Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Április 15/16-án pedig a lila majmokat fogadjuk!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Remélem hokisaink bronzérmesek lesznek!
A ZTE-ét le kell gyõzni! Igaz hogy nem fog játszani Lipcsei és Bognár sem, de a Fehérvár ellen sem volt ott Pepe, mégis milyen jól játszottunk!

HAJRÁ FERENCVÁROS!

gabber_saviola

<#ravasz1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
jaj, nehogy már sajnálni kezdjük gerinctelen Lajost...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

2006-03-11 13:28:51 - K.O. - félóra örömfoci Pápán

Pápa - Ferencváros 1:5
Pápa, 3500 nézõ
Esõ eshet, fújhat szél - a Fradi az Fradi! Hiába a csõdközeli állapot, a meggyengült játékos keret, Pápára (csak úgy, mint Fehérvárra) is rengeteg Fradista kísérte el a csapatot. Az elsõ félidõben nagy küzdelem folyt a pályán, a hazaiak alaposan felszívták magukat erre az összecsapásra. Félóra játék után egy szerencsés góllal sikerült is megszerezniük a vezetést. A II. játékrészre Gellei mester alaposan átszervezte a csapatot, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Mint egy 20 perc leforgása alatt teljesen kiütöttük a hazai gárdát! Elõször Laczkó Zsolti egyenlített, majd néhány perc múlva Bajevszki gyönyörû találatával már mi vezettünk. Lipcsei Peti büntetõbõl tovább növelte az elõnyünket, majd Jovánczai Zoli két gyors góllal a padlóra küldte az addigra már holtfáradt pápai csapatot. A védelmünk ismét magabiztosan állt a lábán, a középpálya két szélén Szalai Tomi és Leo ellenállhatatlanul futballozott! Elõl - miután áttértünk a kétékes játékra - csatáraink állandó gólveszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. A Fradi motorjának ezúttal is Lipcsei Peti bizonyult, aki kiválóan irányította a csapatot, több gólos vezetésünknél is tüzelte a fiúkat, kapufás emelése pedig a tavasz gólja lehetett volna - ha bemegy! Három észrevételem lenne a tegnapi találkozóról. 1. Gellei Imre remek érzékkel "nyúlt bele" a meccsbe. 2. Bár a fiatalok egyre jobb teljesítményt nyújtanak, azért még mindig Péter a Fradi játékának legmeghatározóbb játékosa. 3. Fantasztikus érzés volt közelrõl látni, hogy mennyire boldogok voltak a játékosaink a gyõzelem után, fõleg a fiataljainknak csillogott "gyanúsan" a szeme! Csak így tovább, Küzdeni kell, csak Ferencváros! - Simi(7Side)

#6025-ben én minimum 3at tippeltem.. 😊

football without ultras is nothing

ígyvan, és akkor ne felejtsük hogy 2 hazai meccsen 1-10-es gólarány..

pápa fix kiesõ, nincs itt helyük. amugy néha azért játszik a pápában magyar játékos is? 😄

djemba-djemba
szegény Szûcs...

mukika
amúgy Lajos hol is tart? 3 mérkõzés 13 kapott gól? D:

a pénz beszél...

mukika
hoztuk a papírformát a végére. az 1. félidõ teljesen egyenlõ játékot hozott (plusz egy nagyon mákos pápai gólt, ami szerintem inkább pasz akart lenni...), a 2. félidõ viszont egyértelmûen a miénk volt.

mukika
hát jah az elsõ félidõnél csak a pápai ultrák voltak szánalmasabbak...

#6059-ben ugyebár megmondtam, hogy simább lesz a 2. félidõ. 😊 1-3 volt a tippem, de nem bánom, hogy nem jött be! 😊 azért Lipcsei emelése elég szép volt... okos lövés volt, kár, hogy nem ment be!

Hát az biztos hogy az elsõ félidõ falusi csapatok összecsapására emlékeztetett,ilyen csapkodó,esetleges játékot rég láttam.Nem sok reményt láttam a forditásra.
Szerencsér a 2. játékrészre mi tudtunk fejlõdni mig a Pápa megrekedt ahol volt.A 11-es szerintem elég véleményes volt hozzá ért-e a kapus a támadónkhoz...
De összességében megérdemelten nyertünk,még ha a különbség talán túlzó is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

OLÉOLÉOLÉOLÉ!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
MERT TI VAGYTOK A LEGJOBBAK EZ TITEKET DÍCSÉR, HÁT GYRÜNK SRÁCOK HARCOLJUNK A BAJNOKI CÍMÉRT!

