Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A ZTE-ét le kell gyõzni! Igaz hogy nem fog játszani Lipcsei és Bognár sem, de a Fehérvár ellen sem volt ott Pepe, mégis milyen jól játszottunk!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
<#ravasz1>#ravasz1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pénteken fogadjuk a tavasszal veretlen ZTE-t

Pápa - Ferencváros 1:5
Pápa, 3500 nézõ
Esõ eshet, fújhat szél - a Fradi az Fradi! Hiába a csõdközeli állapot, a meggyengült játékos keret, Pápára (csak úgy, mint Fehérvárra) is rengeteg Fradista kísérte el a csapatot. Az elsõ félidõben nagy küzdelem folyt a pályán, a hazaiak alaposan felszívták magukat erre az összecsapásra. Félóra játék után egy szerencsés góllal sikerült is megszerezniük a vezetést. A II. játékrészre Gellei mester alaposan átszervezte a csapatot, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Mint egy 20 perc leforgása alatt teljesen kiütöttük a hazai gárdát! Elõször Laczkó Zsolti egyenlített, majd néhány perc múlva Bajevszki gyönyörû találatával már mi vezettünk. Lipcsei Peti büntetõbõl tovább növelte az elõnyünket, majd Jovánczai Zoli két gyors góllal a padlóra küldte az addigra már holtfáradt pápai csapatot. A védelmünk ismét magabiztosan állt a lábán, a középpálya két szélén Szalai Tomi és Leo ellenállhatatlanul futballozott! Elõl - miután áttértünk a kétékes játékra - csatáraink állandó gólveszélyt jelentettek a hazaiak kapujára. A Fradi motorjának ezúttal is Lipcsei Peti bizonyult, aki kiválóan irányította a csapatot, több gólos vezetésünknél is tüzelte a fiúkat, kapufás emelése pedig a tavasz gólja lehetett volna - ha bemegy! Három észrevételem lenne a tegnapi találkozóról. 1. Gellei Imre remek érzékkel "nyúlt bele" a meccsbe. 2. Bár a fiatalok egyre jobb teljesítményt nyújtanak, azért még mindig Péter a Fradi játékának legmeghatározóbb játékosa. 3. Fantasztikus érzés volt közelrõl látni, hogy mennyire boldogok voltak a játékosaink a gyõzelem után, fõleg a fiataljainknak csillogott "gyanúsan" a szeme! Csak így tovább, Küzdeni kell, csak Ferencváros! - Simi(7Side)
football without ultras is nothing
pápa fix kiesõ, nincs itt helyük. amugy néha azért játszik a pápában magyar játékos is? 😄
#6059-ben ugyebár megmondtam, hogy simább lesz a 2. félidõ. 😊 1-3 volt a tippem, de nem bánom, hogy nem jött be! 😊 azért Lipcsei emelése elég szép volt... okos lövés volt, kár, hogy nem ment be!
Szerencsér a 2. játékrészre mi tudtunk fejlõdni mig a Pápa megrekedt ahol volt.A 11-es szerintem elég véleményes volt hozzá ért-e a kapus a támadónkhoz...
De összességében megérdemelten nyertünk,még ha a különbség talán túlzó is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
MERT TI VAGYTOK A LEGJOBBAK EZ TITEKET DÍCSÉR, HÁT GYRÜNK SRÁCOK HARCOLJUNK A BAJNOKI CÍMÉRT!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ezt szünetbe mondja valaki,kiröhögöm...
5-1<#vigyor4>#vigyor4>
(amúgy Baja szerintem nagy szar, de ma tényleg nagyon szép gólt rúgott)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bajevski egy kurva jó játékos! Ött többet kéne játszatni!
/edit : Ja és Szûcs elmehet oda ... Tudjátok.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
A Liga mai ülésén úgy határozott, hogy nem marad el a 18. forduló, így felvettük a kapcsolatot a Lombard Pápa képviselõivel és megérdeklõdtük a helyzetet.
Tájékoztatásuk szerint a pálya a véleményük szerint alkalmas a játékra a beszélgeté sidejében már festették a vonalakat. Õk úgy készülnek, hogy lesz mérkõzés.
Információnk szerint a csapat busza is elindul nemsokára, így semmi akadálya nincs annak, hogy mi is útra keljünk.
A busz a meghirdetett idõpontban fog indulni. - Bendõ Saints
Bejutottak a rájátszásba, és remélem legalább a második helyet megszerzik!
HAJRÁ FRADI!
Csak így tovább a koriközpontban is, és meglessz az a bronzérem!
Mindent bele fiúk!
azért vagyok "Táncoslábú" mert a kórházban így neveztek el! 😄Dd mikor bevittek, önmagától mozgott a lábam (ugyebár a háromnegyede le volt szakadva), és az egyik mûtõs csávó mondta ezt...
kicsit feketehumor, de már akkor is röhögtem rajta... és azóta sokan így hívnak. 😛

juteszembe mukika, mi is a neved MSN-en? <#eplus2>#eplus2><#fogmosas>#fogmosas>
alba meccset meg öröm volt nézni a tv-ben 😊
Hamarosan döntenek a pénteki meccsrõl
Elõny itt
DAC-Invitel - Ferencváros 3-5 (1-3, 0-1, 2-1)
Dunaújváros, 500 nézõ, vezette: Kovács B.
Gólszerzõink: Jánosi(3), Bálint, Kaszala
A lilák meg 4-0ra szoptak a Volántól a döntõben... kell ennél szebb reggel??? 😊)
Köv. meccs:
2006.03.12., vasárnap 18.00
Budapesti Koriközpont: Ferencváros - DAC-Invitel