Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

nem jutok szóhoz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
Uhhhhhhh. Azt sem tudom mit mondjak... Olyan hirtelen jött ez az egész. Aztakurva.

Nyugodj békében Zava!

Részvétem a családnak...

Ma hajnalban, tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, a ciprusi Apollon Limassol magyar labdarúgója.
A 31 éves, négyszeres magyar válogatott labdarúgó szerdán csapata mérkõzésén állítólag szalagszakadást szenvedett, majd napról napra gyengébbnek érezte magát. Hrutka János, Zavadszky barátja és egykori csapattársa az NSO-nak elmondta, hogy hamarosan találkozik a szerencsétlenül járt játékos feleségével, és együtt repülnek Ciprusra.

http://gaborszantai.co.uk/

Meghalt Zavadszky Gábor, az FTC volt futballistája

Életének 32. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Cipruson Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása.
Az Apollon Limassol futballistájának halálhírét korábbi játékostársa és barátja, Hrutka János közölte a http://www.nb1.hu honlappal, majd a válogatott menedzsere azonnal gépre szállt Ciprus felé.

Zavadszky itthon a Ferencvárosban, a Dunaferrben és az MTK-ban is megfordult, elõbbi két klubbal a bajnoki címet is elhódította. Tagja volt annak az FTC-nek, amely - egyedülálló módon - kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába 1995-ben, és ott volt az atlantai olimpiát megjárt csapatban is.

Zavadszky Gábor 1974. szeptember 9-én született Budapesten. Pályafutását a Ganz-Mávagban kezdte, majd játszott az Építõkben, innen került késõbbi legnagyobb sikerei színhelyére, a Ferencvároshoz. Az Üllõi úton nem csak a bajnokcsapat tagja lett, hanem meghatározó játékosa Dunai Antal olimpiai válogatottjának is. A felnõtt nemzeti együttesben Bicskei Bertalan irányítása alatt, Ausztrália ellen mutatkozott be 2000-ben. Ezt követõen még háromszor ölthette magára a címeres mezt, legutóbb San Marino ellen. A Dunaferrben, majd az MTK-nál is kihagyhatatlan játékos volt a középpályán, majd 2004 nyarán az Apollon Limassolhoz szerzõdött. Feleségét és ikreit - két kisfiút - hagyta hátra.

http://gaborszantai.co.uk/

Vietnám, Laosz??? vagy csak nem a magyar focisták álmainak netovábbja, a Srí Lankai élvonal?<#idiota>

u19ben csak vannak stabil bekkek <#zavart1>

ezeknél nemhiszem h gyengébbek 😊

football without ultras is nothing

mukika
Tímár külföldre utazott remélem ott is marad... A favágó Budo is mehetne vele. Bár a végén így nem marad védõnk! :CCCCc

mukika
Budapest, január 4., 19.00 A Fradi biztosan nem lesz ott Debrecenben.

Az MLL honlapja szerint idén is megrendezik a terembajnokságot. A korábbi évek gyakorlatától eltérõen ezúttal nem kerül sor selejtezõkre, hanem február 4-én és 5-én kétnapos torna zajlik majd Debrecenben, a Fõnix-csarnokban, és annak a zárásaként avatnak bajnokot. Jelenleg a profi klubokkal zajlik az egyeztetés, az MLL a résztvevõk listáját az írásos megállapodások megkötése után hozza nyilvánosságra.
Egyelõre az biztos, hogy a Ferencváros, a Pécs, a Gyõr és a Sopron a bajnokság idõpontjában külföldön edzõtáborozik, ezért nem tudja vállalni a részvételt. - nb1.hu

A tavalyi leégés után nem is bánom.

mukika
😉

Január 31-ig remélem minden megoldódik...

és a tepszicset ki ne hagyd !!!

