Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

football without ultras is nothing

boldog karácsonyt mindenkinek

én is kellemes ünnepeket kívánok minden magyar focidrukkernek!

mukika
köszi a jókivánságokat!!

és békés, boldog karácsonyt kivánok én is mindenkinek. bár én személy szerint már nagyon nem szeretem ezt az egészet, de ez van! 😊

JackDaniels
Pénzt minek? Úgyis csak ellopnák.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill

Oncsi
BOLDOG KARÁCSONYT MINDEN FRADISZURKOLONAK ÉS JÁTÉKOSNAK !!!
BOLDOG UJ ÉVET MINDEN FRADIBARÁTNAK !!!HOZZON A 2006-os ESZTENDÖ SZÉPET,JÓT,3 PONTOKAT,PÉNZT,ÉS JO JÁTÉKOT !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Ramore
miért, legalább a szavazásban az elsõk legyünk, ha már másban nem is?
Amúgy meg néztétek már a www.bestfootballer.com-ot?
Puskás "Öcsi" bácsi vezet vagy 81243 szavazattal!
A második helyezet csak 20293 szavazatot kapott eddig!
(61 ezer a különbség!)
A www.famousteams.com-on mi vezetünk 21619 szavazattal!
😄DDDDDD
Tessék nyomogatni a VOTE-ot!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Elment a házi gólkirály, nincs egy épkézláb csatárunk a fiatalokon kívül.
Remélem a befektetõ kinyitja a pénztárcáját, mert még nagyobb sz*r-ba kerülünk!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden FRADIstának!
;D
HAJRÁ FRADI!

Kaplan
Ma van a határidõ a pályázattal kapcsolatban. Kíváncsi vagyok mi fog kisülni...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ramore
hála az égnek, legalább nem rontja tovább a levegõt és talán, még, ha nagyon kicsi is rá az esély, de megnevelik a bunkóját!
Oncsi
Mégis megy Angliába😞..Sok sikert Dénes<#eljen><#eljen>

Oncsi
Rósa Megy Angliába???jo lenne ha maradna,szükségünk van rá<#hawaii>

Medved újra Magyarországon van és csapatot keres magának. A ZTE-tõl már elküldték.... Remélem nem

(mert csak véletlenül lett gólkirály amiatt a Vasas elleni meccsen 7-1 asszem...)

Oncsi
Tud valaki valamit az erösitésekröl,ha egyáltalán lesz??

gabber_saviola
furulya max akkor távozik ha a temetõbe viszik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hiányt kell pótolnia a befektetõnek
Nem született döntés az FTC Rt. pályázatának ügyében
2005. december 19. 15:18

MNO
Nem született döntés az FTC Rt. pályázatának ügyében. Az egyetlen befektetõ, a TDZ Kft. jelentkezett az Üllõi úti ingatlanok vagyonkezelõi jogaiért kiírt pályázatra. A Kincstári Vagyonigazgatóság Hasznosítási Tanácsa azt kérte a cégtõl, hogy december 23-ig pótolja a szükséges dokumentumokat. Csak január végén lehet új elnöke az FTC-nek.

Ma délután került sor az Üllõi úti 6 plusz 2 hektáros ingatlan vagyonkezelõi jogának értékesítésére kiírt pályázat gyõztese által beadott anyag elbírálására. A 100%Fradi információi szerint hiánypótlásra kötelezték a TDZ Kft.-t, mivel a cég a Fradinak kifizetendõ bruttó 1,2 milliárd forint helyett „csupán" nettó 1,2 milliárdról mutatott fel bankgaranciát. A pályázat gyõztesének ezt december 23-ig kell pótolnia.

Ha idén fizet a TDZ Kft, abban az esetben 300 millió forint az áfa összege, ha csak jövõre, akkor 240 millió.

A pályázat gyõztese vállalja egy minimum 15 ezer férõhelyes, fedett stadion megépítését. Ezen kívül egy birkózó csarnok, valamint egy ötezer fõ befogadására is alkalmas kézilabda csarnok készül el három éven belül. A létesítmények alatt egy 6500 férõhelyes garázst is tervez a befektetõ.

A labdarúgóknak egy évig a Puskás Stadion lesz az otthona, de bérleti díjat és a költözéssel felmerülõ költségeket is a befektetõ állja. Azt azonban most még nem lehet tudni, hogy az építkezés mikor kezdõdik el.

Csak január végén lehet új elnöke az FTC-nek

Legkorábban januárban lehet új elnöke a Ferencvárosnak. Furulyás János, a klub elsõ embere a hétfõi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy miután a jelenlegi vezetõség mandátuma 2006. január 31-én jár le, csak a harmincadikára összehívott közgyûlésen választanak új tisztségviselõket. Az elnök ezzel válaszolt azokra a lapinformációkra, amelyek szerint december 31-i nyugdíjba vonulása után Sipos Jenõ venné át helyét az egyesület élén.

énmeg senkinek sem..

várjuk ki mi lesz a vége
pisz

Láma!
hát inkább az NS-nek hiszek még mindig.

ennéetypöttyhu
Az egyik napilap egyik számában „leváltotta” az FTC elnökét, Furulyás Jánost.
Mitöbb, már az utódot is megnevezte Sipos Jenõ, a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának szóvivõje személyében.
Már régóta nem olvasom az ominózus lapot, mert rosszabb lett, mit egy bulvárlap – válaszolt honlapunk érdeklõdésére Furulyás János. - Nem tudok róla, hogy lemondtam volna, fõleg nem január elsejétõl, egy dolog azonban bizonyos: az elnöki mandátumom január 31-én lejár, ezt megelõzõen, január 30-án ül össze az FTC közgyûlése. Ami pedig az FTC Rt- nél betöltött elnöki funkciómat illeti, az 2008-ig érvényes, és ismétlem: nem tudok róla, hogy lemondtam volna.
(nb1.hu)

Furulya távozása után, remélem a homoszexuálisok indulóját is eltünetik már végre a honlapról és lesz egy totális tisztulás...

és a Tepszicset is elvihatné valaki Madagaszkárra....

Láma!
ezt mi irta??
met az enyémet az NS. Ns-nek nyilatkozott a TDZ kft. ügyvezetöje, aki azt mondta, hog 50milliárd forintos beruházást terveznek, és érdemben akarnak foglalkozni a focicsapattal is. mert a héten megegyeztek aklubbal.

Furulyás: maradok!

Budapest, december 19., 12.10 2008-ig szól az elnök megbízatása.

Az egyik napilap egyik számában „leváltotta” az FTC elnökét, Furulyás Jánost.
Mitöbb, már az utódot is megnevezte Sipos Jenõ, a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának szóvivõje személyében.
Már régóta nem olvasom az ominózus lapot, mert rosszabb lett, mit egy bulvárlap – válaszolt honlapunk érdeklõdésére Furulyás János. - Nem tudok róla, hogy lemondtam volna, fõleg nem január elsejétõl, egy dolog azonban bizonyos: az elnöki mandátumom január 31-én lejár, ezt megelõzõen, január 30-án ül össze az FTC közgyûlése. Ami pedig az FTC Rt- nél betöltött elnöki funkciómat illeti, az 2008-ig érvényes, és ismétlem: nem tudok róla, hogy lemondtam volna.

:C
Láma!
"Úgy tudjuk, teljesenmegújul a vezérkar: Furulyás János dec. 31.-én nyugdíjba vonul helyét Sipos Jenö veszi át, aki a VPOP szovivõje.<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

A játékoskeret bõvítése nagyon el kéne.
1-2 jó csatárra gondolok

HAJRÁ FERENCVÁROS!

😄DDDDDDDD
Egyetértek veletek a kézis lányok megérdemlik az új csarnokot!

Rudee
Le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Nyah végre valami jó hír! Jöhetne befeketetõ, vele sok pénz, amibõl vehetnék egy két külföldi játékost . Bundesliga 2bõl (mert kb olyan erõs liga mint az NB1) meg Angliából, és Olaszországból

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gyepesnek a nyáron lejárt volna a szerzõdése???

a többi hírnek örülök és remélem igazak

Rudee

Végre 1-2 jó (vagy jobb) hír:

Gyepes végleg a Wolverhamptoné
Ebbõl lesz egy kis pénz

Egy érvényes pályázat - elbírálás hétfõn

Csoda, de bízzunk benne hogy komolyak az érdeklõdõ szándékai.

Kézilabdacsarnokot is építene a pályázó?
Építsen nyugodtan, megérdemlik.

Kaplan
Jobbulást!!

Nem akarok offolni de nekem se volt egyszerû évem.
Évelején a bal kezemrõl a mutató-középsõ-gyûrûs ujjba olyan szinten belevágott egy üveg. Hogy majdnem nagyon gáz lett belõle és 2 ujjal éltem volna az éltem tovább a bal kezemen.
Évvége felé pedig a jobb combomba olyan mély sebet vágot egy kis kiálló fém szerû szar , hogy csak ömlött belõle a vér. Szerencsére ebbõl sem lett nagyobb baj. Meg rajtam volt a gatya. Ha nem lett volna rajtam ... vérmérgezés + még nagyobb gáz.

Szóval , jobbulást , épûlj fel!

Jobbulást néked, és elõre is Kellemes Ünnepeket minden Fradistának!

HAJRÁ FERENCVÁROS!

Ui.: 15-16.-án figyelni ám!

Láma!
egyébként én februárban egyik barátomat (csaj) rántottam vissza a zebrán, igaz piros volt nekünk, de nem forgalmas rész, mert a taxis csak jött, és kb 20cm-re se volt a csajtol, mikor visszahuztam. a taxis persze nem is lassitott, egyenesen ment tovább.

én is jobbulást kívánok.
és drukkolok a taxis ellen

hu vazze ez kemény, 3adik képet meg sem mertem nyitni

télleg jobbulást, elvégre kell még az a láb az utcai balhékra a derbik elõtt <#vigyor3>

mégegyszer mielõbbi jobbulást

djemba-djemba
Jobbulást kívánok!

mukika
köszi mindenki!!! Már sokkal jobban vagyok! 😛 nem is fáj már annyira... 😊)))

REALista
Jobbulást!
Nekem is volt nyílt törésem csak nekem a csuklóm tõrt el!!!Majdnem le kellett vágni a kezem de szerencsére nekem nem mondták el akkor!!Már csak egy halvány heg látszik a csuklómon!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Láma!
jobbulásost!!!

jobbulást kívánok és tényleg ne hagyd el magad, szorítunk neked

egyébként átérzem a helyzetet, nekem is voltak már, nem ilyen súlyos, hasonló eseteim és van egy cimborám akinek hasonlóan volt összerakva a lába, õ egy "picit" szarabbul járt sajnos (nem írom le, mert bátorítani akarlak...)

mégegyszer jobbulást

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

ehh, jobbulást
gabber_saviola
Jobbulást

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Jobbulást.

mukika
hi!

kicsit eltüntem... volt egy súlyos balesetem akit érdekel klikk...

Így szezon végére örülök, hogy magára talált a csapat, és nagy ívben elkerülte a kiesõ zónát. úgy látom Gellei mégiscsak sokat segített. Csak így tovább.

nem
most pontegyelõség esetén a több nyert meccs számít, utána a gólkülönbség

vicc :\

Buddy
(nem mintha ez sokat szépítene a szitun 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
de a gólküli jobb, mint a Gyõré, nem? vmint le is lettek alázva az üllõin...ezek alapján a Fradi van elõrébb

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

amugy 9.-ek vagyunk 18ponttal akár csak a Gyõr és mögöttünk 10.helyen a Pécs

Buddy
azért ez a Fradira nézve nem egy dicsõség...feljebb csúszni az oké...de a 8. helyre? 😊

no remélem tavaszra összeszedik a bandát...a dobogó kéne...végül is papíron minden lehet