Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Már csak az a kérdés, hogy a Loki vagy a Gyõr lesz a bajnok? Sztem a Loki... 😞
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
1. DVSC-AVE Ásványvíz 43
2. Ferencváros 39
3. Gyõri ETO FC 38
4. Újpest FC 35
5. MTK Budapest 34
6. ZTE FC 32
segit mer rendes ezekben a nehéz idökben
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Btw amúgy azt nem értettem, hogy miért nem mert cserélni László Csaba. A hülye játékosok sose fogják megérteni, hogy változtatniuk kell a mentalitáson ha nem cserélik le õket. Ha egyszer azt vennék észre, hogy nini az ifi srác került be helyettem a kezdõbe akkro tuti máshogy állna hozzá.
Persze egyetértek, hogy Furulyás takarodj meg egyebek de amikor egy játékos nem tud levenni egy labdát, passzolni és FÕLEG lõni nem tud akkor ott már nem segít a pénz sztem.(mármint a játékoson)
Sose fordult elõ velem, hogy Fradista lévén tapsoltam az ellenfél góljának de a 2. Szpari gól után megtettem. Megérdemlik a játékosok(nem az összes), hogy kikapjanak és, hogy a MB tök utolsója megalázza õket egy ilyen góllal... Remélem több Fradi TVs meccs nem nagyon lesz(bár tudom, hogy úgyis) mert ilyet kínszenvedés egy zöldnek végignéznie... Grat a Debrecennek a bajknoksághoz!
Hajrá Fradi(majd jövõre)!!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
na persze a Nyíregyháza mérlege sem volt túl pozitív...
2005-04-13 Arany Ászok Liga Nyíregyháza - Ferencváros 2-0
2005-04-09 Arany Ászok Liga Ferencváros - Kaposvár 1-1
2005-04-06 Magyar Kupa Ferencváros - Kaposvár 3-1
2005-04-03 Arany Ászok Liga MTK - Ferencváros 3-1
2005-03-19 Arany Ászok Liga Ferencváros - Fehérvár FC 0-1
2005-03-16 Arany Ászok Liga Diósgyõr - Ferencváros 2-3
2005-03-13 Arany Ászok Liga Ferencváros - Gyõr 0-1
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha innen kimásznak a gödörbõl...
Nagyon elvagyok keseredve ! Ilyen játékkal még a Magyar Kupa is veszélyben van !
mellesleg úgy zuhan a csapat ázsiója, mint egy pilóta nélküli repülõ, a tavaszi fordulóban csak a Diósgyõr volt megcsípve, meg egy pont a Kaposvártól, mert már ezt is lassan pozitívumként kell felfogni az eddigi 3 (vagy már 4?) verseség mellett...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Az FSZSZ alelnöke szintén a vetítõk közé tartozik, akik hazugságokat kreáltak pl. azért, hogy Várszegi elmenjen.
Félreértés ne essék, engem különösebben már nem bosszant, hogy Várszegit elkergették. Akkor nagyon sajnáltam, hogy így alakult.
Csak akkor megy fel kissé a vérnyomásom, mikor az õt elüldözõ szurkolók - akik arról ismerszenek meg leginkább, hogy egy õstahót (Pintér Attila) éltettek meccsrõl meccsre, aki semmit nem tett le az asztalra (nekem ne mondja senki, hogy az õsszel megszerzett hétpontos elõnyt akár Furulyással a kispadon nem õrizte volna meg a Fradi) - arról kezdenek papolni, hogy tûrhetetlen, ami most a Fradinál megy és mindenki mondjon le meg menjen a francba a vezetõség.
Kérdezem: mondhat ilyet bárki, miután õ maga hiúsította meg, hogy a klubjának évtizedekre biztosítva legyen az anyagi háttere? Nem hiszem...
egyebet nem tudok mondani<#idiota>#idiota>
football without ultras is nothing
- Már lehet tudni, hogy kikkel tárgyalt?
- Nem az a fontos, hogy melyik országból jönnek a befektetõk, és majd a tárgyalások során elõkészített szerzõdések alapján kiderül, hogy ki mentheti meg a Ferencvárost.
- Sokáig akadályoztatta a Nemzeti Sporthivatal egy kéthektáros terület vitával a probléma megoldását. Hol tart az ügy?
- Igazából most egy hathektáros területrõl van szó, úgy érzem, hogy a két hektár nem téma, nem is vitatkozunk tovább, ezt az ügyet a Pénzügyminisztérium, az Államkincstár és a Sportfolió majd egymás között megoldja. Ettõl függetlenül még hátravan a vagyonhasznosítási szerzõdés, amelyben már megállapodtunk, és csak az a kérdés, hogy mikor kapjuk kézhez a hivataltól az errõl szóló írást.
- Valahol azt nyilatkozta, hogy játékosokat adnak el, ezek szerint "kiárusítás" lesz?
- A félreértések elkerülése végett pontosítanék: valóban adunk el piacképes játékosokat, de ez nem jelent kiárusítást, mert a helyükre vásárolni is szeretnénk néhány jó futballistát. Úgy tûnik, hogy a szakmai stábnak vannak kiszemelt játékosai, és legalább három futballistával szeretném megerõsíteni a csapatot.
- Hol tart a prémiumok kifizetése a labdarúgók esetében?
