Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
A klub 6 havi bérrel és egy két éves járulékokkal tartozik !!!
És a csajok mindenképp lejátszák becsületbõl a hátralévõ mérkõzéseket.
A jelen körülmények között még két hétig tudják vállalni a játékot azonban a bajnokságot és a kupát szeretnék befejezni A KLUBB MIATT !!!
\"Never say never!\" W Churchill
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
de minek ezeknek hajtani komolyabb szinten ,ha ugyanúgy megkapják a pénzüket (évi 30-40 millióból sem fognak nyomorogni...én legalábbis eléldegélnék ennyibõl), ha meg nem, felháborodva ugatnak meg perelgetnek
mi kellene ide ---> netto 100000 és ha teljesítmény van, akkor jöhetnek a pluszok.....ha meg kevés????? kérem szépen...nem kötelezõ focizni....
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
mukika, kösz a segítséget! RÁ-KÓ-CZI!! :]
amugy jól paráztattátok a sárgákat! respect! 😉
A 95-96 BL szezon óta tart a mélyrepülés. Abból a lóvéból minden további nélkül europai szintû csapatot lehetett volna csinálni 4-5 év alatt, de akkor is voltak emberek akiknek a saját boldogulásuk elõbbre való volt a klubérdekeknél. Azóta sincs egy hang sem arról, hogy hová is folyt el az a rengeteg talált pénz! Mert ugye talált volt, mert ha nincs a BL a költségvetés akkor is megvolt, tehát az a pár milliárd pluszban jött. Akik pedig ezeket elszórták még mindig szabadlábon vannak. Na innen ered a gondok 90%. Ezek az emberek nyugodtan kitörölhetnék a fradi címerbõl a 3E betût.
Mág azt is megkockáztatom, hogy amit anno a futballisták a BL-el kerestek, abból csurrant-cseppent volna a többi szakosztálybnak is, csak hozzáértõ, nem tolvaj emberre kellett volna bízni a dolgokat. Na de ezeknek jó a zavaros, mert abban lehet a legjobban halászni!
de nem a szurkolók döntenek...és pont ez az állapot idegenít el a csapattól....vhogy undorító az egséz, ami ott folyik
bár amig a jo TSZ elnök ül abban a székban, addig ide szponzor nemjön!
de ez csak az én véleményem!
hát gondok vannak, komoly gondok, csak ne legyen belöle még nagyobb baj...
és direkt nem irtam alternativákat...
mi lesz itt.....
- Meglepõdtem a büntetésen, mert abszolút nem vártam - kezdte László Csaba. - Nem akarom magam szentként feltüntetni, de azt kell mondjam, hogy nagyon rossz a sportdiplomáciánk. A történtekhez tartozik a mérkõzéssel kapcsolatban, hogy amikor játékosok feküdtek a pályán - mindegy, hogy skót vagy ferencvárosi -, mi kirúgtuk a labdát, hogy ápolhassák õt. A Hearts vezetõedzõje kérte a játékosait, hogy ne adják nekünk vissza a labdát, hanem hozzák játékba. Ezt tettem szóvá a negyedik játékvezetõnél, és ezért küldtek a lelátóra. Legalább három olyan eset volt, amikor nem sportszerûen viselkedtek az ellenfél játékosai. A találkozó végén, tényleg visszamentem a pályára, ez tény. A skót edzõ nyújtotta a kezét, de én a kézfogás elfogadása elõtt megkérdeztem tõle, hogy hol a fair-play szelleme? Õ ezen úgy feldühödött, hogy bokán rúgott. A skót újságírók errõl a rúgásról napokig cikkeztek, ugyanakkor csodálkoztak, hogy a Ferencváros nem jelent fel senkit. Utólag azt mondom, hogy nekünk kellett volna ezt meglépni, de nem foglalkoztunk az üggyel, mivel úgy ítéltük meg, hogy nincs is ügy. A szurkolók miatt kiszabott 10.000 svájci frankos büntetés szintén érthetetlen számomra. Több rendõr volt, mint Fradi-drukker, és a mieink nem követtek el semmilyen komoly rendbontást.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Az UEFA fegyelmi bizottsága két mérkõzésre szóló eltiltással sújtotta a Ferencváros vezetõedzõjét, László Csabát, és 8300 dolláros, vagyis 1,6 millió forintos pénzbírságot szabott ki a klubra.
Az UEFA testülete a tréner skóciai viselkedését találta sportszerûtlennek. László Csabát december tizenhatodikán a Hearts ellen 1-0-ra megnyert UEFA Kupa-találkozó 68. percében folyamatos reklamálásért elküldték a kispadtól. Az összecsapás lényegében tét nélküli volt, mert egyik klub sem jutott tovább.
