23418
-
fradista91 #9598 Ma ismét Jägermeister akció a TomTomClub-ban.
Tehát a december elején megkezdett akciót nem csak 3 napra tervezték.
Thanks Rapid! -
fradista91 #9597 Együtt marad a csapat
Gellei Imre eldöntötte: a nyárig mindenképpen kitart
Ha igazolni nem is tudnak a télen az Üllői úton, úgy tűnik, erősítés gyanánt elkönyvelhetik, hogy a csapat gerince együtt marad, vagyis a kulcsjátékosok közül senki sem hagyja el a Ferencvárost. Még akkor sem, ha a futballisták rosszabbul járnak: a hírek szerint harminc százalékkal csökken járandóságuk. A keretből öt játékos szerződése jár le december végén, papíron Lipcsei Péter, Bognár Zsolt, Szalai Tamás, Szabó Kálmán és Csurka Zoltán már csak két hétig kötődik a klubhoz. Úgy tudjuk, a „legfontosabb láncszem”, a csapat kapitánya, Lipcsei Péter már eldöntötte, hogy meghosszabbítja a megállapodást.
Csakúgy, mint Gellei Imre.
„Elhatároztam: történjék bármi, nyárig kitartok – fogalmazott a vezetőedző. – Megnyugtat, hogy a mostoha körülmények ellenére sokan gondolkodnak hozzám hasonlóan. Korábban gyakorlatilag egycsapatnyi labdarúgó köszönt el tőlünk, többségük a pénztelenség miatt, most azonban úgy veszem észre, az előttünk álló nehéz időszak sem bizonytalanítja el a fiúkat. Reményeim szerint karácsonyig azért kapnak valami pénzt a játékosok, hogy a fa alá tehessenek néhány ajándékot. És akad még egy jelentős motivációs tényező: az ősszel átlagban kilencezerötszáznyolcvanketten váltottak jegyet a hazai meccseinkre, ha ennyien megtisztelnek bennünket, azt viszonoznunk kell. Mondjuk egy bajnoki címmel és remélhetőleg egy kupagyőzelemmel…”
Hogy gőzerővel készülnek a tavaszra a zöld-fehérek, jelzi: már összeállt a március 10-i rajtig hátralevő időszak programja. Az első edzőmérkőzést január 20-án vívják, majd játszanak a Váccal, a Tatabányával, a REAC-cal, a Pakssal, a Győrrel és a Nyitrával is.
NS - 2006.12.16
Köszönjük Imre bá', Köszönjük Fiúk! Le a kalappal.
Most ismét rajtunk a sor, menjünk ki minden meccsre minnél többen, legyen az tét, vagy csak egy sima edző mérkőzés, mutassuk meg
EGY CSALÁD VAGYUNK, JÓBAN ROSSZBAN UGYANÚGY!
HAJRÁ FRADI! -
#9596 nem hiszem h lipcsei elmenne, ekkora áldozatot a pénz sem követelhet. -
#9595 Atya isten, Lipcsi milyen fiatal volt akkor. -
fradista91 #9594 Reakció:
Örülök hogy sikerült találni végre olyan embereket akik áldoznának a Fradira. Nem mellékesen annak tudatában, hogy lehet kidobott pénz lesz utóbb.
Bízok Dámosy Zsoltban és az elnökségben, hiszem hogy idejüket, energiájukat nem sajnálva mindent megtesznek a Klubért. Ehhez a segítségünkre van szüksége, de elsősorban nem neki, hanem a Fradinak.
Lipcsei Petiről már mindenki nagyon jól tudja, mennyire szereti ezt a Klubot. Nagyon sokat köszönhet a Ferencvárosnak, Mi szurkolók pedig nagyon sokat köszönhetünk neki! KÖSZÖNJÜK PETI!
Bognár távozik... Valahol természetesen megértem. Tudni lehetett hogy "áldozatok" nélkül nem fog lemenni ez a szörnyű időszak. Csak remélni tudom hogy több ilyen, efféle áldozat nem lesz. Együtt kell tartani A Csapatot!
Hajrá FRADI!
Köszönjük Srácok!
Elnökség, Csapat, Rapid...! -
fradista91 #9593 2006.12.12.
Üllői út: ismét reménykednek
2006.12.13
Csődvédelmet kérne az FTC
2006.12.13
„Maradok, ha nem csapnak be”
2006.12.15
Bognár távozik a Ferencvárostól
2006.12.15
Folytatódtak az egyeztetések a játékosokkal -
#9592 A Fradit világhírű angol futballmagazinban árulják -
#9591 ahogy mondod!! -
#9590 [brutalnagy][b]Hajrá Ferencváros! -
DJ BP #9589 -
#9588 igen, végülis, Lipcsei 1899-ben lépett pályára először...
