Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
azt mondom, ich meglop dich
alles meccset megóvom
und a klubot ellopom.
Balazska ist sehr dagadt,
ihr kedvenc autója Trabant,
Fehérvár ist grün takony,
csapat ist ein borzalom.
Neue punkt von bevándorlás
Alumona vendégmunkás
Stadion ist ein hokedli
nicht fogtok bajnokok lenni.
Ellopva a Mehrwersteuer,
Szieben ist játékosnepper
Csertõi egy gross majom
Fehérvár ist borzalom
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
"...az egyik Vasas-játékos, legyen Bárányos a neve, elmondta, hogy olyan nagyon azért nem voltak elkeseredve a kiesés után, különösen nem a kaposvár elleni sorsdöntõ vereség lefújásakor, ugyanis Vancsa ügyvezetõ azt mondta nekik, nyugalom, el lesz intézve, hogy NBI-esek maradunk."
Feladva július 27., 13:29
A Ferencváros Labdarúgó Rt, elnõkõt keres!
az ideális elnõk: gazdasági szakember;ferencvárosi kötödésû, nem a klubot tekinti megélhetési munkahelynek, nem csal, hazudik s lop, elfogadja a közel 1,2 milliós szurkolótábor, megtud szólalni, - nemcsak magyarul, nemzetközileg is elfogadott, kirúgja az elõzõ elnõkséget mind egy szálig, méltó módon tovább viszi a Nagy Béla múzeum hagyományait, öreg, elhunyt vagy nem aktív ferencvárosi játékosokkal méltó módon törödik.
Pár haverral úgy gondoltuk, hogy létrehozunk egy Fradi oldalt (tudjuk hogy sok van belõle, de Fradiból sose elég)...van fórum is, ahol különbözõ témákban lehet megosztani gondolataitokat...aki akar jelentkezhet a szerkesztõgárdába, eddig ketten vagyunk, de a célunk hogy 6-7 fõbõl álló állandó szerkesztõségünk legyen...a jelentkezést (ha van valaki aki szeretne csatlakozni) privátban küldjétek el...az oldal azért is jött létre, mert ha valamikor, hát most kell az összefogás, és honlapunk is ezt a célt szolgálja...akit érdekel a dolog az itt megtalálja...MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Lehet hogy van fiatal játékosunk helyette, de "el kél az öreg a háznál" 😊
ui: Azért az se semmi ahogy most kiállnak a volt/jelenlegi játékosok/szakmai edzõk a Csapatunk mellet <#taps>#taps>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
(foci24.com - Fedor János)
football without ultras is nothing
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
állítólag Töki már 100%
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Leo Debrecenbe szerzõdött
Az FTC Labdarúgó Zrt. a játékos és a DVSC közös kérésre hozzájárult ahhoz, hogy Leandro a Debrecen csapatához szerzõdjön.
- 100%Fradi - A játékosnak december 31-én járt volna le a szerzõdése a Fradinál, de Leandro már azelõtt elkötelezte magát 2007 januárjától a Debrecennek, hogy a Ferencvárost kizárták volna az NB I-bõl.
Az FTC Labdarúgó Zrt., a másod osztályú indulás miatt, csökkenteni kényszerül a költségvetését, de a csapatot egyben akarja tartani. Azért teljesítette mégis a Debrecen kérését, mert a játékosra már csak az õszi idényben számíthatott volna.
Ftc.hu
Zajlik az élet az átigazolási fronton
Tököli a Ferencvárosban, Dancs és Hercegfalvi a Honvédnál, Pintér a Vasasban folytatja, míg a Sopron újabb két légióst szerzõdtetett.
Néhány órával az átigazolási határidõ lejárta elõtt még jócskán változnak az élvonalbeli csapatok keretei, több üzletet csak az utolsó pillanatban kötnek meg a felek. A másodosztályba visszasorolt Ferencváros Tököli Attilával, a Honvéd a távozni készülõ Danccsal, valamint a Prágából visszatért Hercegfalvi Zoltánnal, a Sopron pedig két légióssal erõsített.
Tököli a másodosztályban segítheti az FTC-t a góljaival
A Ferencváros labdarúgó-csapatánál a másodosztályba sorolás után több játékos is távozott, ám úgy tûnik, van, aki még így is szeretne a zöld-fehéreknél futballozni.
Tököli Attila az elmúlt szezonban több csapatot is megjárt Németországban és Cipruson, de nem alkotott maradandót. Most szinte biztosan a Ferencvárosnál folytatja.
A válogatott támadó szóban már megállapodott a ferencvárosi vezetõkkel, és amennyiben a zöld-fehérek kerete nagyrészt együtt marad, valamint Gellei Imre edzõ sem távozik, akkor Tököli is segítene a másodosztályba számûzött csapaton.
