Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alba Volán - Újpesti TE 7-5

football without ultras is nothing

mukika azthiszem jól döntöttél

Ferencváros – DAC-Invitel 2-3 (0-1, 2-2, 0-0)

a mindent eldöntõ ötödik meccs vasárnap 18.00-kor Dunaújvárosban...

Az elsõ félidõ bizonyos részeiben még talán ügyesen is játszottunk.A második félidõben már nem annyira,bár néhány jó egyéni teljesítmény azért akadt.Jó lett volna,ha Dnai eltalálja a kaputlegalább egyszer.Erõs kifejezetten bátortalan,esetlen volt a 16-os közelében.Többször passzolt rosszul abszolút gólhelyzetben.

Szerintem voltak olyan részek a meccsen amikor jól játszottunk, csak a befejezés nem sikerült. Remélem a következõ meccsen (Kaposvárott) már jobban fogunk játszani! HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

És kiváncsian várom egy Real-Barca,Inter-Milan,Lazio-Roma meccsen mikor fogják az "ellenfél szidása" miatt megszakitani a meccset...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sajnos egyetértek.

Most nem azért,de hogy a Tözsér,aki elvileg egy jobban lövõ játékosunk,vagy 5x lõtt 20-25 méterrõl,és egyszer nem volt képes a kaput eltalálni.De hát néha a legegyszerübb passzok is gondot jelntettek.Na nem csak nekünk,az ellenfél se volt jobb semmivel,igy összességében reális az 1-1 pont.

vége a meccsnek maradt a 2-2! 😞((( nagyon szarul játszottunk

le kell cserélni Takácsot 😞(((

Tõzsér lövéseibõl mostmár jó lenne ha beakadna egy

zsííííííííííííír megvan ez is Jovánczai

nemáááár megsérûûlt remélem nincs komoly baja 😞((

jjjeeeeeeeeeee 11es

baaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeg! 1-2

Biztonság kedvéért mindenki orditsa hogy HAJRÁ ZTE!

banok
bekeményítettek a sporik... 😄

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lol...
"Nem szabad az ellenflet szidalmazni."

Ezen már nem tudom röhögjek vagy sírjak.

a szurkolók szidták az ellenfelet és a spori beszüntette egy kicsit a meccset, de mostmár újra játszanak, ha lesz még 1 ilyen kis incidens akkor lefújja a meccset a bíró

valami gáz van...

vége az elsõ félidõnek 1-1

remélem összekapják magukat a második félidõre mert jó lenne gyõzni, kéne egy nagy feltámadás mint a Pápa ellen

a kommentátor össze-vissza beszél minden szart, keveri a neveket!

igaz inkább ezt hallgatom mint homoszexuális léderer barátunkat

Szalai nagyon jól játszik

gól! bmeg! pics. lehet kezdeni elõrõl

ZTE 11es

11es góóól Jovánczai!!!!

Már csak 1 óra 18 perc!
MINDENT BELE!
HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el!
Ki akarok menni a FRADI-újpestre, azt gondoltam: szombati esti meccs, hangulat+minden, erre tessék mi van: 11:30+RTL! <#gun> RTL <#mf3>

(Megjegyezném: Örülök a TV-s meccseknek, de nem a 11:30-asoknak!)

mukika
továbbra is NoComment!!!! miért kell megint nekünk a legtöbbet vasárnap délelõtt játszanunk?? ott vannak a bajnokesélyes majmok, meg a láki, meg sok más csapat. mi a szarért mi kapjuk mindig a legszarabb idõpontot? <#mf3><#mf3>

mukika
CSAPATUNK MÉRKÕZÉSEI:

16. forduló

Február 26., vasárnap 11.30 FC Fehérvár : Ferencváros (TV: RTL Klub) Eredmény: 1 - 1

17.forduló
Március 5., vasárnap 11.30 Ferencváros : Bp.Honvéd (TV: RTL Klub) ELMARADT!

