Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A Csatáry molinóval kapcsolatban: Az MLSZ egyértelmûen fogalmaz, futballpályán nincs helye a politikai megnyilvánulásoknak, mi az MLSZ szabályozásait igyekszünk betartani. A tegnapi meccsre ezt molinót becsempészték, ha tudunk róla, akkor, nyilvánvalóan, és teljesen egyértelmûen, nem engedjük be. A kérdésben a klub és egyben a saját álláspontom azonos, és megtalálható az alábbi videókban."
Kubatov Gábor

a nevesített azonosított jegyvásárlás és a regisztráció nem ugyanaz, valamint az hogy stadionon belül exhuligánok rendõri jogokkal és adatkezelési jogokkal vannak felruházva. (valamint adhoc spontán meccsre járás lehetõség kilõve, pl szatmárnémeti ismit nem tudtam kivinni meccsre az itt tartózkodása hirtelen és rövidsége miatt, ez is zavaró)

továbbá ha jól mûködik a rendszer kik a felelõsek a több milliós MLSZ büntetésért amit az elmúlt évben kapott a Fradi, nem azt mondom, hogy minden büntetésért találják meg a felelõst, azonban egy név sincs, egy sincs. Tehát ugyanaz mint régen, elkövetõ van, csak megnevezve sincs továbbra sem. Tehát továbbra sem akarják elcsípni azokat akiktõl eddig is féltek? Mivel eddig is elkaphatták volna a balhézókat, ha akarták volna.

Adatbázist gyúrjanak a meccsre kijárók személyes adataiból, akár legyen köpõtél DNS mintára is.

összességében az NBI-ben meg annyi történt hogy a valós károkozók helyett az ultrákat távolították el, így miután elkergették a legyeket a szarra senki se kíváncsi -> elõzõ szezont is alulmúló nézõszámok.

OFF:Elutasított már ahol, a Benes dektrétumok nincsenek elutasítva az EU-ban, Szlovákiában, Csehországban(mert hatalmas kárpótlás járna németeknek és magyaroknak), minden a helyén van velük ezek szerint. Így marad amit a bíróság is kimondott a Csatáry ügyben, feltéve ha nem fogadjuk el a Csehszlovák kassai ítéletet, amit eddig se fogadott el senki. Most relative lényegtelen az ítélet és az ügy mert az ultra társadalom jobboldaliságán csodálkozni - Coolancs részérõl - elég erõs, fõleg Magyarországon.

ReszegKoldus
Áh én nem arra gondoltam, hogy konkrétan õk küldenének bárkit, de nem túl jó dolgokat lehet erre-arra olvasni a biztonságiakról 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az az erõs gyanúm, hogy a rendõrség már rendelkezik az adataiddal.
Muki100
MLSZ, rendõrség két olyan maffia szervezet akiknél gondolom a legtöbb ember legszívesebben semmiféle nyilvántartásban nem szerepelne.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Igen, ez egy jogos felvetés, de miért küldene kétajtós szekrényeket törzsszurkolóira az FTC Zrt., ha nem csinálnak semmi rosszat?
ReszegKoldus
Lehet attól tartanak, hogy ki tudja kinek a kezébe kerülhetnek azok az adatok.
Én mondjuk azt nem hinném, hogy csak úgy meglátogatna pár Amazon alkalmazott kétajtós szekrény, de ebben a mai világban fene tudja, hogy ki által alkalmazott kétajtós szekrények látogatnák meg az embert, ha tudnák az adatait 😄
Érdekes, mert erre egész eddig nem is nagyon gondoltam, csak most jutott eszembe így hirtelen 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a személyeskedéssel óvatosan: )

Grenzjager: Akinek nincs rejtegetnivalója, az nem fél attól, ha meg kell adni néhány alapvetõ adatát. Ugyanígy megadod a BKV-nak, az egyetemnek, az Amazonnak, a Bwinnek stb. Nem tudom, hogy jön ide a Benes-dekrétum, de megnyugtatlak, minden kollektív bûnösséget elutasítok. Azt hittem, hogy az ultrák erre hajlamosabbak, mondjuk ha a folytonos cigányozásra vagy zsidózásra gondolok : )
ReszegKoldus
"Ha van csapat, amelyért rohannék, az a Fradi."

