Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
kemyényen nyertünk zsinorba eddig 2 meccset és mind2 ellenfél lófaszjancsi volt... igaz õket LCS-nél nemtudtuk volna megverni sztem!
majd ha ezt így tudjuk folytatni akkor már lehet beszélni ilyen dolgokról...
ui: mondtam hogy megesszük õket reggelire <#idiota>#idiota>
csak így tovább! hajrá fradi!
- nagy mák, de yó csapatnak szerencséje van...
Ha jól tudom feljebb csúsztunk a tabellán! :-D
HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Szavazzatok minden nap,hogy továbbra is elsõk legyünk!Köszi!Hajrá Fradi!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
<#worship>#worship>
Hátrányból fordítottunk, igaz?
Ez erõt adhat a Sopron ellen!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
mint a falat kenyér annyira kellett
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
yesyes
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
meccsen röhögnél meg tapsolnál, amikor az ellenfél gólt lõ a fradi-táborban...
remélem nyerünk...
legalábbis én igy tudom
football without ultras is nothing
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Megint kijött az,hogy nincsenek góllövõ csatáraink.A 2004-es õszön volt aki betaláljon,és akkor jöttek is a gólok.Azt mondom,hogy minden a mostani téltõl függ.Ha olyan vki veszi kezébe a részvényeket,aki csapatot akar csinálni,akkor szét fogjuk szedni a mezõnyt,ha megint nem lesz semmi,csak ilyen Celladam-szerû,akkor talán a tavaszt sem tzdjuk elkezdeni.
bajnok csapathoz a játoskerethez, na meg a nagy arcukhoz képest nem mutattak semmit
ez az én véleményem, lehet, hogy túlságosan utálom õket, és elfogult vagyok, de szerintem van benne igazság
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC