Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha szereznek egy új tulajdonost, akkor oda mehet mindegyik ahova akar
De elõtte mindenképp kellene egy újabb összezörrenés, hogy még erõsebben nyomatékosítsuk "vezetõink" fejében a távozás gondolatát! VEZETÕSÉG TAKARODJ! HAJRÁ FRADI!
ui: a képrõl csak annyit: makói b-közép... De semmi kép sem szabad lenézni õket, ugyanis úgy hírlik keleten nagyon sok Fradi szimpatizáns van, tehát nem elképzelhetetlen hogy a város apraja-nagyja ki fog látogatni a stadionba/pályára... Számolhatunk a 8-10 ezres közönséggel...
jó messze van a Budafok pálya :ASDadadasdasd
Renault magnum http://kamionszim.hu
Megujulast pedig csak es kizarolag uj vezetessel tartok elkepzelhetonek.Az ehhez hasonlo legalis csalokat,mint akik evek alatt idaig sullyesztette a fradit-azokat pedig bezaratnam,de egy kiados veres biztosan kinezne nekik ....
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
just DO it
Kedden éjszaka kizárták a Fradit az NBI-bõl. Az F.Sz.Sz. szerdán délután 6 órára tüntetést szervezett az Üllõi úti székház elé. Szerencsére a keddi tüntetésnél jóval többen jöttek el, hogy hitet tegyenek szeretett klubjuk mellett! A meghirdetett kezdési idõpont elõtt negyedórával egy kábé harmincfõs csoport - túlfûtött állapotban - szétverte a székház köré állított kordon egy részét és félpályás útlezárással adtak nyomatékot a felháborodásuknak. A tömeg egy része csatlakozott hozzájuk, így jó öt percre megbénult a forgalom. A helyszínre érkezõ rohamrendõrök erõszak alkalmazása nélkül, szép lassan visszaterelték a szurkolókat a járdára. Különösebb atrocitás nem történt.
6 óra után néhány perccel Boros Bánk Levente – az F.Sz.Sz. elnökhelyettese – intézett beszédet az egybegyûltekhez. Határozottan kijelentette, hogy a volt és a jelenlegi vezetõk a felelõsek a kialakult helyzetért, mint mondta, ezek az emberek jutatták csõdbe az ország legnépszerûbb csapatát! Bánk arra szólította fel az egybegyûlteket, hogy addig folytassuk a harcunkat, amíg el nem takarodik a jelenlegi vezetõség! A cél egyértelmû, megtisztulást akarunk! Olyan embereket akarunk látni a Fradi élén, akiknek van hitelük, és akik nem csak beszélnek és ígérgetnek, hanem tesznek is a Ferencvárosért. A tömeg hangosan skandálva távozásra szólította fel Ináncsi Miklóst!
Ezután óriási ováció közepette Lipcsei Peti, a Fradi csapatkapitánya emelkedett szólásra. Péter arról beszélt, hogy Gellei Imre vezetése alatt egy ütõképes, egymásért küzdõ csapat alakult ki az elmúlt fél évben. Peti szerint a csapat a pályán bizonyította, hogy továbbra is az elsõ osztályban lenne a helyünk, de a vezetõk alkalmatlansága miatt, sajnos az NBII.ben kell indulnunk. Ha már így alakult – mondta – akkor arra kérnélek benneteket, hogy továbbra is maradjatok velünk, mert a szeretetetek, mindennél többet ér nekünk! Én a magam nevében annyit ígérhetek – folytatta – hogy nem igazolok el és MINDHALÁLIG A FRADIÉRT fogok harcolni! Dörgõ vastaps fogadta a Ferencváros legnépszerûbb játékosának szavait, majd hosszú percekig zúgott a „Lipcsei Peti” rigmus.
Közben néhány lelkes Fradista két drapit függesztett ki a felüljáróra – „Mindörökké Ferencváros!” – és – „Megtisztulást!” – felirattal. Akciójukat nagy tapssal és „szép volt fiúk-kal” jutalmazták a székház elõtt tüntetõk.