Ennek ellenére a szakember a lefújás után visszatért a technikai zónába, és ott összetûzésbe keveredett a hazaiak trénerével, az - AP amerikai hírügynökség szerint - õt megrúgni szándékozó John Robertsonnal. A skót edzõ viszont csak figyelmeztetést kapott kedden az UEFA-tól.
A Ferencváros Skóciában lépett fel utoljára az UEFA elõször kiírt csoportkörében, és végül négy meccsbõl négy ponttal zárta a küzdelmeket. A Hearts mellett a holland Feyenoord ellen hazai pályán ért el döntetlen a magyar bajnoki cím védõje.
László Csaba (Ferencváros): - Nem vagyunk könnyû helyzetben, a csatáraink rendre gólképtelenek, és bár kidolgozzuk a helyzeteinket, nem lõjük be azokat. Ezen mindenféleképpen változtatnunk kell, fõleg, hogy a célunk a továbbjutás, amiért mindent el kell követnünk.
Prukner László (Kaposvár): - Remélem sikerül "összedrótozni" a csapatot, és nem vallunk szégyent az Üllõi úton. Szeretnénk jó eredményt elérni, bár a keretben sok a sérült. Nehéz sorozat vár ránk, hiszen a Fradi után újra a Fradi vár a csapatra szombaton, immáron a bajnokságban.
A várható kezdõcsapatok
Ferencváros: Szûcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Tõzsér, Takács, Lipcsei, Huszti - Rósa D, Sowunmi, Bajevski
Kaposvár: Balajcza - Finta, Zahorecz, Mezõ (Kõrösi), Petrók - Farkas, Máté, Tóth B., Andruskó - Jovánczai, Oláh
A zöld-fehérek szakvezetõjét a 2004. december 16-i, Hearts elleni találkozón küldte el a kispadról a grúz Levan Paniasvili játékvezetõ, mivel reklamált, ám László Csaba a mérkõzés után visszatért a technikai zónába, és ott összetûzésbe keveredett a Hearts menedzserével, John Robertsonnal.
Robertson figyelmeztetést kapott az UEFA-tól, a Ferencvárosnak ezen kívül 8300 dollárt is be kell fizetnie a szövetség pénztárába.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lajos a második gólba egy picit szerintem benne volt a harmadikat nem láttam az elsõbe meg nem vonom bele!
a gondok miatt ilyenek. azt képtelenség kiverni a fajükböl.
és ez is, mint oly sok más furulyás úr adománya!
Az én részemrõl egyedül Lajost tartanám meg. Ez a meccs totál elszomorított. Teljesen megváltozott a véleményem. Itt lenne az ideje valami frissítésnek.
Ha pedig a csapaton belüli gondok miatt voltak ilyen szarok ( morál az semmi nem volt) akkor elég érdekes, és köszönjük Furulyás bácsinak, hogy ilyen Fradit is láthatunk.
de ameddig nincs pénz, ne is várj nagyon kirobbano formát, látványos cseleket, meg tartást, küzdést...
Nyerjen a Kaposvár, ha akkor is ilyen hozzáállást látunk... 2. félidõre szinte úgy kell kidrugdosni a csapatot! Nincs bal oldal, senki nem találja a helyét, megy az alibi foci.... ilyen egy lószar játékot.
Nincs semmi készülõdés, legalábbis nem tudok róla. Most az RTL ellen megy az aláírásgyüjtés stb... székház elõtti tüntetés is várható. Aki volt tegnap meccsen, az kapott szorólapot, és aláírhatott egy lapot, ami az RTL ellen szólt. A játékosoknak is szar a korai kezdés.
Az az úgynevezett Fradi szív pedig halott...
... megnyerjük a meccseket. Ki kell elemeznünk a helyzetet, de képesnek tartom arra a csapatot, hogy a jövõben eredményesebbek legyünk" - így az optimista Fradi-tréner.
- Egy lágyéksérülés miatt kellett cserét kérnem, nem bírtam volna befejezni a mérkõzést - mondta az elsõ félidõben amúgy aktívan játszó Sowunmi. - Az elsõ 45 percben egy jogos tizenegyestõl fosztotta meg a csapatomat a bíró, ami nagyban befolyásolta a meccs késõbbi alakulását. Meglepett, hogy a megszerzett vezetés után miért nem változtattunk azonnal a taktikánkon, mert ez esetben talán meg tudjuk tartani az elõnyünket. A végeredmény nem tükrözi a valós képet, mert legalább egy pontot érdemeltünk volna.