2. az tényleg aláz! -
Takezó #9587 :D:D:D (a 2. mekkora lawl-gól:D::D) -
#9586 igen 1899-es. a Ganz Művek ultramodern 1,3 pixeles alig 400 kilós színesképrögzítős képstabilizátoros kurblival hajtós szénnel működős csúcsmodelljével vették fel.... -
#9585 ez télleg 1899-es? kicsikét meglepődtem. de még akkor is fradi volt a fradi ;) :)igy a helyes ;) -
#9584 Menjünk kicsit vissza az időbe... :)
http://www.youtube.com/watch?v=Tv_DJ6JSZko -
#9583 Villamossal, a hungária felé, észre fogod venni :) -
#9582 szevasztok !! Le tudnátok irni hogy a Népligettől hogyan jutok el legkönnyebben Puskás stadionig !! villamos vagy busz avgy metro? köszi !!
Hajrá Fradi !!!
Meg fodunk MENEKÜLNI !!! Come on Frankcity -
#9581 ez mi a faszom volt? miért írnak ide ilyen emberek, akik kb annyit sem tudnak, hogy most mivan, de osztani akarják az észt... szeretem a nethuszárokat! -
#9580 úgybizony ;) nincs itt szükség semmi okostojás 'igazára' :) -
#9579 mondjuk van benne valami -
#9578 na menj szépen innen kishaver :) menj vissza a lila topikba :) -
pacclacc #9577 Ha az MLSZ csóró akkor a Fradi mi? Persze adtok neki időt, hogy csináljanak pénzt. Azt vedd figyelembe hogy az MLSZ is ad nektek időt, hogy pénzt csináljatok. Irja már le valaki, hogy mekkora a Fradi adosága, és utána nézük meg egy honap mulva is! Minden értéket el kellene adni, játokostól elkezdve a stadionig. Ha ez megvan, és sikerült kifizetni az adóságot, akkor lehet kezdeni az alapoktol. Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de majd meglátjuk kinek lesz igaza. -
pacclacc #9576 Ha rajtatok mulana, akkor a magyar focit még mélyebre sülyeztenétek. Másokon akarjátok bevasalni az adoságot? Nem attol kéne visszakérni aki azt zsebrerakta??? Látom nektek csak MLSZ a hibás. Persze tudom az emberek töbsége csak a saját érdekeit nézi. -
pacclacc #9575 Az MLSZ szerint a Ferencváros valójában vesztett
Magyar labdarúgás
A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja egész más értelmezésben számol be a Fővárosi Ítélőtábla mai döntéséről.
Miközben a Ferencváros a bíróságon aratott győzelmét ünnepli, az MLSZ jogászai egészen máshogy értékelik a Fővárosi Ítélőtábla csütörtöki jogerős ítéletét, szerintük a bíróság a Magyar Labdarúgó Szövetségnek adott igazat.
”Az Ítélőtábla az Magyar Labdarúgó Szövetség Elnökségének 235/2006 számú határozatának, valamint a MLSZ Fellebbviteli Licencadó Testületének 011/2006 számú határozatának - az elsőfokú bíróság által való - törlését jóváhagyta, azonban megállapította, hogy az FTC Labdarúgó Zrt.-nek továbbra sincs érvényes licence, így nem jogosult arra, hogy induljon a nemzeti bajnokság első osztályában. Az elsőfokú ítéletet az FTC Labdarúgó Zrt. is tudomásul vette, mivel a döntést nem fellebbezte meg” – áll az MLSZ honlapján.
Közben a Fradi vezetői hivatalos közleményben reagáltak a Fővárosi Ítélőtábla döntésére.