Péter beszéde után Bánk újra arra kérte az egybegyûlteket, hogy folyamatos akcióinkat addig folytassuk, amíg le nem mond a jelenlegi vezetõség, majd megkért mindenkit, hogy együtt vonuljunk át a Margit szigetre buzdítani a magyar vízilabda válogatottat. A tömeg ezután telitüdõböl elénekelte a Fradi Indulót – beleremegett a székház – majd Ináncsit, Kistelekit és Gyurcsány Ferencet szidta különbözõ rigmusokkal. Hét óra elõtt nem sokkal, lassan mindenki elindult az Úszó E.B. hivatalos megnyitójára.
Miután különbözõ utakon megérkeztünk a Margit szigetre nagy meglepetésben lett részünk. Valószínûleg a Parlament sebtében hozott egy olyan rendeletet, miszerint Fradista nem tekintheti meg az Úszó Európa Bajnokság hivatalos megnyitóját. A roham rendõrség óriási létszámmal vonult fel a sziget bejáratánál és minden gyanús – értsd Fradista – „elemet” megállított és igazoltatott. Kérdésünkre, hogy akkor most mi van, azt a választ kaptuk, hogy Fradista nem mehet be…..hmm.
Persze nem lennénk igazi Fradisták, ha nem találtuk volna meg a módját annak, hogy mégiscsak bejussunk valahogy. A többségnek, különbözõ trükkökkel ugyan, de sikerült bejutnia. A medence környékén újabb akadályba ütköztünk, itt a biztonsági szolgálat emberei állták az utunkba. Nem sokáig… Miután sikerült áttörni a kordont, nagy sebbel-lobbal megérkeztek a roham rendõrök, és össznépi kergetõzés vette kezdetét. Mókás volt. Természetesen újra csibészes megoldást választottunk, külföldi turistáknak és hétköznapi polgároknak „álcáztuk” magunkat. Egy idõ után feladták a kékek, mert rájöttek, hogy képtelenség szétválasztani az egyszerû polgárokat a Fradistáktól.
Persze ettõl függetlenül felháborító, hogy valakik úgy dönthettek, hogy a Ferencváros szurkolói nem juthatnak be egy ingyenesnek meghirdetett sporteseményre. Erõsen csorbultak a személyiségi jogaink! Még gondolkodunk azon, hogy tegyünk e feljelentést ezügyben.
Viszont ha már ott voltunk a lelátók tövében, gondoltuk jelezzük az éppen beszédet mondó miniszterelnöknek, hogy nem nagyon szeretjük õt. Elõször a „Táncolj Fletó!”, majd a „Gyurcsány te állat…” kezdetû népszerû rigmust skandáltuk. Igen erõs hangerõvel. Ezután egy mindent elsöprõ „Hajrá Fradi!”-val adtuk a jelenlevõ – kissé megszeppent - közönség tudtára, hogy történjen bármi, minket nem lehet eltántorítani! Mert Fradisták vagyunk.
Egy körülbelül félórás téblábolás után, lassan elindultunk hazafelé.
Mivel az MLSZ döntése nyomán rengeteg szabadidõvel rendelkezünk, ezért úgy döntöttünk, hogy a jövõben is meglátogatjuk a különbözõ sporteseményeket. Szabad országban élünk – elvileg – ezért jogunk van ahhoz, hogy bármikor, bárhol tiszteletünket tegyük az ilyen rendezvényeken, és ott hallassuk a hangunkat. Hogy mikor és hol, az a pillanatnyi szeszélyünktõl függ…..
Persze ha újra NBI.-es csapatunk lenne, akkor nem érnénk rá ilyen huncutságokra…nem rajtunk múlik.
írta: Simi(7side)

(infoR)
cikk
nem akarok senkit sem megbántani de rohadtul szánalmas, hogy a teke szakosztály 2 szavazattal bír az elnökségben, meg nõi torna.... ez kész röhej... oké hogy ez a Torna Club, de hol lenne amúgy a labdarúgó szakosztály, hány szavazat ahogy számolom eleve: 0 !? mert van még atlétika meg persze az egyéb csapatsorsok, de egy ilyen sorsdöntõ kérdésben 2 tekés mi a toszt szavaz ?? minek ??
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Mit lehet erre mondani? Magyar szint?
