Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy néztem hogy nem...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Láma!
ujpest meccset adja vmi?

desigo
Tv2 now...
sekta
SZERINTEM NÁLATOK KEZDÖDIK A SAJNOS A MAGYAR FUTBAL HALDOKLÁSA ÉS EZ VÁR MINDEN MAGYAR FUTBAL KLUBRA.
Pénztelen országban nincsen lehetõség

♠♦♣♥

Figy, a lényeg hogy a mostani elnökség ne folytassa elõdje munkáját! Mert õk is hozzájárultak a mostani helyzethez.

Zenszkij
nem a mostani elnökség verte szét a klubot

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

El ne feledd ott van még az újpest is... igaz nem sokáig 😊
Na de most nekünk nem velük kellene foglalkoznunk... A saját házunk táján (mind annyian elmondták már elõttem) kellene rendet tenni, addig tüntetni amíg el nem takarodik a sok hazug, mocsok ember akiknek nincs lelkiismerete, és képes tönkretenni Magyarország legnagyobb/legnépszerûbb klubját a FERENCVÁROST!

VEZETÕSÉG TAKARODJ!

Zenszkij
Nah, szerintem jót tesz a klubbunknak az NB2. Nem a jelenlegi elnökség tehet arról, hogy anno Szívós "barátunk" lenyulta azt az 508 misit mait a Fradi a BL-bõl kapott. Torgyán Jóska még tejelt, Furulyás meg erõlködött, tavaly meg OTP-s hitellel tudtunk elindulni. Ha most engedték volna az NB1-et és év közben megy tönkre a klub az NBIII-ba kellett volna folytatni. Tegyünk úgy mint a Fiorentina anno 😊. Mellesleg a faszé nem lehet odaadni a pálya értékesítési jogát nekünk. LOL ez hungarikum. HAJRÁ FRADI. AUG 12 ott a helyünk. Szegedrül 86-an megyünk 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bmffm856
õket a Vaduz fogja kizárni...😄😄 kint is kapnak egy adaggal a makikák...😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Láma!
meg az ujpestet😄DD

úgy kéne, az UEFA felszólítja az MLSZ-t, hogy Fradit vissza NB1-be különben kizárja a Fehérvárt és a Debrecent a nemzetközi kupából

Lolllkabollka

ez nem csak politika, nagyon átszõtt ez az egész, mészölytõl kistelekin át, azon hogy a fradi az államtól miért nem kapta meg a területet úgy mint a Vasas (50 évre, jelképes 1Ft-ért).....

"Elvileg"... Sajnos Magyarországon Ma nem lehet használni ezt a kifejezést... Itt mindenki megtehet bármit.

Láma!
elvileg a politika nem szolhat bele, mert ugyjárnánk mint a görögök...

De figyelj, most már tényleg arról is van szó hogy a politika is beleszólt a sportba... Ami egyáltalán nem jó.

Sándor jól megmondta a végén...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sándor vagyok mosonmagyaróvárról

mennyi seggarcú

és ezek döntenek a fociról is, bravó

mindent, egytõl egyig.....

HírTV
Téma: Másodosztályba számûzték a Fradit!

gabber_saviola
Buksi maradjon is, mert a kedvencem
de ha annyira mene akkor csak a Palermo 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A Ferencvárosi Torna Club elnöksége:

Wiesner Tamás (vízilabda)
Kökény Bea (kézilabda)
Debreczeni István (teke)
Sipos Jenõ

Fejõs Mihály (atlétika)
Kruj Iván (birkózás)
Maglódi Lajos (kézilabda)
Ináncsy Miklós (teke)
Bató Márta (nõi torna)
Fodor Szabolcs (úszás)

Elnök: Ináncsy Miklós
Ügyvezetõ elnök: Kácsor Attila
FTC jogásza: Petró László
"Tanácsos": Fürediné "Ancsa"

Kommunikációs vezetõ: Horváth K. József

(Fradidrukker.hu)

tormy
Ez jellemzo. Marad minden ahogy volt, itt semmilyen valtozasra ne szamitsunk, se a Fradi, se a Magyar foci jovojeben. Szanalom ami itt megy, nem ertem miert jart igy nalunk a labdarugas, amikor mindenhol mashol profital mint az allat, es rengetegen szeretik. Nalunk minden kulbnak adossaga van, focistat nem talalni csak ketballabas focista imitaciokat, szinte ember nem jar mar ki meccsekre, es meg lehetne folytatni.

