Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sajnos ott nincs egy ilyen seggfej elnök, és ott nem csak beszélnek az összetartásról!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Amúgy én nem is örülnék neki, mert - rivalizálás ide vagy oda - szimpatikus csapat, és üde színfolt a magyar fociban.
Pár évvel ezelõtt bajnok lett egy Dunaújváros nevezetû csapat! A következõ évben még úgy-ahogy tartották magukat (2. hely), kaptak egy szép stadiont, mert már régen sírtak érte, aztán szépen lassan kiürült a kassza, most pedig nb1/b
Aztán bajnok lett egy Zalaegerszeg nevû csapat is, összevásárolt pár játékost, megverte a mu-t, kapott egy szép stadiont és most ugyanaz van majdnem mint az elõzõ példánál!
Persze nagyon szomorú és dühös lennék, ha nem mi nyernénk meg a bajnokságot, de ha az kell hozzá, hogy a patkány loki kiessen vagy kurva szar legyen, mint 2001-ban, mikor debrecenben ünnepeltünk, akkor az idén beérem a kupával is, megverhetik a mu-t, kaphatnak stadiont, csak legyen az a sorsuk, mint a dunaújvárosé!
Hát ezen törtem az agyam! Lehet vele vitatkozni!
Bár nekünk csak magunkra kell figyelni és örülni, hogy ilyen edzõnk van!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
FURULYÁS TAKARODJ!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Egy edzõ, bárhogy menjen a csapatának, nem mutathatja gyengének magát. Neki ilyenkor ki kell állnia a csapata mellett, nem pedig sírva kimenni a szurkolókhoz.
A probélma gyökere szerintem az, hogy László Csaba soha nem volt felnõtt csapat edzõje, pláne nem Fradi-szintû együttesé. Itt olyan játékosok vannak, akik megeszik, és egy idõ után képtelen a fegyelmet tartani az öltözõben. Most pont ez történik.
Kicsúsztak a kezébõl a dolgok, ezért akadt ki ennyire.
Kérdezem: hogy fog ezek után belépni az öltözõbe? Mit fog mondani a játékosoknak, akik nyilvánvalóan látták, hogy bõgött a meccs után?
Vannak persze bírói tévedések, de ha jól láttam, Egervári ma nem sírt, miután 4-0-ra kapott ki a csapata, és Dajka sem bõgött, mert Békéscsabán nem fizetnek a játékosainak.
László Csaba sajnos besokallt, ez az igazság.
És ha nem mond le, rá fog menni arra, ami most a Fradinál zajlik. Sajnálnám, mert jó szakembernek tartom.
És még valami: ha amiatt kezdett sírni, mert a szurkolók elkezdték éltetni, akkor vele is problémák vannak. Soha nem fogom elfelejteni, hogy egyes Fradi-szurkolók Pintér Attilát is éltették, aki köztudottan a legnagyobb tahó az edzõk között, és aki nem megnyerte a Fradival a bajnokságot, hanem kis híján leadott egy hétpontos elõnyt...
nem csak erre a meccsre gondolok, de pl nem tudom, hogy voltál e lennt az õsszel, mikor is itt Kaposvárott játszott a Fradi. Ugy kapott ki 2-1re, hogy kapott egy ajándék 11est a végén. Lehet hogy nem tudok pártatlan maradni, de továbbra is állítom, hogy a bírok pestnek fújnak...
(igaz, ez nyugaton is megvan, hogy segítik a nevesebb klubokat)
football without ultras is nothing
Elismerem hogy eddig is voltak téves ítéletek (és még lesznek is), de az idei termés enyhén kilóg a sorból.
Ha pedig elsírja magát akkor tegye azt nyugodtan, legalább nem a másik csapat edzõjét basztatja mikor gólt lõ a csapat (ld. Véber). A reklamálása után pedig kezett nyújtott a bírónak aki csak integetett hogy menjen onnan.
