23418
-
fradista91 #9518 Köszönet érte. -
#9517 Napoli még mindig félelmetesen népszerü. Azt hiszem Juve elleni meccsen több mint 60.000 néző volt. 1 meccsen több mint 4 kisebb Serie A-s csapat meccsén összesen. -
#9516 Hehe ebböl 3-at én vételeztem. 1-et magamnak, 1-et a bátyámnak és 1-et a kisfiának. -
fradista91 #9515 Ez is igaz. Én inkább próbálkoznák az egyes médiumoknál, hogy rakjanak már be egy min. 3*3cm-es kis cikket arról, hogy miként lehet segíteni az Ország egyik kincsén. Vagy a sporthírek végén olvassák fel ugyanezen szöveget a országos/megyei/városi televíziókban.
Természetesen csakis ingyen tudunk "kampányolni". Nem hinném hogy az emberek szemében nem nőne egy picit sem az a médium amelyik erre "vetemedne". -
#9514 az a gáz, hogy ez a Fradi kezdeményezés baromi kevés emberehez jutott el eddig, akinek nincs nete az nem is igazán tudhat róla. sajnos tv vagy rádió reklámot venni ehhez baromi drága lenne :( -
fradista91 #9513 Leamortizált állapotban ezen felvetésen át is siklott az agyam :D
Próbálkozunk :) Itt errefelé amúgy se mindenkinek van internete.
ui: csak az a gond, hogy az ország lakosságának anyagi helyzetét elnézve, kétlem hogy sok embert sikerülne meggyőznöm.
Az itteni emberek meg úgy állnak a dolgokhoz,hogy "jaa majd megmenti valaki, nekem kell az a pénz" -
#9512 de tehetsz:
"segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot"
:P -
fradista91 #9511 Ezzel mindnyájan így vagyunk szerintem.
Számomra a legbosszantóbb a tehetetlenség. Itt ülök a gép előtt és nem tehetek szinte semmit :( -
fradista91 #9510 A Fradi Tagság létszáma átlépte az ezer főt
Az FTC elnöksége örömmel tudatja szurkolóinkkal és leendő tagjainkkal, hogy húsz nap elteltével a Fradi Tagság létszáma átlépte az ezer főt.
- 100%Fradi - Az elnökség köszöni azoknak, akik már tagjaink, hogy segítenek megmenteni a Ferencvárosi Torna Clubot és üdvözli rendes tagjainak sorában őket. A klubvezetés kér mindenkit, hogy aki már tag, segítsen minél több emberhez eljuttatni a tagság hírét és segítsen toborozni minél több tagot. Az idei terv legalább a 2.500-as taglétszámot elérni, amihez mindenkinek a segítségére számítunk! Mentsük meg együtt a Ferencvárost és legyünk minél többen tagok, a Fradi családban! Várjuk további tagok jelentkezését.
Ftc.hu
-
#9509 jaja kell az Olasz focinak egy régi Napoli mostmár.
Bele sem merek gondolni, hogy ha elkaszálják a Fradit és mindent a nulláról kell elkezdeni :( -
fradista91 #9508 Szerintem a mostani vezetőség képes lenne ezt véghez vinni. De előtte még jópár "dolgot" el kell intézni. Hajrá Fiúk, Hajrá Fradi! -
fradista91 #9507 "felfelé nyalásos szimpatizálás" De jó a szóhasználat.
Egyik szurkolótáborral sem így alakult ki a jó kapcsolat. -
#9506 Na igen, nem mindenki szurkol külföldi "nagy" csapatnak, bár a Palermo is kezd csatlakozni az elit szinthez.
Remélhetöleg a Napoli is követi a Palermo példáját.
Mellesleg szerinte ha sikerülne a pénzügyi gondokat rendezni a Fradinál 3-5 éven belül már lehetne egy olyan csapat amelyik akár BL csoportkörbe is bejuthat, persze ahhoz sok támogató, szponzor és egy komoly befektetö kell. De semmi sem lehetetlen. -
#9505 mondjuk az is vicces, hogy Fradi-Palermo fan vagyok, pont stimmel a két csapat egymáshoz :ASdasdasd -
#9504 nekem nem fekszik ez a felfelé nyalásos szimpatizálás, bőven elég a sógorokkal "haverkodni", bár már Ők is felettünk vannak már.
Ez a nagy "haverkodás" ált. úgy kezdődik, hogy hazánkfia odaköltözik. Ott van az egyik ismerősöm, aki a volt keletnémetország területére költözött kb. 5 éve (faterja Német, anyuka Magyar ->fijuka sokat volt németben, sok barátot szerzett-> anyu-apu szakítás-> fijuka visszamegy Németbe, német srácokat rászoktat a Fradira....bla-bla...)
-
fradista91 #9503 Következő meccsre elhívjuk a magyarországi Palermo ultras kisebb-nagyobb csoportját ^^
Amúgy szerintem egyáltalán nem rossz dolog, ha több Csapat szurkolói mellénk állnak. Sőőt... -
fradista91 #9502
Tessék figyelni a Fradidrukker Fórumát, mert ott kapsz bővebb információt miként tudsz majd rendelni.
-
#9501 de akkor már a Palermo és a Fradi közt is van valami, mivel akikkel, mondhatni kapcsolatban (talán jó ez a megfogalmazás) állok, azok tudják, hogy Fradimeccsre járok, és kb. tudják, hogy mi megy nálunk (amit megértettek persze), és sajnálják a Fradit meg minden. :P -
fradista91 #9500 Pedig igyekeztem olyan jól fogalmazni, hogy ne lehessen belekötni...
Erre tessék :) -
#9499 kölcsönös szimpátián alapuló egyoldalú barátság :P -
fradista91 #9498 Szerintem a miénk inkább kölcsönös szimpátián alapuló barátság mint sem betegség :)
De a Celtic mellett ott van a Rapid, Panathinaikos, Baltyk Gdynia... -
#9497 az igaz, hogy Magyar-Olasz kapcsolat van és mindig is volt, ezt nem is vitattam -
#9496 Nem? Akkor jó lenne, ha elnéznél firenzébe, és bemennél klubokba. Köztudott, hogy normálisan műküödött a CAV Budapest is, és nemcsak a szurkolok voltak jóban, bár azok még ma is, hanem a 2 csapat is... -
#9495 Ez egy baromság, semmi köze az újpestnek a Fiorentínához, ez csak egy magyaros betegség, Olaszban azt sem tudják, hogy mi az az újpest. Ugyan olyan betegség mint a Fradi-Celtic és semmi több. -
fradista91 #9494 Ettől függetlenül bmffm856 szurkolhat nekik :D
Szó se róla, én nem szeretem a fiorentinát, de szerintem nem gond ha valakinek tetszik a játékuk. -
#9493 Na igen, meg azért mégiscsak az ujpest "testvércsapata". Köszönöm mukika :) -
fradista91 #9492 Igaz-igaz, éreztem én hogy valamit elfelejtek :D
-
#9491 jó de akkor is:
Újpest, fasszopó lilák,
Budapest szégyenei !
Pesten nincsen helyetek,
Leigázunk titeket,
Fiorentina csicskák,
Hogy tudtok szopni lilák !
-
fradista91 #9490 Attól hogy lila a csapat színe, még szurkolhat nekik :P
Biztos nem a mezük/sáljuk miatt szerette meg :))
Amúgy ha nagyon zavar a szín, próbáld meg invertáltan nézni a meccset/képeket :)
Mindjárt máshogy állunk majd hozzá :D -
#9489 Hát, ha Neked jó! :)
Amúgy miért nem olyan háttérkép van a 2 játékos mögött, ahol jobban látszik a tábor?? :P -
#9488 :P elég normális a Fiorentina is ;) -
#9487 ehh.. ejnye! :) Inkább valami "normál" csapatnak szurkolnál! :P ;) -
#9486 egyszerűbben mint azt hinnéd :D -
#9485 MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS! -
#9484 Te hogy szeretheted a fiorentinát? :D -
#9483 nagy riszpekt ezért a Rapidnak! -
#9482 Boldog szülinapot Fradi! Leszünk mi még a BL-ben! :-)
Más: RIP Gábor, de hogyan lehet manapság vérmérgezésben meghalni? Az nem gyógyítható? Hihetetlen.. -
skristof #9481 Fiatalon, 49 éves korában egy vérmérgezés következtében hunyt el néhány hete Bálintfi Gábor. Mivel korábban nem rendezhettek Fradi-meccset úgy, hogy ne legyen ott az Üllői úti pálya lelátóján, utolsó kívánsága az volt, hogy hamvait a zöld-fehér "szentélyben" szórják szét.
Nos, a megható szertartásra ma délelőtt 9 órakor került sor a B-közép előtt, barátai a Nagyvárad tér felőli kapu gólvonalán vettek végső búcsút tőle.
nyugodjék békében. -
#9480 az szerintem kamu info, hogy ők vettek volna.... legalábbis "olyanok"... -
Csesza #9479 ezt mondjuk sztem nem is lehetett elvárni másik klubboktól főleg magyarországon
már az is csoda volt hogy elég sok újpest fan vett bérletet respect-ből a szezon előtt