Több jáékosnak is lejárt a szerzõdése, ám hogy mely labdarúgók maradnak az Üllõi úton, az az átigazolási idõszak utolsó óráiban derül csak ki. Az elõzõ szezont Portugáliában töltõ Dragóner Attila hetek óta a Ferencvárosnál edz. Több futballista is attól tette függõvé maradását, hogy ha a játékoskeret zöme egyben marad, akkor lehet esély az élvonalba történõ mielõbbi visszatérésre.
NSO
Kedden este olyan hírt hallottam, amit eddig elképzelhetetlennek tartottam. Fájó dolog az számomra, hogy egy olyan országban élek, ahol baj az, hogy magyar vagyok és ha ezt vállalom és hirdetem az negatív színben tüntet fel engem. Olyan ország ez, ahol a hatalom a haszonlesõ, alattomos, senkiházi emberek kezében van, akik semmibe veszik embertársaikat. Olyan emberek, akik saját maguk alatt vaágják a fát, mert FERENCVÁROS nélkül Magyarországon nincs labdarúgás.
Sokan írtátok már és én is osztom a véleményt, hogy az nb2 nem megoldás, attól a problémák még megvannak. Aljas emberek jutatták ide a Clubot, akik a vezetõségben és a csúnya lila színû mlszben tanyáznak. Példát akarnak mutatni, mert ugyebár megtették Olaszországban is - emiatt is dühös vagyok, Forza Juve - és nem maradhatunk le, mert meg kell mutatni aeb pályázat miatt, hogy õk is rendet tudnak tenni! Az uefa olyan szigorú elõírásokat fogalmaz meg, hogy annak szinte csak 2-3 magyar csapata felel meg!!!!!!!!
Nem az a legnagyobb baj, hogy nb2-ben játszunk! A "vezetõink", akik ide jutatták a csapatomat, õk a probléma, mert ugye tudjuk, hogy a fejétõl büdös a hal. MEGTISZTULÁS Clubon belül és IGAZSÁGOSSÁG és egyforma elbírálás mlsz részérõl.
Most derül ki, hogy milyen erõ lakozik bennünk. Egy dolog biztos: a magyar elsõ liga teljesen érdektelenné vált. Egy üres semmi lesz, tartalom nélkül. Nézhetik majd az emberek "élcsapataink" szenvedését, nevetséges lokista pancserokat, lila majmokat és még sorolhatnám.
Össze kell fogni, mint ahogy már elkezdõdött a folyamat, de nem szabad megállni addig, míg ez a vezetõség a színen van. FRADISTA, FRADI érzelmû vezetõségre van szükségünk és FRADISTA játékosokra, nem pedig zsoldos vukmirra, leora, botisra stb! Személy szerint ezután is ott leszek a lelátókon, mint eddig, és teljes szívbõl szorítok a Csapatért. Jöjjön mindenki, ne számítson semmi, mutassuk meg mindenkinek, hogy mi vagyunk a legnagyobbak, hírdessük a Ferencváros felsõbbrendûségét, ha kell rettegjenek tõlünk és féljék a Ferencvárost, amely ÖRÖK és ELPUSZTÍTHATATLAN!
Álljunk ott a csapat mellet, legyünk velünk, bíztassuk õket, mert most kell igazán, hogy érezzék számítunk rájuk!
Dühbõl, dacból, haragból! Vissza kell jutni és bebizonyítani, hogy csak egy csapat van!!!!!!!
Ehhez azonban ele kell váltani a vezetõinknek nevezett hozzá nem értõ komcsi bagázst!!!
Augusztus 12-én legyen ott mindenki a szentélyben, tegyük nevetségessé az elsõ osztályt, legyünk ott ezrével!
MINDHALÁLIG FERENCVÁROS!
ne gyere többet ide anyuci kedvence
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
minnél szorosabb a bajnokság annál jobb a szinvonal szval ez most senkinek nem jött jól, de jogos döntés volt...
bárki mást kizártak volna már...
azért elég furcsán jön ki hogy a Tökölit hónapokig senki nem hiányolta a fradiban (vezetõség) most pedig örülnek neki...
szerintem eddig is meg kellett volna becsülni azokat a focistákat akik hajlandóak voltak akár ingyen játszani...
pedig kéne méééééééég
Szóban már megállapodtak a felek.
Ha nem esik szét a keret és Gellei Imre marad az edzõ, Tököli Attila aláír a másodosztályra is.
Amiben kevesen reménykedtek az úgy tûnik valóra válik, azaz Tököli Attila az NB II-be történt visszasorolás ellenére is visszatér az Üllõi útra.
forrás:
"Több, mint egy hete beszélgettünk a vezetõkkel, és akkor egyetlen ponton tért el a véleményünk. Akkor azt mondtam, ha egyezségre jutunk azon a ponton, akkor a Ferencvároshoz szerzõdök. A csapatot azóta számûzték az NB II-be, de én korábban is azt mondtam Gellei Imrének, hogy a másodosztályban is szívesen játszom a csapatban, ha õ marad és a csapat is együtt tartható, valamint minden kérdésben egyezik a véleményünk. Tegnap este kiderült, hogy nincs köztünk nézetkülönbség a vezetõkkel, így ma jeleztem, hogy amennyiben a szóban megbeszélteket írásba foglalják, akkor aláírom a szerzõdésemet, és edzésre jelentkezem Gellei Imrénél." - mondta döntése hátterérõl és a lehetséges buktatokról Tököli.
forrás: sport.forum.hu
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
egy zágrábi haveromnak küldenék egy Fradi mp3 cd-t, de az oldalak (atw-s, uw-s..stb) nem elérhetõek, vagy az mp3 rossz linkre jön.....
