Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A fiatalok jó szerepeltek a meccsen, különössen Takács Ákos.
Ha Takács hozni tudja a meccsen mutatott formáját, akkor hasznára fog válni a csapatnak.
Szerintem akik jó játszottak a meccsen: Gyepes, Huszti , Rósa, Takács
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Never say never!\" W Churchill
Aki nem üti meg a Ferencvárosi színvonalat az mennyen innen el...
Fiornemtinánál volt pénz mikor visszasorolták Õket?
Nagyon hidegen hagy, hogyha nem lesz meg a bajnoki cím...
Minek ide Szkukalek,Bajevski,Penksa,Sasu,Kapics???Frissítés kell a csapatnak!!!
Mit tett Penska mostanában a Fradiért? Semmit
Szûcs sem a régi már.....
A Kapic nagyon hiányzott a csapatból, szûrõ nélkül nem lehet eredményes támadófocit játszani.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
nembaj ezt mindenképp nyerni kell..... + az összes többit :-)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
istenem...
na akkor...
A FRADINAK LASSAN VÉGE LESZ....
ezt akartam kifejteni az elõzõben is...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
football without ultras is nothing
- kézi
- vizilabda
- jégkorong mi lesz velük jövõre ?
Valaki(k) itt nagyon kívár(nak) !
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
>>>milyen kérõkrõl van szó?
"Emellett egy kicsit zavaró lenne most még a Fradi ügyeit is bevállalni, de semmi sem kizárt."
>>>erre meg no comment....
(az izraeli tulajdonos szerintem csak pletyka, amit valszeg a lilák vagy egyéb barátok találtak ki)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
"Elõször 1991-ben, majd néhány évvel késõbb újra tárgyalt az egyesület megvásárlásáról, ám miután elviekben mindenrõl megegyezett az akkori klubvezetéssel, mindkét alkalommal átverték."
" -Portsmouthban óriási munkába kezdtünk. Új stadiont építek, játékosokat vásárolok, a legnagyobbak mintájára szeretném átszervezni a csapatot. Erre 200 millió eurót - 50 milliárd forint! - költök."
Ezek után nagyon kíváncsi lennék, hogy kik verték át hajdanán, jó lenne tudni a neveket...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!