Láma!
bármikor, csak a sorrendet forditsuk meg😄

óóóóóó,mekkora avatar loál 😄

miko lesz elnökségi ülés? miko lesz befektetõ? miko lesz furulya eltemetve?

mi lenne velünk nélküle <#idiota>

mukika
Oncsi
Tiber krisztián

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Most olvasom hogy a pár évvel ezelötti gólkirály tibet krisztián az osztrák 4.liga csapatánál füvet is nyir,pedig 18 20 golokat lö..le kelene igazolni !!4

Oncsi
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN FRADISTÁNAK !!

Abban reménykedek hogy Furlyással együtt a Náci is elmegy,de még mindig õ tárgyal,aztán Lazicokat akar hozni...Messze van még az a január,de már nem annyira!

<#integet2>

Lazic a Vasasba megy Pinyõ után

ja meg lazic meg pár moldávot is kéne hozni megint

OMG

Borbély, Tímár nekem nem fog hiányozni.<#vigyor3>
Oncsi: Remélem igaza lesz Dalnoki bá' nak, és tényleg 2006 egy jó évünk lesz!
HAJRÁ FERENCVÁROS!

Boldog és (FRADI) Sikerekben gazdag Új Évet Kívánok minden FRADIstának!
😄DDDDDDDDDDD

Ui.: Legyen 2006 a (pozitív) Változások éve!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

be is b****na

mukika
"FTC: szóba került Bogdanovic

Budapest, december 31., 1.45 A szerb csatár a Lokival is tárgyalhat.

A zuhanyhíradóban "futótûzként" terjedt a hír miszerint az FTC tárgyalásokat kezdeményezett Igor Bogdanoviccsal, a DVSC volt (?) csatárával. A játékos menedzsere, Vladan Filipovic elmondta: egyelõre "informális" szinten került szóba a csatár neve a zöld-fehéreknél.
- Valóban felmerült ez a lehetõség - így a menedzser -, de mint ismeretes, a Loki sem mondott le még végleg a csatárról. Ugyanakkor nem titok, hogy Kerekes Zsombor segítségével egy holland lehetõség is felmerült, igaz, a Willem II vélhetõen nem tudja majd megfizetni a törökök által kért összeget. Ha már a törököknél tartunk: õk is keresnek új csapatot Bogdanovic számára, ám jelezték: ha nem sikerül új klubot találni a támadónak, akkor inkább megtartják maguknak, amolyan tartalékként.
Filipovic még elmondta: a volt emtékás és soproni Lazic neve is szerepel Gellei Imre kívánságlistáján, de õt Pintér Attila is csábítja a Vasasba - mint ismeretes, õk Sopronban méár dolgoztak együtt, és nagyon jól kijöttek egymással."

Ehhh. Kamu hír szerintem... Ja persze nb1.hugy

mukika
Én azt se bánnám,ha most nem lenne igzolás.Az most a legfontosabb,hogy január 31-én a tisztújító gyûlésen Furulyást és bandáját leváltsák,a klub pedig rendbejöjjön.Ezt az évet már megnyeretik a Dózsával, a kupában nem indulunk,talán a 2. helyre érheünk oda,és akkor lesz nemzetközi szereplés.Ha másért nemis,az új év miatt legyünk optimisták egy kicsit,Dalnokin kívül még mástól is hallottam,aki ott volt vmilyen tájékoztatón(bennfentesnek nevezhetõ,volt edzõ is,meg most is kapcsolatban van a futballal),és õ is azt mondta,hogy a Fradi egyenesbe jön.Ha meg mégsem,majd februártól lehetünk pesszimisták.Állítólag a KVI is azért tolta ki a döntést január végéig,hogy ne kelljen Furulyásra bízni a pénzt,tehát tényleg lehet,hogy váltani fognak minden helyen.Ne feledjük,ennél lejjebb csak a megszûnés van,sokat nem veszthetünk.De most OPTIMIZMUS!!<#wink><#eljen>

gabber_saviola
kiváncsi vagyok azokra a nagy igazolásokra

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és azért is drukkolok, hogy a budovinszkyt is rúgják ki, 0-1 oda ha már játszik, minden meccs handykepp 😛

már Gellei korábban megmondta neki, hogy nem játszik az elsõ csapatban, max tarcsi

talán az új szponzor elõszele

Csonking, december 28., 14.55 A Lifan pályaedzõje lett a Fradi volt csatára.

