Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Fehérvár.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Hangianix
Az MTK-tol tudom, hogy vontak le, meg meg egy csapattol.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Oooo. Levontak? Iden?

mukika
Ha betartják a szabályokat, bazi sok csapattól lehetett volna pontot levonni, és pünzbüntetést begyüjteni... érdekes tõlünk egybõl levontak, megbüntettek, még másokat nem is figyelmeztettek.

Hangianix
Ez az 1987-re ment.

Hangianix
Ha betartjak a szabalyokat, a Fradit (es sok masik csapatot) mar joparszor ki lehetett volna zarni a gazdalkodasa miatt.

Rudee
Ugyanazzal a kerettel biztos visszajutottak volna, de nem hinném hogy mindenki szívesen jáccott volna a másodosztályban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Lehet, de szerintem simán visszajutottak volna, és most ugyanitt tartanának.
Sajnos ott nincs egy ilyen seggfej elnök, és ott nem csak beszélnek az összetartásról!

Rudee
De hozzátehetjük hogy a Debrecen nem tartana itt ha anno betartják a szabályokat és a kiesõ csapat ki is esik.

szanics
A probléma ott van ezzel a gondolatmenettel, hogy Debrecenben van kis hazánkban az egyetlen csapat, amelyik nyereséget termel, így nem valószínû, hogy nagyon összeroppannának egy BL-szerepléssel.
Amúgy én nem is örülnék neki, mert - rivalizálás ide vagy oda - szimpatikus csapat, és üde színfolt a magyar fociban.

Tegnap a vonaton eszembe jutott valami!

Pár évvel ezelõtt bajnok lett egy Dunaújváros nevezetû csapat! A következõ évben még úgy-ahogy tartották magukat (2. hely), kaptak egy szép stadiont, mert már régen sírtak érte, aztán szépen lassan kiürült a kassza, most pedig nb1/b

Aztán bajnok lett egy Zalaegerszeg nevû csapat is, összevásárolt pár játékost, megverte a mu-t, kapott egy szép stadiont és most ugyanaz van majdnem mint az elõzõ példánál!

Persze nagyon szomorú és dühös lennék, ha nem mi nyernénk meg a bajnokságot, de ha az kell hozzá, hogy a patkány loki kiessen vagy kurva szar legyen, mint 2001-ban, mikor debrecenben ünnepeltünk, akkor az idén beérem a kupával is, megverhetik a mu-t, kaphatnak stadiont, csak legyen az a sorsuk, mint a dunaújvárosé!

Hát ezen törtem az agyam! Lehet vele vitatkozni!

Bár nekünk csak magunkra kell figyelni és örülni, hogy ilyen edzõnk van!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Sajnos tényleg besokallt, de hát ez van! Egyszer fenn egyszer lenn!

FURULYÁS TAKARODJ!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

szanics
Szerintem meg nem.
Egy edzõ, bárhogy menjen a csapatának, nem mutathatja gyengének magát. Neki ilyenkor ki kell állnia a csapata mellett, nem pedig sírva kimenni a szurkolókhoz.
A probélma gyökere szerintem az, hogy László Csaba soha nem volt felnõtt csapat edzõje, pláne nem Fradi-szintû együttesé. Itt olyan játékosok vannak, akik megeszik, és egy idõ után képtelen a fegyelmet tartani az öltözõben. Most pont ez történik.
Kicsúsztak a kezébõl a dolgok, ezért akadt ki ennyire.
Kérdezem: hogy fog ezek után belépni az öltözõbe? Mit fog mondani a játékosoknak, akik nyilvánvalóan látták, hogy bõgött a meccs után?
Vannak persze bírói tévedések, de ha jól láttam, Egervári ma nem sírt, miután 4-0-ra kapott ki a csapata, és Dajka sem bõgött, mert Békéscsabán nem fizetnek a játékosainak.
László Csaba sajnos besokallt, ez az igazság.
És ha nem mond le, rá fog menni arra, ami most a Fradinál zajlik. Sajnálnám, mert jó szakembernek tartom.

