Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAJRÁ FERENCVÁROS!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

<#eljen>

Az õ szemében (úgy mint elõdjében) MI csak ellenségek vagyunk!

<#mf3><#gun><#boxer> dr.(?) INÁNCSY MIKLÓS és a drága példaképe gyurcsány sintér feri <#mf3><#boxer><#levele>
Komcsik takarodó! Nemcsak szeretett KLUBUNKAT teszik tönkre, hanem az ORSZÁGOT is!

Kaplan
Hát ez az Ináncsy egy nagyon buta ember lehet. Szóismétlés rulz!
A másik meg, hogy a Kedves Fradista szurkolók közti megkülönböztetés nagyon nem szép dolog. Fõleg, hogy úgy említ minket! (Igazi szúrkolókat), hogy EZEK! Hát kikérem magamnak! MI AZ, HOGY EZEK??? Pff.. Dugja fel magának!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
Az említett interjú:

2006-03-03 18:32:29
Csak erõs idegzetûeknek!

Az alábbi linkeken elérhetõ Ináncsy Miklós, az FTC jelenlegi elnökének szereplése az Inforádió Aréna címû mûsorában. (2006.03.01.)

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége egyelõre nem kommentálja az ott elhangzottakat, azonban álláspontunkat hamarosan közzé tesszük honlapunkon.

(Szurkolók szempontjából a negyedik rész érdemel külön figyelmet.)

1.rész

2.rész

3.rész

4.rész

(MP3 formátumban)

Szerzõ: Zig GGG

mukika
2006-03-05 19:54:30 - Hadüzenet

Ináncsi Miklós még csak néhány hete a Ferencváros elnöke, de már megtalálta minden baj forrását, az okot, hogy miért van csõdben Hazánk legpatinásabb Klubja! Az Inforádió - Aréna címû mûsorában adott interjújában (2006.03.01.) elmondta, hogy a szervezett szurkolói csoportok miatt nem jönnek tehetõs szponzorok a Klubhoz és ezen csoportok miatt alacsony a nézõszám az Üllõi úton.
"Kedves" Ináncsi úr! A tehetõs befektetõk azért nem jöttek a Fradihoz, mert elõdje, párttársa (elvtársa), "tárgyalási technikájától" lefordultak a székrõl és hanyatt-homlok menekültek az Üllõi útról. Legalább fél tucat befektetni szándékozó cég képviselõje nyilatkozta azt az elmúlt években, hogy amíg "ilyen emberek" állnak a Fradi élén, addig egyetlen fillért sem fektetnek be a Ferencvárosba! Ami pedig a balhékat illeti, lenne egy kérdésem önhöz. Árulja már el nekem, hogy mikor volt a lelátókon botrány utoljára az Üllõi úton? Milyen vágtázó lovas rendõrökrõl beszél? Ináncsi úr! Ne azokban lássa az ellenséget, akik a végsõkig kitartanak imádott Klubjuk mellett, a bûnözõket NE a mi sorainkban keresse..... Az a retorika, amelyet ön használ, nagyonis ismerõs! Pár napja Hazánk miniszterelnöke nevezte az ellenzéket kóbor kutyáknak, akiket legszívesebben sintértelepekre zárna, most pedig ön hív minket kóbor farkasoknak, akiket ki kell zárni az Üllõi útról! Ébresztõ! - azok az idõk már elmúltak (tudom legnagyobb sajnálatára!), amikor a nekünk nem tetszõ embereket be, vagy ki lehetett zárni, rekeszteni! Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy a mai bajnoki mérkõzésen, amikor már reggel lehetett tudni, hogy nagyvalószínûséggel nem lesz meccs, a lelátókon teljes lésztámmal ott voltak a szervezett szurkolói csoportok, míg az ön által említett "jóérzésû" Fradistákból nem sokat láttam.....
Mi csak egy dolgot akarunk : Megtisztulást!

írta: Simi(7side)

Elvtárs takarodó!!!!

mukika
hogyne, persze... 😄DDddd

amúgy én tudom a valódi okát, hogy miért maradt el a mérkõzés:

a néger játékosaitok, életükben elõször tegnap láttak havat, és mivel megijedtek, nem válalták a játékot. így nem lehette megtartani a mérkõzést, mivel nem voltatok meg elegen... <#vigyor1><#gonosz1><#mf1>

Ez jó!
De ne hogy azt higgyétek hogy azért mert késõbb lessz a meccs még nem kaptok ki tõlünk!<#ejnye1>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Láma!

egészségedre 😄

football without ultras is nothing

Láma!
az se rossz😄

mukika
kutya volt ez a mai nap... miután, bemondták, hogy elmarad a meccs, rohantunk törzskocsmánkba, hogy legalább a kézis lányokat megnézzük, erre meg mivel õk meg késtek, nem adta a mérkõzésüket az m1. 😞

2 mérkõzést akartam ma megnézni, egyiket sem láttam... buzi cigány rtl, mi a szarért minket kell adni vasárnap délelõtt!!!!!!!!!444 EÜÖÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!4

így maradt, az átlag vasárnapi program. délután 5ig inni egy kocsmában...

azt simán hozni kell, Lajos legalább 3szor nyúl maga mögé...

football without ultras is nothing

<#eljen>
De most már koncentráljunk a pénteki Pápa elleni meccsre!
Mindent bele fiúk, gyõzzük le a pápaiakat!