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
nagyon zsír:
Inancsy 60 ezret is sajntált a Fraditól
Ami 105 éve nem történt meg, az bekövetkezett 2006. július 25-én: a Ferencvárost - jogerõsen! - kizárták az NB I-bõl! Dr. Ináncsy Miklós elnök beírta nevét a történelem könyvekbe, az õ "vezetésével" szégyenült meg a zöld-fehér klub. Szegény Springer Úr forog a sírjában...
Néhány napja az FTC-n röhögött az egész ország: a csapatnak nem volt 60 ezer forintja, hogy a Felcsút elleni edzõmeccsre történõ utazáshoz autóbuszt béreljen. Dr. Ináncsy elnök, a milliárdos vállalkozó nem nyúlt a zsebébe, hogy "szeretett" klubját megmentse a közröhejtõl, nem érezte erkölcsi kötelességének, hogy cirka 60 ezer forint erejéig kisegítse romokban heverõ együttesét. Így esett meg az a csúfság, hogy a mintegy 1400 lakosú község, Felcsút küldött autóbuszt a "nagy" Ferencvárosért, hogy a játékosok meccselni tudjanak a Fejér megyei településen. Bajevszkinek hónapokon át nem tudtak (?) nevetséges 250 ezret kifizetni Ináncsyék... Ez csak az elõszél volt. Tegnap az MLSZ fellebviteli licencadó testülete kizárta a zöldeket az élvonalból - a döntés ellen fellebbezésnek helye nincs! Ináncsy dicstelen sportvezetõi pályafutása mélypontjára ért, a Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége, valamint a Fradit Féltõk Társasága a távozását (a teljes elnökség lemondását!) követelik. Ináncsy Miklós fél éves elnöki mûködése alatt egyetlen szponzort, hirdetõt nem volt képes az Üllõi útra vinni, a kassza közben teljesen kiürült, a klub haldoklik, helyesebben: kómába esett. A dúsgazdag elnök nem érezte erkölcsi kötelességének, hogy az FTC-t megmentse a megszégyenüléstõl, nem segített az ezer sebbõl vérzõ patinás egyesületen egyetlen forinttal sem! Tegnap estétõl nincs tovább, a Fradit megsemmisült. Ináncsy a mai napig nem számolt el azzal a nyolc (!) jogerõs bírósági ítélettel, amelyek szerint törvénysértõ módon, egy 25 milliós uzsorakölcsönt leplezõ adásvételi szerzõdéssel jutott egy budafoki luxusvilla birtokába. Erkölcs? Erõ? Egyetértés? A hármas jelszó Ináncsy regnálása alatt lejáratódott, apró darabokra tört. A netkacsa információja szerint a reménybeli befektetõ, a spanyol HI Gruppo cég visszalép az üzlettõl, nem fektet be a Fradiba! A kör bezárult. Ináncsy Miklós (és az FTC minden elnökségi tagja) légüres térbe került, maradásukra immáron egyetlen érv sem hozható fel! A Fradi-szurkolók a Ferencvároshoz valóban kötõdõ, az FTC-t valóban szeretõ vezetõket szeretnének a klub élén látni a jelenlegi lejáratódott, tehetetlen grémium helyett. Továbbá: szorgalmazzák egy tényfeltáró bizottság létrehozását, amely kideríti, mi történt az elmúlt 10 évben az FTC gazdálkodásában, kik a felelõsök a bekövetkezett csõdhelyzetért. Vannak, akik rendõrségi és adóhatósági vizsgálatot szorgalmaznak, hogy végre kiderüljön, hová tûntek a zöldek milliárdjai. Mindezt - természetesen - nem a morálisan nullára amortizálódott Ináncsy elnökkel együttmûködve képzelik el, akinek (és a komlett elnökség) eltávolításáért - ígéretük szerint - mindent elkövetnek az egyesület hívei. Úgy tudjuk, a szimpatizánsok demonstrációkat, tömegmegmozdulásokat szerveznek a vezetõség elmozdítása érdekében. Fradi volt. Fradi van? Fradi lesz?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
football without ultras is nothing
sokáig meneteltek az uefa kupában 😛 pedig megnéztem volna egy Palermo-ujpest meccset 😊
Ináncsy marad
Tepszics marad
1 milliárd forint adósság marad
befektetõ egyelõre nincs
minden játékos ingyen igazolható
bár még mindig 0-0, szal...
de rádio se adja😞