Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a f.asz ki van már ezzel a rohadt mlszel, komolyan mondom
mindent megszerveztem, már alig várom a 12. estét, erre......

az egész a válogatott meccs miatt van:
1. nézõket vonunk el a szaros gálameccstõl, mert biztos lesz olyan aki kimegy oda is
2. kicsit gázos lenne, hogy mi tüntetünk ellenük, õk meg adják a szépet és a jót pár utcával arréb
3. nagy cumi lett volna, ha mondjuk kb ugyanannyian vannak egy nbII-es FRADI meccsen, mint a "hihetetlen nagycsapat" válogatott meccsen

kisteleki b.... meg az...................

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

HírTV, kontraszt : Fradi volt, Fradi lesz??

Ez az egész mûsor, a vége fele (32. perctõl) lesz szó a Fradiról (Tepszity Innyác ugat) elõtte meg dumál vmirõl még a gyufafejû is...

<#eljen>

<#taps><#eljen> Töki!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

mukika
gabber_saviola
reméltem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

O.K.! Legyünk nagyon sokan szerda este (is), a Soroksár elleni edzõmeccsen és mutassuk meg BLSZ III-as vezetõknek, hogy lejárt az idejük az Üllõi úton! A 10 kiló aranyat magán hordó Ináncsynak legfõképpen! Olvassátok el a róla szóló cikkeket a www.netkacsa.hu -n! Gyalázatos ez az ürge!
okés, ott leszek
Láma!
igen, akkor este 7kor.

Sebaj én mindent megteszek hogy feljussak, és ott majd találkozunk (reményeim szerint 😄)

mukika
ja nso. 😞

mukika
ok 😉

mukika
ehh... hol olvastad? :S

most akkor 13 (vasárnap) lesz a meccs?
A szerdai tüntetést is fel kéne tenni a fejlécbe, nehogy elfelejtsem 😊

szerintem ebben nem volt politizálás....csak a száraz valós rohadt tények...
"komcsi pedig komcsi marad, küzdj ellenük védd meg magad"

én ott leszek

Mi ezen neked a "mûbalhé"?
Mindenki látja hogy csak a velünk akarnak kiszúrni (megint).
Egyetlen játékosunk sem érdekelt a válogatottban! Ráadásul Villareal elleni meccset már több hónapra elõre tudták mikor fogják lejátszani. -.-

DJ Bee18
ez most mûbalhé, amit csinálsz...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

1 nappal elcsúsztatták az NB2 rajtját a Bozsik féle "válogatott" Villareal elleni mérkõzése miatt... Magyarán megint betettek nekünk, mert vasárnap a vidékieknek (engem is beleérvtve 😊 nehezebb lesz felmenni Pestre egy tüntetésre/meccsre... Gratula Kisteleki lilaligájának <#boxer>

köszönjük, hogy számíthatunk rád

<#taps><#eljen><#worship> 55 - TÖKÖLI ATTILA!

Tököli edzésbe állt

A hétfõn délelõtti edzésen hosszabb idõ után újra az Üllõi úton jelentkezett edzésre Tököli Attila.
A kétszeres gólkirály két évvel ezelõtt igazolt el a Ferencvárostól. Mint arról már a 100%Fradi pénteken beszámolt, a támadó pénteken igent mondott az NB II-re is.
A Tökölivel készült villáminterjút természetesen a délelõtt folyamán olvashatják honlapunkon.

Ftc.hu

mukika ha jössz MagyarSzigetre akkor lökj egy PÜ-t a számoddal plz még kedd estig

football without ultras is nothing

Láma!
ne politizálj, ez nem az a forum

Nem kell 2 hetet várni! Szerda 19 óra, Fradi-Soroksár edzõmeccs: gyertek és nyílvánítsunk véleményt a kártékony elnökrõl, elnökségrõl! Bírjuk rá õket a távozásra! Sugározzunk ERÕT!
mukika
2006-07-30 19:44:33
Tüntetés a Jászapáti elleni meccs elõtt!

Kevesebb, mint két hét múlva csapatunk a Jászapáti együttesét fogadja. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége erre a napra, délután 4 órára kért területfoglalási engedélyt a hatóságoktól.
A részletekrõl, vendégekrõl, felszólalókról folyamatosan tájékoztatni fogunk mindenkit.
Kettõzött erõvel kell készülnünk az elõttünk álló idõkre!
Egyrészt bíztatnunk kell csapatunkat. Azok a játékosok, akik ilyen nehéz helyzetben is kitartanak Klubunk mellett maximális, elsõ osztályú bíztatást érdemelnek!
Másrészt nyomatékosítani kell véleményünket. Hozzáértõ, nem a Fradiból, hanem a Fradiért élõ vezetõket akarunk látni Klubunk élén!
Írja be tehát mindenki zöld betûkkel a naptárába:

Augusztus 12., 16:00 - Üllõi út
Szerzõ: NBence 7Side

változott... nem soroksár, hanem jászapáti lesz belõle. akkor ezért többen ott leszünk, többen ráérünk.