Mocskos RTL!Miért mindig a mi meccsünket adja?!Ott van afantastzikus bajnokesélyes fehérvár,meg a atavalyi bajnok szotyi,meg a fantasztikusan játszó lápföld,miér tmindig mi játszunk hajnalban?!Ha tegnap lejátszuk,akkor ma nem érdekelne,hogy havazik,vagy sem.

ha beszereled a pályákra a talajfûtést akkor semmi akadálya

én is jobban örülnék ha télen is menne a bajnokság

djemba-djemba
Faszomé nem kezdjük má' karácsonykor... sok hülye köcsög aki a versenykiírást készíti...ez lesz áprilisig...kibaszott hó!!!!!!!!!!!

Pont ma kellett esni ennek a rohadt hónak!
Nem írják valahol mikor lesz megtartva?

HAJRÁ FRADI!

mifaszvan az ftc.hu-val? csak nálamszaraxik? lehet hogy sokan vanak rajta?

ja már a livescore-on is kiírták

Láma!
áz

<#mf3><#mf3><#mf3>kurvageci hav

Láma!
elmarad, mostmár tuti, most jöt smsben..😞

picsába pedig most direkt ebédeltem és megettem mindent!azthittem ha megeszek mindent jó idõ lesz és megtudják csinálni a pályát és mehet a meccs 😛PP

😞((((

Láma!
Egyelõre nincs információnk arról, elkezdõdhet-e és ha igen, mikor a Ferencváros–Bp. Honvéd mérkõzés az Üllõi úton. Helyszíni tudósítóink ezekben a percekben próbálják megtudni Dubraviczky Attila játékvezetõtõl, megrendezhetõ-e a találkozó.

NSO

Láma!
Mint ismeretes, Budapesten egész éjszaka havazott, így veszélybe került az FTC-Honvéd mérkõzés megrendezése.
- A havazás miatt még lehetne játszani � mondta a kezdési idõpontban Dubraviczky Attila, a találkozó játékvezetõje -, de mivel nem látszanak a vonalak, komolytalanná válhat a játék. Annyit tehetünk, hogy várunk harminc percet, de kétséges, hogy azt követõen lehet majd játszani.
Nos, Dubraviczky végül negyedórás várakozás után úgy döntött, hogy elmarad a mérkõzés, és a szurkolók elindultak hazafelé.

nb1.hu

Láma!
most mi a fasz van?

BADE
szönet a reteken 11:59-kor,netán mégis lesz?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

énis még sehol nem láttam kiírva, meég az nso-n sen, ftc.hu.n sem, livescore.com-se

reménykedek

Láma!
amig NSO-n meg nem erösitik, addig remélek

akkor sorry, én azt nem láttam 😞((

picsába

Ha ezt akarták volna akkor egy 30 perces filmet nyomnak be,valami hülye sorozatot,rajzfilmet akármit.
Igy a film nagyjából pont kitölti a meccs idejét,és nem borul fel a késõbbi csodálatos mûsorhalmazuk...
Na de majd kiderül mi lesz,bár amilyen szerencséje van ennek a nyomorék RTL-nek,nem lesz meccs és sose derül ki mit tettek volna.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BADE
8 perccel ezelõtt kiírták,hogy elmarad
Tudták ezt,ezért nyomták be a filmet.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

vagy max. nyomnak egy olyat hogy reklám - bonyomják a meccset és meccs után tovább a film, ez olyan mint az esti film közbe a Híradó...

ha elkezdõdik a meccs akkor tuti befejezik a filmet, különbenis ez a film már volt 80x a retek klubbon ugyhogy nem vesztenek vele sokat ha abbahaggyák (ez ilyen pótfilm 😛)

Láma!
fakk😄DDD

Láma!
jah, én is most nézem, de remélem elekzdik, még jo hogy nemmentem ki😄DD
tek!!

Hát azt kétlem hogy most már a filmet csak ugy abbahagyják 30 perc után ha délbe nekikezdenek a meccshez...

csak ebbe a szabad félórába nyomják gondolom a filmet amíg nincs meccs, annyira nemért egyikse a focihoz hogy nemtudnák róla beszélgetni inkább valami filmet nyomnak

McFrost
délben kezdik , de a lájvszkóron már 8 perce megy😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Most mi van?Az RTL eldöntötte hogy nem játszanak és valami nyomorult filmet kezdtek el nyomni....

nah, kíváncsi leszek hogy lejátszák e a mérkõzést

a hó belepte a páját és a játékvezetõ azt nyilatkozta hogyha fél órán belül meg tudják csinálni ugy a pályát hogy normálisan lehessen látni a vonalakat akkor mehet a meccs

remélem kicsit eláll a hóesés és a pályamunkások megtudják csinálni a pályát

mukika
én is megyek, csak a szokásos haveri körömmel. 😊

ha 11-ig oda érek... akkor esküszöm rátok köszönök! 😊

Láma!
na, akkor ott találkozunk
kepperrel megyek

de, oks, akkor legyen ez
gyre, csatlakozz hozzánk, ha gondolod😊
Legfiatalabb a Fradi!

A tavaszi elsõ fordulóban szerepelt csapatok átlagéletkora
1. Ferencváros 23.857