Láma!
na ezt már szeretem!!

torrente
Nem akarom kicsinyíteni a Fradi gyõzelmét (na jó, most hazudtam <#ravasz1>), de ez a Pápa negyedosztályú csapatnak felel meg. Hihetetlen, hogy több hónapos 'szakmai" munka után ilyen teljesítményt nyújtanak az élvonalban. Én a Fradit sem szeretem, de azt meg kell jegyeznem, hogy valamit már játszik a Fradi, mióta elment a focihoz nem sokat konyító László Csaba. Gellei nem egy nagy edzõ, de magyar szinten tud csinálni egy masszív csapatot.

Ez a Lipcsei emelés már tényleg tulzás lett volna...<#whatever>

REALista
Kemény csapat ez a Pápa!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szanics
KEVÉS AZ 5! LILA-ZÖLD LAJOS 6-OT ÉRDEMEL!!!

4-1 ide...
Ezt szünetbe mondja valaki,kiröhögöm...

5-1<#vigyor4>

szanics
És emberelõny, ez már megvan!

(amúgy Baja szerintem nagy szar, de ma tényleg nagyon szép gólt rúgott)

Kaplan
1-3! Qrva jók vagyunk!!! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dardevil
1:3 - Lipcsei !!!!!

dardevil
szép gólok - remélem jönnek a gif-ek

dardevil
Annyira örülök - mintha a BL-ben játszanánk - még mindíg rohángálok a szobában !

Kaplan
2-1!!!!!! 2-1!!!!!
Bajevski egy kurva jó játékos! Ött többet kéne játszatni!

/edit : Ja és Szûcs elmehet oda ... Tudjátok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szanics
OTTT VAAAAAAAAAAAAAN, 1-2!!!

szanics
tragikus ez a meccs
(pedig a tv-t már lehalkítottam 😄)

mukika
hát idáig kutyák vagyunk... :Cc

de sima lesz a 2. félidõ érzem! 😊

Kaplan
1-0, ez nem a 2 hete kurva jól játszó Fradi 😞

GYERÜNK FIÚK! GYÕZZÜK LE A PÁPÁT!
HAJRÁ FERENCVÁROS!

Nem marad el a mérkõzés...

A Liga mai ülésén úgy határozott, hogy nem marad el a 18. forduló, így felvettük a kapcsolatot a Lombard Pápa képviselõivel és megérdeklõdtük a helyzetet.

Tájékoztatásuk szerint a pálya a véleményük szerint alkalmas a játékra a beszélgeté sidejében már festették a vonalakat. Õk úgy készülnek, hogy lesz mérkõzés.

Információnk szerint a csapat busza is elindul nemsokára, így semmi akadálya nincs annak, hogy mi is útra keljünk.

A busz a meghirdetett idõpontban fog indulni. - Bendõ Saints

Kézis lányaink is jól szerepelnek!
Bejutottak a rájátszásba, és remélem legalább a második helyet megszerzik!
HAJRÁ FRADI!

Naon örülok hogy nyertek a fiúk!
Csak így tovább a koriközpontban is, és meglessz az a bronzérem!
Mindent bele fiúk!

<#vigyor2><#taps>

mukika
eléggé <#hehe>

sejtettem, de nem hagyhattam ki, magas labda volt <#gonosz1>

mukika
juuuj <#nevetes1>

mukika
degeci... 😄DDDDDDDDdd

azért vagyok "Táncoslábú" mert a kórházban így neveztek el! 😄Dd mikor bevittek, önmagától mozgott a lábam (ugyebár a háromnegyede le volt szakadva), és az egyik mûtõs csávó mondta ezt...

kicsit feketehumor, de már akkor is röhögtem rajta... és azóta sokan így hívnak. 😛

ezt megláttam visítottam 😄DD nagyon cexi itt LEo

azért elég jó képet beraktak ehez a táncos szarsághoz...

juteszembe mukika, mi is a neved MSN-en? <#eplus2><#fogmosas>

kurvanagy 😄DDD

alba meccset meg öröm volt nézni a tv-ben 😊

mukika
Ezeken olyan jót röhögtem... 😄dd

mukika
mukika
2006. Március 7.
Elõny itt

DAC-Invitel - Ferencváros 3-5 (1-3, 0-1, 2-1)
Dunaújváros, 500 nézõ, vezette: Kovács B.
Gólszerzõink: Jánosi(3), Bálint, Kaszala

A lilák meg 4-0ra szoptak a Volántól a döntõben... kell ennél szebb reggel??? 😊)

Köv. meccs:

2006.03.12., vasárnap 18.00
Budapesti Koriközpont: Ferencváros - DAC-Invitel