Csak össze ne törje magát a nagy rohanásban...

továbbá a tegnapi nyílt lángot használók sincsenek megnevezve, mint a korábbi "bûn elkövetõk sem", hiába van regisztráció, nevesített jegyvásárlás, fejlett kamera és megfigyelõ rendszer. A kiszabott büntetéseket figyelembe véve a Ferencváros továbbra a magyar lelátói huliganizmus egyik melegágya az adatok alapján......

listázni, regisztrálni = bûnt megelõzni??
hmmm Feldmáyerék is hasonló véleményen vannak?

na és fesztiválokkal mizu? hogy mennyi embert állítottak elõ a rendõrök csak idén...

valamint gondolom támogatod a Benes dektrétumokat is, ez nyilván alap lehet, mert minden magyar és német kollektíve felelõs a második világháborúért és annak borzalmaiért egyértelmûen.

sb1
"bûnmegelõzést elõsegítõ rendszert" -nah, egy újabb agymosott szemetet fújt erre a szél, de szuper 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Igen, mindig sikerült véleményt formálniuk az exnácikkal kapcsolatban, illetve ha a bûnmegelõzést elõsegítõ rendszert szeretne bevezetni valaki: )
Grat...
Neked az új hogy az ultrák véleményt formálnak?? Talán inkább a Vukot kéne nézned.
Kár hogy viccesnek találod amúgy...

+pl regisztráció ellen

Molinó: "In memoriam Csatáry László" <#hehe>- Csak nem fradista volt az öreg? <#nyes><#nyes>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

A IX. kerületi Rudolf!
mintha kapásból emberhátrányban lennénk ha kezdõ...

ReszegKoldus
Garami azt mondja MTK-ból hiányoztak az akciót befejezõ játékosok? Mehet Tuijp kölcsönbe 😄

Nem rossz. 4 meccs után 9 pont, úgy hogy papíron 3 nehéz meccsen, mondhatni rangadón vagyunk túl.
Az eddigiek alapján amekkora betli Tuijp, pont akkora betalálás Adams hátra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JimKirk
Most igy egesz jo a vedelem.
ReszegKoldus
Lehet a többiek nála is rosszabbak még?
Mert szerintem nyugodtan beállhatna az utolsó fél órára is...de lehet ez a lecserélése utáni gyors gólszerzés a taktika, múlt héten is bejött 😄

Valpoort egy perc alatt többet csinált ezzel a labda bent tartással mint Tuijp az egész meccsen.

sb1
Én konkrétan a 23. perc körül elaludtam 😄
Remélem a 2. délidõ csöppet pörgõsebb lesz.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

ReszegKoldus
Én azt nem értem minek ennyit játszatni, ha nincs formában?
Leonardo is fokozatosan kapott egyre több idõt.

Cukic-l együtt... Hihetetlen milyen fázis késésben van! :S

www.smart-bus.hu

Hát én nem tudom Tuijp milyen szinten van, de hogy kb. egyszer ért labdába az egész elsõ félidõben, az biztos. Nagyon gyorsan le kéne cserélni...

ReszegKoldus
Józsit sokan szidják, de legalább a büntetõket berúgja (ha befújják), még ha mást nem is nagyon csinál a meccseken 😄

Mintha Böde ma nem lenne túl jó hangulatban... Csak úgy repkednek az ellenfelek mellõle.

Az MTK milyen csapatnak álcázza magát ezzel a mezzel?

ReszegKoldus
Végre értelmes kommentátor 😄

Mai Kezdõ:

Jova – Jovanovics, Gyömbér, Besic, Adams – Csukics, Józsi – Jenner, Böde, Holman

Valpoort nem kezd, így Knézy, már ha õ közvetít, számára is követhetõ lesz a meccs. Egy darabig...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
csak az arcát?
évek óta kb új csapatot kell építenie, ráadásul legtöbbször zöldfülûekbõl! nem sok magyar edzõ van, akit tényleg elismerek, de õ mindenféleképpen közöttük van

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zenszkij
Józsibá már a világát nem tudja. 😄. Azért bírom az öreget, de csak az arcát adja a mötököhöz.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Megnéznék egy ilyet Garamival, bár õ lehet inkább aludna pár perc után 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Gyõr ellen már egész jó volt 😞

Zenszkij
Remek! Más nem is hiányzott!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kiváló... :S

www.smart-bus.hu

sajnos

Ez komoly?

www.smart-bus.hu

legnagyobb erõsítés lenne ha Csukicsot is kivágnák. ...ma edzésen eltörte Hídvégi talpcsontját.
Mûtét, 8-10hétre kiesett Hídvégi.

<#worship>

www.smart-bus.hu

Jenner, egy közülünk
- Mit szólsz Holman Dávid góljához?
- Egyre többen tudnak róla, hogy a szárnyaim alá vettem Dávidot. Úgy voltam vele, hogy ha a „fiam” betalált, akkor nekem is be kell, mert mi egy család vagyunk

sb1

sb1
Inkább vezesse Õ mindig, mint Kassai egyszer is...

ReszegKoldus
Farkas Ádám vezeti az MTK elleni meccset, aki már 5 piros lapot osztott ki a 3 meccs alatt <#idiota>

sb1

na igen-.. Csukics úppest elleni gólja és Józsi csk szalagja...
A két mániám😊 Józsit "visszaengedném" a ZTE-be.

...biztos egy nagy sajtótájékoztatón jelentenek be minden új igazolást. Megadják a módját 😊