképpen közöttük van
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mûtét, 8-10hétre kiesett Hídvégi.
www.smart-bus.hu
- Mit szólsz Holman Dávid góljához?
- Egyre többen tudnak róla, hogy a szárnyaim alá vettem Dávidot. Úgy voltam vele, hogy ha a „fiam” betalált, akkor nekem is be kell, mert mi egy család vagyunk
A két mániám😊 Józsit "visszaengedném" a ZTE-be.
...biztos egy nagy sajtótájékoztatón jelentenek be minden új igazolást. Megadják a módját 😊