18.forduló
Március 10., péntek 19.00 Lombard Pápa : Ferencváros (TV: Duna TV) Eredmény: 1 - 5

19.forduló
Március 17., Péntek 19.00 Ferencváros : Zalaegerszeg (TV: Duna TV)

20.forduló
Március 25., szombat 15.00 Kaposvár : Ferencváros (TV: Sport Klub)

21.forduló
Április 2., vasárnap 11.30 Ferencváros : MTK (TV: RTL Klub)

22.forduló
Április 9., vasárnap 11.30 Gyõri ETO : Ferencváros (TV: RTL Klub)

Az elmaradt 17.forduló pótlása
Április 12., szerda 19.00 Ferencváros : Bp.Honvéd

23. forduló
Április 16., vasárnap 11.30 Ferencváros : Újpest (TV: RTL Klub)

24. forduló
Április 23., vasárnap 11.30 Diósgyõr : Ferencváros (TV: RTL Klub)

ÁMEN!
HAJRÁ FRADI!!!!!!!

mukika
Úgy legyen! Csak szopatunk!! 😛

Csak a fradi. Nyugi zte ti is csak egy ötöst kaptok!!!!!!!
mukika
ezek a pápaiak mekkora egy férgek te jó isten...

mukika
hát valószínûleg mégis a foci lesz a holnapi befutó… rég nem látott haverjaim is arra mennek, és szívesen találkoznék velük. remélem egy bronzról maradok le! de még mindig nagy csata zajlik bennem! :[

Közlemény

2006-03-15

Csapatunk magabiztos játékkal múlt pénteken saját otthonában gyõzte le a pápai csapatot. A mérkõzést követõ napokban meglepve olvastuk a Lombard Pápa Termál hivatalos honlapján, hogy nem saját hibáik elemzésével vannak elfoglalva, hanem weboldalukon szurkolóinkat rossz színben feltüntetõ, játékosainkat szándékosan gyalázó hangulatkeltõ írásokat jelentetnek meg.

Tekintettel arra, hogy a Clubunk vezetése ez idáig nem érezte szükségesnek, hogy megszólaljon az ügyben, így kénytelenek vagyunk elsõként ezt mi magunk megtenni.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége értetlenül áll a www.lombardpapafc.hu március 11-i, 13-i, „Dolgozott a Fradi tábor”, „Rombolás a Fradi meccsen” és „Makai játékvezetõ zöld-fehérbe öltözött pénteken” címû írásai elõtt. Tekintettel arra, hogy ez a weboldal a klub hivatalos oldala is, így Szövetségünk határozottan visszautasítja a Lombard Pápa FC vezetésének, munkatársainak azon sugalmazását, mely szerint botrányos szurkolói magatartás és brutális futball játszódott volna le a pénteki Pápa-Ferencváros labdarúgó mérkõzésen.

Szurkolói Szövetségünk határozottan kijelenti, hogy a lelátón szurkolói rendbontás, szándékos rongálás nem történt.

A pápai weblap képein jól látszik, hogy nem a székek sérültek meg, hanem a székeket tartó szerkezet nem bírta a rajta állók súlyát és annak következményeképpen szakadt le. Véleményünk szerint a rendezõ klub alábecsülte a mérkõzésre érkezõ vendég szurkolók létszámát és a biztosított helyek számát jóval meghaladó létszámú szurkolót engedett be a vendég szektorba. Ennek következtében áldatlan állapotok alakultak ki, egymás hegyén-hátán álltak az emberek, volt olyan széksor, amin majd kétszer annyian voltak, mint ami kívánatos lenne. Véleményünk szerint a rendezõ klubnak nem csak azzal kellene törõdnie, hogy a magas bevétel reményében minél több szurkolót engedjenek be, hanem azzal is, hogy a beléptetett szurkolók kultúrált körülmények között tekinthessék meg a mérkõzést.

A kultúrált körülmények közé véleményünk szerint - a túlzsúfolt szektorokon túl - semmiképpen nem sorolható, hogy a megfizetett belépõért bokáig érõ sárban egy töltés tetejérõl , vagy szögesdrótos kerítés mellõl kelljen megtekinteni egy NB1-es találkozót. (Ha a rendezõ klub számára a pénz, a bevétel a lényeg, mint az ország legtöbb stadionjában, ahova nagyobb szurkolótábor utazik, akkor célszerû lett volna újabb szektorok megnyitása.)

Véleményünk szerint a rendezõ klub nem készült fel megfelelõ módon Magyarország legnagyobb szurkolótáborának fogadására és az e miatt bekövetkezett eseményekbõl adódó felelõsséget próbálja áthárítani.

A fentieken túl határozott véleményünk, hogy egyes felelõtlen személyek viselkedése kapcsán bekövetkezett káreseményért (vendég WC) nem lehet kollektívan egy egész szurkolótábort hibáztatni. Magát a cselekmény elkövetõjét kell ilyenkor a rendezõ klubnak felelõsségre vonni.

Az ilyen jellegû cselekményektõl a Ferencváros Szurkolók Szövetsége a leghatározottabban elhatárolódik.

