Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jutok szóhoz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nyugodj békében Zava!
Részvétem a családnak...
A 31 éves, négyszeres magyar válogatott labdarúgó szerdán csapata mérkõzésén állítólag szalagszakadást szenvedett, majd napról napra gyengébbnek érezte magát. Hrutka János, Zavadszky barátja és egykori csapattársa az NSO-nak elmondta, hogy hamarosan találkozik a szerencsétlenül járt játékos feleségével, és együtt repülnek Ciprusra.
http://gaborszantai.co.uk/
Életének 32. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Cipruson Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása.
Az Apollon Limassol futballistájának halálhírét korábbi játékostársa és barátja, Hrutka János közölte a http://www.nb1.hu honlappal, majd a válogatott menedzsere azonnal gépre szállt Ciprus felé.
Zavadszky itthon a Ferencvárosban, a Dunaferrben és az MTK-ban is megfordult, elõbbi két klubbal a bajnoki címet is elhódította. Tagja volt annak az FTC-nek, amely - egyedülálló módon - kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába 1995-ben, és ott volt az atlantai olimpiát megjárt csapatban is.
Zavadszky Gábor 1974. szeptember 9-én született Budapesten. Pályafutását a Ganz-Mávagban kezdte, majd játszott az Építõkben, innen került késõbbi legnagyobb sikerei színhelyére, a Ferencvároshoz. Az Üllõi úton nem csak a bajnokcsapat tagja lett, hanem meghatározó játékosa Dunai Antal olimpiai válogatottjának is. A felnõtt nemzeti együttesben Bicskei Bertalan irányítása alatt, Ausztrália ellen mutatkozott be 2000-ben. Ezt követõen még háromszor ölthette magára a címeres mezt, legutóbb San Marino ellen. A Dunaferrben, majd az MTK-nál is kihagyhatatlan játékos volt a középpályán, majd 2004 nyarán az Apollon Limassolhoz szerzõdött. Feleségét és ikreit - két kisfiút - hagyta hátra.
http://gaborszantai.co.uk/
ezeknél nemhiszem h gyengébbek 😊
football without ultras is nothing
Az MLL honlapja szerint idén is megrendezik a terembajnokságot. A korábbi évek gyakorlatától eltérõen ezúttal nem kerül sor selejtezõkre, hanem február 4-én és 5-én kétnapos torna zajlik majd Debrecenben, a Fõnix-csarnokban, és annak a zárásaként avatnak bajnokot. Jelenleg a profi klubokkal zajlik az egyeztetés, az MLL a résztvevõk listáját az írásos megállapodások megkötése után hozza nyilvánosságra.
Egyelõre az biztos, hogy a Ferencváros, a Pécs, a Gyõr és a Sopron a bajnokság idõpontjában külföldön edzõtáborozik, ezért nem tudja vállalni a részvételt. - nb1.hu
A tavalyi leégés után nem is bánom.
miko lesz elnökségi ülés? miko lesz befektetõ? miko lesz furulya eltemetve?
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
OMG
Oncsi: Remélem igaza lesz Dalnoki bá' nak, és tényleg 2006 egy jó évünk lesz!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Boldog és (FRADI) Sikerekben gazdag Új Évet Kívánok minden FRADIstának!
😄DDDDDDDDDDD
Ui.: Legyen 2006 a (pozitív) Változások éve!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Budapest, december 31., 1.45 A szerb csatár a Lokival is tárgyalhat.
A zuhanyhíradóban "futótûzként" terjedt a hír miszerint az FTC tárgyalásokat kezdeményezett Igor Bogdanoviccsal, a DVSC volt (?) csatárával. A játékos menedzsere, Vladan Filipovic elmondta: egyelõre "informális" szinten került szóba a csatár neve a zöld-fehéreknél.
- Valóban felmerült ez a lehetõség - így a menedzser -, de mint ismeretes, a Loki sem mondott le még végleg a csatárról. Ugyanakkor nem titok, hogy Kerekes Zsombor segítségével egy holland lehetõség is felmerült, igaz, a Willem II vélhetõen nem tudja majd megfizetni a törökök által kért összeget. Ha már a törököknél tartunk: õk is keresnek új csapatot Bogdanovic számára, ám jelezték: ha nem sikerül új klubot találni a támadónak, akkor inkább megtartják maguknak, amolyan tartalékként.
Filipovic még elmondta: a volt emtékás és soproni Lazic neve is szerepel Gellei Imre kívánságlistáján, de õt Pintér Attila is csábítja a Vasasba - mint ismeretes, õk Sopronban méár dolgoztak együtt, és nagyon jól kijöttek egymással."
Ehhh. Kamu hír szerintem... Ja persze nb1.hugy
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ma a kínai Csonking Lifan pályaedzõje lett Goran Kopunovics, a Ferencváros volt csatára, aki idáig a zöld-fehérek utánpótlás-szakosztályánál dolgozott. Kopunovicséknak nem lesz könnyû dolguk, a Lifan ugyanis 6 fordulóval a vége elõtt a 14 csapatos bajnokság utolsó helyén szerénykedik, 9 ponttal leszakadva a még bennmaradó Shenzentõl.
Az elsõ osztályban játszó Lifan a 34 ezres Olimpiai Stadionban rendezi hazai mérkõzéseit, és évente mintegy 6 millió dollárból gazdálkodhat. Érdekesség, hogy a csapatnak csak kínai játékosa van.
no comment
Pedig a nyáron úgy hozták õt elõ, hogy a szezon legjobb igazolása... hú de rühellem õt.
nyugodtan haza lehetne küldeni
jol jönne most egy "jo barazi"<#wink>#wink><#wink>#wink>
Amúgy amit Dalnoki mondott arra kiváncsi leszek <#worship>#worship>
Hajrá Fradi! Hala Madrid!
- Ahogy ígértem, januárban visszatérek az Üllõi útra, és remélem, hogy sikerül minél többet segítenem a Ferencvárosnak tavasszal - mondta Leandro, aki a menedzserével együtt érkezik Budapestre.
(si)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Fradi! Hala Madrid!
menekül mindenki
ha esetleg jön is az a befektetõ, akkor sem lesz hova erõsiteni, max magyar viszonylatba