Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szavazzatok minden nap,és jelezzétek a többi fradistának!!!
Köszi!

nemkell még elõre inni a ...

kemyényen nyertünk zsinorba eddig 2 meccset és mind2 ellenfél lófaszjancsi volt... igaz õket LCS-nél nemtudtuk volna megverni sztem!

majd ha ezt így tudjuk folytatni akkor már lehet beszélni ilyen dolgokról...

djemba-djemba
Van már legalább tartása a team-nek!

mabbak
igen penge ez az oldal :-D
ui: mondtam hogy megesszük õket reggelire <#idiota>
csak így tovább! hajrá fradi!
Rudee
Feljebb, egészen a 8. helyig.

Szar Bayern, szar Bayern :)

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#worship><#worship>
- nagy mák, de yó csapatnak szerencséje van...

dardevil
<#eljen>

A 92.percben Lipcsei beadásából Balog Zoltán szerezte a gólt.
Ha jól tudom feljebb csúsztunk a tabellán! :-D
HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

www.famousteams.com
Szavazzatok minden nap,hogy továbbra is elsõk legyünk!Köszi!Hajrá Fradi!

mabbak
van még vmi ebben a csapatban....
hajrá fradi!
ui: a sopront <#hamm> reggelire!
vezettünk 0-1re aztán lett 2-1 után fordítottunk 2-3ra!!!

SZÉP VOLT FIÚK!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
<#worship>

Hátrányból fordítottunk, igaz?
Ez erõt adhat a Sopron ellen!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

mint a falat kenyér annyira kellett

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#eljen><#eljen>

Lipcsei végzett el szabadrúgást 23 méterrõl, a lövés Turi mellkasáról kipattant, és az érkezõ Szalai 8 méterrõl, a kapu jobb oldalába lõtt. 2-3 <#smile>
dehogynem SZALAI!!!!!!!!!!

ez a buzi livescore baszakxik!!!!

és 2:3<#smile>
thá mégse 😞((

2-3!!!!!
yesyes

gabber_saviola
na ezt fejezd be lécci, viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
az csak szmájli, nem az én arckifejezésem...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

te buta vagy <#gonosz1>
meccsen röhögnél meg tapsolnál, amikor az ellenfél gólt lõ a fradi-táborban...
DJ Bee18
milyen flém? csak beírtam egy eredményt, a flémrõl Takezót kérdezd, õ sértegetõzik, és még csak nem is reagáltam rá, direkt a flém elkerülése végett...

gabber_saviola
fémelésre egy mákod van, hogy büntit még nem tudok adni

még te pofázol??? takarodjál már innen
jah Jovánczai!!!

remélem nyerünk...

DJ Bee18
NO COMMENT

paraszt, takarodjál el -.- és tanuljál meg normálisan fórumozni a k**** *****
zaki
2-2

2-1😞

DJ Bee18
2-1 <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#taps><#taps><#taps>

paszmek, ety-ety :C
a nyáron kötött szerzõdésében van egy olyan opció, hogyha külföldi klub akarja vinni, akkor elengedik.. szóval ebben sem lesz semmi pénz
legalábbis én igy tudom

football without ultras is nothing

Rudee
Nyáron úgyis ingyen mehetne el, inkább most adjanak érte pár 10 milliót.

Kaplan
Király, még egy oszlopos tag. Nah mindegy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee

szanics
Mondjuk szerintem játékvezetõi kérdésben ne vitatkozzunk vele, másban persze kretén...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
Ja, a Fitos is jól adta!<#eljen>

A legfontosabb,hogy az ifjoncoknak legyen részük sikerélményekben.Ha a következõ szezon is ilyen lesz,nem sokan fognak maradni.Ha a csatársort meg tudnánk erõsíteni,legalább 1 jó játékossal,akkor már most összel is vagy 5-6 meccset még behúztunk volna,de akkor tavasszal jóval több gyõzelmünk lenne.

Puhl már mondott egyet smást az utóbbi idõben...

Láma!
szerintem is jol lesz a Bartha gyerek, de aki mégjobb lesz, az Fitos!ott szopatta a lokit ahol csak akarta. ha ugy áll a focihoz, ahogy gera tette, akkor még lehet akkora játékos mint ö, vagy talán nagyobb is.

szanics
Még Puhl Sándor is azt mondta, hogy ez egy oltári nagy büntetõ...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
Gólba tartó labdánál mind1, hogy vétlen vagy szándékos! Ott már nincs különbség! Az tizi volt.

Miért lett volna 11-es?Budovinszky elvetõdött,onnantól kezdve mozdulatlan volt a keze,az a barom meg belerúgta.Ezt "vétlen kezezésnek" nevezik.Ugyanis nem kapott a kezével a labda után.

Megint kijött az,hogy nincsenek góllövõ csatáraink.A 2004-es õszön volt aki betaláljon,és akkor jöttek is a gólok.Azt mondom,hogy minden a mostani téltõl függ.Ha olyan vki veszi kezébe a részvényeket,aki csapatot akar csinálni,akkor szét fogjuk szedni a mezõnyt,ha megint nem lesz semmi,csak ilyen Celladam-szerû,akkor talán a tavaszt sem tzdjuk elkezdeni.

djemba-djemba
Lehet, hogy szar a védelem, de 2 meccs 0 gól! Ennyi erõvel akkor a csatársor is szar! Bár sztem a Bartha egy tehetség! Kell neki vagy 2 év, és mehet külföldre okosodni!

lehet szidni a kassait, de a loki cseppett sem volt jobb, a szaros kis sztárjaik nagyon unalmasok már, az élen a supkával, tévedtek már a hasznukra épp eleget és tévedtek már a kárunkra ebben az évben még többett

bajnok csapathoz a játoskerethez, na meg a nagy arcukhoz képest nem mutattak semmit

ez az én véleményem, lehet, hogy túlságosan utálom õket, és elfogult vagyok, de szerintem van benne igazság

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Laffite
Lehet tényleg nem kéne bántani a jóembert, sztem így is kap pont eleget a fejére debreceniektõl 😊 A Fradi meg jól járt, mert bár a védelem hát finoman szólva nem mûködött valami hatékonyan, mégis kapott a csapat 1 pontot.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Láma!
az igaz😄
azt nem is vitatom

zaki
olyan mind1, mert a Sidibe helyzeténél 100000000%-os tizi volt :o