Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Pénztelen országban nincsen lehetõség
♠♦♣♥
Na de most nekünk nem velük kellene foglalkoznunk... A saját házunk táján (mind annyian elmondták már elõttem) kellene rendet tenni, addig tüntetni amíg el nem takarodik a sok hazug, mocsok ember akiknek nincs lelkiismerete, és képes tönkretenni Magyarország legnagyobb/legnépszerûbb klubját a FERENCVÁROST!
VEZETÕSÉG TAKARODJ!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Lolllkabollka
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mennyi seggarcú
mindent, egytõl egyig.....
Téma: Másodosztályba számûzték a Fradit!
de ha annyira mene akkor csak a Palermo 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Wiesner Tamás (vízilabda)
Kökény Bea (kézilabda)
Debreczeni István (teke)
Sipos Jenõ
Fejõs Mihály (atlétika)
Kruj Iván (birkózás)
Maglódi Lajos (kézilabda)
Ináncsy Miklós (teke)
Bató Márta (nõi torna)
Fodor Szabolcs (úszás)
Elnök: Ináncsy Miklós
Ügyvezetõ elnök: Kácsor Attila
FTC jogásza: Petró László
"Tanácsos": Fürediné "Ancsa"
Kommunikációs vezetõ: Horváth K. József
(Fradidrukker.hu)
Egyre jobban ugy fest hogy itthon teljesen vege a focinak...<#shakehead>#shakehead>
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
1 év és amatõr liga leszünk ha nem kapjuk meg az EB rendezési jogát!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
NIKE
T-MOBILE
SUZUKI VARRÓ
marad
Lipcsei 100% h marad
Jovi marad (sztem 75%) ha nem kap külföldrõl ajánlatot
Bognár is csak külföldre menne, szal 95% h marad
Csepregi 100% marad
Takács tuti hogy megy mert nincs zséje, de külföldre
Bartha tuti marad
Lazics tuti hogy megy
Leandro tuti hogy megy, valszeg Loki
Töki 75% h jön NB2be is
Dragó 99% h jön NB2be is
Kemenes 99%h marad max külföld de az most esélytelen számára
Tímár 50% h megy, külf v. más nb1es csapat
Laczkó 75%h marad
a többi fiatal Fitos, Zsivoczky..stb tuti marad
amúgy nem Ináncsy mondott le, hanem a Tepszics, akinek a lemondását az ináncsy nem fogadta el
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Pedig minden Magyar meccsen ellenük szurkolok.
Ennek ellenére ami itt megy és, hogy ilyen megeshet úgy, hogy gyakorlatilag a felelõsök nem lesznek megbüntetve. Elképesztõ!
Remélem, hogy az igazán komoly szurkolók kitartanak a csapat mellett az NB2 ben is és végre nem arról lesz hírhedt a tábor, hogy mekkora tuskok.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Amióta itt vannak,kb fél éve, alig 200 millióval nõtt az adósság,sõt sikerült kiharcolni az NB2-es tagságot is,igy valóban nincs ok amiért lemondjanak...
Jah és el ne felejtsük: Magyar Kupában is indulunk, mekkora lenne már NB2es Ferencváros bejutna pl az legjobb négybe/elõdöntõbe...? :-)
Akkor is el kell takarodniuk mert különben folytatják azt amit elkezdtek...
Pár haver volt ott és mondták hogy ha már Én nem iszok, hívjam meg õket 1-2 fröccsre, aztán máskor meg majd õk fizetnek, ezért nem találtál szerintem 😊 Kóvájogtunk a Székház és az aluljáró között 😊 De legközelebb össze kell futnunk! ;-)
ui: Gabberral, Lámával, Takival is szívesen találkoznék 😊
Majd meccs elõtt megbeszéljük hol, mikor ;-)
football without ultras is nothing
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2006-07-27 00:00 Utolsó módosítás: 2006-07-27 12:32
Megtartották az NB II csoportbeosztását, a sorsolás pedig ezekben a percekben is zajlik a Magyar labdarúgó Szövetségben.
Az is eldõlt már, hogy a Ferencváros az augusztus 12-i elsõ fordulóban 19 órától a Jászapáti csapatát fogadja az Üllõi úton, míg a második fordulóban Szolnokra látogatnak a zöld-fehérek.
A Keleti csoport tizenhat résztvevõje: Baktalórántháza, Békéscsaba, Bõcs, Budafok, Ferencváros, Jászapáti, Jászberény, Karcag, Kazincbarcika, Kecskemét, Makó, Nyíregyháza, Orosháza, Szolnok, Tuzsér, Vecsés
A sorsolásról késõbb bõvebben beszámolunk.
õk lesznek a csoport társaink.
Gyorshír a székházból
Ináncsy Miklós felajánlotta lemondását, azonban az elnökség egy ellenszavazattal elutasította, így továbbra is Õ marad az elnök!
Továbbá megállapította az elnökség azt is, hogy január óta Ináncsy Miklós mindenben és mindenhol jól képviselte a club érdekeit és nem tehetõ felelõssé a történtekért!
Szerzõ: Vinyó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
viszont legjobb haverom így tuti a Budafok felnõttbe fog igazolni (most Gyõr juniornál van próba játékon) mert azt mondta, hogy ilyen alkalmat nem hagyna ki, hogy a Fradi ellen játszon. 😊