Ma a kínai Csonking Lifan pályaedzõje lett Goran Kopunovics, a Ferencváros volt csatára, aki idáig a zöld-fehérek utánpótlás-szakosztályánál dolgozott. Kopunovicséknak nem lesz könnyû dolguk, a Lifan ugyanis 6 fordulóval a vége elõtt a 14 csapatos bajnokság utolsó helyén szerénykedik, 9 ponttal leszakadva a még bennmaradó Shenzentõl.
Az elsõ osztályban játszó Lifan a 34 ezres Olimpiai Stadionban rendezi hazai mérkõzéseit, és évente mintegy 6 millió dollárból gazdálkodhat. Érdekesség, hogy a csapatnak csak kínai játékosa van.

no comment

gabber_saviola
vihetik ^^

mukika
mukika
A Ferencváros szerzõdést bontana Borbély Csabával

Pedig a nyáron úgy hozták õt elõ, hogy a szezon legjobb igazolása... hú de rühellem õt.

leo szar volt az is maradt
nyugodtan haza lehetne küldeni

semmenyit mivel alig játszott, mert ott se fér be sehova. itthon meg elmegy ebben a zülledékben ami van

mukika
hát ahhoz, hogy õt jó brazilnak lehessen nevezni, kurva sokat kellet fejlõdnie...

Oncsi
Jól jönne most egy "jó brazil"

Oncsi
Kiváncsi vagyok mennyit fejlödött a kis brazil !!!
jol jönne most egy "jo barazi"<#wink><#wink>

KrumpLee
Már várom Leot <#hawaii>
Amúgy amit Dalnoki mondott arra kiváncsi leszek <#worship>

Hajrá Fradi! Hala Madrid!

Mint ismeretes, Leandro de Almeida, a Ferencváros játékosa március végén kérte az FTC vezetõit, hogy húga egészségi állapotára való tekintettel az év végéig adják kölcsön egy brazil egyletnek. A kérés meghallgatásra talált és az elmúlt háromnegyed évben szülõhazájában, az Atletico Paranaense csapatában futballozott a honosított brazil. A kölcsönadási szerzõdés azonban lejárt - és a játékos húgának állapota is javult -, így a szélsõ január 3-án visszatér Budapestre.
- Ahogy ígértem, januárban visszatérek az Üllõi útra, és remélem, hogy sikerül minél többet segítenem a Ferencvárosnak tavasszal - mondta Leandro, aki a menedzserével együtt érkezik Budapestre.
(si)

Kaplan
Én se sajnálom különösebben 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ha igaz akkor jó, ha kamuzott megverem 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
Rósát vhogy nem sajnálom, hogy elment

Oncsi
Képzeljétek el,egyik Fradis barátom nagypapája parkoloõr.egyik nap épp Dalnoki Jenö kocsiját vizsgálta és 2orája le volt járva parkolojegye,aztán nem büntette meg inkább szoba elegyedett vele,aztán mondta Dalnoki hogy van befektetö és lové..és elvileg majdnem mindnen posztra igazolunk játékosokat !!!nem lenne rossz egy-két jo minöségü játékost!!Márkus Tibit elfogadnánk😊

KrumpLee
Kár, hogy Rósa elment...ennek még megfogjuk szívni a levét a bajnokság során <#szomoru1><#wilting>

Hajrá Fradi! Hala Madrid!

Rósa volt az egyik legjobb a mostani csapatban, valamiért mégse fáj érte a szívem, nem tudom miért?!

várható volt

menekül mindenki
ha esetleg jön is az a befektetõ, akkor sem lesz hova erõsiteni, max magyar viszonylatba

mukika