Egyre jobban ugy fest hogy itthon teljesen vege a focinak...<#shakehead>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

kik is pontosan a Zelnökségi tagok?

Matthewpamer
mondjuk ugyse mentem volna 😄 ez a magyar foci nem csak nevetséges hanem szánalmas is
1 év és amatõr liga leszünk ha nem kapjuk meg az EB rendezési jogát!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Ináncsy is felajánlotta lemondását, csak az elnökség (természetszerûleg) milyen csoda folytán 1 ellenszavazattal nem fogadta el a lemondását...

természtesen nem ugyanannyival patronálnak...

és a mi lényeges:

NIKE
T-MOBILE
SUZUKI VARRÓ
marad

akkor a mai sporthíreket egybevetve:

Lipcsei 100% h marad
Jovi marad (sztem 75%) ha nem kap külföldrõl ajánlatot
Bognár is csak külföldre menne, szal 95% h marad
Csepregi 100% marad
Takács tuti hogy megy mert nincs zséje, de külföldre
Bartha tuti marad
Lazics tuti hogy megy
Leandro tuti hogy megy, valszeg Loki
Töki 75% h jön NB2be is
Dragó 99% h jön NB2be is
Kemenes 99%h marad max külföld de az most esélytelen számára
Tímár 50% h megy, külf v. más nb1es csapat
Laczkó 75%h marad
a többi fiatal Fitos, Zsivoczky..stb tuti marad

amúgy nem Ináncsy mondott le, hanem a Tepszics, akinek a lemondását az ináncsy nem fogadta el

Hajrá. Térjenek észhez. Egy kevésbé demokratikus országban ezért minimum börtön,de inkább lincselés járna.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Most a FSZSZ Fórumán is arról beszélünk, hogy MOST NEM SZABAD ABBAHAGYNI a vezetõség elleni tüntetéseket, szorongatni kell a töküket! Amíg be nem látják hogy TAKARODÓT fújtunk nekik!

Adom amit mondasz... Egyszer mindennek eljön az ideje... Annak is hogy NB2ben szerepeljünk és (remélem) vele párhuzamosan annak is hogy 1. Megtiszuljunk, 2. Újra teltház legyen az Úllõi úton... HAJRÁ FERENCVÁROS!

nincs mese, pofán kell .....ni az elnökséget hogy vegyék a lapot

Sajnálom a Fradi szurkolókat és játékosokat.
Pedig minden Magyar meccsen ellenük szurkolok.
Ennek ellenére ami itt megy és, hogy ilyen megeshet úgy, hogy gyakorlatilag a felelõsök nem lesznek megbüntetve. Elképesztõ!
Remélem, hogy az igazán komoly szurkolók kitartanak a csapat mellett az NB2 ben is és végre nem arról lesz hírhedt a tábor, hogy mekkora tuskok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bmffm856
Nagyon remélem hogy kurva sokan leszünk augusztus 12-én...én Balatonról fogok felmenni, ha kell kifosztom a helyi bankot, de a pénzt megszerzem...most ismerszik majd meg mennyien is vagyunk...ha végre hosszú idõ után megtelne a szentély, akkor kicsit elgondolkozhatna Kisteleki "Patkány" István és a brigádja, hogy egy NB2-es meccsen több nézõ lenne, mint az öszes NB1-esen együtt véve...MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS! A FRADI MINDENEKFELETT!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Oncsi
idén nem

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Matthewpamer
Most akkor nem lesz Paks-Fradi

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nagy kérdés kit tudunk NB2-re megtartani.Hirek szerint kezdnek jelentkezgetni a játékosainkért,fõleg az a szemét Vasas,nem elég hogy sikerült kitúrni és a helyünkön befurakodni (szegényeknek meg kellett gondolni alapossan vállalják-e,de aztán nagy kínok közt igent mondtak),de most még a játékosainkat is vinnék.Mondjuk aki ezek után a Fradiból közvetlenül a Vasas-ba menne...