És még valami: ha amiatt kezdett sírni, mert a szurkolók elkezdték éltetni, akkor vele is problémák vannak. Soha nem fogom elfelejteni, hogy egyes Fradi-szurkolók Pintér Attilát is éltették, aki köztudottan a legnagyobb tahó az edzõk között, és aki nem megnyerte a Fradival a bajnokságot, hanem kis híján leadott egy hétpontos elõnyt...

a játékkvezetõkrõl nyithatnánk egy külön topikot is, véleményem szerint õk is nagyban benne vannak abban, hogy ilyen a magyar futtbal.

nem csak erre a meccsre gondolok, de pl nem tudom, hogy voltál e lennt az õsszel, mikor is itt Kaposvárott játszott a Fradi. Ugy kapott ki 2-1re, hogy kapott egy ajándék 11est a végén. Lehet hogy nem tudok pártatlan maradni, de továbbra is állítom, hogy a bírok pestnek fújnak...

(igaz, ez nyugaton is megvan, hogy segítik a nevesebb klubokat)

football without ultras is nothing

Rudee
Az a baj hogy László Csaba viselkedhet bárhogy, attól még ott lesznek azok az igen érdekes bírói tévedések. A Kaposvár ellen kivételesen les volt a meg nem adott gól, de pl Bajevski lerántását elég nehéz lehetett nem észrevenni. Még ha ugyanaz a bíró "tévedne" minden meccsen, de nem. És érdekes hogy eközben van olyan csapat, akinek még a kapufa is érvényes gólnak számít.
Elismerem hogy eddig is voltak téves ítéletek (és még lesznek is), de az idei termés enyhén kilóg a sorból.

Ha pedig elsírja magát akkor tegye azt nyugodtan, legalább nem a másik csapat edzõjét basztatja mikor gólt lõ a csapat (ld. Véber). A reklamálása után pedig kezett nyújtott a bírónak aki csak integetett hogy menjen onnan.

Láma!
hm. nem értem miért ne tehetne. ezen látszik csak igazán, hogy melyik az az edzö, amelyik törödik a csapatával, és melyik,a nemtörödöm, csak a pénz érdekel edzö.

szanics
Vajon Sheva miért értette meg elsõre? Hmmmm...

szanics
Azt meg leírtam, láma. Ne legyen már ennyire korán.
Az Urbán Flóri azt mondta, ilyet nem tehet egy edzõ. Hogy mit? Az meg ott van alant. <#lama> 😊

ne légy már hüle, az Urbán Flórira kérdezte Láma 😉 <#idiota>
ja :\

kell a lóvé pécs ellen, mert azt nem hagynám ki semmiképp sem

a tegnapi X örömére pedig tartottunk egy görbe estét, végigénekelve a várost, és ingyen belógva az ossian koncertre, ahol a szünetekben szintén ultra dalokat énekeltünk 😊

szerdán megprobálunk odavágni a lokinak, szombaton pedig pécs <#ravasz1>

szanics
Mit tett: 1969
Mit mondott: 1970

Nehogy már egy Fradi-fórumon ezt el kelljen magyarázni...

Láma!
miért?
mit mondott?
mit nem tehet?

Sheva
<#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szanics
Azt kell mondanom, tökéletesen igaza van Urbán Flórinak. Egy edzõ ilyet nem tehet, akármekkora szarban van a csapata.

Laffite
Ha a Fradi 100%-os teljesítménnyel nyerné a bajnokságot, Furulyás urat akkor is nyugdíjazni kellene végre, mert nem tesz jót a hazai focinak, ha ilyen hozzáállású emberek próbálják irányítani a szálakat...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Sheva
a mérkõzés utána nyilatkozat László Csabával:

- Mi volt a célja a mérkõzést követõen, amikor berohant a pályára?
- Meg akartam köszönni a játékvezetõnek a ténykedését.
- Nem úgy tûnt...
- Nem tagadom, hogy voltak bennem indulatok, de nem megsérteni akartam a játékvezetõt. Ebben meg is akadályoztak volna.
- Miben látja a csapata problémáinak az okát?
- Van olyan válogatott játékosom, aki komoly pszichikai gondokkal küzd, és ez alaposan meg is látszik a teljesítményén.
- Kit emelne ki a csapatából a mai meccs után?
- Egyedül a csapatkapitányt, Lipcsei Pétert tudom dicsérni, aki igyekezett összefogni a gárdát, mindent megtett, hogy a csapat kiegyenlítsen.
- Felmerül a kérdés, hogy a játékosok esetleg nem ön ellen játszanak?
- Ezt egyik játékosomról sem feltételezem.
- Mi a helyzet Robert Vagnerrel, aki ma még a kispadon sem kapott helyet?
- Vagner remek teljesítményt nyújtott, amikor hozzánk került, lõdözte a gólokat, ám családi problémái miatt az õ teljesítménye is elmaradt a várakozástól.
- Az õsszel ön is lángolt, ma azonban már csak "pislákol"... Mi ennek az oka?
- Összetett probléma, mindenesetre az tény, hogy sok minden megváltozott az elmúlt idõben.
- Mi a visszaesés oka?
- Az egyik ok, hogy míg mások tudtak igazolni a télen, addig hozzánk nem jöttek, hanem elmentek. Szerintem elõrébb tartanánk, és nekem is kevesebb dolgom lenne, ha például meg tudtuk volna tartani Zavadszkyt és Zováthot. Mindenesetre az világos, hogy a jövõben egyre több fiatal, sajátnevelésû játékossal kell dolgozni.

Sheva
Ritkán látható jelenettel zárult az FTC-Kaposvár bajnoki (1-1), amelynek végén a hazaiak mestere, László Csaba magából kikelve kérte számon a negyedik játékvezetõn a vezetõbíró, Sápi ténykedését, majd megtette ugyanezt a lefújás után személyesen a játékvezetõnél is.
A felháborodottságot azonban nem a nyugalom váltotta fel a Fradi vezetõedzõjénél, aki a pályán fél térdre ereszkedett és arcát a kezeibe temetve zokogni kezdett.
A vele készült interjút hamarosan olvashatják honlapunkon.

Ezzel szinte egyidõben mintegy 30 szurkoló kezdett el - Nyilasi Tibort éltetve - tüntetni a klubház fõbejárata elõtt, de a felsorakozó rendõrök hamar véget vetettek a nem tervezett "összejövetelnek".

Sheva
a Loki nyert 3-0-ra szal elhúzott a fraditól...

mukika
akkor gondolom sokan voltatok... 😛

sajna én sem mentem de nem is bánom. nem volt az az érzés hogy ott kéne lenni. bár a Szerdai családias hangulat kifejezetten tetszett párszor... 😛

Remélem valami megmozdult és egy-két bástya megingott végre már Furulyás bácsi körül.

3al verték tel-avivot....

Kaposváriak vagyunk mi, fasza gyerekek... 😊

mukika vazz énsem tudtam felmenni :S

Láma!
na meg persze szurkoltunk is, de most nem mondhatja furulyás hogy 100 felöltözött gyerek kiabált!
az egész stadion zengett!!
FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!!!

Láma!
mien hangulat?
lincshangulat!!!<#boxer>

dardevil
Valaki volt a meccsen ?
Milyen hangulat volt kint ?

Sheva
a Loki mikor játszik???

jaja
Kuva Debrecen<#schmoll2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Sheva
oksi ez nem jó a Fradinak...

1-1

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Sheva
mennyi lett a meccs? nyert a Kaposvár???

gkeeper
vesszen furulyás

Laffite
porszemek vannak a gépezetben, 10 perc van hátra és 0:1 a kaposvárnak...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Sheva
ez kira oldal!!!<#email>

dardevil
Köszi - ez nagyon jó !

Rudee
Töltsd le innen a címert, utánna PhotoShoppal bármilyen méretben meg tudod nyitni (minõség romlása nélkül).

dardevil
Tud valaki Fradi címeres hátteret ?
Csak címeres kellene. Az FTC.hu-n nem találtam ilyet. Elõre is köszi.

Láma!
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

dardevil
Fordított a Fradi
2005. április 8., péntek 20:48

Idegenben szerzett elõnyt a Ferencváros a nõi kézilabda EHF-Kupa magyar házielõdöntõjének elsõ mérkõzésén.

Németh András csapata négygólos félidei hátrány után 31-30-ra tudott gyõzni Székesfehérvárott a Cornexi-Alcoa ellen. A visszavágót jövõ pénteken rendezik a Népligetben.

Sheva
hehe <#zavart1>

Láma!
😄D

és miért nem lep meg, hogy épp a BKV-vel játszunk?<#hehe>

Rudee
MK elõdöntõ: BKV-Ferencváros, Sopron-Honvéd