- Biztosíthatok mindenkit, hogy a prémiumot még április hónap végéig kifizetjük, és mostmár biztosan tudom, hogy minden rendben lesz.
- Mit szól az önnel szembeni szurkolói megnyilvánulásokról?
- Abszolút nem izgat ez a dolog, hiszen ebben az országban szólásszabadság van, ehhez mindenkinek joga van, illetve: a jelek szerint a Fradi elnökének nem.
Sághi István"
football without ultras is nothing
\"Never say never!\" W Churchill
A hírek szerint az MLSZ JB nem volt megelégedve Arany eddigi tavaszi teljesítményével, ezért került sor a váltásra. Ábrahám helyett egyébként Sápi Csaba dirigálja majd a Diósgyõr-Honvéd összecsapást.
nso
Arról most nem írnék, hogy kettõnk közül ki és miért ismerheti jobban a helyzetet.
Az viszont mindenesetre szomorú, hogy egyes Fradi-szurkolókat annyira elvakít az antiszemitizmus, hogy képesek emiatt végignézni saját csapatuk tönkremenetelét.
Válsztani kellett, hogy 1. zsidó ember legyen a Fradi tulajdonosa vagy 2. életben maradjon a Ferencváros.
A szurkolók KISEBB része kikényszerített egy döntést, ezért most a Fradi ára a béka segge alá süllyed, aztán majd megveszi - nem milliárdokért, hanem párszáz millióért - valaki, akinek ennyit megér a Fradi. A befektetõjelöltek ugyanis nem azért várnak, mert nem tudnak dönteni, hanem azért, mert tudják: minden nap után milliókkal lesz olcsóbb a Ferencváros.
Aztán majd jön egy újabb tulajdonos - ha kis szerencsénk van, nem lesz zsidó ember, és párszázan majd nem üldözik el úgy, mint egy éve...
Te is csak a Médig által elmondott dolgokat tudod, és csak azokat írtad most le. A Média hazudik fõleg ellenünk. Járj el mecsekre és megtudod mi az igazság. Csak legyen egy kis ismeretséged...
Várszegi ezen 1.6 milliárdot bukott - ennyit fizetett ki a klubnak, majd adta vissza ingyen a részvényeket -, plusz annyit, amennyit a játékosok fizetésére, a büntetésekre, a szurkolói randalírozások miatt kapott bírságokra kifizetett.
Ezek az állítólagos szurkolók azok, akik elkísérik a csapatot Koppenhágába, szétverik a buszt és a fél várost, hogy Várszeginek fizetnie kelljen.
A kiemelt részhez kommentárt sem érdemes fûzni, a háttérben folyó dolgok néhány elvakult ember agyának szüleményei...
Õk nem a háttérben folyó dolgokról tudnak, hanem a zsidózás lebeg a szemük elõtt, az vezérli õket, meg hogy zsidó tulajdonosa nem lehet a nagymúltú Ferencvárosnak.
Vannak idõszakok, amikor az ilyen hozzáállást megengedheti magának egy csapat, de a Ferencváros manapság nem ilyen...
De ha ezt Te így gondolod, én azt tiszteletben tartom, csak éppenséggel akkor nem kell sírni amiatt, hogy most itt tart a csapat...
Pont a mostani hétvégi Kaposvár elleni mecsrõl hallottam egy olyan sztorit hogy köpni-nyelni nem tudtam. De ezt nem szeretném elmesélni, akit érdekel olvasgasson az Indexen.
Várszegi féle alakok nem kellenek a Fradiba. Zsidó volt, és a Zsidó MTK volt a "testvércsapatunk". De ez nem volt AKKORA gond. Érdekes módon viszont Várszegi jól járt ebbõl de kurvára, és ez bundagyanus ügy, mert a Fradi ugyebár megnyerte a Magyar kupát, és szarul szerepelt a bajnoki hajrában, de viszont PONT az MTK lett a bajnok, mert a Fradi szarul szereplése miatt PONT õk jártak jól. Mindkét csapat jól járt(Bõvült Várszegi Úr pénztárcája), de a bajnoki cím is simán a miénk lehetett volna...
És akiket te "állítólagos Fradi-drukkernek" nevezel, õk azok akik tudnak valamit a háttérben folyó dolgokról, és õk azok akik még akkor is támogatják éltetik a csapatot és elmennek minden mecsre, ha utolsóak a bajnokin, vagy ha épp tele van a csapat román cserejátékosokkal, vagy ha netán pénzügyi gondok vannak.
Ha az a 100 seggfej nem üldözi el a Várszegit, most lenne egy jó kis BL-csapatunk, ehelyett meg sírunk, hogy miért elsõ osztályú a Debrecen. Amúgy ha a Loki kiesett volna, és 1-2 játékos el is ment volna, akkor is azonnal visszajutottak volna.
Egy a gond: sok ebben a volna.
A Loki elsõosztályú csapat (a szó mindkét értelmében), de a Fradi is ott tarthatna, vagy még elõrébb, ahol õk, csak éppenséggel a Lokinak nincs 200 seggfej "szurkolója", akik azért, mert valaki zsidó, azonnal elüldözik, ahelyett, hogy befognák a pofájukat, hogy valaki még költ erre a csõd szélén lévõ klubra.
Nem lenne jó elfelejteni, hogy egy év alatt hova juttatta a klubot ez a néhány állítólagos Fradi-drukker!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
És ez csak 1 pl. volt.