Ináncsy nem Fradista! Sosem volt az! Õ csak egy ejtõernyõs, odatolt, volt komcsi tsz-bácsi - nulla beszédkészséggel, nulla tehetséggel. Hogy a hatalmas vagyona mibõl van, arról szerte a városban legendákat mesélnek... De: érdemes elolvasni a www.netkacsa.hu portálon megjelent összes, Ináncsyról szóló cikket! Van vagy 5 a honlapon. Borzalom, ilyen ember egy FRADI élén... Katasztrófa!
nanem=hanem

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

nem üzenetre, nanem a naplós stáb stílusára

3 évvel ezelõtti felvételek, igénytelen sms szavazás stb

hunbasser
sztem te egy üzenetre gondolsz 😊 azt nem õ mondta,h kijárt már a fradinak,hanem egy fradi drukker küldött egy üzit

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én láttam,elég szánalmas,h neki ennyi pénze van,a futballistákat meg nem tudja kifizetni.

ReaL MaDRid x siempre

nem i sez volt a legszomorúbb, hanem az, hogy a buta emberek majd megint ez alapján formálnak véleményt

azuráknak is kijárna már........

sajnos szerdán nem leszek Pesten, csak lélekben

Láttátok a tv2-n a Fradiról szóló riportot? Ináncsy bácsi kezein: aranyóra, vastag aranykarkötõ, bazinagy pecsétgyûrû... A futballistáink meg napi megélhetési gondokkal küszködnek... Azt mondta a riporter, Ináncsy 2 évvel az egyetem elvégzése után már TSZ-elnök volt. 1974-ben, a kõkemény kommunista rendszerben! Milyen szinten szolgálhatta ki az MSZMP-t, ha 25 évesen már TSZ-elnök volt??? Azt nyilatkozta Ináncsy bácsi: nem kell felelõsöket keresni, mert "ÚGYSEM KERÜLNEK BÖRTÖNBE, ÉS ATTÓL MÉG NEM LESZ PÉNZ A KLUB KASSZÁJÁBAN"! Tiszta MSZMP-s duma. Ezeknek menniük kell! Legkésõbb szerda este, a Fradi-Soroksár edzõmeccs idején!!! CsakaFRADI!
És Jakabházy Lacinak is tök igaza volt a mai Színes Bulvár Lapban! Ami eddig ment, nem mehet így tovább! TELJES MEGTISZTULÁST VÉGRE! Szerda este mutassuk meg, hogy SOKAN VAGYUNK - és ELEGEN ahhoz, hogy ezt a bólogatójános, tehetelen, korlátolt vezetést elzavarjuk! CsakaFRADI!
Igaza van Flórinak (NS mai száma)! A Fradit Féltõk Társasága és a FSZSZ demonstrációt szervez szerda este 19 órára, a Fradi-Soroksár edzõmeccsre. Jó lenne, ha nem ismét 500-an lennénk, mint a kizárásunk estéjén! A különbözõ fórumokon, chateken mindenki terjessze, hogy szerda este mindenkinek az Üllõi úton a helye, hogy ERÕT sugározzunk és végre lemondásra bírjuk az Ináncsy-féle tehetségtelen, kártékony vezetõséget! CsakaFrADI!
mukika
látom zajlik az élet. hétvégén kikapcsolódtam, nem is érdekeltek a friss hírek, kellet egy kis pihi... ez a hét kulcsfontosságú lesz, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz.

már csak pár nap és sok minden kiderül....

aug.8.: hogy van egyáltalán pályázó a Fradira és 6+2 heki földre
aug.9.: ha nincs átszáll az érrékesítés az államról az FTC-re (ezt nem tudom hogy jó vagy nem, az állam egy rakás.... a FTC is..... <-jelenlegi vezetõsége miatt

b@zmeg, aztakurva én ennek nagyon örülök remélem igaz amit írtak és megtudnak eggyezni!
sokkal erõsebb lesz a Fradi mint az utóbbi x évben
ilyenkor látszik ki milyen játékos/Fradista...

ez kemény... jól megmondta a magáét, ilyen emberek kellenek most <#eljen>

Oncsi
Ez nem semmi.....

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Egyetértek veled !!!!

Albert interju <#eljen><#eljen>

BUDA > miskolc.

Láma!
azt hiszem ezeknek a feltételeknek egyetlen egy ember tud megfelelni a mai napig.

a neve: Nyilasi Tibor

Láma!
én szeretem a fehérvárt:o

Láma!
hájohogy😄DDD

Chili7
Látom! Kösszbocs!
Hogy kétségeim vannak, az normális?

Oncsi
takony hivatalosan zöldes:S:S
de mindenkinél más😊