Hát végülis olyan jól végzik a munkát!
Amióta itt vannak,kb fél éve, alig 200 millióval nõtt az adósság,sõt sikerült kiharcolni az NB2-es tagságot is,igy valóban nincs ok amiért lemondjanak...

Láma!
Tpszics is lemondott, de neki se fogaták el...

Na akkor augusztus 12. 19:00 FERENCVÁROS-Jászapáti... meg is volnánk 😄
Jah és el ne felejtsük: Magyar Kupában is indulunk, mekkora lenne már NB2es Ferencváros bejutna pl az legjobb négybe/elõdöntõbe...? :-)

Hát ilyen nincs :S
Akkor is el kell takarodniuk mert különben folytatják azt amit elkezdtek...

<#eljen> Igen én voltam 😊 (Sajna kellett a táska, mivel ott aludtam unokatesóméknál és kellett ruha/pia/étel 😊
Pár haver volt ott és mondták hogy ha már Én nem iszok, hívjam meg õket 1-2 fröccsre, aztán máskor meg majd õk fizetnek, ezért nem találtál szerintem 😊 Kóvájogtunk a Székház és az aluljáró között 😊 De legközelebb össze kell futnunk! ;-)

ui: Gabberral, Lámával, Takival is szívesen találkoznék 😊
Majd meccs elõtt megbeszéljük hol, mikor ;-)

mindig ez szokott lenni... és most ináncsy lett a mártír. nagyon ócska trükk, dehát rendszerváltozás volt csak, nem váltás

football without ultras is nothing

gabber_saviola
ott a helyünk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
NB II: a Jászapáti ellen kezd a Fradi

2006-07-27 00:00 Utolsó módosítás: 2006-07-27 12:32
Megtartották az NB II csoportbeosztását, a sorsolás pedig ezekben a percekben is zajlik a Magyar labdarúgó Szövetségben.
Az is eldõlt már, hogy a Ferencváros az augusztus 12-i elsõ fordulóban 19 órától a Jászapáti csapatát fogadja az Üllõi úton, míg a második fordulóban Szolnokra látogatnak a zöld-fehérek.

A Keleti csoport tizenhat résztvevõje: Baktalórántháza, Békéscsaba, Bõcs, Budafok, Ferencváros, Jászapáti, Jászberény, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Makó, Nyíregyháza, Orosháza, Szolnok, Tuzsér, Vecsés

A sorsolásról késõbb bõvebben beszámolunk.

mukika
Baktalórántháza, Békéscsaba, Bõcs, Budafok, Ferencváros, Jászapáti, Jászberény, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Makó, Nyíregyháza, Orosháza, Szolnok, Tuzsér, Vecsés

õk lesznek a csoport társaink.

mukika
2006-07-27 12:42:54
Gyorshír a székházból

Ináncsy Miklós felajánlotta lemondását, azonban az elnökség egy ellenszavazattal elutasította, így továbbra is Õ marad az elnök!
Továbbá megállapította az elnökség azt is, hogy január óta Ináncsy Miklós mindenben és mindenhol jól képviselte a club érdekeit és nem tehetõ felelõssé a történtekért!
Szerzõ: Vinyó

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

mukika
nekem Vecsés közelebb van mint az Üllõi út, sõt még Dabas is talán(kb. ugyanakkora távolság...) 😉

viszont legjobb haverom így tuti a Budafok felnõttbe fog igazolni (most Gyõr juniornál van próba játékon) mert azt mondta, hogy ilyen alkalmat nem hagyna ki, hogy a Fradi ellen játszon. 😊

Egyedül a Nyíregyháza, a Szolnok és a Kecskemét képes minimum balkáni színvonalon fogadni a Fradit, a többi csak a döngölt sárga agyag alatti szinten

Leo most a tepszicsiránt érzett gyûlöletét nyomja az edzésekbe, ezért volt a legjobb minden edzõmeccsen, 1000% hogy megy