”A Ferencvárosi Torna Club elnöksége teljes elégedettséggel vette tudomásul a Fővárosi Ítélőtábla mai döntését, ami helyben hagyta az elsőfokú határozatot. Ezek alapján kijelenthető: a Magyar Labdarúgó-szövetséggel szemben minden fórumon bebizonyosodott a Ferencváros igaza, legyen szó a fegyelmi bizottságról vagy a polgári bíróságról. Azaz összességében jogellenes volt a Ferencváros kizárása az első osztályú labdarúgó-bajnokságból, illetve a Ferencváros jogszerűen fordult jogorvoslatért a polgári bírósághoz. Most a Ferencvárosi Torna Club jogi szakértői mostantól a fentiekből levonható további jogi konzekvenciákat elemzik" – áll a közleményben. -
#9574 az mindegy, hogy csóró, az a lényeg, hogy csináljanak pénzt, adunk nekik 1 hónapot! ;) -
#9573 pontosan... fizessék ki szépen amit miattuk szívtunk -és a csatlósaik miatt, azt is. nem kell kétszer mondani, ahhoz hogy elhiggyem, hogy furujának meg faháncsynak köze van az mlszhez... de ha nincs akkor ezek a trágyák is nyúljanak a zsebükbe, furuja pedig felejtse szépen el a még most is oda-oda juttatgatott millióit... fizessenek ki minden tartozásunkat az utolsó fillérig, és örüljenek hogy lyuk van a valagukon, és annak leginkább hogy a törvénysértő üzelmeik és tudatos illegális koncepciós eljárásuk miatt nem juttatjuk őket sittre... eszemfaszom megáll... jogállam...hehh... de legalább mostmár hivatalosan is nekünk van igazunk... talán az ellentábor kicsit befogja majd a habzó száját... vagy éppen most nyitja majd ki mégjobban... de nem izgat... immáron a törvény színe előtt is: FERENCVÁROSÉ! FERENCVÁROSÉ! A GYŐZELEM A FERENCVÁROSÉ! -
Grenzjager #9572 az MLSZ akkor adja el az új székházat (pl irodaháznak), adják el szolgálati autókat, rúgjanak ki mindnekit kártérítés és végelszámolás nélkül, és a szövetség maradék zséjét is mind mind szépen a FRADI -hoz utalni, továbbá eltekinteni mindennemű FTC-től MLSZ felé fennálló tartozástól (pl. Gera ügy..stb)
szerintem egyszerű, és akkor még a Kisteleki-Berzi-Mészöly féle brancs teljes vagyonelkobzásáról még szót sem ejtettem.... -
#9571 kb. ennyit legalább, ha nem többet -
#9570 Az a gond hogy az MLSZ is csóró, nem tudom milyen kártérítést tudnak ezek fizetni.. -
#9569 hát...ekkora ellenszélben pert nyerni sem volt egyszerű...akkor szerintem -legalábbis remélem- ezt is jól és ésszel megoldják majd a klubnál... -
#9568 ezaz, de valahogy még azt is megkell tervezni, hogy be lehessen hajtani tőlük ezeket a pénzeket. Kiváncsi vagyok, mit fog lépni a klub! -
#9567 rajtam múlna gond nélkül kifizettetném velük az adósságainkat...egy percig nem érezném túlzásnak.... :@ -
#9566 azaz, kártérítés, s nemcsak a szponzori pénzek miatt. Hanem minden miatt, amit ezek tettek velünk! -
#9565 például... -
#9564 Aham, elég csak a szponzori pénzekre gondolni, jóval kevesebb lett a Fradi bevétele a 2. osztályban. -
#9563 hát első osztályba tuti nem tesznek már vissza, de nekem nem is kéne. egy vaskos kártérítést viszont mindenképpen le kell gombolni az mlszről, hogy ízleljék meg végre a mocsadékok milyen az amikor fizetéskényszerben vannak. mellesleg nem kevés -magyar viszonylatban legalábbis- pénztől estünk el a másodosztályba történő sorolással, melyből a magas jegy és bérletbevételek csak egy részt fedeznek, így az mlsz a törvénysérétések mellett a bennünket ért komoly anyagi kárért is felelős, amit joggal követelnénk rajtuk... -
#9562 Ez most mit jelent? Elsö osztályba most már nem raknak át...kártérítést követelünk! -
#9561 CSAK FERENCVÁROS KÜZDENI KELL!!! A GYŐZELEM A FERENCVÁROSÉ!!!
"Az NB II-be száműzött FTC a nyár óta harcol a szövetséggel, mivel úgy gondolja, hogy jogsértő volt a kizárásról hozott döntés. A szeptemberi tárgyaláson is elhangzott, hogy május 31-én a másodfokú licencadó testület megadta a klublicencet az FTC Zrt.-nek. Ezt pedig nem volt joga felülbírálni a szövetség elnökségének, mert a licenceljárás szabályai erre nem hatalmazzák fel. Vagyis a Ferencvárosnak most is az első osztályban kellene szerepelnie, noha pénzügyi helyzete jelenleg sem rózsás, igaz az új vezetőség folyamatosan dolgozik a helyzet javításán." Tovább > -
#9560 Amúgy akinek kell polo, és nem tud/akar rendelni, decemberben lesz a székházban, úgyhogy mehettek oda is venni! Persze elején sajnos csak korlátozott számban lesz. -
fradista91 #9559 Zöld-fehér klubok Európában