Köcce
Egyebkent ti tenyleg azt hiszitek hogy itt lesz valami valtozas valaha is, vagy mas magyar klubboknal?? En nem latom a fenyt az alagut vegen.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Az MLSZ elsõ embere Furulyás János ex FTC-elnököt okolja a Ferencváros mélyrepüléséért.
Kisteleki István nem sokat kertelt, amikor a milliárdos tartozás, és a futballcsapat NB II-be való számûzése okán a volt ferencvárosi vezetõ felelõssége szóba került.
sport
"Jani bácsi ásta a Fradi sírját" - mondta Kisteleki egy csütörtöki televíziós interjúban, utalva arra az idõszakra, hogy miközben az Üllõi úti klubnál egymást váltották a pénzt ígérõ különbözõ megmentõk és befeketetõ-jelöltek, anyagi haszna az egyesületnek nem lett, csupán a tartozása növekedett nyolcszáz milliósra...
- Ezért a helyzetért a menedzsment irányítása a felelõs! Furulyás elnök úr nem tudta kezelni a válságot. Szavakban azt hangoztatta Jani bácsi, hogy él-hal a Fradiért, ám a társadalmi vezetõi státusa ebben ki is merült, mert a benzinpénzt és a fizetést azért õ is felvette, s annyiban "segített" a klubon, hogy ezeket az összegeket nem követelte azonnal, hanem átütemeztetette a vele szemben fennálló tartozást... A klub a csõd szélére került, mínusz nyolcszáz milliós örökséget hagyott a mostani vezetõkre.
Kisteleki úgy fogalmazott, talán az NB I-bõl való kizárás hozzájárul ahhoz, hogy rendbe tegyék a dolgokat a Ferencváros háza táján.
- Kifejezett válságmenedzselés kell, s szándék a rendteremtésre. Azt látom, hogy a klubot támogató két nagy cég a jelenlegi helyzetben sem hátrált ki az egyesület mögül, így a tõlük kapott pénzzel megvalósítható az azonnali feljutás, s egy igen racionális költségvetéssel, a válság menedzselésével helyre hozható a klub gazdálkodása. Az MLSZ segíteni akar, és segíteni is fog a Ferencvároson, de a kilábaláshoz a belsõ megújulás szándéka is szükséges! Magyarán: tervek, elképzelések kellenek, s az, hogy végre profi módon irányítsák a klubot - vélekedett a Fradi ügyeirõl az MLSZ elnöke.
forrás: sport.forum.hu
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Ezeknek mondhatod ugylátszik még ezt sem képesek felfogni, vagy csak kínos nekik a dolog.....
golyó kell a fejükbe, nem gondolat...
Renault magnum http://kamionszim.hu
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
SIMON, Lisztes, Lipcsei, Hajdú és még a szép csapatból!
püket várom!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
Péntek délelõtt játékosaink láthatóan, érezhetõen nagy elszántsággal edzettek.
- 100%Fradi -
A tréning nagy részét egymás közti játék tette ki, amelyen a játékosok feltûnõen nagy motiváltsággal és harcos futballoztak. Az edzésen még a megszokotthoz képest is gyakoribbak voltak az egymást lelkesítõ, biztató szavak; különösen a rutinosabb, már hosszú éveket a Ferencvárosnál eltöltõk buzdították a fiatalabbakat, bizonyítva ezzel is, hogy egy rendkívül összetartó csapat készül az Üllõi úton.
ftc.hu
Szerintem ez egy agyrém hogy ilyen esetben azt díjazzák aki az egész elõzõ évben rosszul teljesitett és kiestt,és nem azt aki a másodikvonalban egész évben jól játszott és harcban volt a feljutásért.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki itt beírta, hogy kifütyülték a miniszterelnököt a fradusták és lejáratták az országot. Nem fütyülini kellett volna hanem megkövezni. Az össze hasonó politukussal együtt akik nem képesek 16 évalatt se egyenesbe hozni az országot.
Hazudoznak lopnak csalnak.
Nekik kéne szégyelniük magukat õk azok akik lejáratták magukat az egész világ elõtt.
on
A Fradi dologról már elmondtam a véleményem. sajnálom, hogy így alakult. Bármennyire is nem kedvelem a Fradit a bajnokság a szürkénél is szürkébb lesz nélküle.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
h.p.=házipálnika