Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ináncsyval nem ülhet le egy profi üzletember tárgyalni!! nem lehetnek partnerek

A Kincstár eddig azért nem tudta értékesíteni, mert mindenki a Fradit & a 6+2hektárt végleg vette volna meg, de a kincstár a 6+2 hektárt csak 50 évre adta volna. Most a Fradi ebbõl a 6+2hektárból (asszem) a 2 hektárt akár örökre is eladhatja, ami k'va sok zsé, ja de igen ott az Ináncsy!!!

Azzal a joggal is csak új vezetõség esetén tudnánk kezdeni valamit...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Pl Én is Nyugat Magyarországi vagyok, ezért inkább jobban örültem volna Nyugati csoportnak 😛 De hát ez van, Keletre is ellehet jutni valahogy :-)

aug 8-án eredmény hirdetés a pályázatról (valszeg a HI Gruppo nem tudja elpasszolni Spanyolo. egyik legnagyobb építõipari cégének a Fradit), így aug.9-én a Kincstártól átszáll az FTC-re a 6+2 hektár értékesítési joga!!!!

vezetõ akkor ne legyen, de vmi más posztot betölthetne majd, az jó jel lenne ha pl Nyilasi is ott lenne a bossok között...

Hát igen fennt áll a lehetõsége, de mint késõbb szerkesztettem a hsz-t, most kellene igazán kiállnia szeretett klubja mellett, aminek sokan tartoznak ennyivel!

szerintem amúgy a Dunántúl inkább Fraditsa mint Kelet-Magyaro. na persze vannak kivételek Szeged, Nyíregyháza

gabber_saviola
Nyilasit tisztelem, de szerintem Õ nem válalja el a vezetést

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ezért menjen a vezetõség amerre lát... Ezek nem tettek/tesznek semmit a Fradiért...

Jövõ hét szerdán van döntés a pályázat ügyében... elvileg... tehát ha érvényes lesz/ha nem takarodik az összes aki idáig hagyta süllyedni a Klubunkat! Új vezetõséget szerintem rövid idõn belül ki lehet majd állítani (pl elnök: Nyilasi Tibor... szvsz most ki kell állnia minden eddigi nagy Fradistának a klub mellett)

gabber_saviola
ott van a Kispesti hemigvéj, mi a rákért nem tudták megkeresni? mert jött volna

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a vezetõség most semmi körülmények közt ne "TAKARODJ! "-on, mert ha nincs vezetõség, akkor nincs aki aláírhatna egy esetleges új tulajdonossal

ha szereznek egy új tulajdonost, akkor oda mehet mindegyik ahova akar

Várom már azt a bajnoki rajtot 😊 Milyen jó lenne ha közel teltház fogadná az Üllõi úton Csapatunkat...
De elõtte mindenképp kellene egy újabb összezörrenés, hogy még erõsebben nyomatékosítsuk "vezetõink" fejében a távozás gondolatát! VEZETÕSÉG TAKARODJ! HAJRÁ FRADI!

ui: a képrõl csak annyit: makói b-közép... De semmi kép sem szabad lenézni õket, ugyanis úgy hírlik keleten nagyon sok Fradi szimpatizáns van, tehát nem elképzelhetetlen hogy a város apraja-nagyja ki fog látogatni a stadionba/pályára... Számolhatunk a 8-10 ezres közönséggel...

gabber_saviola
Horisz egy idegenre (Budafok-Fradi) azért megyünk nem?
jó messze van a Budafok pálya :ASDadadasdasd

gumikacsa
Én még most sem tértem magamhoz... Szerda reggel arra ébredtem, hogy a hírekben bemondták, hogy nem indulhat a Fradi az elsõ osztályban. Ebben az országban már mindent meg lehet csinálni? Ez hihetetlen,nem is tudom, mi lehet a céljuk ezzel, megforgatni a tõrt a magyar fociban mégjobban...

Renault magnum http://kamionszim.hu

dartonita
En pedig elnezest kell hogy kerjek mindenkitol,de sem fovarosi,sem fradidrukker nem vagyok,megis kinyilik a bicska a zsebemben ha a mostani vezetes egymasnak jocskan ellentmondo,egymast kopkodo,mindenki masban hibat kereso-es talalo,onmagukat feddhetetlennek beallito nyilatkozatait olvasom.Ez az inancsy valoszinuleg egy fikarcnyit sem kbozik furulyas-tol,es hat azt ugye tudjuk hova juttatta a klubot,es a bl reszvetelbol szarmazo osszeget.Elkeserito latnom hogy az orszag valoban legnagyobb es elmeletben legprofibb csapatanal ekkora kaosz es inkompetencia lehetseges.
Megujulast pedig csak es kizarolag uj vezetessel tartok elkepzelhetonek.Az ehhez hasonlo legalis csalokat,mint akik evek alatt idaig sullyesztette a fradit-azokat pedig bezaratnam,de egy kiados veres biztosan kinezne nekik ....

Én csak azokat a hétköznapi fradidrukkereket sajnálom, akik lassan már kénytelenek szégyelni magukat, hogy ennek a csapatnak szurkolnak.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Egy Vasas meccset is meg kéne kuksizni a buzi mészöllyel

<#eljen><#eplus2><#violent> csak mint a Nike...

just DO it

mukika
Mindhalálig Fradi!

Kedden éjszaka kizárták a Fradit az NBI-bõl. Az F.Sz.Sz. szerdán délután 6 órára tüntetést szervezett az Üllõi úti székház elé. Szerencsére a keddi tüntetésnél jóval többen jöttek el, hogy hitet tegyenek szeretett klubjuk mellett! A meghirdetett kezdési idõpont elõtt negyedórával egy kábé harmincfõs csoport - túlfûtött állapotban - szétverte a székház köré állított kordon egy részét és félpályás útlezárással adtak nyomatékot a felháborodásuknak. A tömeg egy része csatlakozott hozzájuk, így jó öt percre megbénult a forgalom. A helyszínre érkezõ rohamrendõrök erõszak alkalmazása nélkül, szép lassan visszaterelték a szurkolókat a járdára. Különösebb atrocitás nem történt.

6 óra után néhány perccel Boros Bánk Levente – az F.Sz.Sz. elnökhelyettese – intézett beszédet az egybegyûltekhez. Határozottan kijelentette, hogy a volt és a jelenlegi vezetõk a felelõsek a kialakult helyzetért, mint mondta, ezek az emberek jutatták csõdbe az ország legnépszerûbb csapatát! Bánk arra szólította fel az egybegyûlteket, hogy addig folytassuk a harcunkat, amíg el nem takarodik a jelenlegi vezetõség! A cél egyértelmû, megtisztulást akarunk! Olyan embereket akarunk látni a Fradi élén, akiknek van hitelük, és akik nem csak beszélnek és ígérgetnek, hanem tesznek is a Ferencvárosért. A tömeg hangosan skandálva távozásra szólította fel Ináncsi Miklóst!

Ezután óriási ováció közepette Lipcsei Peti, a Fradi csapatkapitánya emelkedett szólásra. Péter arról beszélt, hogy Gellei Imre vezetése alatt egy ütõképes, egymásért küzdõ csapat alakult ki az elmúlt fél évben. Peti szerint a csapat a pályán bizonyította, hogy továbbra is az elsõ osztályban lenne a helyünk, de a vezetõk alkalmatlansága miatt, sajnos az NBII.ben kell indulnunk. Ha már így alakult – mondta – akkor arra kérnélek benneteket, hogy továbbra is maradjatok velünk, mert a szeretetetek, mindennél többet ér nekünk! Én a magam nevében annyit ígérhetek – folytatta – hogy nem igazolok el és MINDHALÁLIG A FRADIÉRT fogok harcolni! Dörgõ vastaps fogadta a Ferencváros legnépszerûbb játékosának szavait, majd hosszú percekig zúgott a „Lipcsei Peti” rigmus.
Közben néhány lelkes Fradista két drapit függesztett ki a felüljáróra – „Mindörökké Ferencváros!” – és – „Megtisztulást!” – felirattal. Akciójukat nagy tapssal és „szép volt fiúk-kal” jutalmazták a székház elõtt tüntetõk.

Péter beszéde után Bánk újra arra kérte az egybegyûlteket, hogy folyamatos akcióinkat addig folytassuk, amíg le nem mond a jelenlegi vezetõség, majd megkért mindenkit, hogy együtt vonuljunk át a Margit szigetre buzdítani a magyar vízilabda válogatottat. A tömeg ezután telitüdõböl elénekelte a Fradi Indulót – beleremegett a székház – majd Ináncsit, Kistelekit és Gyurcsány Ferencet szidta különbözõ rigmusokkal. Hét óra elõtt nem sokkal, lassan mindenki elindult az Úszó E.B. hivatalos megnyitójára.

Miután különbözõ utakon megérkeztünk a Margit szigetre nagy meglepetésben lett részünk. Valószínûleg a Parlament sebtében hozott egy olyan rendeletet, miszerint Fradista nem tekintheti meg az Úszó Európa Bajnokság hivatalos megnyitóját. A roham rendõrség óriási létszámmal vonult fel a sziget bejáratánál és minden gyanús – értsd Fradista – „elemet” megállított és igazoltatott. Kérdésünkre, hogy akkor most mi van, azt a választ kaptuk, hogy Fradista nem mehet be…..hmm.
Persze nem lennénk igazi Fradisták, ha nem találtuk volna meg a módját annak, hogy mégiscsak bejussunk valahogy. A többségnek, különbözõ trükkökkel ugyan, de sikerült bejutnia. A medence környékén újabb akadályba ütköztünk, itt a biztonsági szolgálat emberei állták az utunkba. Nem sokáig… Miután sikerült áttörni a kordont, nagy sebbel-lobbal megérkeztek a roham rendõrök, és össznépi kergetõzés vette kezdetét. Mókás volt. Természetesen újra csibészes megoldást választottunk, külföldi turistáknak és hétköznapi polgároknak „álcáztuk” magunkat. Egy idõ után feladták a kékek, mert rájöttek, hogy képtelenség szétválasztani az egyszerû polgárokat a Fradistáktól.
Persze ettõl függetlenül felháborító, hogy valakik úgy dönthettek, hogy a Ferencváros szurkolói nem juthatnak be egy ingyenesnek meghirdetett sporteseményre. Erõsen csorbultak a személyiségi jogaink! Még gondolkodunk azon, hogy tegyünk e feljelentést ezügyben.
Viszont ha már ott voltunk a lelátók tövében, gondoltuk jelezzük az éppen beszédet mondó miniszterelnöknek, hogy nem nagyon szeretjük õt. Elõször a „Táncolj Fletó!”, majd a „Gyurcsány te állat…” kezdetû népszerû rigmust skandáltuk. Igen erõs hangerõvel. Ezután egy mindent elsöprõ „Hajrá Fradi!”-val adtuk a jelenlevõ – kissé megszeppent - közönség tudtára, hogy történjen bármi, minket nem lehet eltántorítani! Mert Fradisták vagyunk.

Egy körülbelül félórás téblábolás után, lassan elindultunk hazafelé.

Mivel az MLSZ döntése nyomán rengeteg szabadidõvel rendelkezünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a jövõben is meglátogatjuk a különbözõ sporteseményeket. Szabad országban élünk – elvileg – ezért jogunk van ahhoz, hogy bármikor, bárhol tiszteletünket tegyük az ilyen rendezvényeken, és ott hallassuk a hangunkat. Hogy mikor és hol, az a pillanatnyi szeszélyünktõl függ…..
Persze ha újra NBI.-es csapatunk lenne, akkor nem érnénk rá ilyen huncutságokra…nem rajtunk múlik.

írta: Simi(7side)

Ultras Makó

Új csapatokkal és városokkal kell megismerkedniük a ferencvárosi szurkolóknak a jövõben, miután az MLSZ egyelõre nem teljesen ismert körülmények között az NB II-be számûzte az FTC-t. Néhány helyen annyian sem laknak, mint ahányan egy gyengébb Fradi-meccsre kimennek az Üllõi útra. ...

(infoR)
cikk

Nem létezhet az az éppkézláb üzletember aki ezzel a beszédhibás egykori tsz-elnökkel leülne normálisan tárgyalni...

nem akarok senkit sem megbántani de rohadtul szánalmas, hogy a teke szakosztály 2 szavazattal bír az elnökségben, meg nõi torna.... ez kész röhej... oké hogy ez a Torna Club, de hol lenne amúgy a labdarúgó szakosztály, hány szavazat ahogy számolom eleve: 0 !? mert van még atlétika meg persze az egyéb csapatsorsok, de egy ilyen sorsdöntõ kérdésben 2 tekés mi a toszt szavaz ?? minek ??

vmvr
😊, amúgy pesti zalai<#awink>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

tormy
Na igen, ezek az emberek azert vannak a klubok elen hogy elszivjak a penzt. szinte az osszes magyar kulbnal ez a helyzet. Milliardos de meg tobb kell neki.
Mit lehet erre mondani? Magyar szint?

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

(netkacsa)

nagyon zsír:

Inancsy 60 ezret is sajntált a Fraditól

Ami 105 éve nem történt meg, az bekövetkezett 2006. július 25-én: a Ferencvárost - jogerõsen! - kizárták az NB I-bõl! Dr. Ináncsy Miklós elnök beírta nevét a történelem könyvekbe, az õ "vezetésével" szégyenült meg a zöld-fehér klub. Szegény Springer Úr forog a sírjában...

Néhány napja az FTC-n röhögött az egész ország: a csapatnak nem volt 60 ezer forintja, hogy a Felcsút elleni edzõmeccsre történõ utazáshoz autóbuszt béreljen. Dr. Ináncsy elnök, a milliárdos vállalkozó nem nyúlt a zsebébe, hogy "szeretett" klubját megmentse a közröhejtõl, nem érezte erkölcsi kötelességének, hogy cirka 60 ezer forint erejéig kisegítse romokban heverõ együttesét. Így esett meg az a csúfság, hogy a mintegy 1400 lakosú község, Felcsút küldött autóbuszt a "nagy" Ferencvárosért, hogy a játékosok meccselni tudjanak a Fejér megyei településen. Bajevszkinek hónapokon át nem tudtak (?) nevetséges 250 ezret kifizetni Ináncsyék... Ez csak az elõszél volt. Tegnap az MLSZ fellebviteli licencadó testülete kizárta a zöldeket az élvonalból - a döntés ellen fellebbezésnek helye nincs! Ináncsy dicstelen sportvezetõi pályafutása mélypontjára ért, a Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége, valamint a Fradit Féltõk Társasága a távozását (a teljes elnökség lemondását!) követelik. Ináncsy Miklós fél éves elnöki mûködése alatt egyetlen szponzort, hirdetõt nem volt képes az Üllõi útra vinni, a kassza közben teljesen kiürült, a klub haldoklik, helyesebben: kómába esett. A dúsgazdag elnök nem érezte erkölcsi kötelességének, hogy az FTC-t megmentse a megszégyenüléstõl, nem segített az ezer sebbõl vérzõ patinás egyesületen egyetlen forinttal sem! Tegnap estétõl nincs tovább, a Fradit megsemmisült. Ináncsy a mai napig nem számolt el azzal a nyolc (!) jogerõs bírósági ítélettel, amelyek szerint törvénysértõ módon, egy 25 milliós uzsorakölcsönt leplezõ adásvételi szerzõdéssel jutott egy budafoki luxusvilla birtokába. Erkölcs? Erõ? Egyetértés? A hármas jelszó Ináncsy regnálása alatt lejáratódott, apró darabokra tört. A netkacsa információja szerint a reménybeli befektetõ, a spanyol HI Gruppo cég visszalép az üzlettõl, nem fektet be a Fradiba! A kör bezárult. Ináncsy Miklós (és az FTC minden elnökségi tagja) légüres térbe került, maradásukra immáron egyetlen érv sem hozható fel! A Fradi-szurkolók a Ferencvároshoz valóban kötõdõ, az FTC-t valóban szeretõ vezetõket szeretnének a klub élén látni a jelenlegi lejáratódott, tehetetlen grémium helyett. Továbbá: szorgalmazzák egy tényfeltáró bizottság létrehozását, amely kideríti, mi történt az elmúlt 10 évben az FTC gazdálkodásában, kik a felelõsök a bekövetkezett csõdhelyzetért. Vannak, akik rendõrségi és adóhatósági vizsgálatot szorgalmaznak, hogy végre kiderüljön, hová tûntek a zöldek milliárdjai. Mindezt - természetesen - nem a morálisan nullára amortizálódott Ináncsy elnökkel együttmûködve képzelik el, akinek (és a komlett elnökség) eltávolításáért - ígéretük szerint - mindent elkövetnek az egyesület hívei. Úgy tudjuk, a szimpatizánsok demonstrációkat, tömegmegmozdulásokat szerveznek a vezetõség elmozdítása érdekében. Fradi volt. Fradi van? Fradi lesz?

gabber_saviola
vitzes ahogy megmondják itt a frankót 😛

megjött a sötét zalai is

gabber_saviola
szijóka viszlát

tudod, Ózdon, ott.......

vmvr
Ez nem politizálás, itt a sok paraszt fradistáról van szó....

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

szerintem ne politizálj, szió!

football without ultras is nothing

Legalább csináltak valami hasznosat is tegnap <#hehe>

gabber_saviola
nem tudom milyen ez a cím, viszlát

DjDano
Gratulálok annak a 15-20 fradi szurkolónak akik tegnap a úszó EB megnyitóján kifütyülték a miniszterelnököt és viselkedésükkel lejáratták az országot.... Szerintem kiérdemelnék a legnagyobb bunkó parasztok címet! <#levele><#levele><#levele>

gabber_saviola
az újpest megmutatja 😛

sokáig meneteltek az uefa kupában 😛 pedig megnéztem volna egy Palermo-ujpest meccset 😊

Láma!
azaz😄DDD

Heh már "csak" 3 gólt kell rúgniuk a hosszabbításhoz 😛

Láma!
igen, azt láttam a tévében...

vezet az ujpest😄DD

A korábbi sportigazgató, jelenleg cégvezetõ Tepszics Ignác elcsukló hangon jelentette be, hogy csütörtök reggel azt kellett mondania az ifibõl felhívott és a tartalékcsapatba szánt játékosoknak, hogy mehetnek, amerre tudnak. (Az NB II-ben ugyanis nincs tartalékbajnokság.)

mitõl tenne jót a klubnak az NB2??

Ináncsy marad
Tepszics marad
1 milliárd forint adósság marad
befektetõ egyelõre nincs
minden játékos ingyen igazolható

Láma!
jah, és a vaduznak már volt egy hatalmas ziccere...

Láma!
na igen, de megnéztem volna öket, hogy milyen játékkal jönnak elö...
bár még mindig 0-0, szal...

desigo
Ehh

Vaduzi a cég ahol dolgozok ugyhogy:
Hajrá Vaduz!!!!
Hát igen, de mit veszítesz? Valószínûleg nem tud semmi újjal elõállni az újpest, és így egy x-el vagy 1 gólos gyõzelemmel/vereséggel térnek majd haza...

Láma!
jah, azt megtaláltam, de az nem olyan jo foci meccsnél, mert ha nincs vmi nagyobb esemény, akkor akár 10 percig nem irnak be...
de rádio se adja😞

Nem tudom, de itt nyomon követheted: NSO Élõ közvetítés: Vaduz-Ute

Láma!
:/
rádio?