Szót kívánunk emelni játékosaink védelmében is, akiket nemtelen támadás ért a klub oldalán, mondván brutális játékot játszottak. Véleményünk és a közvetítés tanulsága szerint csapatunk nem lépte át a sportszerû keménység határát, így etikátlannak érezzük, hogy egy hivatalos klub honlap utólag ilyen hangulatkeltõ írásokkal próbáljon operálni.

Budapest, 2006. március 14.

A Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnöksége

Kvártól 45 km-re (Nágocs), úgyhogy kóteres leszek! <#wink>
Sajnálom hogy nem nyertetek a Fehérvár ellen... <#szomoru2>

Hajrá Fradi!

megint nem sikerült..

mukika
Mindent Bele!!!!

mukika
hát sajnos jelenleg pénz hiány miatt egy vidéki túrát nem engedhetek meg, szal jövõhéten sem megyek Kaposvárra. báár ki tudja mit hoz a jövõ... 😊

ja és dobom az elsõ követ! <#nevetes1>

na én most indulok alapozni, este kupameccs... hajrááá 😊

igen, kaposvári vok, és mukikával már régóta tervezünk egy sörözést..
eccer már összejöhetne 😛
persze h várom a jövõ hetet, de minden meccset ugyanugy várok 😊 és a jövõ héten (évente kétszer van ilyen + magyar kupa esetleg) nem a Fradinak fogok szurkolni 😊
kövezzetek meg 😊

gépészes leszel? te merre laksz? kóter?

Te Kaposvári vagy?
Akkor gondolom már várod a jövõ hetet!
Kaposvár-Ferencváros 15:00

Különben haa minden igaz én oda fogok járni középiskolába 😄D
(Eötvös Lóránd Mûszaki Középiskola - Informatika)
Központi Felvételi eredményem : Keresd a 15. helyet

ismerõs probléma, nálunk is ez volt hétvégén, csak kosárral.. mondjuk nem vagyok nagyon oda érte, mert nigger-sport, dehát mégiscsak Kaposvár és itt játszott a paks. szóval a focimeccs ugye volt 4-kor, a kosármeccset meg berakták 6-ra, csak a csarnok a város másik felében van. és akkor ugye szedd le a drapikat meg stb, szenvedd ki magad a kapukon, aztán pattanj be a kocsiba, amikor mindenki más is jön ki a parkolóból, és menj át a kosármeccsre... az elsõ negyed végére értünk oda, de megérte, mert kiszopott a bajnok. szóval kicsit elgondolkodhatnának a szervezõk, hogy nem kéne-e ilyenkor csúsztatni fél órát, vagy egy órát a meccset.

A jókívánságot meg köszi, én is bízom egy meglepetésben 😉 bár a visszavágótól már elõre félek... :|

Remélem egy gyõzelmet hagysz ki, és egy bronzavatón leszel ott! <#awink>
HAJRÁ FRADI!

mukika
hát a vezetõknek ilyenkor kéne kérvényezni,hogy az egyik meccset rakják át mondjuk szombatra,de mivel ez nem fog megtörténni így gondolom a hoki meccs nézõszáma fogja bánni. szóval én inkább hokira megyek. ott jobban elkéll a buzdítás! bár az elsõ hazai meccset nem szívesen hagyom ki...

Sok sikert ma a Fehérvár ellen! Remélem ütitek õket... 😮)

szerintem foci

mukika
Jégkorong: Pénteken újra megpróbáljuk

basszameg... most nem tudom mit csináljak. 😞

foci vagy korong?!?!?! miért tették át szombatról péntekre a focit???? EÕÖÁÁÁÁÁ!!!!!!
<#duma>

CSAK AZ IGAZAK MARADNAK VELÜNK A BAJBAN... TISZTELÜNK A HÛSÉGEDÉRT LIPCSEI PETI!

NE HAGYD ELVESZNI ERDÉLYT ISTENÜNK!

ja értrem.. hát ez tényleg kellemetlen :\

pápán mi volt a kiírás? (most látom a képeket)

mukika
Pest megye, Szilasliget. Jó 45 percre az FTC stadionjától, és ott találkoztunk volna a többiekkel 14:45kor. Én hülye meg kb. akkor értem haza, mikor már ott kellett volna lennem...

mé' merre lax?

mukika
jáááááájjjj teljesen kiment a fejembõl, hogy ma van a jéghoki meccs Dunaújvárosban, és elkéstem (hazajöttem, ahelyett, hogy Pesten maradtam volna suli után).... édes faszom. most maradhatok itthon. mekkora egy hülye vagyok. <#wilting><#wilting>