Az Urbán Flóri azt mondta, ilyet nem tehet egy edzõ. Hogy mit? Az meg ott van alant. <#lama>#lama> 😊
kell a lóvé pécs ellen, mert azt nem hagynám ki semmiképp sem
a tegnapi X örömére pedig tartottunk egy görbe estét, végigénekelve a várost, és ingyen belógva az ossian koncertre, ahol a szünetekben szintén ultra dalokat énekeltünk 😊
szerdán megprobálunk odavágni a lokinak, szombaton pedig pécs <#ravasz1>#ravasz1>
Mit mondott: 1970
Nehogy már egy Fradi-fórumon ezt el kelljen magyarázni...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
- Mi volt a célja a mérkõzést követõen, amikor berohant a pályára?
- Meg akartam köszönni a játékvezetõnek a ténykedését.
- Nem úgy tûnt...
- Nem tagadom, hogy voltak bennem indulatok, de nem megsérteni akartam a játékvezetõt. Ebben meg is akadályoztak volna.
- Miben látja a csapata problémáinak az okát?
- Van olyan válogatott játékosom, aki komoly pszichikai gondokkal küzd, és ez alaposan meg is látszik a teljesítményén.
- Kit emelne ki a csapatából a mai meccs után?
- Egyedül a csapatkapitányt, Lipcsei Pétert tudom dicsérni, aki igyekezett összefogni a gárdát, mindent megtett, hogy a csapat kiegyenlítsen.
- Felmerül a kérdés, hogy a játékosok esetleg nem ön ellen játszanak?
- Ezt egyik játékosomról sem feltételezem.
- Mi a helyzet Robert Vagnerrel, aki ma még a kispadon sem kapott helyet?
- Vagner remek teljesítményt nyújtott, amikor hozzánk került, lõdözte a gólokat, ám családi problémái miatt az õ teljesítménye is elmaradt a várakozástól.
- Az õsszel ön is lángolt, ma azonban már csak "pislákol"... Mi ennek az oka?
- Összetett probléma, mindenesetre az tény, hogy sok minden megváltozott az elmúlt idõben.
- Mi a visszaesés oka?
- Az egyik ok, hogy míg mások tudtak igazolni a télen, addig hozzánk nem jöttek, hanem elmentek. Szerintem elõrébb tartanánk, és nekem is kevesebb dolgom lenne, ha például meg tudtuk volna tartani Zavadszkyt és Zováthot. Mindenesetre az világos, hogy a jövõben egyre több fiatal, sajátnevelésû játékossal kell dolgozni.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A felháborodottságot azonban nem a nyugalom váltotta fel a Fradi vezetõedzõjénél, aki a pályán fél térdre ereszkedett és arcát a kezeibe temetve zokogni kezdett.
A vele készült interjút hamarosan olvashatják honlapunkon.
Ezzel szinte egyidõben mintegy 30 szurkoló kezdett el - Nyilasi Tibort éltetve - tüntetni a klubház fõbejárata elõtt, de a felsorakozó rendõrök hamar véget vetettek a nem tervezett "összejövetelnek".
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
sajna én sem mentem de nem is bánom. nem volt az az érzés hogy ott kéne lenni. bár a Szerdai családias hangulat kifejezetten tetszett párszor... 😛
Remélem valami megmozdult és egy-két bástya megingott végre már Furulyás bácsi körül.
Kaposváriak vagyunk mi, fasza gyerekek... 😊
mukika vazz énsem tudtam felmenni :S
az egész stadion zengett!!
FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!!!
Kuva Debrecen<#schmoll2>#schmoll2>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Csak címeres kellene. Az FTC.hu-n nem találtam ilyet. Elõre is köszi.
2005. április 8., péntek 20:48
Idegenben szerzett elõnyt a Ferencváros a nõi kézilabda EHF-Kupa magyar házielõdöntõjének elsõ mérkõzésén.
Németh András csapata négygólos félidei hátrány után 31-30-ra tudott gyõzni Székesfehérvárott a Cornexi-Alcoa ellen. A visszavágót jövõ pénteken rendezik a Népligetben.